2016 Haziran bebekleri büyüyor

Minnoşum az önce elektrik süpürgesi sesinden korktu babasının kucağındaydı, ben de bizim ev hayvanat bahçesi gibi olduğu için fırsattan istifade süpürge açayım dedim. Bir anda ağlamaya başladı. Kapattım sakinleşti tekrar açınca gözlerini korkuyla açıp yine ağlamaya başladı. Çok kötü oldum, kolik bebek olduğu için severdi bu sesleri, her gün yeni birşey çıkartıyor umarım kalıcı olmaz

Çekiş gücü ayarlanıyorsa en düşükten başlayarak yavaş yavaş yükselt. Benimki de korkuyor birden açılınca ben öyle yapıyorum

Arkadasımın bebeği de kolik ama artık elektrik süpürgesinden ve hatta hortumlu diye burun aspiratöründen bile korkuyor. Benimki de kendi gaz sesinden ve kaka sesinden tırsıyo gözleri büyüyo tam youtubeluk

Çekiş gücü ayarlanıyorsa en düşükten başlayarak yavaş yavaş yükselt. Benimki de korkuyor birden açılınca ben öyle yapıyorum

Arkadasımın bebeği de kolik ama artık elektrik süpürgesinden ve hatta hortumlu diye burun aspiratöründen bile korkuyor. Benimki de kendi gaz sesinden ve kaka sesinden tırsıyo gözleri büyüyo tam youtubeluk

Sağolun kızlar bÇekiş gücü ayarlanmıyor ama odasındayken açıp yavaş yavaş salona getirmeyi deneyeyim belki işe yarar bugün herşeye ağlıyor zaten sabah kalktığından beri. Hayırlısı.

Yoğunluk var bende annem evine gitti eşim evde 2 haftadır bebeğe eşimle bakıyoruz gece 2 hatta 1 buçuk saatte bir kalkıyoruz eşim her gece anneme gel bizde yat diyo yorgunluktan ve uykusuzluktan ölüyoruz çünkü şuan hala ayaklarımda bebek sallıyorum napıcam ben bu çocuğun uyuması için akıl verin bana lütfen

Canım gezdir etrafa bakarak, ya kanguruda ya kucağında ya arabada, evde veya dışarda, esneme egzersizu yap yorulsun
Karnı toksa gezerken gazını çıkarır ve uyur

.lohusa depresyonu tekrarladı galiba.. durup durup ağlıyorum içim sıkılıyor kalbim sıkışıyor günboyu yalnızım.. gece de eşim dışarı çıkacak diye ödüm kopuyor bu ara çok ağlıyor susturamıyorum ben de ağlıyorum durduramıyorum kendimi çok kötüyüm çoook senin de böyle olmuşmuydu hiç? superselma

Benimkide korkuyo canim bende bulundugu odayi cektirmiyorum diger odalardan sesdaz geldigi icin korkmuyo

Canım gezdir etrafa bakarak, ya kanguruda ya kucağında ya arabada, evde veya dışarda, esneme egzersizu yap yorulsun
Karnı toksa gezerken gazını çıkarır ve uyur
Gezdiriyorum canım zaten uyanıyo anca 10 dakika yatıyo sonra ağlıyo kucak istiyo tüm evi gezdiriyorum balkona çıkarıyorum konuşuyorum zıplatıyorum 1 saat içinde tekrar uykusu geliyo ama uyuması için 10 dakika yada 20 dakika falan ayakta sallıyorum sallama diyenler olabilir ama öyle asla uyumuyo hep ağlıyo katılıyo bile bazen uyuduktan sonra ayağıdan bırakıyorum 10 dakika içinde uyanıyo tekrar ayağıma alıyorum tüm gün böyle evde insan yoksa onu bırakıp ne duşa girebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum tüm gün yada bebek gezdiriyorum yada sallıyorum yani

Canım emerken falan uyumuyor mu? Benimki ya emerken ya da mamada uyuyor. Biberonun sonunda kucakta uyuyakalıyor, gündüzse kucağımda tutuyorum ama gece yatağına yatırıyorum uyanmıyor öyle.
Gerçi bu da iyi bir yöntem değil, emzirme dönemi bitince nasıl uyur bu çocuk bilmiyorum. Şu uyku eğitimi veren kişileri bir araştırmak lazım

Benimki de emzikle uyuyor. Seninki emzik almıyor mu?

Fazla emmiyo canım genelde mama veriyorum uykudan uyandığı gibi isterse emiyo uyuyca zaman mama veriyorum ama uyumuyo işte benim için problem olan sallayarak uyutmak değil zate uyuyunca bıraktığım gibi uyanması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…