- 24 Aralık 2015
- 531
- 472
- 103
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.521
Ay canım çok geçmiş olsun .iyi ki esin evdeymis,twk değilmisin.Allah korumuş seni de bebeğini de.Allah kimseye yasatmasin.Selam arkadaşlar ben bugün evde yangın çıkardım sizler de lütfen dikkat edin
Emzikleri kaynatmak için ocağa koymuştum sonra bebeğimi yatarak emzirmeye başlayıp uyuyakalmışım
Uyandım koridora bi çıktım ocak alev almış ev duman olmuş o tarafa gidemedim bile eşim gitti mecbur mutfağa su döktü söndürdü tüm camları açtı bebeğimizi battaniyeye sarıp evden çıktık
Belki 5 dk bile sürmedi bu süreç ama eşim de ben de nerdeyse bayılacaktık
Baş dönmesi, göz kararması, boğazda ciğerde yanma oldu
Bebeğim yatak odasında olduğu ve kapımız kapalı olduğu için o etkilenmedi, ağlamadı bile onu zaten battaniyeye tamamen sararak çıkardık evden
Dikkat edin
Ben kendime çok kızdım bugün
Canim ya seni anlıyorum.demek ki benim gibi çok varmış:)) bir kaç gün iyiyim sonra bir de ne olsun "dokunsalar a ağlayacak çocuk gibiyim":) bugün iyiyim mesela:)) bayramda çok kotuydumm.iki yaşındaki kızım beni acayip bunaltiyor.2 yas sendromu na girdi sanırım herşeye hayır diyor o da sürekli a gliyo herseye.zaten çok iştahsızlık bir cocuk ona yemek yedirmek çok zor.ufak kızım da huy değiştirdi bir haftadır hep kucakta durmak istiyor.uykusu gelince çıldırıyor ama uyumamak için direniyordu ağlıyor.bebegi emzirirken diğer kızım da hemen geçiyor sırtıma çıkıyor hep bu şekilde emzirmeye çalışıyorum.biri kucagimda biri sırtımda uç luyuz yani:)) bütün ev işi,yemek bana bakıyor.neye nasıl yetişeceği mi şaşırıyorum bazen.bir şekilde yapıyorum ama temizligimi,saatler sursede...hiç bir yere çıkamıyor m.oyy neyse çok uzattim .bir cocuga bakmaya alışınca çok kolaymış meğerse.pes peşe olunca cokk zor.Allah hepimize sabır versin.evlatlaeimiza da hayırlı uzun ömürlerCanım bazı günler benim de değişik duygular içine girdiğim oluyor. Eşimin kolunun arasına girip çocuk gibi sanki saklanmak istiyorum ya da yataktan hiç çıkmamak. Eşime sarılıyorum galiba ağlıcaaaam deyip ağlıyorum ortada bir şey yokken :) Bazen diyorum acaba anneliğe hazır değil miydim ki :) olacak bunlar. Bir çocuk dünyaya gelirken bir de anne doğarmış. Onlar nasıl dünyaya alışıyor biz de yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz.
Canim emla kremi sanırım aile hekimi yazıyor.bir sor istersen.ise yaradığını duymuştum.Onu cok okudum hatta arkadasimda kullaniyo ama cok pagali ya 100 lira ona o parayi verene kdrkiza bez mama alirim :)
Kampanyayla yazildm ztn yksa o kdr para veremezdm suan spreyi aldm baya yorumlar varda 1 dk filan etkili tutuyoms cok surmekte iyi degilms cildi kurutuyomus
Ilk ay deniyodm anne cok rahat emzr diyodu bi kac yattim uykum geldi snra gene denedm bu seefer kiz kendini geri atti olmadi :)
Kızlar diş hekiminin anestezi iğnesini yanlış yere yapması sonucu çenem kitlendi. Anestezi geçti ama hala çenemi 1 cm den fazla açamıyorum. O kadar sinirliyim ki. Bir de neden bu diş uyuşmadı diyor! İğneyi yaptığı an çenem tutuldu dedim. Anlamış olmalı ama bozuntuya vermedi. Şimdi kas gevşetici alıp fizik tedaviye gitmem gerek. Emzirmem bitene kadar diş tedavisi olmayacağım. Bütün ilaçlar süte geçiyor. Yazık yavrum demin uyandı çok acıkmış. İlaçlı süt içtinedense biberon da almaz oldu. Yoksa stoğum var ama işe yaramıyor.
