2016 Haziran bebekleri büyüyor

Can'ım beğendiğini al hepsi ayrı bir güzel :) bizde tiny love var ama kaç ay daha yararlar oyun halısında Bi de o var 7.ayda oturarak oyun oynamaya başlayacaklar artık
:)) doğru diyorsun canım zaten 4 aylık oldu bile ben geç kaldım zaten. biraz oyalanır da yakamdan düşer mi diye alayım diyorum. sürekli mızır mızır hiçbir iş yapamıyorum

Biz fisher price piyonolu olanı aldık , ama oyuncaklarını biraz kalitesiz buldum , tiny lovedan aldığım oyuncakları taktım :))) tiny love ın maymun adasını tavsiye ederim, benim Aklımda o kaldı
evet güzel görünüyor o. indirimdeydi 160 liraydı. sağol cnm.

Doktora götürmedim bi problrmi yok gibi duruyo diye sen nasıl şüphelendin kulaktan

Bnm prensesimin adı da elif ece
adıyla bin yaşasın bizim de alternatifler arasında idi elif. Sınıf öğretmeni Bi arkadaşım var sınıfında 3 tane Elif varmış. Koyma dedi bana elemiştik biz.
Çok geçmiş olsun kızına Nasıl ortaya çıktı. Tedavisi Nasıl oldu. Emmek istememesi rahatsızlığından dolayı imiş

Biz fisher price piyonolu olanı aldık , ama oyuncaklarını biraz kalitesiz buldum , tiny lovedan aldığım oyuncakları taktım :))) tiny love ın maymun adasını tavsiye ederim, benim Aklımda o kaldı
Ben de sonunda maymun adasini aldim bebegim cok sevdi. Yalniz iki gundur o aslan basimi sisirdi bizimki de en cok ona bayiliyo off :) fisher price i bebegin begenmedi mi canim? Onemli olan onun sevmesi :)

Ben de sonunda maymun adasini aldim bebegim cok sevdi. Yalniz iki gundur o aslan basimi sisirdi bizimki de en cok ona bayiliyo off :) fisher price i bebegin begenmedi mi canim? Onemli olan onun sevmesi :)
Bizimkinin de favorisi aslan. Sıkı sıkı tutup sallıyor çan çan çan :)

Bnm dayımda öğretmn onun sınıfında da vardı bana koyma dedi ama eşim çok istedi diye koyduk
Tşk ederim cnm bizimkinin kilo alımı çok yavaştı doktor tahlillere bakalım dedi öyle belli oldu çok şükür geçti bi haftalık ilaç tedavisi ile inşallah bi daha olmaz

Yani oynuyor ilgisini çekiyor ama me biliyim 165 tl verilmez , armağan mağazasında 185 ti galiba , piyanoya aldandık biz biraz ... Yarım saat vakit geçiriyor tabi her Uyandığında koymuyorum günde 2 kez sabah ve ikindi üzeri öğlenleri genelde beraber takılıyoruz :)

Ben de piyanoluyu aldım ama indirimde almıştım 120 ye. Benim sevgili bebeğin halısından alasım var :) emeklerken güzel olur.

Herkese merhaba
Uzun zamandır yazamadım bizim kız biraz rahatsız idi kilo almıyordu sebebi idrar yolu enfeksiyonu ve böbrekle ilgili imiş onlarla uğraştık çok şükür geçti şimdi iyi prensesim
Canım geçmiş olsun. Ne gibi rahatsızlıkları vardı? Yani belirti olarak neymiş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…