- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 133
- 37
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.341
Benim dedemde ikiz babamda olabilir yani benim korkuttun cokBen de ikinciyi ikiz çok istiyorum ama korkuyorum. İlk hamileliğim ikizdi. İlkini 3 ikinciyi 5 ayda kaybettik. İkiz çok zor. Kusmaktan hastanelik oluyordum. Ambülansla hastaneye kaldırıldığım ilaçlara rağmen kusmaya devam ettiğim olmuştu. Bu hamileliğimde midem bulandı ama hiç kusmadım.
Yalnız değilsin. Hiç düşünmüyorum hiç karakterimi çok zorladı bu İşler. Allahım RABİA kızıma uzun sağlıklı ömürler versin yeterMaşallah kızlar bune acele ikinciyi düşünüyor herkes benim gözüm korktu bir daha çocuk yapmam diyorum beş ay boyunca gunde 15- 20 kez istifralar kaburga ağrıları kötü geçen sezeryan lahusa depresyonu derken tövbe ettim ikinci çocuğa
Ahahahaha benim de var oğluşumun elleri :):):)Kiz.ben en azından profil resmi koymusum :)))
Benim de hedef 59 zaten Can'ımBen 60 olsam yeter :)))
İsmim yazıyo orda faceden ekle o halde seni de görek olmaz :)))Ahahahaha benim de var oğluşumun elleri :):):)
Halid efe benim oglumun ismi..Kızlarrr bebişlerinizin ismi ne hiç konuşmadık bu konuyubenim prensesimin adı ELİF DEFNE <3
Yaaa çok tatlı , bugun bizim babamızda dayanamamış yanaklarından 4-5 kez öpmüş ben mutfaktayken , bi geldim yanak kızarmış , naptın kızıma demişim öptüm sadece dedi , dedim bınlar su bile değil Fanta Fanta :)))Eki Görüntüle 1888848 İşte bu dünyanın en tatlı şaşı bakışı :)
Bileğine çıngırak bağlarsam böyle olur tabii
Tövbe de öyle düşünmeye devam edersen hasta olursun çok ciddiymBana bu gaz nerden ve niye geliyoe ben onu anlamış değilim her gün ben tekrar çocuk yapmalıyım diye bir şey beynimde beni dürtüyor neden anlamıyorum Bi hayır vardır bunda inşallah
Bazen saçma düşünüyorum Gül kızıma bir şey mi olacak da 2. Çocuk diye diye beynim beni yiyor?
işin bu yönünü ilk defa itiraf ediyorum eşime bile söylemedim bunu hanımlar
R r0s3n @9ayBalkizin_Annesi Mouse
Teşekkürr ederimm adıyla yaşasın senin kuzucıkda inşallah bahtı güzel olsunHalid efe benim oglumun ismi..
Cok begendim senin kizinin ismini de canim
Yüz hatt-ı sanki 1-1.5 Yaşında gibi :))) Maşallah :)))Eki Görüntüle 1888850 Buda benim hayat ışığım kızlar :)
Eskiler derdi ki kadın doğumdan çıkarken ikinciyi ne zaman yapacağının planını yapar mis o muvzu galiba pskolojik herhalde biz kadınların beynine işlenmiş çocuk yapmak kızım oldu oğlum olmasını da çok istiyorum ama gözüm korkuyo kızıma kötü şeyler yaptım bagirdim kızdım bir iki kez vurdum bile bacagina ..çektiğim onca sıkıntının acısını ondan çıkardım yeni yeni toparlaniyorum kızıma alışmaya başladım hatta seviyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorumBen de 6 ay bulantı istifra çektim hastanede serum yiyordum o da fayda etmiyordu oyy o kaburga agrıları da cok kotuydu yaa bir de her gun igne ve sezaryen sonrası cok acı cektim ya
Ben neden 2.yi hemen istiyorum onu da anlamıs degilim bir ben var benden iceri benden ote suan
Face im yok ki canım :) @history1985 insta ya bak :)İsmim yazıyo orda faceden ekle o halde seni de görek olmaz :)))
Eskiler derdi ki kadın doğumdan çıkarken ikinciyi ne zaman yapacağının planını yapar mis o muvzu galiba pskolojik herhalde biz kadınların beynine işlenmiş çocuk yapmak kızım oldu oğlum olmasını da çok istiyorum ama gözüm korkuyo kızıma kötü şeyler yaptım bagirdim kızdım bir iki kez vurdum bile bacagina ..çektiğim onca sıkıntının acısını ondan çıkardım yeni yeni toparlaniyorum kızıma alışmaya başladım hatta seviyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum
Hemen :) ama benimde hic resmim yokBenide takip edinysmnvolkanbay instagram hesabm
Aynen daha yeni yeni atlatiyorum sıkıntılarımi ve şu kilo problemi 23 kilo aldım 70 kiloyum değişen fizigimi görünce moralim bozuluyor sürekli aglayan uyumayan bebek ev işleri offff yok çocuk bana göre değilmişYalnız değilsin. Hiç düşünmüyorum hiç karakterimi çok zorladı bu İşler. Allahım RABİA kızıma uzun sağlıklı ömürler versin yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?