2016 Haziran bebekleri büyüyor

Kızlar ya bebeğim gece bağırıyor. Rüya mı görüyor, gazı mı var? Derdini nasıl anlayacağım
Gazı olabilir canım , benim bebişte bi ara gözleri kapalıyken ağlıyordu sonra uyanıyordu kucağıma aldığımda Sırtını sıvazlamaya başladım gaaagg guuuuggg diye çıkarıyordu , bu aralar yapmıyor , tabi yinede uyumadan önce nas Felak ayetel Kürsi okumak Lazım :)

vorones ah ah iste boyle baslar ayriliklarr :)) valla ben instagrama watsappa katilmadim direnisimi burdan surduruyorum hu huu nerdesiniz kizlar arada buraya da bakin

Kardes icin cocugun ilkokula basladigi yil en zor zaman diyolar. Allah kolaylik versin :)
Kızım bu yıl 3. Sınıfa başladı canım ama kardeş için doğru bi zaman yok bence her çocuk kendine özel ve kiskanmama diye birşey mümkün değil . Çok şükür uçlarda yaşamıyoruz kıskançlığı ve ablasının çoğu zaman yardımı bile oluyor

Tamam bunu okudum birinci sınıf değilmiş. Abla olduğu için daha kolay olur. Onu kardeşiyle ilgili birçok görev verince hoşuna gider alışır :)

vorones ah ah iste boyle baslar ayriliklarr :)) valla ben instagrama watsappa katilmadim direnisimi burdan surduruyorum hu huu nerdesiniz kizlar arada buraya da bakin
Ahahah ben ilk günden pes ettim , bi baktım 400 küsür ileti , bi saatte 200 ü geçkin ileti oluyordu :))) okumaya hiç fırsatım olmadı , burası iyiydi :))) gece okuyordum en azından ne oluyor ne bitiyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…