2016 Haziran bebekleri büyüyor

Benim dedemde ikiz babamda olabilir yani benim korkuttun cok

Benim son kararım aralıkta hamile kalmak (nasipse) ilki 06.06 oldu ikinci 09.09 olur belki ben de eylül ayında doğdum hem:) bir de Gül kızım 6 ay doldurmuş olacak doktorum emzirebilirsin dedi ama yine de en az 6 ay garanti olsun ek gıdaya başlamış olalım, bulantılar 2 aya başlar en az 8 ay emziririm inşaAllah daha da fazlasına yasak koymadı doktor sonuçta.

Hem eşim de 6 ay olunca istiyordu. Kendisi halen uyumakla meşgul. :)

Tandem nursing hikayeleri de çok güzel maşallah ya bir de ikinci doğumdan sonra goguste acı olmuyormuş fln ara vermiyorsun emzirmeye çünkü.

Çok güzel bi foto görmüştm tekrar bulursam paylaşacağım

Yalnız değilsin. Hiç düşünmüyorum hiç karakterimi çok zorladı bu İşler. Allahım RABİA kızıma uzun sağlıklı ömürler versin yeter

Eki Görüntüle 1888848 İşte bu dünyanın en tatlı şaşı bakışı :)
Bileğine çıngırak bağlarsam böyle olur tabii
Yaaa çok tatlı , bugun bizim babamızda dayanamamış yanaklarından 4-5 kez öpmüş ben mutfaktayken , bi geldim yanak kızarmış , naptın kızıma demişim öptüm sadece dedi , dedim bınlar su bile değil Fanta Fanta :)))

Tövbe de öyle düşünmeye devam edersen hasta olursun çok ciddiym
Halid efe benim oglumun ismi..
Cok begendim senin kizinin ismini de canim
Teşekkürr ederimm adıyla yaşasın senin kuzucıkda inşallah bahtı güzel olsun

Eskiler derdi ki kadın doğumdan çıkarken ikinciyi ne zaman yapacağının planını yapar mis o muvzu galiba pskolojik herhalde biz kadınların beynine işlenmiş çocuk yapmak kızım oldu oğlum olmasını da çok istiyorum ama gözüm korkuyo kızıma kötü şeyler yaptım bagirdim kızdım bir iki kez vurdum bile bacagina ..çektiğim onca sıkıntının acısını ondan çıkardım yeni yeni toparlaniyorum kızıma alışmaya başladım hatta seviyorum aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum

Eskiler dogru demis ben de bi oglum olmasini cok istiyorum yani o duyguyu da tatmak icin

Ama kizina yaptiklarini okuyunca uzuldum acikcasi kizinin bir sucu yok ki annesi halen daha dunyadan bi haber yasiyorlar cok savunmasiz cok aciz canlilar ya bol bol sukret bol bol dua et ikinciyi de hemen dusunmesen daha iyi

Aynen da
Yalnız değilsin. Hiç düşünmüyorum hiç karakterimi çok zorladı bu İşler. Allahım RABİA kızıma uzun sağlıklı ömürler versin yeter
Aynen daha yeni yeni atlatiyorum sıkıntılarımi ve şu kilo problemi 23 kilo aldım 70 kiloyum değişen fizigimi görünce moralim bozuluyor sürekli aglayan uyumayan bebek ev işleri offff yok çocuk bana göre değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…