- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.701
Ne rahatsızlığı varmış cnm.bizimki de emmiyo malum merak ettimBnm dayımda öğretmn onun sınıfında da vardı bana koyma dedi ama eşim çok istedi diye koyduk
Tşk ederim cnm bizimkinin kilo alımı çok yavaştı doktor tahlillere bakalım dedi öyle belli oldu çok şükür geçti bi haftalık ilaç tedavisi ile inşallah bi daha olmaz
Sagol canim :) yarim saat oynuyosa verdigin parayi hak ediyodur bence hic tasalanma :)Hayırlı oldun canım bu arada :)
Evet canim ama simdi cemen otu ile birlikte kullandigim icin gunde 6dan 3e indirdim.Canım sende mi bira mayası tableti kullanıyordun?
Gaz yaptı mı bebeğine? Benimki dün akşam ve bugün gazlı. O mu yaptı acaba dedim :/Evet canim ama simdi cemen otu ile birlikte kullandigim icin gunde 6dan 3e indirdim.
Ben de kullanıyorum çemen otu tabletini evet kusuyor kızım ama doğduğundan beri kusuyor. Hatta bayramda hava değişiminden çok daha fazla kusmuştu. Bayram sonrası başladım ben. Bana da sanki saçlarımı döküyormuş gibi geldi. Bilemedim.Cemen otu hapi kullanan arkadaslar, bebeklerinizin kusmasinda bi artis var mi? Benimki her emmeden sonra bikac kere kusuyo gerci haptan once baslamisti ama daha artti sanki. Kusmadigi zamanlarda da hep bi gulk gulk rahatsiz sesler midesi agzina gelmeler.. Ne onluk dayaniyo ne kiyafet gunde on kere degistiriyoruz ikimiz de.
Evet canim ondan olabilir. Bira mayasi gaz yapiyomus. Bizde olmadi cok sukur.Gaz yaptı mı bebeğine? Benimki dün akşam ve bugün gazlı. O mu yaptı acaba dedim :/
Hoşgeldin canım. Allah analı babalı büyütsün. Normal mi sezeryan mı oldu?Herkese Merhaba 27.06.2016 da 3400 gr doğum yaptım oğlumun adı efe.
Cemen otu hapi kullanan arkadaslar, bebeklerinizin kusmasinda bi artis var mi? Benimki her emmeden sonra bikac kere kusuyo gerci haptan once baslamisti ama daha artti sanki. Kusmadigi zamanlarda da hep bi gulk gulk rahatsiz sesler midesi agzina gelmeler.. Ne onluk dayaniyo ne kiyafet gunde on kere degistiriyoruz ikimiz de.
SezeryanHoşgeldin canım. Allah analı babalı büyütsün. Normal mi sezeryan mı oldu?
Hos buldum canım sezeryan olduHoşgeldin canım. Allah analı babalı büyütsün. Normal mi sezeryan mı oldu?
Ay ne zormus ya kusan bebek. Tikaniyo bi de nefessiz kaliyo falan hic yanindan ayrilamaz oldum.Ben de kullanıyorum çemen otu tabletini evet kusuyor kızım ama doğduğundan beri kusuyor. Hatta bayramda hava değişiminden çok daha fazla kusmuştu. Bayram sonrası başladım ben. Bana da sanki saçlarımı döküyormuş gibi geldi. Bilemedim.
Hepsi Çin malı canım ya. Hangi boyalarla boyuyorlar hiç bilinmezAliexpresten alışveriş yapan var mı? Çok güzel polar takımlar var. Cesaret edemiyorum. 1.5 ayda ancak gelmesi dışında bir skıntı olmadığını söylediler. Kargo parası da hiç yokmuş
Hosgeldin canim. Haziran anneleri ancak firsat buluyor galiba bu ara yeni arkadaslari cok goruyoruz :)Arkadaşlar merhaba. Bende haziran annesiyim uzun zamandır takipteydim sizi ancak yazmak kısmet oldu..
HosgeldinArkadaşlar merhaba. Bende haziran annesiyim uzun zamandır takipteydim sizi ancak yazmak kısmet oldu..
Ben doğduğundan beri Öyleyim canım wc ye giderken bile pusetini koyup kapıyı açık bırakıyorumAy ne zormus ya kusan bebek. Tikaniyo bi de nefessiz kaliyo falan hic yanindan ayrilamaz oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?