- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 133
- 37
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.361
Adini dogrumu yazdin seni bulamadimBenide takip edinysmnvolkanbay instagram hesabm
Ne ara takipleşiyoruz ben kaçırmışım , ben face kullanmıyorum , instagram ve snap var :))Var ben :) _m_rv_ kullanici adim. Takipe takip :)))) bende hepinizi merak ediyorum. Takipleselim yaa
Amann yaaa volkanysmnbay mışşAdini dogrumu yazdin seni bulamadim
İnstgrm alalim ozaman :)Ne ara takipleşiyoruz ben kaçırmışım , ben face kullanmıyorum , instagram ve snap var :))
Amann yaaa volkanysmnbay mışş
Okurken beynim aktı resmen :))) maşallah , bu ne Hız pembe lokum :))) günlük iğnelerden bende vurunuyordum , Allah gönlüne göre versin inşaallah :)Biri ne yazmış
"ben ikinciye hamileyken birinciyi, sonra yedi ay ikisini birden, sonra bir ay ücüncüye hamileyken ikisini birden, sonra büyük 2 yasina girince, ikinciyi emzirmek ve 3.hamilelik seklinde emzirdim durdum."
Maşallah ya çocuklarının yaşı şu an 8-7-5.5 işte gelecekteki pembelokum
Okurken beynim aktı resmen :))) maşallah , bu ne Hız pembe lokum :))) günlük iğnelerden bende vurunuyordum , Allah gönlüne göre versin inşaallah :)
Ay süpersiniz kızlar :))) bende Merve'den başlayayım , şu sayfaları bitiryimde , sonra gug U takip edeyim :)))Kiz.ben en azından profil resmi koymusum :)))
oyy maşallah :)
Takip yolladım canım :)Ahahahaha benim de var oğluşumun elleri :):):)
Canım çıkmadı aramalardaBenide takip edinysmnvolkanbay instagram hesabm
Takip yolladım canım :)
Anladim canim :). Tam sınırda benimkinin kilosu yani. Biliyorum normal ama bana yinede az geliyo kilosu anne yuregi mi artik nedir :)Sunny-day canım çok yazım hatası olmuş, pardon. bilgisayar düzeltmiş kafasına göre. anlayabildin mi yazdıklarımı :)
Yanlış yazdı o, volkanysmnbay diye araCanım çıkmadı aramalarda
Yanlış yazmışımm yehuuuCanım çıkmadı aramalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?