- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.661
Allah kolaylik versin canım. Saat farki mi var ki . Orda saat kac simdi . Sezen Aksu neyin dinler bunalima girerdim de ben :) ya benim koca ben uyurken uyumuyo şimdide uyuyo. Napcam ben ya çık sıkıldım.
Doğuştan tok bir çocuk bu Da işte peşinde koşturacak. Ağlayınca zorlamıyorum bırakıyorum tahammül edemiyorum hiç ağlamasınaAnnemmm 16 dan beri çok ara olmuş ya kıyamam . Ben zorla sokuyirm ağzına . Ağlar bağırıoo falan ama tutuyo azcık da olsa. Sen de zorla ya dà. Oturarak asla almio illa yanına uzancam. Uzanarak dené . Simdİ de isigı açma konuşma uyur belki
Tvde genelde trt müzik kanalı açıktır. Müzikle aram bundan ibaret :))benden baska var midir bilmem; ne vakit uykum kacsa 90lardan kalma ne kadar sarki varsa dinler, ne kadar abuk sabuk 90'lar dizisi-filmi varsa izlerim.
simdi de isleri bitirip, 90lara daldim :)
iyi uykular :))KıZın cicilerini attım makinaya sabah işe gitmeden önce sererim öğlen gelince toplarım. Şimdi uyuyayım bu bebe 6 gibi uyanır gene
Iyiymis canim benimkide gozumu korkutuyodu dikislerin zarar gorebilir falan diye. Hos ikinciyi dusundugumden degil kazara olursa diye :)Canım R r0s3n nun da dediği gibi doktorumuz kendinden çok emin sezaryeni de çok başarılı ben onunla görüştüm hamile kalabilir miyim diye evet dedi bebegimi sütten kesecek miyim peki dedim ona da hayır dedi ki bebegim 3buçuk aylıkken sordum ben olur dedi ben 6 aylıkken tekrar hamilelik düşünüyorum:)
Ve evet doktorumuz 5 kere fln sezaryen yaptığını söylüyor aynı kişiye
Sağol canım
Benimkine de birinde etki etti diğerinde etki etmemişti. Bir daha içirmedim.Off kızıma z.yağ içirdim ama hala etki etmedi
Bi kez dün içirdim olmadıBenimkine de birinde etki etti diğerinde etki etmemişti. Bir daha içirmedim.
Benimkide öyleydi ama inatlastim ve kazandım bir iki mizirdiyor sonra alışıyor bebeklerBenimki hayatta durmaz kundakta
Yattığı yer darsa bile uyanıyor sürekli
İlla kolları tamamen açacak hamımefendi
Ben battaniyeyle kollarını çok gevsek sarıyorum kundaktan kastım o. Elleriyle sürekli uyandırıyordu kendisini onlar bitti şükür bazen hala elleri kurtarır sapur supur seslerini duyuyorum bir bakıyorum uyuyor alıp tekrar sarıyorum hem sıcacık yatıyor hemde rahat. O da sakıncalıysa artik onuda 5. Aydan sonra başka bir formülle cözerim yeterki rahat olsunBen yapıyordum ama 5.aydan sonra kundak önerilmiyor
Mama değişikliği fark etmedi mi yani ben çok ümitlenmiştimOff kızıma z.yağ içirdim ama hala etki etmedi
mamayı daha bi kere verebildim sen daha değiştirmedin dimi watsapta varmıydın cnm senMama değişikliği fark etmedi mi yani ben çok ümitlenmiştim
Biz fisher price piyonolu olanı aldık , ama oyuncaklarını biraz kalitesiz buldum , tiny lovedan aldığım oyuncakları taktım :))) tiny love ın maymun adasını tavsiye ederim, benim Aklımda o kaldıSelam kizlar gunlerdir bakamadim yine ucmus gitmissiniz bir suru sayfa birikmis :)) herkes iyidir insallah.
Bugun e bebek magazasina ugradim oyun halisi almak icin ama alamayip ciktim. Once buraya danisayim dedim, hangi oyun halisini tavsiye edersiniz hanimlar, siz ne kullaniyorsunuz?? fisher price, tiny love ve bondigo markalarina baktim. Netten siparis verecegim artik, gidemem yakin zamanda magazaya
Canım popo deliğine sür o çok iyi geliyorBi kez dün içirdim olmadıen kötü hafta sonu doktora götürürm ama oda fitil verir bişey yapmazki normal bi durum bildiğim kadarıyla
Ben aptamil aldim simdilik 1 kere verdim fark etmedi daha tabi grup mu kurdukmamayı daha bi kere verebildim sen daha değiştirmedin dimi watsapta varmıydın cnm sen
Eminim çok kolay olduğunaKizlarr bugun misafirim varIkramliklarimi soframi hazirladim ustumu giyindim oglusu uyuttum misafirlerimi bekliyorum Boyle anlatinca ne kolay di mi :) detayina hic girmeyeyim en iyisi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?