- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.501
Bn bu konuyu cok arastirdim cok sorusturdum 9 ay cok onmliymis sonrasindaki sut bebek icin cok onmli dglmis hatta ek gida bebesi besin almayi bile engelleyebilirmis nasil olsa sut var yemesemde olur diyeDoktoruna katılıyorum 1 yaşına kadar anne sütü alması çok önemli. Yaşını geçince ne isterse içebilir zaten
doktor emzir çok az süte geçer dedi. yalnız ben çok kötüyüm. anestezinin etkisi geçiyor ve kulağım, gözüm, elmacık kemiklerim, boğazım her yerim acıyor. ağzımı da açamıyorum. normal mi bu yaHersey sute geciyo bldigim kadariyla doktor emzrme dediyse kske emzrmeseydin
4 ignedwn snra norml cnm disini dgl ama agiz bolgeni uyustrmusdoktor emzir çok az süte geçer dedi. yalnız ben çok kötüyüm. anestezinin etkisi geçiyor ve kulağım, gözüm, elmacık kemiklerim, boğazım her yerim acıyor. ağzımı da açamıyorum. normal mi bu ya
Çekirdeklerin sebebini öğrenince banada bildirir misin?Bugun normal muayenemi oldum, smear testimi verdim. Tekrar hamile kalmak istedigimi soyledim, 1 yas dolana kadar beklememi, bunun hem anne hem de bebek icin onemli oldugunu soyledi. Ikinciyi dusunuyorum deyince, ikinci dogumun cok kolay olur dedi, resmen tesvik etti beni dogurmaya :) bugun farkettim ki esim de yavas yavas bu fikre alismaya baslamis, ustune saka bile yapiyor. Hosuma gitti :)
Benim tombigi sordu, kilosunu duyunca 5 aylik bebek kilosuna ulasmis dedi.
Bu arada yesil kala problemini hala cozemedik. Bazen yosun gibi yemyesil, bazen sarimsi yesil yapiyor. Icinde cekirdek gibi puturler var, gecmedi bir turlu. Ama oglumda huzursuzluk, ates vs yok. Gayet mutlu ve saglikli bir bebek. Bakalim sali gunu doktoru ne diyecek.
Bende lazere gidiyorum hatta bitmek üzere aslında hiç acımıyor benm koltuk altı ve genital Biraz kararmıştı hamilelikte doğumdan 1 hafta sonra gittim doktor izniyle ve cayır cayır yandımKizlar bisey sorucsm ben bugun epilasyona basladim tum vucut arastrdim emzirirken sknti yokmus ama genital cok acidi yaptiramadim futbolcularin kullandigi sogitucu sprey varmis onu onerdiler aranizda kullan an varmi agda vs icin
Kizlar bisey sorucsm ben bugun epilasyona basladim tum vucut arastrdim emzirirken sknti yokmus ama genital cok acidi yaptiramadim futbolcularin kullandigi sogitucu sprey varmis onu onerdiler aranizda kullan an varmi agda vs icin
Hic alismasin zaten canim cok zor oluyo vazgecirmesiSunny-day biz hic yatarak emisemiyoruz ya kaciyo :)
Kizlar biz bugun bebegimizle ebebek in duzenledigi bebekoloji konferansindaydik. Ankarada hilton garden inn de yapildi. Gun boyu cesitli oturumlarda uzmanlar bebeklerde uyku, gelisim, emzirme, ek gida, ebeveynlik konularinda konustular. Ozgun Ugurlu geldi ogluyla birlikte, sarkilarla hopladik zipladik :) Birsuru firma stand acmisti bebekler cocuklar icin aktiviteler vs vardi velhasil yorulduk ama cook eglendik cok :) Istanbulda da yapilmis bir de izmirde yapilacakmis sanirim ordaki arkadaslar gitmek isterse tavsiye ederim guzel bir gun gecirirsiniz.Nerde herkes? @miumao @vorones9ay @seker000 falling_water Sunny-day @semurcan @Dorabusra0172 @Parker06 @gm22 @kuzum @mystreious
Şimdi aklıma herkes gelmedi
Millet tatil günü geziyor musunuz?
Canim pms olmasin :) adet gordun mu? Canini sikma hala annelige adapte olmaya calisiyoruz, senin hissettijlerini hepimiz zaman zaman hissediyoruz inan. Birazcik kendine vakit ayir, yarim saat bile olsa cok iyi gelirYok canım evdeyim çok kötü hissediyorum..lohusa depresyonu tekrarladı galiba.. durup durup ağlıyorum içim sıkılıyor kalbim sıkışıyor günboyu yalnızım.. gece de eşim dışarı çıkacak diye ödüm kopuyor bu ara çok ağlıyor susturamıyorum ben de ağlıyorum durduramıyorum kendimi çok kötüyüm çoooksenin de böyle olmuşmuydu hiç?
