- 18 Temmuz 2016
- 992
- 805
- 33
- 39
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.641
Bizim doktorumuz tam tersi aşının etkisini düşürürsün bırak vücut savaşsın 37.5 olursa calpol verirsin dedi ben 37.4 de verdim daha da yukselmedi ateşimiz bakalim 4Iki cesit fitil var birisi kabızlık icin digeri ağrı kesici ateş düsürücü di mi?
Aşıdan önce ve sonra ağrı kesici fitil verin dedi bize doktor
Size öyle bir sey dedi mi dojtorlarınız?
Hı hı o öyle olmuyor ama gündüz uyumayan çocuk gece de huysuzlanıyor uykusu azıyor dalması uykuya geçmesi daha zor oluyorNe anneler var yaa benimki de gunduz uyutamayip bunaldigim zamanlarda diyo ki bosver uyumasin uyuyup da napacak gece uyur, gunduz uyursa gece uyumaz seni uykusuz birakir.. Kucucuk bebegi kirk yasinda adam gibi dusunuyo ya allahim artik laf anlatmiyorum.
Kızlar bebislerinize yarım kundak deneyin inanın işe yariyor bizim uykular artik sadece gazdan bölünuyor oda arada bir çok şükürHı hı o öyle olmuyor ama gündüz uyumayan çocuk gece de huysuzlanıyor uykusu azıyor dalması uykuya geçmesi daha zor oluyor
Sen kendi bildiğini yap tatlım takma boşver
GlnU seni okurken ismini gönül diye okuyorum yaa:)) gönül cum benim anlamadığım şey bir insana 6 -7 defa sezaryenle doğum yaptırmak dok.marifetiyle mi ilgili bir şey yoksa zaten her kadın 6_7 kere sezaryen olabilir mi? Nasıl geçmiş ti sezaryen sonrası durumu n mesela.ben iki defa sezaryenle doğum yaptı m 20 ay var kizlarimin arasında.dok.ilk doğum dan sonra en az iki yıl sonra hamile kalmanın ideal zaman olduğu nu söylemişti.ama 1 yıl da olsa bir felaket olmaz dedi.ve gerçekten felaket olmadı :))Bizim lokumla doktorumuz aynı. Doktorumuz kendinden çok emin :) hatta lokum şu an düşünüyor doktor olur demiş :) bizim doktor sezeryanla 6 7 kere doğum yaptırabileceğini aöylüyor.
Benimki hayatta durmaz kundaktaKızlar bebislerinize yarım kundak deneyin inanın işe yariyor bizim uykular artik sadece gazdan bölünuyor oda arada bir çok şükür
Aynı bizim küçük hanım . nasıl çırpınıyor:)Benimki hayatta durmaz kundakta
Yattığı yer darsa bile uyanıyor sürekli
İlla kolları tamamen açacak hamımefendi
Geçmiş olsunBen de üstüme kaynar su sıçrattım süt Ponpalarını kaynatırken göğsümün üst kısmında 1.derece yanık var şu an
Sanmıyorumkızlar bebeğim öksürüyor yasaatte 1 hafif bir öksürük. aşıları da yok ya boğmaca falan olmasın Allah korusun neden olabilir? başka bir şeyi yok.
Ecza depolarını aradık hala gelmemiş aşı
Ben yapıyordum ama 5.aydan sonra kundak önerilmiyorKızlar bebislerinize yarım kundak deneyin inanın işe yariyor bizim uykular artik sadece gazdan bölünuyor oda arada bir çok şükür
Ben de uyumadım bu bebe illa yanında ben olunca uyuyo. 10 da yanına yatmisim ki yemek ten kalkıp yanına uzanmak zorunda kaldım. Uyuyakalmisim. Şimdi uyandımniye uyumadin bakayim sen A Alwayshappygirl
Can'ım beğendiğini al hepsi ayrı bir güzel :) bizde tiny love var ama kaç ay daha yararlar oyun halısında Bi de o var 7.ayda oturarak oyun oynamaya başlayacaklar artıkSelam kizlar gunlerdir bakamadim yine ucmus gitmissiniz bir suru sayfa birikmis :)) herkes iyidir insallah.
Bugun e bebek magazasina ugradim oyun halisi almak icin ama alamayip ciktim. Once buraya danisayim dedim, hangi oyun halisini tavsiye edersiniz hanimlar, siz ne kullaniyorsunuz?? fisher price, tiny love ve bondigo markalarina baktim. Netten siparis verecegim artik, gidemem yakin zamanda magazaya
Ben de uyumadım bu bebe illa yanında ben olunca uyuyo. 10 da yanına yatmisim ki yemek ten kalkıp yanına uzanmak zorunda kaldım. Uyuyakalmisim. Şimdi uyandımneyseki o uyuyor. Ki uyanir da uyumaz die ödüm kopiiyuu
Benim kız saat 16dan beri hiç emmedi şimdi mızıklanınca hemen yarı uykusunda emer mi ki diye denedim emmediği gibi Bi de uyandıniye uyumadin bakayim sen A Alwayshappygirl
Çalışmıyorsun galiba dimi. Benm de yatın 8 buçukta ders var. Bu kez gelir öğrenciler pufff hiç ozlemememisim. Bi de yeni okul .. Bakalım ne olacak..benden baska var midir bilmem; ne vakit uykum kacsa 90lardan kalma ne kadar sarki varsa dinler, ne kadar abuk sabuk 90'lar dizisi-filmi varsa izlerim.
simdi de isleri bitirip, 90lara daldim :)
Annemmm 16 dan beri çok ara olmuş ya kıyamam . Ben zorla sokuyirm ağzına . Ağlar bağırıoo falan ama tutuyo azcık da olsa. Sen de zorla ya dà. Oturarak asla almio illa yanına uzancam. Uzanarak dené . Simdİ de isigı açma konuşma uyur belkiBenim kız saat 16dan beri hiç emmedi şimdi mızıklanınca hemen yarı uykusunda emer mi ki diye denedim emmediği gibi Bi de uyandı
Benim kız saat 16dan beri hiç emmedi şimdi mızıklanınca hemen yarı uykusunda emer mi ki diye denedim emmediği gibi Bi de uyandı
Çalışmıyorsun galiba dimi. Benm de yatın 8 buçukta ders var. Bu kez gelir öğrenciler pufff hiç ozlemememisim. Bi de yeni okul .. Bakalım ne olacak..
Ayy sıkıcı be yaa 90 lar
Evet ben dé bu yüzden almadım. Yere yorganını seriyorum . Üzerine oyuncak larini koyuyorum falan gün boyu serili kalıo zaten o da üzerinde donuyor falan ben de yanına yatabiliyorum emzirmek için oynamak için. Biz ona oyun döşsseegiCan'ım beğendiğini al hepsi ayrı bir güzel :) bizde tiny love var ama kaç ay daha yararlar oyun halısında Bi de o var 7.ayda oturarak oyun oynamaya başlayacaklar artık
Allah kolaylik versin canım. Saat farki mi var ki . Orda saat kac simdi . Sezen Aksu neyin dinler bunalima girerdim de ben :) ya benim koca ben uyurken uyumuyo şimdide uyuyo. Napcam ben ya çık sıkıldım.aaaa 90lar sevmeyen benden degildir
basin mensubuyum ben, su an gorev geregi yurt disindayim. disaridan yaziyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?