2016 Haziran bebekleri büyüyor

Ay canım çok geçmiş olsun .iyi ki esin evdeymis,twk değilmisin.Allah korumuş seni de bebeğini de.Allah kimseye yasatmasin.

Canim ya seni anlıyorum.demek ki benim gibi çok varmış:)) bir kaç gün iyiyim sonra bir de ne olsun "dokunsalar a ağlayacak çocuk gibiyim":) bugün iyiyim mesela:)) bayramda çok kotuydumm.iki yaşındaki kızım beni acayip bunaltiyor.2 yas sendromu na girdi sanırım herşeye hayır diyor o da sürekli a gliyo herseye.zaten çok iştahsızlık bir cocuk ona yemek yedirmek çok zor.ufak kızım da huy değiştirdi bir haftadır hep kucakta durmak istiyor.uykusu gelince çıldırıyor ama uyumamak için direniyordu ağlıyor.bebegi emzirirken diğer kızım da hemen geçiyor sırtıma çıkıyor hep bu şekilde emzirmeye çalışıyorum.biri kucagimda biri sırtımda uç luyuz yani:)) bütün ev işi,yemek bana bakıyor.neye nasıl yetişeceği mi şaşırıyorum bazen.bir şekilde yapıyorum ama temizligimi,saatler sursede...hiç bir yere çıkamıyor m.oyy neyse çok uzattim .bir cocuga bakmaya alışınca çok kolaymış meğerse.pes peşe olunca cokk zor.Allah hepimize sabır versin.evlatlaeimiza da hayırlı uzun ömürler

Canim emla kremi sanırım aile hekimi yazıyor.bir sor istersen.ise yaradığını duymuştum.

Kızlar diş hekiminin anestezi iğnesini yanlış yere yapması sonucu çenem kitlendi. Anestezi geçti ama hala çenemi 1 cm den fazla açamıyorum. O kadar sinirliyim ki. Bir de neden bu diş uyuşmadı diyor! İğneyi yaptığı an çenem tutuldu dedim. Anlamış olmalı ama bozuntuya vermedi. Şimdi kas gevşetici alıp fizik tedaviye gitmem gerek. Emzirmem bitene kadar diş tedavisi olmayacağım. Bütün ilaçlar süte geçiyor. Yazık yavrum demin uyandı çok acıkmış. İlaçlı süt içti nedense biberon da almaz oldu. Yoksa stoğum var ama işe yaramıyor.

Geçmiş olsun Canım yaa üzüldüm hekim acemi miydi?

Kizlar bisey sorucsm ben bugun epilasyona basladim tum vucut arastrdim emzirirken sknti yokmus ama genital cok acidi yaptiramadim futbolcularin kullandigi sogitucu sprey varmis onu onerdiler aranizda kullan an varmi agda vs icin

Canim ünv zamaninda bacagim sakatken snavda kullanmistim ama 2009da :) biraz uyusturuyo tamamenmi hissetmiyodum hatirlamadim. Ama aldigin markaninda etkisi olabilir belki bi sor alirken

Benimde bikere disci koltugunda agzim acik kalmisti tamamen. kitlendi. Doktor iki eliyle tutp yerine takmisti cok korkmustum yaa. Bencede gitme canim bidaha. Cok gecmis olsun

Geçmiş olsun Can'ım yeni görüyorum keşke gitmeseydin hiç dişçiye

Geçmiş olsun canım. Bir de boş boşuna ilaçlı süt oldu tüh. Diş işi de hallolmamış çünkü benim de dişlerde sıkıntı var da bekliyorım şimdilir.

Snn tombis ne kdr cnm kilosu
Valla biz henuz 87 gunluguz, 10 gun once annemlerde 7100gr tarttim. Doktoruma soyledim, 400-500r daha almistir o 7500 gr civarlarindadir dedi. 5 aylik cocuk agirliginda dedi sonra. Bir ara korktum obez olcak bi cocuk diye, ama sonra baktim anne sutuyle obez olunmuyormus. Boyle tombik olan bebekler 11-12 ay civarlarinda denk geliyorlarmis yasitlariyla. Boyunu evde kendim olctum, 61-62 cm civariydi. Kilosunu boyunu net sali gunu ogrenecegim, 3 ay kontolumuz sali gunu.

Cenen mi kitlendi Soktayim. Nasil dis hekimi bunlar ya. Bisey yiyip icebiliyo musun bari?

Pms ne demek? Geçen hafta 3 gün kanamam oldu ama fazla değil beni 7 gün sürerdi

Aynen ben de öyle düşünüyorum daha çok üzülüyorum bu defa..inşallah geçer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…