2016 Haziran bebekleri büyüyor

Masallah yaa cok tarz :)
tesekkurler :)

Amwayi ben eskiden kullanirdim temizligi kendim yaparken. Artik almiyorum. Standart yuzey temizleyicilere dondum dixi fabuloso vs..Belki bi ara yine alirim. Amway loc kullaniyodum zararsiz hatta artan suyu ciceklere falan dokebiliyosun besliyor.

yani yapti bir seyler ama bilemedik iyi mi, kotu mu? bunu kullaninca camasir suyuna gerek yok mu? ben bortu bocek olur diye korkuyorum cunku ormanlik bir yerde evimiz. o sebeple evin surekli dezenfekte olmasini istiuyorum. yeterli mi bu?

Yeterli canım ayrıca amwayin bulasik deterjanindan karıncalar kaçıyor.
Wc için ayrı deterjanı var.
Organik bi çok marka var. Çamaşır suyu şart değil

Çok güzel bi yermiş hakketen
Biz de dağ eteğinde oturuyoruz. Tarantula öldürdük evde kaç kere.
Bi de bahcede yılan çıyan öldürduk.
Pencerelerde elek sineklik olmalı. Akrep orumcek vs gelmez bari
burada ne yazik ki tel yapan bir yer yok, oyle bir kulturleri yok.
turkiyeden yapisma alip, takabilirim diye dusundum. orada da sorun su ki camlarimin olcusu bir garip, denk getirebilir miyim?
nobette kimse yok mu :))

turkiyeden yapisma alip, takabilirim diye dusundum. orada da sorun su ki camlarimin olcusu bir garip, denk getirebilir miyim?

Benim pencerelerimde de yok. Üstelik pvc de değil ahşap. Belki plastik elek alıp civiyle cakariz

superselma hoşgeldin canım! söylediğin kitapları sipariş verdim. ben kızımı kucağımda oturtuyorum ya.. biz yemek yerken falan o da oturup masaya bakmak bizi izlemek istiyor. biz salonda otururken o da oturmak istiyor. kendi kendine takılmıyor. arabası yatar konumda olduğu için bizi iyi göremiyor. kucağa da mı oturtmamak lazım?

boyu desk gelmezse biz birbirine dikiyorduk yada yapıştırıyorduk. Güzel gözükmüyor ama ne yapalım

Tüp bebek olursa ikiz olma ihtimali cok yuksek o zaman:)
Saglikli olsak da tup bebek yapabilir miyiz ki ikiz olsun:)
sağlıklı olup da çekilecek bir dert değil. zaten yapmaz doktorlar bence. ikizi hiç önermiyorlar. tüp bebekte başarı eve sağlıklı 1 bebekle gelmek. 2 tane embriyo transfer etmiyorlar. 3-5 başarısız denemen olursa ve yaşın 30'un üzerindeyse 2 tane transfer ediyorlar.
Klomen bir ilaç olduğu için kafana göre alıp hamile kalamazsın ki canım. Onu da doktor kontrolünde yapmalısın. Ama dediğim gibi o da yumurtlama soruu olanlar için. Bence sen duaya devam et :)

Adem Güneş'in bütün kitapları canım
İdare edemem anne - ailede şükür ve kanaat eğitimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…