2016 Haziran bebekleri büyüyor

Ayy ya yanlis mi yaptim agrisi da vardir diye fitil verdim.ates 38 e dogru gidiyodu ondan verdim canim
Biz bugün 4 aylık aşımızı olduk.hemşire 37.7 nin üstüne çıkarsa ver dedi.kızım çok ağladı,o ara baktık 37.9 du
Hararet yaptı ağlamaktan diye düşündük, sakinleştirip tekrar baktık,37 idi.hiç ilaç vermedik, inş gerek kalmaz.bağışıklığı güçlensin diye hemen ilaç vermem ben

Cemenotu kullanip faydasını gören arkadaşlar kullandığınız ürünün adını bana mesaj atarmisiniz

Cemenotu kullanip faydasını gören arkadaşlar kullandığınız ürünün adını bana mesaj atarmisiniz

Canım popo deliğine sür o çok iyi geliyor
Gecen hafta sabah aksam surdum hatta icine soktum ama yok yok bugun gun kurusu kaynatip ilitip verdn 2 kasik gene yok
Ben aptamil aldim simdilik 1 kere verdim fark etmedi daha tabi grup mu kurduk
Devammi kusma bizim mama vermeynce kusma yok gazda
Aliexpresten alışveriş yapan var mı? Çok güzel polar takımlar var. Cesaret edemiyorum. 1.5 ayda ancak gelmesi dışında bir skıntı olmadığını söylediler. Kargo parası da hiç yokmuş
Biz yapmstk cnm amerika bedeni almistik bi mont ama cok bicimsiz bisey geldi omzu dar kolu bol filan sacma bsydi fiyt uygn kargo yk 28 gunde geldi ama turk bedenine uygn dgl mallar

zeyzey3428 selam canım nasılsın nasıl gidiyor
Diger grupta taaa baştan beri konusuyorduk
Ama bizim grub face degiştigi zaman koptuk gelmeyenler
Bebişin nasıl
Cinsiyeti ismi falan

Ay Can'ım geçmiş olsun ben kesin hemen calpol verirdim çok soğukkanlıymışsın maşallah bizim aşı da haftaya bakalım ne olacak

Kızlar 20 gün sonra 4 aylık olacağız inşallah Ali'mle. Neler vardı dört ay kontrolünde, aşı veya rutin bakılan şeyler. Sünnet olayını da Ekim ayı içinde halletmek istiyoruz.
Ben de istiyorum sünnet ettirmeyi. Doktor 6. Aydan sonra yaptırın dedi diye benim koca bekleyelim diyor :/

Neden öyle dedi acaba, 6 aydan sonra anestezi veriyorlar galiba di mi
Bilmem ki ablam 6. Ayında yaptırdı daha erken yaptır diyor. Sünneti yaptırdık ertesi gün emekledi zor oldu. Çok hareketlenmeden yaptır dedi. Bir arkadaşım da aynı şeyi diyor. Krem sürüp uyuşturup iğne yapıyorlar uyuşuyor. Anestezi herhalde doktoe yazık daha küçük çocuğa anestezi vermeyelim dedi.

6. Aydan sonra genel anestezi öncesinde ise lokal anestezi oluyormuş. Ben de ekim ayında hallolsun istiyorum ama oğlum çok hareketli lokal anestezi ile nasıl olacak bilmiyorum. Gerçi doktorla da konuşmadım bu detayları daha..

HK77 4. Ayda karma ve zatürre aşıları olacakmış.

Bir de ben kendi tetanoz aşımı geçen ay yaptırmayı unutmuşum onu da yaptırıcam.

Ay Can'ım geçmiş olsun ben kesin hemen calpol verirdim çok soğukkanlıymışsın maşallah bizim aşı da haftaya bakalım ne olacak
Sorunsuz atlatırsınız inş cnm.ikinci olunca tecrübeli oluyorsun.ilk kızımda çok yıprattım kendimi

Ya oda problem,çocuk uyanık kolu bacağı tutuluyor, sinir harbi yaşanıyor. Kuzenimin bebeği öyle oldu sinir krizi. Of ama anesteziden iyidir tabi heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…