- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.421
nasıl geliyoruz grup falan mı var canım? nasıl bulacağım sizi?
Aldım tatlım Adem Güneş'in 8 kitabını aldımAdem Güneş'in bütün kitapları canım
İdare edemem anne - ailede şükür ve kanaat eğitimi
Mükemmelbiz bu yaz bir orman sehrine tasindik. evimiz fotograftaki ormanin icinde. muazzam bir yer ama hep ya bir bocek vs olursa diye korkuyla yasiyorum.
http://www.domainedechantilly.com/w...4/06/DOMAINE-DE-CHANTILLY_H6A3159-V2-WEB1.jpg
AğZına damlatıyorum ucu damlalıklı zaten. Önce göğsüme damlatıp emziriyordum.Kızlar carson d vitamini geldi ama damlalığı yok bunun. Nasıl veriyorsunuz?
ama ağzını açmıyor ki canım ya? ben de emzirmeden önce damlatmayı düşündüm ama ciltten emiliyor ya onu alıp emzirene kadar bir kısmı gidiyordurAğZına damlatıyorum ucu damlalıklı zaten. Önce göğsüme damlatıp emziriyordum.
supersemra'yı bul ordan herkesi bulursunKızlar başka kitap önerisi var mı?
nasıl geliyoruz grup falan mı var canım? nasıl bulacağım sizi?
Ben artık oyalayıp ağzına damlatıveriyorum :)ama ağzını açmıyor ki canım ya? ben de emzirmeden önce damlatmayı düşündüm ama ciltten emiliyor ya onu alıp emzirene kadar bir kısmı gidiyordur
Bizimki de öyle ben poposunu oturtukm ayaklarını sarkıtıyorum tam oturma gibi olmuyor dayamışım gibi oluyor.superselma hoşgeldin canım! söylediğin kitapları sipariş verdim. ben kızımı kucağımda oturtuyorum ya.. biz yemek yerken falan o da oturup masaya bakmak bizi izlemek istiyor. biz salonda otururken o da oturmak istiyor. kendi kendine takılmıyor. arabası yatar konumda olduğu için bizi iyi göremiyor. kucağa da mı oturtmamak lazım?
Maşallah canım çok tatlı büyümüş te küçülmüş sanki:)Eki Görüntüle 1888850 Buda benim hayat ışığım kızlar :)
Ben de aynını yapıyorumBizimki de öyle ben poposunu oturtukm ayaklarını sarkıtıyorum tam oturma gibi olmuyor dayamışım gibi oluyor.
Naptin cnm memeyi almaya başladımi benimki dun 10 dk aldi sonra yine ayni almamak icin ekinden geleni yapiobiz de 4-5 gündür meme reddi yaşıyoruz. inşallah emmeyi bırakmaz diye dua ediyorum.
Kızlar carson d vitamini geldi ama damlalığı yok bunun. Nasıl veriyorsunuz?
Bortuye bocege camasir suyu da fayda etmez canim ilaclayacaksin :) bence camasir suyunun yaptigi dezenfektasyonu yapmiyor. Temizliyor sadece.tesekkurler :)
yani yapti bir seyler ama bilemedik iyi mi, kotu mu? bunu kullaninca camasir suyuna gerek yok mu? ben bortu bocek olur diye korkuyorum cunku ormanlik bir yerde evimiz. o sebeple evin surekli dezenfekte olmasini istiuyorum. yeterli mi bu?
Benim canim kimlik adim ama normalde peri diyorlar :)İnstagram olan instagram face olan face versin haydiiiiprhn kimm
Aynen canım bu gece çok soğuktu özellikle. Kuzumun elleri yanakları kulakları buz olmuş :) aramıza aldım sarıldım ısıttım :)Havalar birden nasil sogudu yaakombi yakacam nerdeyse. Bebegimin odasi buz.. Elleri yanaklari buz Keske kis hic gelmese.
ama çok superselma var hangisisupersemra'yı bul ordan herkesi bulursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?