- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.461
İki bilekli iki çorap var tatlı çıngıraklı sallayınca ses çıkıyorNasil bileklik o
Ben otelde kizimi yatarak emzirmeye alistirdigim icin artik sadece ev gezmelerine gidebiliyorum disarda gezemiyorum
Bizimkinin boy çok uzadı ya o yüzden çok tontiş görünmüyoe aslında :)Bizimki fazla beslenmis icerde :)
Ama bnde tontik dogmusum :)
Cok sukur sagliklilar suan 7850 kilosu 62 boyu
Cerrahi müdahale ettirmem zaten bezimiz kaliteli temizliğine de dikkat ediyorum ama olmayınca olmuyor ve açılmazsa kalınlaşabilirmişte yapışıklık o da sıkıntı her doktor farklı bir şey söylüyorMudahale ettirme cnm tekrar eden bsymis htta kremide kullnma kaliteli bez kullan ve hep yikaguzelce kurut olmdi islatarak pamuk kullan kirula
Ben otelde kizimi yatarak emzirmeye alistirdigim icin artik sadece ev gezmelerine gidebiliyorum disarda gezemiyorum(. Nasil alistircam yaa geri normal emzirmeye off off
Bnm doktorum hic onemsemedi bile temizligini onemse yeter dedi nemli birkama dediCerrahi müdahale ettirmem zaten bezimiz kaliteli temizliğine de dikkat ediyorum ama olmayınca olmuyor ve açılmazsa kalınlaşabilirmişte yapışıklık o da sıkıntı her doktor farklı bir şey söylüyor
Bortuye bocege camasir suyu da fayda etmez canim ilaclayacaksin :) bence camasir suyunun yaptigi dezenfektasyonu yapmiyor. Temizliyor sadece.
tesekkur ederim :)Mükemmel
ben de bir seyler deneyecegim ama bakalim :/boyu desk gelmezse biz birbirine dikiyorduk yada yapıştırıyorduk. Güzel gözükmüyor ama ne yapalım
icindeki puturler anne sutunden alinan ve sindirilmemis olan yaglar diye biliyorum ben.Bugun normal muayenemi oldum, smear testimi verdim. Tekrar hamile kalmak istedigimi soyledim, 1 yas dolana kadar beklememi, bunun hem anne hem de bebek icin onemli oldugunu soyledi. Ikinciyi dusunuyorum deyince, ikinci dogumun cok kolay olur dedi, resmen tesvik etti beni dogurmaya :) bugun farkettim ki esim de yavas yavas bu fikre alismaya baslamis, ustune saka bile yapiyor. Hosuma gitti :)
Benim tombigi sordu, kilosunu duyunca 5 aylik bebek kilosuna ulasmis dedi.
Bu arada yesil kala problemini hala cozemedik. Bazen yosun gibi yemyesil, bazen sarimsi yesil yapiyor. Icinde cekirdek gibi puturler var, gecmedi bir turlu. Ama oglumda huzursuzluk, ates vs yok. Gayet mutlu ve saglikli bir bebek. Bakalim sali gunu doktoru ne diyecek.
Doktoruna katılıyorum 1 yaşına kadar anne sütü alması çok önemli. Yaşını geçince ne isterse içebilir zatenBugun normal muayenemi oldum, smear testimi verdim. Tekrar hamile kalmak istedigimi soyledim, 1 yas dolana kadar beklememi, bunun hem anne hem de bebek icin onemli oldugunu soyledi. Ikinciyi dusunuyorum deyince, ikinci dogumun cok kolay olur dedi, resmen tesvik etti beni dogurmaya :) bugun farkettim ki esim de yavas yavas bu fikre alismaya baslamis, ustune saka bile yapiyor. Hosuma gitti :)
Benim tombigi sordu, kilosunu duyunca 5 aylik bebek kilosuna ulasmis dedi.
Bu arada yesil kala problemini hala cozemedik. Bazen yosun gibi yemyesil, bazen sarimsi yesil yapiyor. Icinde cekirdek gibi puturler var, gecmedi bir turlu. Ama oglumda huzursuzluk, ates vs yok. Gayet mutlu ve saglikli bir bebek. Bakalim sali gunu doktoru ne diyecek.
Benimki de dönmek için uğraşıyor öyle :):) yan dönüyor bacağı da atıyor devamı gelemiyor uğraşıyor çığlıklar atıyor :):):)Doktordan geldim, baktim esim bebegimi oyun halisinda oynatiyor. Baktim farkli sesler cikarmaya baslamis, oyuncaklariyla konusuyor. Esim nerdeyse 1 saattir kendini oyaladigini soyledi :) ayrica bariz sekilde donmeye calisiyor ama o popis henuz donmuyor :) bugun yarin doner herhalde. Donmeye baslayinca aticam yere bi yorgan oyuncaklarini da koycam debelensin dursun :)
Yok canım evdeyim çok kötü hissediyorum..lohusa depresyonu tekrarladı galiba.. durup durup ağlıyorum içim sıkılıyor kalbim sıkışıyor günboyu yalnızım.. gece de eşim dışarı çıkacak diye ödüm kopuyor bu ara çok ağlıyor susturamıyorum ben de ağlıyorum durduramıyorum kendimi çok kötüyüm çoook
Ben otelde kizimi yatarak emzirmeye alistirdigim icin artik sadece ev gezmelerine gidebiliyorum disarda gezemiyorum(. Nasil alistircam yaa geri normal emzirmeye off off
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?