- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.681
:)) doğru diyorsun canım zaten 4 aylık oldu bile ben geç kaldım zaten. biraz oyalanır da yakamdan düşer mi diye alayım diyorum. sürekli mızır mızır hiçbir iş yapamıyorumCan'ım beğendiğini al hepsi ayrı bir güzel :) bizde tiny love var ama kaç ay daha yararlar oyun halısında Bi de o var 7.ayda oturarak oyun oynamaya başlayacaklar artık
evet güzel görünüyor o. indirimdeydi 160 liraydı. sağol cnm.Biz fisher price piyonolu olanı aldık , ama oyuncaklarını biraz kalitesiz buldum , tiny lovedan aldığım oyuncakları taktım :))) tiny love ın maymun adasını tavsiye ederim, benim Aklımda o kaldı
Bizim kız biraz olsun oyalanıyor benim çok işime yaradı halı:)) doğru diyorsun canım zaten 4 aylık oldu bile ben geç kaldım zaten. biraz oyalanır da yakamdan düşer mi diye alayım diyorum. sürekli mızır mızır hiçbir iş yapamıyorum
112 günlük bugün 3 aylığa kadar hep 6 ile 10 arası ağlardı şimdi o kadar değil ama yinede kötü durumdayız uykusuz yorgun@gm22 aynı çocuktan bendede var ne kadarlık bebeğin muhtemelen kolik seninkide
Bnm prensesimin adı da elif eceBenim meleğimin adıda ELİF :)
Doktora götürmedim bi problrmi yok gibi duruyo diye sen nasıl şüphelendin kulaktanCanim ya inşallah geçer bu durumu bebeğinin.cok zor seni anlıyorum.benim bebeğim de arada öyle yapiyor.insan ne yapacağını şaşırıyor.hele ilk kızım sürekli senin bebek gibiydi.gaz sancısi oluyordu ben de öyle sanıyordum bütün ağlamalarını.kulaklarindan şüphelendim dök.goturdum dök.evet iltihablanmis demişti.megr kulağından dolayiymis.sen de dok.bir göster istersen .tabi goturmediysen?
Aynen benim kızda artık yarım saat tek başına oynuyor. :))Bizim kız biraz olsun oyalanıyor benim çok işime yaradı halı
Geçmiş olsun canım , Allah şifa versinHerkese merhaba
Uzun zamandır yazamadım bizim kız biraz rahatsız idi kilo almıyordu sebebi idrar yolu enfeksiyonu ve böbrekle ilgili imiş onlarla uğraştık çok şükür geçti şimdi iyi prensesim
adıyla bin yaşasın bizim de alternatifler arasında idi elif. Sınıf öğretmeni Bi arkadaşım var sınıfında 3 tane Elif varmış. Koyma dedi bana elemiştik biz.Bnm prensesimin adı da elif ece
Yanlis hatirlamiyosam 22 ekimde canim. Bebekoloji diye aratirsan gorursun.falling_water izmirdeki ne zaman nerde olacak acaba o etkinlik nerden bakayım
Ben de sonunda maymun adasini aldim bebegim cok sevdi. Yalniz iki gundur o aslan basimi sisirdi bizimki de en cok ona bayiliyo off :) fisher price i bebegin begenmedi mi canim? Onemli olan onun sevmesi :)Biz fisher price piyonolu olanı aldık , ama oyuncaklarını biraz kalitesiz buldum , tiny lovedan aldığım oyuncakları taktım :))) tiny love ın maymun adasını tavsiye ederim, benim Aklımda o kaldı
Bizimkinin de favorisi aslan. Sıkı sıkı tutup sallıyor çan çan çan :)Ben de sonunda maymun adasini aldim bebegim cok sevdi. Yalniz iki gundur o aslan basimi sisirdi bizimki de en cok ona bayiliyo off :) fisher price i bebegin begenmedi mi canim? Onemli olan onun sevmesi :)
Tşk ederim cnmGeçmiş olsun canım , Allah şifa versin
Bnm dayımda öğretmn onun sınıfında da vardı bana koyma dedi ama eşim çok istedi diye koydukadıyla bin yaşasın bizim de alternatifler arasında idi elif. Sınıf öğretmeni Bi arkadaşım var sınıfında 3 tane Elif varmış. Koyma dedi bana elemiştik biz.
Çok geçmiş olsun kızına Nasıl ortaya çıktı. Tedavisi Nasıl oldu. Emmek istememesi rahatsızlığından dolayı imiş
Yani oynuyor ilgisini çekiyor ama me biliyim 165 tl verilmez , armağan mağazasında 185 ti galiba , piyanoya aldandık biz biraz ... Yarım saat vakit geçiriyor tabi her Uyandığında koymuyorum günde 2 kez sabah ve ikindi üzeri öğlenleri genelde beraber takılıyoruz :)Ben de sonunda maymun adasini aldim bebegim cok sevdi. Yalniz iki gundur o aslan basimi sisirdi bizimki de en cok ona bayiliyo off :) fisher price i bebegin begenmedi mi canim? Onemli olan onun sevmesi :)
Hayırlı oldun canım bu arada :)Ben de sonunda maymun adasini aldim bebegim cok sevdi. Yalniz iki gundur o aslan basimi sisirdi bizimki de en cok ona bayiliyo off :) fisher price i bebegin begenmedi mi canim? Onemli olan onun sevmesi :)
Canım sende mi bira mayası tableti kullanıyordun?Ben de sonunda maymun adasini aldim bebegim cok sevdi. Yalniz iki gundur o aslan basimi sisirdi bizimki de en cok ona bayiliyo off :) fisher price i bebegin begenmedi mi canim? Onemli olan onun sevmesi :)
Ben de piyanoluyu aldım ama indirimde almıştım 120 ye. Benim sevgili bebeğin halısından alasım var :) emeklerken güzel olur.Yani oynuyor ilgisini çekiyor ama me biliyim 165 tl verilmez , armağan mağazasında 185 ti galiba , piyanoya aldandık biz biraz ... Yarım saat vakit geçiriyor tabi her Uyandığında koymuyorum günde 2 kez sabah ve ikindi üzeri öğlenleri genelde beraber takılıyoruz :)
Canım geçmiş olsun. Ne gibi rahatsızlıkları vardı? Yani belirti olarak neymiş?Herkese merhaba
Uzun zamandır yazamadım bizim kız biraz rahatsız idi kilo almıyordu sebebi idrar yolu enfeksiyonu ve böbrekle ilgili imiş onlarla uğraştık çok şükür geçti şimdi iyi prensesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?