- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.441
Bebesiyle fotosu var profildeama çok superselma var hangisi
Mudahale ettirme cnm tekrar eden bsymis htta kremide kullnma kaliteli bez kullan ve hep yikaguzelce kurut olmdi islatarak pamuk kullan kirulaYaaa canım bana doktor krem verdi 1 hafta kullan ve hafif masaj yaparak açtır dedi açılmazsa biz müdahale ederi dedi
Bu gce cok sguktu evt bnde kizceme polar kulotlu uzun kollu zibin ustine tlum gydrdim sapka taktim. Gecede emzirmeye uyandikca burnuna baktim burnu soguk degikse usumuyomus beybilerHavalar birden nasil sogudu yaakombi yakacam nerdeyse. Bebegimin odasi buz.. Elleri yanaklari buz Keske kis hic gelmese.
Haziran 13, maşallah 3970g 52cm doğdu canım.
Ben burdayım :)Nerde herkes? M miumaovorones 9ay seker000 falling_water Sunny-day semurcan @Dorabusra0172 B bicocukbianne @gm22 kuzum Mouse
Şimdi aklıma herkes gelmedi
Millet tatil günü geziyor musunuz?
Sağol Can'ım cümlemizinkiniMouse cbm kizina maslalah subanallah buyumuste kuculmus boncuk goz allah nazardan korusun
Nerdeee evimde kızımla beraberimNerde herkes? M miumaovorones 9ay seker000 falling_water Sunny-day semurcan @Dorabusra0172 B bicocukbianne @gm22 kuzum Mouse
Masalalh kizuya 7 haziran, 3870 51 cm cnm bizimkide :)Haziran 13, maşallah 3970g 52cm doğdu canım.
Seninki?
Seninki kız ama maşallah :) kızlar daha minik oluyorlar genelde :)Masalalh kizuya 7 haziran, 3870 51 cm cnm bizimkide :)
Burdayiimm :) doktor kontrolum var sira bekliyorum :)Nerde herkes? M miumaovorones 9ay seker000 falling_water Sunny-day semurcan @Dorabusra0172 B bicocukbianne @gm22 kuzum Mouse
Biz karşıya gecicektik ama hava iğrenç yine avmye kaldık:/Nerde herkes? M miumaovorones 9ay seker000 falling_water Sunny-day semurcan @Dorabusra0172 B bicocukbianne @gm22 kuzum Mouse
Bizimki fazla beslenmis icerde :)Seninki kız ama maşallah :) kızlar daha minik oluyorlar genelde :)
Nasil bileklik o9ay Can'ım bebeğinin bileklikleri ses çıkartıyor mu
Bizimkinde hiç çıkmıyor ya sozyy nin
Zil hiç duyulmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?