- 24 Ocak 2014
- 16.691
- 9.719
- 248
- 32
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.481
Bugun normal muayenemi oldum, smear testimi verdim. Tekrar hamile kalmak istedigimi soyledim, 1 yas dolana kadar beklememi, bunun hem anne hem de bebek icin onemli oldugunu soyledi. Ikinciyi dusunuyorum deyince, ikinci dogumun cok kolay olur dedi, resmen tesvik etti beni dogurmaya :) bugun farkettim ki esim de yavas yavas bu fikre alismaya baslamis, ustune saka bile yapiyor. Hosuma gitti :)
Benim tombigi sordu, kilosunu duyunca 5 aylik bebek kilosuna ulasmis dedi.
Bu arada yesil kala problemini hala cozemedik. Bazen yosun gibi yemyesil, bazen sarimsi yesil yapiyor. Icinde cekirdek gibi puturler var, gecmedi bir turlu. Ama oglumda huzursuzluk, ates vs yok. Gayet mutlu ve saglikli bir bebek. Bakalim sali gunu doktoru ne diyecek.
Ben de hep uzanarak emzirirdim uzanarak emmiyor artık..çok geçmiş olsun bu arada canımYaa var ya ben de yatarak emzirmeye fena alıştırmışım normal emmiyor ben nerden bileydim böyle olacağını bilmezdim ya
Canım bazı günler benim de değişik duygular içine girdiğim oluyor. Eşimin kolunun arasına girip çocuk gibi sanki saklanmak istiyorum ya da yataktan hiç çıkmamak. Eşime sarılıyorum galiba ağlıcaaaam deyip ağlıyorum ortada bir şey yokken :) Bazen diyorum acaba anneliğe hazır değil miydim ki :) olacak bunlar. Bir çocuk dünyaya gelirken bir de anne doğarmış. Onlar nasıl dünyaya alışıyor biz de yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz.Yok canım evdeyim çok kötü hissediyorum..lohusa depresyonu tekrarladı galiba.. durup durup ağlıyorum içim sıkılıyor kalbim sıkışıyor günboyu yalnızım.. gece de eşim dışarı çıkacak diye ödüm kopuyor bu ara çok ağlıyor susturamıyorum ben de ağlıyorum durduramıyorum kendimi çok kötüyüm çoooksenin de böyle olmuşmuydu hiç?
Iste benimki de ayni boyle :) bugun ilk kez yapti bunlari.Benimki de dönmek için uğraşıyor öyle :):) yan dönüyor bacağı da atıyor devamı gelemiyor uğraşıyor çığlıklar atıyor :):):)
Oglumun bir kardesi olsun istiyorum mutlaka. Benim yasim 31. 35 imden sonra daha da dogurmam. O yuzden elimi cabuk tutmaya calisiyorum :)Sen de benim gibi erkencisin ne güzel:) ben de doktorumla telefonda görüştüm tekrar hamile kalsam bi sıkıntı olmayacağını hatta bebeğimi sütten kesmeme gerek olmadığını söyledi biz de bebeğim 6 aylık olunca düşünüyoruz
Oglumun bir kardesi olsun istiyorum mutlaka. Benim yasim 31. 35 imden sonra daha da dogurmam. O yuzden elimi cabuk tutmaya calisiyorum :)
Kac denedim inat edio az emio ozaman biraz buyudugunde degisirmi kiAyakta emzirerek alıştır canım
Alışır merak etme
Biraz bekleyip acikinca uyursa uyanirsa emer her türlü
Sen calisiyosun degil mi, nasil emziriosun disarda canimYaa var ya ben de yatarak emzirmeye fena alıştırmışım normal emmiyor ben nerden bileydim böyle olacağını bilmezdim ya
Canim sen sezeryanla mi yapmistin dogumu yoksa normal mi?Sen de benim gibi erkencisin ne güzel:) ben de doktorumla telefonda görüştüm tekrar hamile kalsam bi sıkıntı olmayacağını hatta bebeğimi sütten kesmeme gerek olmadığını söyledi biz de bebeğim 6 aylık olunca düşünüyoruz
Ay ne guzel iste disarda sknti olmaz enazindan. Gezmeyi ozledim ben yaaBen de hep uzanarak emzirirdim uzanarak emmiyor artık..çok geçmiş olsun bu arada canım
