- 20 Ekim 2015
- 285
- 425
- 103
- 38
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.601
Bebeklerde 37.5 ateş normal kabul edilir.üstelik ateş olunca önce şurup verilir, geçmezse fitil verilir.yazık bebeğine cnm
Benim aile hekimim 37.5 olunca calpol ver demişti37 atese ilac verilmez ki.
Cnm bi aksam bizimkide 37.5 atesteydi bn suruba karsiyim fitil verdim rahatladi atesi dustu uyudu dinlendiYaa kizlar ben bebegimi usuttum galiba 2 gundur huzursuz surekli mizirdaniyo istahi azaldi gibi dun hafif atesi vardi 37 civari fitil verdim atesi dustu keyfi yerine geldi sonra aksam kaka yapti yesil mukuslu 1 damla kadar kan degil ama pembelik vardi.korktum hemen internetten arastirdim cok korkulcak bisey olmadigini soyleyen yazilar okudum.sabah yine 37 civariydi yine yarim fitil verdim bugunku kakasi normaldi.
Aslinda cok sikkat esiyorum atlet uzun kollu alta patikli alt corap giydiriyorum ama evde soguk degil ben hala kisa kolluyla terliyorum anlamadim ki
bizim turkiyedeki doktorumuz prof barbaros ilikkan. kendisi 38 olunca ilac verin der.Benim aile hekimim 37.5 olunca calpol ver demişti
Herkese merhaba. İnstadan tanışmak kısmet oldu
Bir sorum olacaktı, bebeklerinizi uyuturken müzik dinletebiliyor musunuz? Ne tur müzik mesela?
Biz bunu başaramadık. Oğlum ninniyle sohbet edio çünkü :)
Bizim çocuk doktoru Da 38 olunca hastaneye getirin dedibizim turkiyedeki doktorumuz prof barbaros ilikkan. kendisi 38 olunca ilac verin der.
Kizlar biz bugun bebegimizle ebebek in duzenledigi bebekoloji konferansindaydik. Ankarada hilton garden inn de yapildi. Gun boyu cesitli oturumlarda uzmanlar bebeklerde uyku, gelisim, emzirme, ek gida, ebeveynlik konularinda konustular. Ozgun Ugurlu geldi ogluyla birlikte, sarkilarla hopladik zipladik :) Birsuru firma stand acmisti bebekler cocuklar icin aktiviteler vs vardi velhasil yorulduk ama cook eglendik cok :) Istanbulda da yapilmis bir de izmirde yapilacakmis sanirim ordaki arkadaslar gitmek isterse tavsiye ederim guzel bir gun gecirirsiniz.
Canim pms olmasin :) adet gordun mu? Canini sikma hala annelige adapte olmaya calisiyoruz, senin hissettijlerini hepimiz zaman zaman hissediyoruz inan. Birazcik kendine vakit ayir, yarim saat bile olsa cok iyi gelir
Cok gecmis olsun canim. Kara bulutlar uzerinizden eksik olmuyor nazar mi degiyor acaba sizin aileye :) bebeginin etkilenmemesine sevindim allah korumus.
Sen calisiyosun degil mi, nasil emziriosun disarda canim
Canim sen sezeryanla mi yapmistin dogumu yoksa normal mi?
Cpk geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım, verilmiş sadakanız varmış.
PembeLokum canım çok geçmiş olsun
kızlar bugün dişim için gittim. 4 kere sinirlere iğne yaptı ama dişim uyuşmadı
bebeğime süt sağmıştım ama nedense içmemiş. Emzirmeyecektim, sağıp dökecektim ama biberonu içmeyince mecbur emzirdim
İnşallah bir şey olmaz
Dişimin uyuşmaması ilk kez başıma geliyor. Yapılamadı malesef. Sonra tekrar deneyeceğiz. Böyle bir şey oldu mu?
PembeLokum cnm gcmis olsun bn o yuzdn kaynatmiyorum hemen temizleyiciyle temuzliyorum verilms sadakan varmis
Geriden geliyorum canım, senin bu hunharca ikinciyi istemen kesinlikle hormonlarınla ilgili bence :)
Ay canım çok geçmiş olsun .iyi ki esin evdeymis,twk değilmisin.Allah korumuş seni de bebeğini de.Allah kimseye yasatmasin.
Kızlar diş hekiminin anestezi iğnesini yanlış yere yapması sonucu çenem kitlendi. Anestezi geçti ama hala çenemi 1 cm den fazla açamıyorum. O kadar sinirliyim ki. Bir de neden bu diş uyuşmadı diyor! İğneyi yaptığı an çenem tutuldu dedim. Anlamış olmalı ama bozuntuya vermedi. Şimdi kas gevşetici alıp fizik tedaviye gitmem gerek. Emzirmem bitene kadar diş tedavisi olmayacağım. Bütün ilaçlar süte geçiyor. Yazık yavrum demin uyandı çok acıkmış. İlaçlı süt içtinedense biberon da almaz oldu. Yoksa stoğum var ama işe yaramıyor.
PembeLokum geçmiş olsun, yavrum sen bir kurban falan kes, kestiysen bol sadaka dağıt. Nazar mi değiyor nedir
cok gecmis olsun. kaza bu. kendine yuklenme sakin.
Niye kiz ne yiyosunkizlar ben gittikce genisliyorum
Bn kullandim asidan once 4. Ay icinde kullanicma bide kaka icin fitil var icnde var onudakullandmIki cesit fitil var birisi kabızlık icin digeri ağrı kesici ateş düsürücü di mi?
Aşıdan önce ve sonra ağrı kesici fitil verin dedi bize doktor
Size öyle bir sey dedi mi dojtorlarınız?
Bana bir şey diyen olmadı bu ay ki kontrolünde sorarım.Iki cesit fitil var birisi kabızlık icin digeri ağrı kesici ateş düsürücü di mi?
Aşıdan önce ve sonra ağrı kesici fitil verin dedi bize doktor
Size öyle bir sey dedi mi dojtorlarınız?
Ben hamilelikte karardm ondan tüm gdyorum sadece genital ve koltuk altı yandı ben demiyorum tıp merkeznde yaptırıyorum orda yapmıyorlar ama bende dr.a sordum da devam ettimBaya arastrdm sorustirdm ama bak sndn duydum emzkliye olmuyo diye :) anlik acidi snra gecti bsy sur demediler ama halam igneli yapti ona krem surduler cenesinr yapildi onun
E sn nye yandin pkei bn aciyo dedim genital icin ayar dusurdu ama gene dayanamadim resmen atelsi igne
Alexandır şuan piyasada en iyisi o tıp merkezinde yaptırıyorum benLazer yaptıranlar hangi makineyle yaptırıyorsunuz
Bizimki ağladığı için kendi sesinden duymuyo bişeyHerkese merhaba. İnstadan tanışmak kısmet oldu
Bir sorum olacaktı, bebeklerinizi uyuturken müzik dinletebiliyor musunuz? Ne tur müzik mesela?
Biz bunu başaramadık. Oğlum ninniyle sohbet edio çünkü :)
Yok canm aynından bendede varUyu
Uyutmayıncada ağlıyo hep canım hiç bakınmıyo sadecebenimki böyle heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?