- 20 Mart 2016
- 2.053
- 2.563
- 133
- 34
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.621
Geçmiş olsun Can'ımkızlar bebeğim öksürüyor yasaatte 1 hafif bir öksürük. aşıları da yok ya boğmaca falan olmasın Allah korusun neden olabilir? başka bir şeyi yok.
Ecza depolarını aradık hala gelmemiş aşı
Nasil hemen ikinciyi dusuniosun ki benim doktor en az bir yil beklememi soyledi dikisler zarar gormesin diye o yuzdenTesekkur ediyorum canim nazar midir nedir artik
Calısıyorum ama mesaili değil nöbet usulü çalışıyorum cmk avukatlıgı yapıyorum cagrılınca gidiyorum canım disarda kamera olmadigina emin oldugum kuytu kose yerlerde ya da arabamin icinde emziriyorum
Sezaryen yaptim canim retinam dejenere oldugu icin
Tesekkur ederimm
Tesekkur ederim canim
Tesekkur ederim cnm sana da gecmis olsun ya bi bilgim yok morfin ve emzirmeyle ilgili
Tesekkur ederim ben daha da emzik kaynatmam artik
Canım ben de bizimki ağlayınca ben de müthiş sinir yapıorum ve pes ediyorum. Bu durumda hemen babasina veriorum. Sen de öyle yap terket ortamı. Canını sıkan her neyse uzak durmaya çalış..lohusa depresyonu tekrarladı galiba.. durup durup ağlıyorum içim sıkılıyor kalbim sıkışıyor günboyu yalnızım.. gece de eşim dışarı çıkacak diye ödüm kopuyor bu ara çok ağlıyor susturamıyorum ben de ağlıyorum durduramıyorum kendimi çok kötüyüm çoooksenin de böyle olmuşmuydu hiç? superselma
kızlar bebeğim öksürüyor yasaatte 1 hafif bir öksürük. aşıları da yok ya boğmaca falan olmasın Allah korusun neden olabilir? başka bir şeyi yok.
Bizim lokumla doktorumuz aynı. Doktorumuz kendinden çok emin :) hatta lokum şu an düşünüyor doktor olur demiş :) bizim doktor sezeryanla 6 7 kere doğum yaptırabileceğini aöylüyor.Nasil hemen ikinciyi dusuniosun ki benim doktor en az bir yil beklememi soyledi dikisler zarar gormesin diye o yuzden
Eşimde Sibel can a benzetir :) Lise ve Üniversite'de çok benzetirlerdi :))) Hürrem Sultan çıkınca ona benzetmeye başladılar :)))Ben de bi resminde sibel cana benzettim. Saçını toplamissin
uykuya daldiktan sonra muzigi acabilirsiniz. bizimki dinliyor. genellikle de dinliyerek uyuyor.
klasik muzik de dinliyor, zaman zaman tasavvuf muzigi de caliyoruz.
Bizimki ağladığı için kendi sesinden duymuyo bişey
Canım bir şekilde 45 dk ya çıkarman gerekiyor uykusunu , 2 hafta öncesine kadar bizimde öyleydi , çocuk doktoru (asistan) arkadaşım Yetişkinlerin uyku aralığı 1.5 saattir 6. Aya bebeklerde 45 dk dır dedi , ben uyandığı zaman alıyordum kucağıma sonra da çok Mızmız huysuz oluyordu , şimdi uyansa bike yastığını sallıyorum pış pış yapıyorum , 1 saate çıkıyor uykusu ... 1 saat civarı uyuyunca Ağlayarak değil gülerek yada etrafa bulunarak Uyanıyor , ve mızmızlığı olmuyor ...Canım benimki de geçenlerde 10 15 dk uyuyordu sonra uyanıyor yarım saat olmadan ağlamaya başlıyordu uykusu geliyordu çünkü. Seninkinin ağlaması da o yüzden. Dinlenemiyor yavrucak. Ben uyuduğunda yanında bekliyorum uyanınca tekrar uyutuyorum o zaman uzun uyuyor. Artık bıgünlerde 30 dk kadar uyumaya başladı ilk uyuyuşunda. Sallamak yerine ağzında emzik varken gövdesinden tutup hafif sallar gibi yapsan uyur mu ki.