Kizlar bisey sorucsm ben bugun epilasyona basladim tum vucut arastrdim emzirirken sknti yokmus ama genital cok acidi yaptiramadim futbolcularin kullandigi sogitucu sprey varmis onu onerdiler aranizda kullan an varmi agda vs icin
Benimde bikere disci koltugunda agzim acik kalmisti tamamen. kitlendi. Doktor iki eliyle tutp yerine takmisti cok korkmustum yaa. Bencede gitme canim bidaha. Cok gecmis olsunKızlar diş hekiminin anestezi iğnesini yanlış yere yapması sonucu çenem kitlendi. Anestezi geçti ama hala çenemi 1 cm den fazla açamıyorum. O kadar sinirliyim ki. Bir de neden bu diş uyuşmadı diyor! İğneyi yaptığı an çenem tutuldu dedim. Anlamış olmalı ama bozuntuya vermedi. Şimdi kas gevşetici alıp fizik tedaviye gitmem gerek. Emzirmem bitene kadar diş tedavisi olmayacağım. Bütün ilaçlar süte geçiyor. Yazık yavrum demin uyandı çok acıkmış. İlaçlı süt içtinedense biberon da almaz oldu. Yoksa stoğum var ama işe yaramıyor.
Geçmiş olsun Can'ım yeni görüyorum keşke gitmeseydin hiç dişçiyeKızlar diş hekiminin anestezi iğnesini yanlış yere yapması sonucu çenem kitlendi. Anestezi geçti ama hala çenemi 1 cm den fazla açamıyorum. O kadar sinirliyim ki. Bir de neden bu diş uyuşmadı diyor! İğneyi yaptığı an çenem tutuldu dedim. Anlamış olmalı ama bozuntuya vermedi. Şimdi kas gevşetici alıp fizik tedaviye gitmem gerek. Emzirmem bitene kadar diş tedavisi olmayacağım. Bütün ilaçlar süte geçiyor. Yazık yavrum demin uyandı çok acıkmış. İlaçlı süt içtinedense biberon da almaz oldu. Yoksa stoğum var ama işe yaramıyor.
Geçmiş olsun canım. Bir de boş boşuna ilaçlı süt oldu tüh. Diş işi de hallolmamış çünküKızlar diş hekiminin anestezi iğnesini yanlış yere yapması sonucu çenem kitlendi. Anestezi geçti ama hala çenemi 1 cm den fazla açamıyorum. O kadar sinirliyim ki. Bir de neden bu diş uyuşmadı diyor! İğneyi yaptığı an çenem tutuldu dedim. Anlamış olmalı ama bozuntuya vermedi. Şimdi kas gevşetici alıp fizik tedaviye gitmem gerek. Emzirmem bitene kadar diş tedavisi olmayacağım. Bütün ilaçlar süte geçiyor. Yazık yavrum demin uyandı çok acıkmış. İlaçlı süt içtinedense biberon da almaz oldu. Yoksa stoğum var ama işe yaramıyor.
