2016 Haziran bebekleri büyüyor

[/QUOTE="zeyzey3428, post: 48202546, member: 597509"]
Devammi kusma bizim mama vermeynce kusma yok gazda[/QUOTE]
Bizim kusma doğduğu andan itibaren var a kaka sorununu çözdü galiba mama. Bugün 4 günün sonunda müdahale olmadan yaptı hemde ne yapmak:) havalar soguyunca gün aşırı banyo yaptırıyordum bugunde yıkamak zorunda kaldım darısı başına :)

Kızlar ya bebeğim gece bağırıyor. Rüya mı görüyor, gazı mı var? Derdini nasıl anlayacağım

Kızlar ya bebeğim gece bağırıyor. Rüya mı görüyor, gazı mı var? Derdini nasıl anlayacağım
Valla sebebini bilmiom dà. Ben pispisliom yanindayim oglusummm ben falan diyip yüzünü sevince duruyo. Rüya galiba.. bu arada . 2016 haziran anneleri populer konusunu biraktigimiz yetmedı buraya geçtik. Instangram watsapp derken . Arakİ birini bulasın. . Burası ayrı güzel . Keşke konuyu da takipte kalsaydık ne biliyim oraya karsi vefasizlik gibj oldü gibime gelio hep

Doktora götürmedim bi problrmi yok gibi duruyo diye sen nasıl şüphelendin kulaktan
Sürekli ağlıyodu canı yanıyor gibi.kulagna parmağimla masaj yapar gibi hareketler yaptığımda daha da fazla bağırıyodu.susunca tekrar denedim yine ağladı.bir de arada akiyordu az az.

Ben d
Teşekkür ederim canım. Çenem açıldı neyseki egzersizle :)
Bizim de öksürük çok azaldı tek tük oldu çok şükür. burnu tıkalı değildi.

Bence bir süre sonra yine aynı yerde buluşuruz :) Dediğin gibi dağıldık biraz. Instagram bir bakıma iyi oldu. Herkese daha bir ısındım görünce. Watsapp çok hızlı akıyor. Anlık konuşabilirsin ancak. Ona da her an birileri bakıp cevap yazabiliyor, her an aktif bir yer gibi. Ayrı güzel oldu. Ama KK'yı bırakmasın kimse bence de.

Katılıyorum

zeyzey3428 selam canım nasılsın nasıl gidiyor
Diger grupta taaa baştan beri konusuyorduk
Ama bizim grub face degiştigi zaman koptuk gelmeyenler
Bebişin nasıl
Cinsiyeti ismi falan
Selam canım :) watsapp gurubumuz var oraya gelmek istersen instadan takip ettim ordan numara veririm :)
7 haziran doğumlu serra melis'im var :) İşe başladım sen neler yapıyorsun :)

Bende 22 haziran'da doğum yaptim.sürekli bu sayfayi takip ediyordum enbasindan beri. Sizden çoksşey oöğrendim. Ama whatsup ve iinst. Gidince herkes burasi bosaldi. Ama bende sizinle iletişimde olmak istiyorum.

Tetanoz aşısını devam ettirmicem ben ne için gerekli o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…