Cok gecmis olsun canim. Kara bulutlar uzerinizden eksik olmuyor nazar mi degiyor acaba sizin aileye :) bebeginin etkilenmemesine sevindim allah korumus.Selam arkadaşlar ben bugün evde yangın çıkardım sizler de lütfen dikkat edin
Emzikleri kaynatmak için ocağa koymuştum sonra bebeğimi yatarak emzirmeye başlayıp uyuyakalmışım
Uyandım koridora bi çıktım ocak alev almış ev duman olmuş o tarafa gidemedim bile eşim gitti mecbur mutfağa su döktü söndürdü tüm camları açtı bebeğimizi battaniyeye sarıp evden çıktık
Belki 5 dk bile sürmedi bu süreç ama eşim de ben de nerdeyse bayılacaktık
Baş dönmesi, göz kararması, boğazda ciğerde yanma oldu
Bebeğim yatak odasında olduğu ve kapımız kapalı olduğu için o etkilenmedi, ağlamadı bile onu zaten battaniyeye tamamen sararak çıkardık evden
Dikkat edin
Ben kendime çok kızdım bugün
Onu cok okudum hatta arkadasimda kullaniyo ama cok pagali ya 100 lira ona o parayi verene kdrkiza bez mama alirim :)Emla diye bir krem vardı yanlış hatırlamıyorsam. Arkadaşlarım epilasyondan önce sürüp streç filmle sarıyorlardı etki etmesi için. Bir dene istersen canım. Yürürken biraz hışırdıyordu tabii :)
Ilk ay deniyodm anne cok rahat emzr diyodu bi kac yattim uykum geldi snra gene denedm bu seefer kiz kendini geri atti olmadi :)Hic alismasin zaten canim cok zor oluyo vazgecirmesi
Baya arastrdm sorustirdm ama bak sndn duydum emzkliye olmuyo diye :) anlik acidi snra gecti bsy sur demediler ama halam igneli yapti ona krem surduler cenesinr yapildi onunBende lazere gidiyorum hatta bitmek üzere aslında hiç acımıyor benm koltuk altı ve genital Biraz kararmıştı hamilelikte doğumdan 1 hafta sonra gittim doktor izniyle ve cayır cayır yandımyandım derken gerçek yandım buzla filan gezdim aslında lazer yerleri emzikliye yapmıyo ben gizli gidiyorum çıktıktan sonra silverdin kullan mutlaka
Geriden geliyorum canım, senin bu hunharca ikinciyi istemen kesinlikle hormonlarınla ilgili bence :)Ben de 6 ay bulantı istifra çektim hastanede serum yiyordum o da fayda etmiyordu oyy o kaburga agrıları da cok kotuydu yaa bir de her gun igne ve sezaryen sonrası cok acı cektim ya
Ben neden 2.yi hemen istiyorum onu da anlamıs degilim bir ben var benden iceri benden ote suan
Ig iyi olmadi ya burasi dhaa iyi kim kim daha belli
Ben kullandım bir dönem canım :)))) hatta kuaförlerde de onu yapıyorlar , eczanede satılıyor , ÇOĞU kişi aile hekimine yazdırıyor :)))Kizlar bisey sorucsm ben bugun epilasyona basladim tum vucut arastrdim emzirirken sknti yokmus ama genital cok acidi yaptiramadim futbolcularin kullandigi sogitucu sprey varmis onu onerdiler aranizda kullan an varmi agda vs icin
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin , Ağrı kesici falan Atsan gerçi diş ağrısına hiçbirşey etki etmiyordoktor emzir çok az süte geçer dedi. yalnız ben çok kötüyüm. anestezinin etkisi geçiyor ve kulağım, gözüm, elmacık kemiklerim, boğazım her yerim acıyor. ağzımı da açamıyorum. normal mi bu ya
Bn de bir yaşından sonrası için çok Da gerekli değil diye düşünüyorum aynenBn bu konuyu cok arastirdim cok sorusturdum 9 ay cok onmliymis sonrasindaki sut bebek icin cok onmli dglmis hatta ek gida bebesi besin almayi bile engelleyebilirmis nasil olsa sut var yemesemde olur diye
Bn de bir yaşından sonrası için çok Da gerekli değil diye düşünüyorum aynen
Hatta ben bir yaşında ayırcam memeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?