- Konu Sahibi superselma
-
- #2.581
Canım dyson parasını hak ediyor mu?
.lohusa depresyonu tekrarladı galiba.. durup durup ağlıyorum içim sıkılıyor kalbim sıkışıyor günboyu yalnızım.. gece de eşim dışarı çıkacak diye ödüm kopuyor bu ara çok ağlıyor susturamıyorum ben de ağlıyorum durduramıyorum kendimi çok kötüyüm çoooksenin de böyle olmuşmuydu hiç? superselma
Fazla emmiyo canım genelde mama veriyorum uykudan uyandığı gibi isterse emiyo uyuyca zaman mama veriyorum ama uyumuyo işte benim için problem olan sallayarak uyutmak değil zate uyuyunca bıraktığım gibi uyanması
Uyutmayıncada ağlıyo hep canım hiç bakınmıyo sadecebenimki böyle heraldeMuhtemelen salladığın süre içinde uykusunu alıyor o zaman. Artık gündüz uykuları azalmaya başlar demişti bizim doktor. Uyumak istemiyorlar sürekli birşeyler görme derdinde meraklı cüceler
Uyu
Uyutmayıncada ağlıyo hep canım hiç bakınmıyo sadecebenimki böyle heralde
Canım benimki de geçenlerde 10 15 dk uyuyordu sonra uyanıyor yarım saat olmadan ağlamaya başlıyordu uykusu geliyordu çünkü. Seninkinin ağlaması da o yüzden. Dinlenemiyor yavrucak. Ben uyuduğunda yanında bekliyorum uyanınca tekrar uyutuyorum o zaman uzun uyuyor. Artık bıgünlerde 30 dk kadar uyumaya başladı ilk uyuyuşunda. Sallamak yerine ağzında emzik varken gövdesinden tutup hafif sallar gibi yapsan uyur mu ki.Uyu
Uyutmayıncada ağlıyo hep canım hiç bakınmıyo sadecebenimki böyle heralde
Gezdiriyorum canım zaten uyanıyo anca 10 dakika yatıyo sonra ağlıyo kucak istiyo tüm evi gezdiriyorum balkona çıkarıyorum konuşuyorum zıplatıyorum 1 saat içinde tekrar uykusu geliyo ama uyuması için 10 dakika yada 20 dakika falan ayakta sallıyorum sallama diyenler olabilir ama öyle asla uyumuyo hep ağlıyo katılıyo bile bazen uyuduktan sonra ayağıdan bırakıyorum 10 dakika içinde uyanıyo tekrar ayağıma alıyorum tüm gün böyle evde insan yoksa onu bırakıp ne duşa girebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum tüm gün yada bebek gezdiriyorum yada sallıyorum yani
Denerim canım inş işe yararCanım benimki de geçenlerde 10 15 dk uyuyordu sonra uyanıyor yarım saat olmadan ağlamaya başlıyordu uykusu geliyordu çünkü. Seninkinin ağlaması da o yüzden. Dinlenemiyor yavrucak. Ben uyuduğunda yanında bekliyorum uyanınca tekrar uyutuyorum o zaman uzun uyuyor. Artık bıgünlerde 30 dk kadar uyumaya başladı ilk uyuyuşunda. Sallamak yerine ağzında emzik varken gövdesinden tutup hafif sallar gibi yapsan uyur mu ki.
Kundalıyorum zaten onu yapmadan hiç uyumuyoBizimkiler de böyle oluyor bazi dönemler. Hicbir is yapamiyorum. Dus desen gece alıyorum. Bazen klozete bile kucagimda oturmak zorunda kaldığım oldu.
Uyudugunda soluna çevir gazi için uyanmasim ayagindayken. Bi battaniyeyle sıkıştırmaya çalış elleri sallnmasin. Elleri sallaninca da uyanir.
Çokgeçmiş olsun cnmÇok geçmiş olsun tatlım, üzülme emzir. Zira ben şu anda augmentin 1000 lik, majezik, parol ve otrivin sprey kullanıyorum. Kar-zarar. Beslenmemek daha kötü bebekler için
Yaa kizlar ben bebegimi usuttum galiba 2 gundur huzursuz surekli mizirdaniyo istahi azaldi gibi dun hafif atesi vardi 37 civari fitil verdim atesi dustu keyfi yerine geldi sonra aksam kaka yapti yesil mukuslu 1 damla kadar kan degil ama pembelik vardi.korktum hemen internetten arastirdim cok korkulcak bisey olmadigini soyleyen yazilar okudum.sabah yine 37 civariydi yine yarim fitil verdim bugunku kakasi normaldi.
Aslinda cok sikkat esiyorum atlet uzun kollu alta patikli alt corap giydiriyorum ama evde soguk degil ben hala kisa kolluyla terliyorum anlamadim ki
Ya di mi süper bir şey :)Kızlar çemen otu tableti işe yarıyor
Ya ben çözemedim hala. Sizi ekledim de grup mu var bir deCanım instagramdayız :):)
Canım gördüm de msjlaşmada 15 kişi sınırmış ekleyemedik seni :/ ne yapsak diye onu konuşuyorduk :)
Bebeklerde 37.5 ateş normal kabul edilir.üstelik ateş olunca önce şurup verilir, geçmezse fitil verilir.yazık bebeğine cnmYaa kizlar ben bebegimi usuttum galiba 2 gundur huzursuz surekli mizirdaniyo istahi azaldi gibi dun hafif atesi vardi 37 civari fitil verdim atesi dustu keyfi yerine geldi sonra aksam kaka yapti yesil mukuslu 1 damla kadar kan degil ama pembelik vardi.korktum hemen internetten arastirdim cok korkulcak bisey olmadigini soyleyen yazilar okudum.sabah yine 37 civariydi yine yarim fitil verdim bugunku kakasi normaldi.
Aslinda cok sikkat esiyorum atlet uzun kollu alta patikli alt corap giydiriyorum ama evde soguk degil ben hala kisa kolluyla terliyorum anlamadim ki
kader utansinCanım gördüm de msjlaşmada 15 kişi sınırmış ekleyemedik seni :/ ne yapsak diye onu konuşuyorduk :)
Otomatik sallanan beşik mi alsan acaba, kuzenimin Fisher price salıncağı vardı, onda uyuturduk.ileri geri değil sağa sola sallananFazla emmiyo canım genelde mama veriyorum uykudan uyandığı gibi isterse emiyo uyuyca zaman mama veriyorum ama uyumuyo işte benim için problem olan sallayarak uyutmak değil zate uyuyunca bıraktığım gibi uyanması
Ben dün akşam girdim gruba, bu sabah çıktım. Yetişemedim valla hızlarına, strese girdim:) oh şimdi rahatımYa ben çözemedim hala. Sizi ekledim de grup mu var bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?