2016 Haziran bebekleri büyüyor

Ne rahatsızlığı varmış cnm.bizimki de emmiyo malum merak ettim

Cemen otu hapi kullanan arkadaslar, bebeklerinizin kusmasinda bi artis var mi? Benimki her emmeden sonra bikac kere kusuyo gerci haptan once baslamisti ama daha artti sanki. Kusmadigi zamanlarda da hep bi gulk gulk rahatsiz sesler midesi agzina gelmeler.. Ne onluk dayaniyo ne kiyafet gunde on kere degistiriyoruz ikimiz de.

Ben de kullanıyorum çemen otu tabletini evet kusuyor kızım ama doğduğundan beri kusuyor. Hatta bayramda hava değişiminden çok daha fazla kusmuştu. Bayram sonrası başladım ben. Bana da sanki saçlarımı döküyormuş gibi geldi. Bilemedim.

Hoşgeldin canım. Allah analı babalı büyütsün. Normal mi sezeryan mı oldu?
Sezeryan

Ay ne zormus ya kusan bebek. Tikaniyo bi de nefessiz kaliyo falan hic yanindan ayrilamaz oldum.

Aliexpresten alışveriş yapan var mı? Çok güzel polar takımlar var. Cesaret edemiyorum. 1.5 ayda ancak gelmesi dışında bir skıntı olmadığını söylediler. Kargo parası da hiç yokmuş
Hepsi Çin malı canım ya. Hangi boyalarla boyuyorlar hiç bilinmez

Kızlar 20 gün sonra 4 aylık olacağız inşallah Ali'mle. Neler vardı dört ay kontrolünde, aşı veya rutin bakılan şeyler. Sünnet olayını da Ekim ayı içinde halletmek istiyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…