2016 Haziran bebekleri büyüyor

Sen de benim gibi erkencisin ne güzel:) ben de doktorumla telefonda görüştüm tekrar hamile kalsam bi sıkıntı olmayacağını hatta bebeğimi sütten kesmeme gerek olmadığını söyledi biz de bebeğim 6 aylık olunca düşünüyoruz

Canım bazı günler benim de değişik duygular içine girdiğim oluyor. Eşimin kolunun arasına girip çocuk gibi sanki saklanmak istiyorum ya da yataktan hiç çıkmamak. Eşime sarılıyorum galiba ağlıcaaaam deyip ağlıyorum ortada bir şey yokken :) Bazen diyorum acaba anneliğe hazır değil miydim ki :) olacak bunlar. Bir çocuk dünyaya gelirken bir de anne doğarmış. Onlar nasıl dünyaya alışıyor biz de yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz.

Oglumun bir kardesi olsun istiyorum mutlaka. Benim yasim 31. 35 imden sonra daha da dogurmam. O yuzden elimi cabuk tutmaya calisiyorum :)

Canim sen sezeryanla mi yapmistin dogumu yoksa normal mi?

Cpk geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım, verilmiş sadakanız varmış.

PembeLokum canım çok geçmiş olsun
kızlar bugün dişim için gittim. 4 kere sinirlere iğne yaptı ama dişim uyuşmadı
bebeğime süt sağmıştım ama nedense içmemiş. Emzirmeyecektim, sağıp dökecektim ama biberonu içmeyince mecbur emzirdim
İnşallah bir şey olmaz
Dişimin uyuşmaması ilk kez başıma geliyor. Yapılamadı malesef. Sonra tekrar deneyeceğiz. Böyle bir şey oldu mu?

Kizlar bisey sorucsm ben bugun epilasyona basladim tum vucut arastrdim emzirirken sknti yokmus ama genital cok acidi yaptiramadim futbolcularin kullandigi sogitucu sprey varmis onu onerdiler aranizda kullan an varmi agda vs icin

Hersey sute geciyo bldigim kadariyla doktor emzrme dediyse kske emzrmeseydin

Kizlar bisey sorucsm ben bugun epilasyona basladim tum vucut arastrdim emzirirken sknti yokmus ama genital cok acidi yaptiramadim futbolcularin kullandigi sogitucu sprey varmis onu onerdiler aranizda kullan an varmi agda vs icin
Ben eldiven kullandım hiç tamamen alamazdım acıdan ama LR aleo vera acil yardım spreyi var. Onu 20 30 dk öncesinde sıktım. İşe yaradı cidden kolaylıkla aldım bitti. Tabi yine acıdı ama çok değil.

Snn tombis ne kdr cnm kilosu

Ben eldiven kullandım hiç tamamen alamazdım acıdan ama LR aleo vera acil yardım spreyi var. Onu 20 30 dk öncesinde sıktım. İşe yaradı cidden kolaylıkla aldım bitti. Tabi yine acıdı ama çok değil.
Evt buda oyleymis aci oluyomus ama eskisi gibi olmuyomus dogumdan snra agda bile eskisinden cok acitti bikiniyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…