- Konu Sahibi superselma
-
- #2.401
Profil resmi pembe gözlüklü müMeraba kızlar bikaç saat girmedim ne kadar sayfa birikmiş böylehepsini okudum:)
Benim inst. strawberry___000
Evet canım:)Profil resmi pembe gözlüklü mü
hos geldin, biz de seni ozledik :)))Merhaba kızlar ben geldim hosgeldim hoşbuldum
Sizleri özledim
tesekkurler :)Masallah yaa cok tarz :)
Amwayi ben eskiden kullanirdim temizligi kendim yaparken. Artik almiyorum. Standart yuzey temizleyicilere dondum dixi fabuloso vs..Belki bi ara yine alirim. Amway loc kullaniyodum zararsiz hatta artan suyu ciceklere falan dokebiliyosun besliyor.
tesekkurler :)
yani yapti bir seyler ama bilemedik iyi mi, kotu mu? bunu kullaninca camasir suyuna gerek yok mu? ben bortu bocek olur diye korkuyorum cunku ormanlik bir yerde evimiz. o sebeple evin surekli dezenfekte olmasini istiuyorum. yeterli mi bu?
Yeterli canım ayrıca amwayin bulasik deterjanindan karıncalar kaçıyor.
Wc için ayrı deterjanı var.
Organik bi çok marka var. Çamaşır suyu şart değil
biz bu yaz bir orman sehrine tasindik. evimiz fotograftaki ormanin icinde. muazzam bir yer ama hep ya bir bocek vs olursa diye korkuyla yasiyorum.
http://www.domainedechantilly.com/w...4/06/DOMAINE-DE-CHANTILLY_H6A3159-V2-WEB1.jpg
burada ne yazik ki tel yapan bir yer yok, oyle bir kulturleri yok.Çok güzel bi yermiş hakketen
Biz de dağ eteğinde oturuyoruz. Tarantula öldürdük evde kaç kere.
Bi de bahcede yılan çıyan öldürduk.
Pencerelerde elek sineklik olmalı. Akrep orumcek vs gelmez bari
burada ne yazik ki tel yapan bir yer yok, oyle bir kulturleri yok.
turkiyeden yapisma alip, takabilirim diye dusundum. orada da sorun su ki camlarimin olcusu bir garip, denk getirebilir miyim?
nobette kimse yok mu :))
Benim pencerelerimde de yok. Üstelik pvc de değil ahşap. Belki plastik elek alıp civiyle cakariz
sakın müdehale ettirme canım eğer idrar yolu enfeksiyonu olmuyorsa. Şunu oku cnmYaaa canım bana doktor krem verdi 1 hafta kullan ve hafif masaj yaparak açtır dedi açılmazsa biz müdahale ederi dedi
ben de 1 tanesiyle 5 yıldır görüşüyorum :)Ben kk da tanıştığım 2 arkaďaşla gerçek hayatta görüştüm ve görüşmeye devam ediyoruz
boyu desk gelmezse biz birbirine dikiyorduk yada yapıştırıyorduk. Güzel gözükmüyor ama ne yapalımburada ne yazik ki tel yapan bir yer yok, oyle bir kulturleri yok.
turkiyeden yapisma alip, takabilirim diye dusundum. orada da sorun su ki camlarimin olcusu bir garip, denk getirebilir miyim?
nobette kimse yok mu :))
sağlıklı olup da çekilecek bir dert değil. zaten yapmaz doktorlar bence. ikizi hiç önermiyorlar. tüp bebekte başarı eve sağlıklı 1 bebekle gelmek. 2 tane embriyo transfer etmiyorlar. 3-5 başarısız denemen olursa ve yaşın 30'un üzerindeyse 2 tane transfer ediyorlar.Tüp bebek olursa ikiz olma ihtimali cok yuksek o zaman:)
Saglikli olsak da tup bebek yapabilir miyiz ki ikiz olsun:)
Ya tühOy kuzum çok tatlı maşallah:)
Bu uzerindeki kiyafetini biz kaybettik tatilde
Bebegimin kirlilerini koydugum torba kayboldu
Maşallah maşallah :)Eki Görüntüle 1888850 Buda benim hayat ışığım kızlar :)
kız canım :)Maşallahh süphanallah kızmı erkek mi anlayamadm :))
Adem Güneş'in bütün kitapları canımKızlar acil cevap!
Bebek gelişimi ile ilgili okuduğunuz veyahut tavsiye edilen bi kitap ya da yazar var mı
Disiplin
Mutlu Bebek
Maneviyat
Ve Yemek yeme sorunu
Uyku düzeni
Bu terimleri barındıran
Bu Terim'lere yönelik bi kitap
sipariş vereceğim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?