2016 Haziran bebekleri büyüyor

Cnm bi aksam bizimkide 37.5 atesteydi bn suruba karsiyim fitil verdim rahatladi atesi dustu uyudu dinlendi

Kizlar bizimki kaka yapmiyo cook skntili bugnde yarim fitil atsam aliskanlikmi yapat

Bide sey dusundum ignelerin bos siringasiyla zeytinyagmi atsma icine

Herkese merhaba. İnstadan tanışmak kısmet oldu
Bir sorum olacaktı, bebeklerinizi uyuturken müzik dinletebiliyor musunuz? Ne tur müzik mesela?
Biz bunu başaramadık. Oğlum ninniyle sohbet edio çünkü :)

uykuya daldiktan sonra muzigi acabilirsiniz. bizimki dinliyor. genellikle de dinliyerek uyuyor.
klasik muzik de dinliyor, zaman zaman tasavvuf muzigi de caliyoruz.

Tesekkur ediyorum canim nazar midir nedir artik

Sen calisiyosun degil mi, nasil emziriosun disarda canim

Calısıyorum ama mesaili değil nöbet usulü çalışıyorum cmk avukatlıgı yapıyorum cagrılınca gidiyorum canım disarda kamera olmadigina emin oldugum kuytu kose yerlerde ya da arabamin icinde emziriyorum

Canim sen sezeryanla mi yapmistin dogumu yoksa normal mi?

Sezaryen yaptim canim retinam dejenere oldugu icin

Cpk geçmiş olsun

Tesekkur ederimm
Çok geçmiş olsun canım, verilmiş sadakanız varmış.

Tesekkur ederim canim

Tesekkur ederim cnm sana da gecmis olsun ya bi bilgim yok morfin ve emzirmeyle ilgili

PembeLokum cnm gcmis olsun bn o yuzdn kaynatmiyorum hemen temizleyiciyle temuzliyorum verilms sadakan varmis

Tesekkur ederim ben daha da emzik kaynatmam artik

Geriden geliyorum canım, senin bu hunharca ikinciyi istemen kesinlikle hormonlarınla ilgili bence :)

Hunharca demissin yaa cok guldum ya cok yasa e mi:)

Ay canım çok geçmiş olsun .iyi ki esin evdeymis,twk değilmisin.Allah korumuş seni de bebeğini de.Allah kimseye yasatmasin.

Cok sagol canim âminn

Cnm nedir senin bu doktorlarin yanlis uygulamalarindan cektigin ya

PembeLokum geçmiş olsun, yavrum sen bir kurban falan kes, kestiysen bol sadaka dağıt. Nazar mi değiyor nedir

Harbiden nazar midir nedir ya..

cok gecmis olsun. kaza bu. kendine yuklenme sakin.

Cok sagol canim..

Reactions: 9ay
Iki cesit fitil var birisi kabızlık icin digeri ağrı kesici ateş düsürücü di mi?

Aşıdan önce ve sonra ağrı kesici fitil verin dedi bize doktor

Size öyle bir sey dedi mi dojtorlarınız?

Iki cesit fitil var birisi kabızlık icin digeri ağrı kesici ateş düsürücü di mi?

Aşıdan önce ve sonra ağrı kesici fitil verin dedi bize doktor

Size öyle bir sey dedi mi dojtorlarınız?
Bn kullandim asidan once 4. Ay icinde kullanicma bide kaka icin fitil var icnde var onudakullandm

Ben hamilelikte karardm ondan tüm gdyorum sadece genital ve koltuk altı yandı ben demiyorum tıp merkeznde yaptırıyorum orda yapmıyorlar ama bende dr.a sordum da devam ettim

kızlar bebeğim öksürüyor ya saatte 1 hafif bir öksürük. aşıları da yok ya boğmaca falan olmasın Allah korusun neden olabilir? başka bir şeyi yok.
Ecza depolarını aradık hala gelmemiş aşı

Herkese merhaba. İnstadan tanışmak kısmet oldu
Bir sorum olacaktı, bebeklerinizi uyuturken müzik dinletebiliyor musunuz? Ne tur müzik mesela?
Biz bunu başaramadık. Oğlum ninniyle sohbet edio çünkü :)
Bizimki ağladığı için kendi sesinden duymuyo bişey

Uyu

Uyutmayıncada ağlıyo hep canım hiç bakınmıyo sadecebenimki böyle heralde
Yok canm aynından bendede var ve gerçekten çok yoruldum artık yatağmı bile toplamaya fırsat yok 3 ay olunca biter dediler yok aynıyız tükendim artık kimsemde yok yalnızım bilmiyorum nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…