2016 Haziran bebekleri büyüyor

Doktoruna katılıyorum 1 yaşına kadar anne sütü alması çok önemli. Yaşını geçince ne isterse içebilir zaten
Bn bu konuyu cok arastirdim cok sorusturdum 9 ay cok onmliymis sonrasindaki sut bebek icin cok onmli dglmis hatta ek gida bebesi besin almayi bile engelleyebilirmis nasil olsa sut var yemesemde olur diye

4 ignedwn snra norml cnm disini dgl ama agiz bolgeni uyustrmus

Çekirdeklerin sebebini öğrenince banada bildirir misin?

Kizlar bisey sorucsm ben bugun epilasyona basladim tum vucut arastrdim emzirirken sknti yokmus ama genital cok acidi yaptiramadim futbolcularin kullandigi sogitucu sprey varmis onu onerdiler aranizda kullan an varmi agda vs icin
Bende lazere gidiyorum hatta bitmek üzere aslında hiç acımıyor benm koltuk altı ve genital Biraz kararmıştı hamilelikte doğumdan 1 hafta sonra gittim doktor izniyle ve cayır cayır yandım yandım derken gerçek yandım buzla filan gezdim aslında lazer yerleri emzikliye yapmıyo ben gizli gidiyorum çıktıktan sonra silverdin kullan mutlaka

Kizlar bisey sorucsm ben bugun epilasyona basladim tum vucut arastrdim emzirirken sknti yokmus ama genital cok acidi yaptiramadim futbolcularin kullandigi sogitucu sprey varmis onu onerdiler aranizda kullan an varmi agda vs icin

Emla diye bir krem vardı yanlış hatırlamıyorsam. Arkadaşlarım epilasyondan önce sürüp streç filmle sarıyorlardı etki etmesi için. Bir dene istersen canım. Yürürken biraz hışırdıyordu tabii :)

Merhaba kizlar,

Baya sayfa birikmis isim muhabbetleri yapilmis :)

Bizde ömer melih imle kontrole gittik bugun. Cok sukur hersey yolunda tospamla.bende kadin dogumcuma gorundum.rahim toplamis kendini yumurtaliklar guzel dikislerde sıkinti yok kan sayimi b12 seker olcumleri icin kan verdim vucut ne alemde bir bakalim. Esin mi korunuyor dedi. Yoo hocam biz korunmuyoruz dedim :) guldu . Bilio benim bu bebise 5 yilda kavustugumu . En dogru zamani Rabbim bilir simdide olsa basim ustune isterim yani. Dunde bir akrabamiza gittik bebek gormeye.bizinki ile 20 gun aralari var. Ama kizlar inanin ben burdan cok sey ogrenmisim sizlerden paylasimlardan.kendimi deneyimli bir anne gibi onun yaninda.
Foruma cok yazamasamda takipteyim sizleri.

Yasasin 2016 haziran anneleri :)

Nerde herkes? @miumao @vorones 9ay @seker000 falling_water Sunny-day @semurcan @Dorabusra0172 @Parker06 @gm22 @kuzum @mystreious

Şimdi aklıma herkes gelmedi
Millet tatil günü geziyor musunuz?
Kizlar biz bugun bebegimizle ebebek in duzenledigi bebekoloji konferansindaydik. Ankarada hilton garden inn de yapildi. Gun boyu cesitli oturumlarda uzmanlar bebeklerde uyku, gelisim, emzirme, ek gida, ebeveynlik konularinda konustular. Ozgun Ugurlu geldi ogluyla birlikte, sarkilarla hopladik zipladik :) Birsuru firma stand acmisti bebekler cocuklar icin aktiviteler vs vardi velhasil yorulduk ama cook eglendik cok :) Istanbulda da yapilmis bir de izmirde yapilacakmis sanirim ordaki arkadaslar gitmek isterse tavsiye ederim guzel bir gun gecirirsiniz.

Canim pms olmasin :) adet gordun mu? Canini sikma hala annelige adapte olmaya calisiyoruz, senin hissettijlerini hepimiz zaman zaman hissediyoruz inan. Birazcik kendine vakit ayir, yarim saat bile olsa cok iyi gelir

Cok gecmis olsun canim. Kara bulutlar uzerinizden eksik olmuyor nazar mi degiyor acaba sizin aileye :) bebeginin etkilenmemesine sevindim allah korumus.

Onu cok okudum hatta arkadasimda kullaniyo ama cok pagali ya 100 lira ona o parayi verene kdrkiza bez mama alirim :)
Kampanyayla yazildm ztn yksa o kdr para veremezdm suan spreyi aldm baya yorumlar varda 1 dk filan etkili tutuyoms cok surmekte iyi degilms cildi kurutuyomus
Hic alismasin zaten canim cok zor oluyo vazgecirmesi
Ilk ay deniyodm anne cok rahat emzr diyodu bi kac yattim uykum geldi snra gene denedm bu seefer kiz kendini geri atti olmadi :)

Baya arastrdm sorustirdm ama bak sndn duydum emzkliye olmuyo diye :) anlik acidi snra gecti bsy sur demediler ama halam igneli yapti ona krem surduler cenesinr yapildi onun
E sn nye yandin pkei bn aciyo dedim genital icin ayar dusurdu ama gene dayanamadim resmen atelsi igne

Geriden geliyorum canım, senin bu hunharca ikinciyi istemen kesinlikle hormonlarınla ilgili bence :)

Ben kullandım bir dönem canım :)))) hatta kuaförlerde de onu yapıyorlar , eczanede satılıyor , ÇOĞU kişi aile hekimine yazdırıyor :)))

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin , Ağrı kesici falan Atsan gerçi diş ağrısına hiçbirşey etki etmiyor

Bn bu konuyu cok arastirdim cok sorusturdum 9 ay cok onmliymis sonrasindaki sut bebek icin cok onmli dglmis hatta ek gida bebesi besin almayi bile engelleyebilirmis nasil olsa sut var yemesemde olur diye
Bn de bir yaşından sonrası için çok Da gerekli değil diye düşünüyorum aynen
Hatta ben bir yaşında ayırcam memeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…