Valla biz henuz 87 gunluguz, 10 gun once annemlerde 7100gr tarttim. Doktoruma soyledim, 400-500r daha almistir o 7500 gr civarlarindadir dedi. 5 aylik cocuk agirliginda dedi sonra. Bir ara korktum obez olcak bi cocuk diye, ama sonra baktim anne sutuyle obez olunmuyormus. Boyle tombik olan bebekler 11-12 ay civarlarinda denk geliyorlarmis yasitlariyla. Boyunu evde kendim olctum, 61-62 cm civariydi. Kilosunu boyunu net sali gunu ogrenecegim, 3 ay kontolumuz sali gunu.Snn tombis ne kdr cnm kilosu
Tabi ki, ben de sutteki sindirilmemis yag diye okudum ama hic emin degilim. Sali gunu soylerim sana da.Çekirdeklerin sebebini öğrenince banada bildirir misin?
Tabi ki, ben de sutteki sindirilmemis yag diye okudum ama hic emin degilim. Sali gunu soylerim sana da.Çekirdeklerin sebebini öğrenince banada bildirir misin?
Cenen mi kitlendiKızlar diş hekiminin anestezi iğnesini yanlış yere yapması sonucu çenem kitlendi. Anestezi geçti ama hala çenemi 1 cm den fazla açamıyorum. O kadar sinirliyim ki. Bir de neden bu diş uyuşmadı diyor! İğneyi yaptığı an çenem tutuldu dedim. Anlamış olmalı ama bozuntuya vermedi. Şimdi kas gevşetici alıp fizik tedaviye gitmem gerek. Emzirmem bitene kadar diş tedavisi olmayacağım. Bütün ilaçlar süte geçiyor. Yazık yavrum demin uyandı çok acıkmış. İlaçlı süt içtinedense biberon da almaz oldu. Yoksa stoğum var ama işe yaramıyor.
Can'ım hep diyorum her Bebek obez olmak zorunda değil. Hiç takma kafaya sağlığının Bi göstergesi değil kiloBiz niye yavaş ilerliyoruz ya
Ben de üstüme kaynar su sıçrattım süt Ponpalarını kaynatırken göğsümün üst kısmında 1.derece yanık var şu an@PembeLokum cnm gcmis olsun bn o yuzdn kaynatmiyorum hemen temizleyiciyle temuzliyorum verilms sadakan varmis
Pms ne demek? Geçen hafta 3 gün kanamam oldu ama fazla değil beni 7 gün sürerdiKizlar biz bugun bebegimizle ebebek in duzenledigi bebekoloji konferansindaydik. Ankarada hilton garden inn de yapildi. Gun boyu cesitli oturumlarda uzmanlar bebeklerde uyku, gelisim, emzirme, ek gida, ebeveynlik konularinda konustular. Ozgun Ugurlu geldi ogluyla birlikte, sarkilarla hopladik zipladik :) Birsuru firma stand acmisti bebekler cocuklar icin aktiviteler vs vardi velhasil yorulduk ama cook eglendik cok :) Istanbulda da yapilmis bir de izmirde yapilacakmis sanirim ordaki arkadaslar gitmek isterse tavsiye ederim guzel bir gun gecirirsiniz.
Canim pms olmasin :) adet gordun mu? Canini sikma hala annelige adapte olmaya calisiyoruz, senin hissettijlerini hepimiz zaman zaman hissediyoruz inan. Birazcik kendine vakit ayir, yarim saat bile olsa cok iyi gelir
Cok gecmis olsun canim. Kara bulutlar uzerinizden eksik olmuyor nazar mi degiyor acaba sizin aileye :) bebeginin etkilenmemesine sevindim allah korumus.
Aynen ben de öyle düşünüyorum daha çok üzülüyorum bu defa..inşallah geçer..Canım bazı günler benim de değişik duygular içine girdiğim oluyor. Eşimin kolunun arasına girip çocuk gibi sanki saklanmak istiyorum ya da yataktan hiç çıkmamak. Eşime sarılıyorum galiba ağlıcaaaam deyip ağlıyorum ortada bir şey yokken :) Bazen diyorum acaba anneliğe hazır değil miydim ki :) olacak bunlar. Bir çocuk dünyaya gelirken bir de anne doğarmış. Onlar nasıl dünyaya alışıyor biz de yeni hayatımıza alışmaya çalışıyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?