2016 Haziran bebekleri büyüyor

Geçmiş olsun Can'ım
Üşüttü biraz zannediyorum
Sıcak tut
Calpol varsa bi çay kaşığı ver geçirir

Nasil hemen ikinciyi dusuniosun ki benim doktor en az bir yil beklememi soyledi dikisler zarar gormesin diye o yuzden

Canım ben de bizimki ağlayınca ben de müthiş sinir yapıorum ve pes ediyorum. Bu durumda hemen babasina veriorum. Sen de öyle yap terket ortamı. Canını sıkan her neyse uzak durmaya çalış.

Yok canım içini ferah tut
Salya artınca da genze kaçınca oksuruyirdu benimki geçen hafta. Bu hafta yutmayi öğrendi sanırım

Nasil hemen ikinciyi dusuniosun ki benim doktor en az bir yil beklememi soyledi dikisler zarar gormesin diye o yuzden
Bizim lokumla doktorumuz aynı. Doktorumuz kendinden çok emin :) hatta lokum şu an düşünüyor doktor olur demiş :) bizim doktor sezeryanla 6 7 kere doğum yaptırabileceğini aöylüyor.

uykuya daldiktan sonra muzigi acabilirsiniz. bizimki dinliyor. genellikle de dinliyerek uyuyor.
klasik muzik de dinliyor, zaman zaman tasavvuf muzigi de caliyoruz.

Uykuya daldiktan sonra deneyeyim bakalım.

Bizimki ağladığı için kendi sesinden duymuyo bişey

Bizim ki de sözlü ninnilere laf yetiştiriyor. Sözsüz müziğe de tepkisiz.

Canım bir şekilde 45 dk ya çıkarman gerekiyor uykusunu , 2 hafta öncesine kadar bizimde öyleydi , çocuk doktoru (asistan) arkadaşım Yetişkinlerin uyku aralığı 1.5 saattir 6. Aya bebeklerde 45 dk dır dedi , ben uyandığı zaman alıyordum kucağıma sonra da çok Mızmız huysuz oluyordu , şimdi uyansa bike yastığını sallıyorum pış pış yapıyorum , 1 saate çıkıyor uykusu ... 1 saat civarı uyuyunca Ağlayarak değil gülerek yada etrafa bulunarak Uyanıyor , ve mızmızlığı olmuyor ...

Selam kizlar gunlerdir bakamadim yine ucmus gitmissiniz bir suru sayfa birikmis :)) herkes iyidir insallah.

Bugun e bebek magazasina ugradim oyun halisi almak icin ama alamayip ciktim. Once buraya danisayim dedim, hangi oyun halisini tavsiye edersiniz hanimlar, siz ne kullaniyorsunuz?? fisher price, tiny love ve bondigo markalarina baktim. Netten siparis verecegim artik, gidemem yakin zamanda magazaya

Naptin cnm memeyi almaya başladımi benimki dun 10 dk aldi sonra yine ayni almamak icin ekinden geleni yapio
Cok acsa almiyor canim yaa. Hemen karni doysub istiyor biberonla.Tepiniyor kendini geriye atiyor. Keyfi iyiyse itiraz etmiyor. Gece uyurken de itirazi yok.Hergun yeni bir huy valla cok fenalar.

Canım R r0s3n nun da dediği gibi doktorumuz kendinden çok emin sezaryeni de çok başarılı ben onunla görüştüm hamile kalabilir miyim diye evet dedi bebegimi sütten kesecek miyim peki dedim ona da hayır dedi ki bebegim 3buçuk aylıkken sordum ben olur dedi ben 6 aylıkken tekrar hamilelik düşünüyorum:)
Ve evet doktorumuz 5 kere fln sezaryen yaptığını söylüyor aynı kişiye

Sağol canım

Aynı şekilde bende uyanınca hopp kucağa alıyordum
Mantığım çocuğumla kaliteli Zaman geçireyim gelişimini destekleyeyim ne öyle hemen uyutmak çocuğu uyutmaya zorlarmış gibi
AMA öyle değilmiş
Annem sağolsun onun söylemesi ve kızımın annemin uyuttuğu Zaman'larda daha uzun ve kaliteli uyuduğunu
Uyandığında daha dirençli ve zinde kalktığını anladım.
Bizim Bebişlerimiz henüz çok küçük uyumaları onlar için çok önemli
Dediğin gibi öğlen uykusundan uyanınca sakince uyutmaya çalışıyorum ve çok geçmeden tekrar yatıyor
İkinci kez uykudan uyandığında tekrar uyutmuyorum ama oynuyorum

Kızlar anne-bebek yogasına giden var mı aranızda.. Ben bi heveslendim ama bir türlü ayarlayamadım. Aranızda giden varsa fikir almak isterim

Ne anneler var yaa benimki de gunduz uyutamayip bunaldigim zamanlarda diyo ki bosver uyumasin uyuyup da napacak gece uyur, gunduz uyursa gece uyumaz seni uykusuz birakir.. Kucucuk bebegi kirk yasinda adam gibi dusunuyo ya allahim artik laf anlatmiyorum.

Canim ya inşallah geçer bu durumu bebeğinin.cok zor seni anlıyorum.benim bebeğim de arada öyle yapiyor.insan ne yapacağını şaşırıyor.hele ilk kızım sürekli senin bebek gibiydi.gaz sancısi oluyordu ben de öyle sanıyordum bütün ağlamalarını.kulaklarindan şüphelendim dök.goturdum dök.evet iltihablanmis demişti.megr kulağından dolayiymis.sen de dok.bir göster istersen .tabi goturmediysen?

Yaşadığı n dişçi talihsizliğinden oturu geçmiş olsun.benim kısımda bir ara bir kaç gün oksurdu dok.goturmekte karar verdiğim gün kesildi:))hastaliga çevirmedi şükür. burnu tıkalı değil dimi? senin ki de geçer inşallah.

He bir de bebisler yattıkları için devamlı.yani yürümüyor lar ya sırt üstü yattıkları için tükürükleri boğazında birikip öksürük yapar.bogmaca falan düşünme böyle şeyler ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…