- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.541
Can'ım ben kol altıma yaptırdım seneler önce hiç acımadı yaBaya arastrdm sorustirdm ama bak sndn duydum emzkliye olmuyo diye :) anlik acidi snra gecti bsy sur demediler ama halam igneli yapti ona krem surduler cenesinr yapildi onun
E sn nye yandin pkei bn aciyo dedim genital icin ayar dusurdu ama gene dayanamadim resmen atelsi igne
Cnm cok gecmis olsunBen de üstüme kaynar su sıçrattım süt Ponpalarını kaynatırken göğsümün üst kısmında 1.derece yanık var şu an
Kol alti ck aciniyo ama bikinide oldum dirildimCan'ım ben kol altıma yaptırdım seneler önce hiç acımadı ya
Ya ben de seneye yaptırayım diyordum yaptırıp kurtulsam mıKol alti ck aciniyo ama bikinide oldum dirildim
Yptir kurtul valla agdaya para dokuyrz surekliYa ben de seneye yaptırayım diyordum yaptırıp kurtulsam mı
Memelere sicak kompres isini abartmissin sen :)) gecmis olsun canim yanik da fenadir..Ben de üstüme kaynar su sıçrattım süt Ponpalarını kaynatırken göğsümün üst kısmında 1.derece yanık var şu an
Premenstrual sendrom yani adet oncesi sendromu, olur olmadik her seye sinirlenip aglayip sevdicegimizin burnundan getiriyoruz ya iste oPms ne demek? Geçen hafta 3 gün kanamam oldu ama fazla değil beni 7 gün sürerdi
Evet sıcak suyu direkt uyguladım bir an gaza gelip HeraldeMemelere sicak kompres isini abartmissin sen :)) gecmis olsun canim yanik da fenadir..
Ay canım ya çok geçmiş olsun , 6. Aydan sonra , daha iyi bir hekime git canım olmazsa ... Diş yerine çeneye iğne saplamakta her hekimin harcı değildir ...Kızlar diş hekiminin anestezi iğnesini yanlış yere yapması sonucu çenem kitlendi. Anestezi geçti ama hala çenemi 1 cm den fazla açamıyorum. O kadar sinirliyim ki. Bir de neden bu diş uyuşmadı diyor! İğneyi yaptığı an çenem tutuldu dedim. Anlamış olmalı ama bozuntuya vermedi. Şimdi kas gevşetici alıp fizik tedaviye gitmem gerek. Emzirmem bitene kadar diş tedavisi olmayacağım. Bütün ilaçlar süte geçiyor. Yazık yavrum demin uyandı çok acıkmış. İlaçlı süt içtinedense biberon da almaz oldu. Yoksa stoğum var ama işe yaramıyor.
Kızlar ne oldu sizlere böyle Merkür geri mi hareket ediyor yoksa , çok gecmiş olsun ...Ben de üstüme kaynar su sıçrattım süt Ponpalarını kaynatırken göğsümün üst kısmında 1.derece yanık var şu an
Çok geçmiş olsun tatlım, üzülme emzir. Zira ben şu anda augmentin 1000 lik, majezik, parol ve otrivin sprey kullanıyorum. Kar-zarar. Beslenmemek daha kötü bebekler içinKızlar diş hekiminin anestezi iğnesini yanlış yere yapması sonucu çenem kitlendi. Anestezi geçti ama hala çenemi 1 cm den fazla açamıyorum. O kadar sinirliyim ki. Bir de neden bu diş uyuşmadı diyor! İğneyi yaptığı an çenem tutuldu dedim. Anlamış olmalı ama bozuntuya vermedi. Şimdi kas gevşetici alıp fizik tedaviye gitmem gerek. Emzirmem bitene kadar diş tedavisi olmayacağım. Bütün ilaçlar süte geçiyor. Yazık yavrum demin uyandı çok acıkmış. İlaçlı süt içtinedense biberon da almaz oldu. Yoksa stoğum var ama işe yaramıyor.
Evet canım benzetiyorlar :)) özellikle saçlarıma Maşa yaptığımda :)))emy0364 seni Meryem uzerliye çok benzettim. Benzetirler mi. Çok beğenirim kendisini :)
Evet canım benzetiyorlar :)) özellikle saçlarıma Maşa yaptığımda :)))
cok gecmis olsun. kaza bu. kendine yuklenme sakin.Selam arkadaşlar ben bugün evde yangın çıkardım sizler de lütfen dikkat edin
Emzikleri kaynatmak için ocağa koymuştum sonra bebeğimi yatarak emzirmeye başlayıp uyuyakalmışım
Uyandım koridora bi çıktım ocak alev almış ev duman olmuş o tarafa gidemedim bile eşim gitti mecbur mutfağa su döktü söndürdü tüm camları açtı bebeğimizi battaniyeye sarıp evden çıktık
Belki 5 dk bile sürmedi bu süreç ama eşim de ben de nerdeyse bayılacaktık
Baş dönmesi, göz kararması, boğazda ciğerde yanma oldu
Bebeğim yatak odasında olduğu ve kapımız kapalı olduğu için o etkilenmedi, ağlamadı bile onu zaten battaniyeye tamamen sararak çıkardık evden
Dikkat edin
Ben kendime çok kızdım bugün
ben hamilelik oncesi yaptirmistim lazer etiler acibademde. hamilelikte tuy gibi geri cikti ama kil seklinde degil, ince baya. az az...Ya ben de seneye yaptırayım diyordum yaptırıp kurtulsam mı
Canım instagramdayız :):)herkes nereden birbirini gorup de benzetiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?