- 15 Eylül 2015
- 1.150
- 1.145
- 83
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.381
Tam benim kiza gore ozaman bi bakim canimKusura bakma canim bugun giremedim dogru duzgun gormedim yazini. Bebeklerin dis cikarma doneminde salya ve agrilarini azaltiyomus, gaz sancilarinada iyi geliyomus. Hatta buyuk insanlar icinde bas agrisi vs iyi geldigi yaziyo kullanan cok var. İnstagramda totsandmore_organik_bebek diye sayfa var ordan bak istersen
Gercekten kk dan tanisip gorusen varmi diye dusuniodum ben varmis demekki :)Ben kk da tanıştığım 2 arkaďaşla gerçek hayatta görüştüm ve görüşmeye devam ediyoruz
Bizde de var o dert. Nasil insanlar dusunmiyo sesin gectigini ayip denen bisey kalmamis..Off yaa nefret ediyorum bu apt dan saat 12yi gecti sapik sapik sesler geliyo. Oglum buyumeden burdan tasinmam lazim. Bide aile apt olcak
Tüp bebek olursa ikiz olma ihtimali cok yuksek o zaman:)
Saglikli olsak da tup bebek yapabilir miyiz ki ikiz olsun:)
Amann yaaa volkanysmnbay mışş
Bizim bina hep yaşlı cok şükür. En genc biziz :) o yuzden hic komsum yok ama zaten pek gerek de olmuyor calistigimizdaBizde de var o dert. Nasil insanlar dusunmiyo sesin gectigini ayip denen bisey kalmamis..
Canim benimde aklimdan gecmiyo degil. Bakalim o zaman gelsin klomen kullanip ikiz hamile kalanlar var mis.pehh bende arastirmisim haberim yok:))
Kiz seni bulcam diye 3 farkli kisiyi ekledim iyi mi:))
Aaa ciddi misin mumkun yani ikiz oyle ay ben şok2 ay sonra bir de ikizlere hamile.kaliyor muşum evlere şenlik
Hadi bakalim insallah o zamanda konusuruz tuttumu tutmadimi
superselma hosgeldin özledik seni. Instaya gel
Sizin apt ne guzel sessiz sakin desene :)Bizim bina hep yaşlı cok şükür. En genc biziz :) o yuzden hic komsum yok ama zaten pek gerek de olmuyor calistigimizda
Benim bi sıkıntı yoktu askında , 14. Haftada Dikiş atıldığı için hep yatmam gerekti , doktorum önlem Amaçlı cleksan 0.2 lik verdi ... Kleksan 20. Haftada kanama yapınca oksapar 2000 liğe geçtik :)Mutasyonun neydi canim
Hangi igneyi kullaniyordun:)
Yeni gördüm canım :) nereye bakacağımı şaşırdım :)))Ozel msj atıyorum bana da yollamak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?