2016 Haziran bebekleri büyüyor

Allah kolaylik versin canım. Saat farki mi var ki . Orda saat kac simdi . Sezen Aksu neyin dinler bunalima girerdim de ben :) ya benim koca ben uyurken uyumuyo şimdide uyuyo. Napcam ben ya çık sıkıldım.

ben paristeyim, su an saat farki 1. kis saati uygulamasi ile fark 2 olacak.

gulduren sarkilarimiz var rica ederim

Doğuştan tok bir çocuk bu Da işte peşinde koşturacak. Ağlayınca zorlamıyorum bırakıyorum tahammül edemiyorum hiç ağlamasına

Iyiymis canim benimkide gozumu korkutuyodu dikislerin zarar gorebilir falan diye. Hos ikinciyi dusundugumden degil kazara olursa diye :)

Ben yapıyordum ama 5.aydan sonra kundak önerilmiyor
Ben battaniyeyle kollarını çok gevsek sarıyorum kundaktan kastım o. Elleriyle sürekli uyandırıyordu kendisini onlar bitti şükür bazen hala elleri kurtarır sapur supur seslerini duyuyorum bir bakıyorum uyuyor alıp tekrar sarıyorum hem sıcacık yatıyor hemde rahat. O da sakıncalıysa artik onuda 5. Aydan sonra başka bir formülle cözerim yeterki rahat olsun

Biz fisher price piyonolu olanı aldık , ama oyuncaklarını biraz kalitesiz buldum , tiny lovedan aldığım oyuncakları taktım :))) tiny love ın maymun adasını tavsiye ederim, benim Aklımda o kaldı

Aliexpresten alışveriş yapan var mı? Çok güzel polar takımlar var. Cesaret edemiyorum. 1.5 ayda ancak gelmesi dışında bir skıntı olmadığını söylediler. Kargo parası da hiç yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…