Cpk geçmiş olsunSelam arkadaşlar ben bugün evde yangın çıkardım sizler de lütfen dikkat edin
Emzikleri kaynatmak için ocağa koymuştum sonra bebeğimi yatarak emzirmeye başlayıp uyuyakalmışım
Uyandım koridora bi çıktım ocak alev almış ev duman olmuş o tarafa gidemedim bile eşim gitti mecbur mutfağa su döktü söndürdü tüm camları açtı bebeğimizi battaniyeye sarıp evden çıktık
Belki 5 dk bile sürmedi bu süreç ama eşim de ben de nerdeyse bayılacaktık
Baş dönmesi, göz kararması, boğazda ciğerde yanma oldu
Bebeğim yatak odasında olduğu ve kapımız kapalı olduğu için o etkilenmedi, ağlamadı bile onu zaten battaniyeye tamamen sararak çıkardık evden
Dikkat edin
Ben kendime çok kızdım bugün
Biz niye yavaş ilerliyoruz ya4 haziran 2870 gram doğduk şu an 5500
Şükür diyorum takma kafaya gayet iyisiniz
Selam arkadaşlar ben bugün evde yangın çıkardım sizler de lütfen dikkat edin
Emzikleri kaynatmak için ocağa koymuştum sonra bebeğimi yatarak emzirmeye başlayıp uyuyakalmışım
Uyandım koridora bi çıktım ocak alev almış ev duman olmuş o tarafa gidemedim bile eşim gitti mecbur mutfağa su döktü söndürdü tüm camları açtı bebeğimizi battaniyeye sarıp evden çıktık
Belki 5 dk bile sürmedi bu süreç ama eşim de ben de nerdeyse bayılacaktık
Baş dönmesi, göz kararması, boğazda ciğerde yanma oldu
Bebeğim yatak odasında olduğu ve kapımız kapalı olduğu için o etkilenmedi, ağlamadı bile onu zaten battaniyeye tamamen sararak çıkardık evden
Dikkat edin
Ben kendime çok kızdım bugün
Hersey sute geciyo bldigim kadariyla doktor emzrme dediyse kske emzrmeseydinPembeLokum canım çok geçmiş olsun
kızlar bugün dişim için gittim. 4 kere sinirlere iğne yaptı ama dişim uyuşmadı
bebeğime süt sağmıştım ama nedense içmemiş. Emzirmeyecektim, sağıp dökecektim ama biberonu içmeyince mecbur emzirdim
İnşallah bir şey olmaz
Dişimin uyuşmaması ilk kez başıma geliyor. Yapılamadı malesef. Sonra tekrar deneyeceğiz. Böyle bir şey oldu mu?
Ben eldiven kullandım hiç tamamen alamazdım acıdanKizlar bisey sorucsm ben bugun epilasyona basladim tum vucut arastrdim emzirirken sknti yokmus ama genital cok acidi yaptiramadim futbolcularin kullandigi sogitucu sprey varmis onu onerdiler aranizda kullan an varmi agda vs icin
Snn tombis ne kdr cnm kilosuBugun normal muayenemi oldum, smear testimi verdim. Tekrar hamile kalmak istedigimi soyledim, 1 yas dolana kadar beklememi, bunun hem anne hem de bebek icin onemli oldugunu soyledi. Ikinciyi dusunuyorum deyince, ikinci dogumun cok kolay olur dedi, resmen tesvik etti beni dogurmaya :) bugun farkettim ki esim de yavas yavas bu fikre alismaya baslamis, ustune saka bile yapiyor. Hosuma gitti :)
Benim tombigi sordu, kilosunu duyunca 5 aylik bebek kilosuna ulasmis dedi.
Bu arada yesil kala problemini hala cozemedik. Bazen yosun gibi yemyesil, bazen sarimsi yesil yapiyor. Icinde cekirdek gibi puturler var, gecmedi bir turlu. Ama oglumda huzursuzluk, ates vs yok. Gayet mutlu ve saglikli bir bebek. Bakalim sali gunu doktoru ne diyecek.
Evt buda oyleymis aci oluyomus ama eskisi gibi olmuyomus dogumdan snra agda bile eskisinden cok acitti bikiniyiBen eldiven kullandım hiç tamamen alamazdım acıdanama LR aleo vera acil yardım spreyi var. Onu 20 30 dk öncesinde sıktım. İşe yaradı cidden kolaylıkla aldım bitti. Tabi yine acıdı ama çok değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?