- Konu Sahibi superselma
-
- #2.741
aynen uyanmadan 6 saat uyusam yeterDeliksiz uyumayı çook özledim
Tşk ederim cnm. idrar yolu enfeksiyonu ve böbrekte genişleme vardı kilo almıyordu bnm kızım 3 aylık 5 kilo idi test yaptık çıktıCanım geçmiş olsun. Ne gibi rahatsızlıkları vardı? Yani belirti olarak neymiş?
Bisikletime binmeyi saatlerce ter atmayı özledim.Deliksiz uyumayı çook özledim
Valla sebebini bilmiom dà. Ben pispisliom yanindayim oglusummm ben falan diyip yüzünü sevince duruyo. Rüya galiba.. bu arada . 2016 haziran anneleri populer konusunu biraktigimiz yetmedı buraya geçtik. Instangram watsapp derken . Arakİ birini bulasın. . Burası ayrı güzel . Keşke konuyu da takipte kalsaydık ne biliyim oraya karsi vefasizlik gibj oldü gibime gelio hepKızlar ya bebeğim gece bağırıyor. Rüya mı görüyor, gazı mı var? Derdini nasıl anlayacağım
Sürekli ağlıyodu canı yanıyor gibi.kulagna parmağimla masaj yapar gibi hareketler yaptığımda daha da fazla bağırıyodu.susunca tekrar denedim yine ağladı.bir de arada akiyordu az az.Doktora götürmedim bi problrmi yok gibi duruyo diye sen nasıl şüphelendin kulaktan
Merhaba.Allah anali babali büyütsün.Herkese Merhaba 27.06.2016 da 3400 gr doğum yaptım oğlumun adı efe.
Teşekkür ederim canım. Çenem açıldı neyseki egzersizle :)Yaşadığı n dişçi talihsizliğinden oturu geçmiş olsun.benim kısımda bir ara bir kaç gün oksurdu dok.goturmekte karar verdiğim gün kesildi:))hastaliga çevirmedi şükür. burnu tıkalı değil dimi? senin ki de geçer inşallah.
Bence bir süre sonra yine aynı yerde buluşuruz :) Dediğin gibi dağıldık biraz. Instagram bir bakıma iyi oldu. Herkese daha bir ısındım görünce. Watsapp çok hızlı akıyor. Anlık konuşabilirsin ancak. Ona da her an birileri bakıp cevap yazabiliyor, her an aktif bir yer gibi. Ayrı güzel oldu. Ama KK'yı bırakmasın kimse bence de.Valla sebebini bilmiom dà. Ben pispisliom yanindayim oglusummm ben falan diyip yüzünü sevince duruyo. Rüya galiba.. bu arada . 2016 haziran anneleri populer konusunu biraktigimiz yetmedı buraya geçtik. Instangram watsapp derken . Arakİ birini bulasın. . Burası ayrı güzel . Keşke konuyu da takipte kalsaydık ne biliyim oraya karsi vefasizlik gibj oldü gibime gelio hep
Benim doktorum da 2 sene beklemek gerek dedi. En az 1 sene dedi.Bizim lokumla doktorumuz aynı. Doktorumuz kendinden çok emin :) hatta lokum şu an düşünüyor doktor olur demiş :) bizim doktor sezeryanla 6 7 kere doğum yaptırabileceğini aöylüyor.
KatılıyorumValla sebebini bilmiom dà. Ben pispisliom yanindayim oglusummm ben falan diyip yüzünü sevince duruyo. Rüya galiba.. bu arada . 2016 haziran anneleri populer konusunu biraktigimiz yetmedı buraya geçtik. Instangram watsapp derken . Arakİ birini bulasın. . Burası ayrı güzel . Keşke konuyu da takipte kalsaydık ne biliyim oraya karsi vefasizlik gibj oldü gibime gelio hep
Selam canım :) watsapp gurubumuz var oraya gelmek istersen instadan takip ettim ordan numara veririm :)zeyzey3428 selam canım nasılsın nasıl gidiyor
Diger grupta taaa baştan beri konusuyorduk
Ama bizim grub face degiştigi zaman koptuk gelmeyenler
Bebişin nasıl
Cinsiyeti ismi falan
Bence bir süre sonra yine aynı yerde buluşuruz :) Dediğin gibi dağıldık biraz. Instagram bir bakıma iyi oldu. Herkese daha bir ısındım görünce. Watsapp çok hızlı akıyor. Anlık konuşabilirsin ancak. Ona da her an birileri bakıp cevap yazabiliyor, her an aktif bir yer gibi. Ayrı güzel oldu. Ama KK'yı bırakmasın kimse bence de.
Aynen takipteyim ben :):)Burayı bırakmayalım ya buranın yeri ayrı :) ilk evlat burası
Tetanoz aşısını devam ettirmicem ben ne için gerekli o6. Aydan sonra genel anestezi öncesinde ise lokal anestezi oluyormuş. Ben de ekim ayında hallolsun istiyorum ama oğlum çok hareketli lokal anestezi ile nasıl olacak bilmiyorum. Gerçi doktorla da konuşmadım bu detayları daha..
@HK77 4. Ayda karma ve zatürre aşıları olacakmış.
Bir de ben kendi tetanoz aşımı geçen ay yaptırmayı unutmuşum onu da yaptırıcam.
Canım önce yaptırdıysan devam et. Öncekiler boşa gider. Ben de unutmuşum bu ay yaptırcam. İkinci bebekte yaptırmam gerekmeyecekTetanoz aşısını devam ettirmicem ben ne için gerekli o
Tetenozu devam ettirmezsen diğer gebeliklerde baştan başlarsınTetanoz aşısını devam ettirmicem ben ne için gerekli o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?