2016 Haziran bebekleri büyüyor

Tam benim kiza gore ozaman bi bakim canim

Off yaa nefret ediyorum bu apt dan saat 12yi gecti sapik sapik sesler geliyo. Oglum buyumeden burdan tasinmam lazim. Bide aile apt olcak

@Parker06 @mystreious semurcan @diefraunamense _peri_ Balkizin_Annesi nrcnmer PembeLokum @GlnU falling_water

Merhaba kızlar ben geldim hosgeldim hoşbuldum
Sizleri özledim
Çok güzel paylaşımlar olmuş. Bebeklerinize maşallah diyorum.
Hepsini Allah esirgesin..
Salı günü yazmıştım ama araya kaynamis.

Salı eltim le 10 tepsilik mayali tereyagli sutlu cevizli tarçınlı çörek yaptık
Hem evde bulunsun hem de okula giderken falan ellerine alsınlar diye
O kadar yorucuydu ki omuzlarim tutuldu zaten ensemde
notrdamin kamburu mu desem cushing mi desem 9ay bi şişlik vardı iyice ağrı oluştu.

Ardından carsamba kizkardeşim eşiyle yatılı geldi.
Evin önünde yedik içtik (eskidendi Eminönü :)))) )
Perşembe sabah onları yolculayip kızımın okuluna ugradim ,
Ordan da kvye gittim.
Bebeğim 13te kvde oğlum da 13.30da evinonunde hamakta uyudu.
Ne güzel dinlenme fırsatı ama oğlum disarda uyuduğu için
Yatamadim. Evin önünü, balkonlari, mutfağı, salonu temizledim

Perte çıktım resmen. Kızım nasıl olduysa 4e kadar uyudu. Eşim onu getirdiğinde
ilk defa çok sesli kahkaha attı bebeğim
Yani uykusu gelince şehla gözlerle attığı saçmalama kahkahasi değil
Bambaska bi sevinç. Sarıldım emzirdim. Çok mutluydu. Uzun süredir böyle uzun uyumamisti gündüz
Ve isteyerek emmesine sevindim. Arada meme reddi yapıyor. Uyutup emziriyorum.

Cuma oğlum 4 buçukta uyandı, eşim 6 buçukta kızım 8 buçukta okula gitti
12bucukta yemege geldiler. Eltimin gelini 32 haftalık gebe ve gebelik zehirlenmesi olmuş hastanede yatıyor umarım ikisi de sagsalim kurtulur.

Sonra PembeLokum hatırlarsın düşen dolgumu yeniden yaptırmaya gittim.
Amalgam yaptı yine. Eve geldim agzimi calkalarken düştü yine :)
Gittik tabi hiç kimse yok. Acilde dolgu yapılmıyor diye pazartesiye kaldım.
Mandalinam07 ne dersin kompozit mi yaptirsam?

H history1985 bebeğinin kendini yalnizken oyalamasina izin ver canım . Ama seni cagiridiginda mutlak cevap ver veya kucağına al.

H history1985 m_rv_ Balkizin_Annesi @GlnU
Facede 201 haziran anneleri diye kapalı bi grup var
O gruba gecen hafta girdim. Bilmiyorum sizden kimse var mı?
Benim insta yok. Bilmem sizin için açabilirim
Canınız sagolsun :))

gebito eğer bebeğim kendi oyalanmazsa mesela yapraklari seyretmekle veya buzdolabı posetiyle oynamakla gibi, ben de kvnin oraya gidiyorum kalabalık çok orda seviyorlar

PembeLokum benim kızım da hep ayağa kalkmak istiyor ablası alıştırdı . Etrafı seyretmek istediği için tek elimle yanlarima yaslayarak tutuyorum bi işim olursa. Oturtmak gibi olsa oturmus olmuyor.. umarım 2dk oturtmaktan bisey olmaz. Kızlar rahmi ters donmesin diye 6ay dolunca oturulur. Erkekler 4aydolunca destekle oturtulabilirmis.

@mystreious adem güneşin kitapları var ama en iyi eğitim doğal davranmaktir. Görerek izleyerek duyarak herşeyi öğreniyor bebekler. Insan içinde buyumelerini sağlamak lazım.
Sana ve herkese Bruce D. PERRYnin "köpek gibi büyütülmus çocuk "
kitabini oneririm D&Rda satılıyor
Bi de Selahattin Yaylamaz "AileTerapisti"
Barış Muslu "beynine format at" (bu biraz teknikli)
Benim bu üç kitaptan sonra hayata bakış açim ve böylece hayatım değişti
Kesinlikle bu üçü ardı ardına okunmalı
Bebeğini sanki oturtmuş dedesi daga 6ayi dolmadi ama

Palomar falling_water @diefraunamense gerçekten bebelik daha kolay
Şimdi 3buçuk yaşındaki oğlum ve8 yaşında kızım beni bazen çıldırtiyor. Zor sabrediyorum, o isdar saçma şeylere inat ediyorlar ki, tamam deyip başka şey gösterip dikkatlerini dağıtarak unutturuyorum.
Zaten bana 6harika cocuk annesi bi kadın annelikte başarının inatlasmak değil başka şeye dikkatini verip unutturmak olduğunu söylemişti. Kahveyi bırak yemeği oturup sakince yiyemedigim için kilo alıyorum.
Buyumelerinin en iyi tarafı bi yere birakabilmek ve Sorumluluk almaları. Büyüdükçe dertlerii de büyüyor gercekten

Son düzenleme:
Canim benimde aklimdan gecmiyo degil. Bakalim o zaman gelsin klomen kullanip ikiz hamile kalanlar var mis.pehh bende arastirmisim haberim yok:))

Kiz seni bulcam diye 3 farkli kisiyi ekledim iyi mi:))

Aaa ciddi misin mumkun yani ikiz oyle ay ben şok 2 ay sonra bir de ikizlere hamile.kaliyor muşum evlere şenlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…