Cok acsa almiyor canim yaa. Hemen karni doysub istiyor biberonla.Tepiniyor kendini geriye atiyor. Keyfi iyiyse itiraz etmiyor. Gece uyurken de itirazi yok.Hergun yeni bir huy valla cok fenalar.Naptin cnm memeyi almaya başladımi benimki dun 10 dk aldi sonra yine ayni almamak icin ekinden geleni yapio
Nasil hemen ikinciyi dusuniosun ki benim doktor en az bir yil beklememi soyledi dikisler zarar gormesin diye o yuzden
PembeLokum geçmiş olsun Can'ım
Aynı şekilde bende uyanınca hopp kucağa alıyordumCanım bir şekilde 45 dk ya çıkarman gerekiyor uykusunu , 2 hafta öncesine kadar bizimde öyleydi , çocuk doktoru (asistan) arkadaşım Yetişkinlerin uyku aralığı 1.5 saattir 6. Aya bebeklerde 45 dk dır dedi , ben uyandığı zaman alıyordum kucağıma sonra da çok Mızmız huysuz oluyordu , şimdi uyansa bike yastığını sallıyorum pış pış yapıyorum , 1 saate çıkıyor uykusu ... 1 saat civarı uyuyunca Ağlayarak değil gülerek yada etrafa bulunarak Uyanıyor , ve mızmızlığı olmuyor ...
Ne anneler var yaa benimki de gunduz uyutamayip bunaldigim zamanlarda diyo ki bosver uyumasin uyuyup da napacak gece uyur, gunduz uyursa gece uyumaz seni uykusuz birakir.. Kucucuk bebegi kirk yasinda adam gibi dusunuyo ya allahim artik laf anlatmiyorum.Aynı şekilde bende uyanınca hopp kucağa alıyordum
Mantığım çocuğumla kaliteli Zaman geçireyim gelişimini destekleyeyim ne öyle hemen uyutmak çocuğu uyutmaya zorlarmış gibi
AMA öyle değilmiş
Annem sağolsun onun söylemesi ve kızımın annemin uyuttuğu Zaman'larda daha uzun ve kaliteli uyuduğunu
Uyandığında daha dirençli ve zinde kalktığını anladım.
Bizim Bebişlerimiz henüz çok küçük uyumaları onlar için çok önemli
Dediğin gibi öğlen uykusundan uyanınca sakince uyutmaya çalışıyorum ve çok geçmeden tekrar yatıyor
İkinci kez uykudan uyandığında tekrar uyutmuyorum ama oynuyorum
Canim ya inşallah geçer bu durumu bebeğinin.cok zor seni anlıyorum.benim bebeğim de arada öyle yapiyor.insan ne yapacağını şaşırıyor.hele ilk kızım sürekli senin bebek gibiydi.gaz sancısi oluyordu ben de öyle sanıyordum bütün ağlamalarını.kulaklarindan şüphelendim dök.goturdum dök.evet iltihablanmis demişti.megr kulağından dolayiymis.sen de dok.bir göster istersen .tabi goturmediysen?Gezdiriyorum canım zaten uyanıyo anca 10 dakika yatıyo sonra ağlıyo kucak istiyo tüm evi gezdiriyorum balkona çıkarıyorum konuşuyorum zıplatıyorum 1 saat içinde tekrar uykusu geliyo ama uyuması için 10 dakika yada 20 dakika falan ayakta sallıyorum sallama diyenler olabilir ama öyle asla uyumuyo hep ağlıyo katılıyo bile bazen uyuduktan sonra ayağıdan bırakıyorum 10 dakika içinde uyanıyo tekrar ayağıma alıyorum tüm gün böyle evde insan yoksa onu bırakıp ne duşa girebiliyorum ne yemek yiyebiliyorum tüm gün yada bebek gezdiriyorum yada sallıyorum yani
Yaşadığı n dişçi talihsizliğinden oturu geçmiş olsun.benim kısımda bir ara bir kaç gün oksurdu dok.goturmekte karar verdiğim gün kesildi:))hastaliga çevirmedi şükür. burnu tıkalı değil dimi? senin ki de geçer inşallah.kızlar bebeğim öksürüyor yasaatte 1 hafif bir öksürük. aşıları da yok ya boğmaca falan olmasın Allah korusun neden olabilir? başka bir şeyi yok.
He bir de bebisler yattıkları için devamlı.yani yürümüyor lar ya sırt üstü yattıkları için tükürükleri boğazında birikip öksürük yapar.bogmaca falan düşünme böyle şeyler ya.kızlar bebeğim öksürüyor yasaatte 1 hafif bir öksürük. aşıları da yok ya boğmaca falan olmasın Allah korusun neden olabilir? başka bir şeyi yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?