- 7 Kasım 2014
- 1.871
- 2.132
- 133
- 38
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.761
Gazı olabilir canım , benim bebişte bi ara gözleri kapalıyken ağlıyordu sonra uyanıyordu kucağıma aldığımda Sırtını sıvazlamaya başladım gaaagg guuuuggg diye çıkarıyordu , bu aralar yapmıyor , tabi yinede uyumadan önce nas Felak ayetel Kürsi okumak Lazım :)Kızlar ya bebeğim gece bağırıyor. Rüya mı görüyor, gazı mı var? Derdini nasıl anlayacağım
Bence bir süre sonra yine aynı yerde buluşuruz :) Dediğin gibi dağıldık biraz. Instagram bir bakıma iyi oldu. Herkese daha bir ısındım görünce. Watsapp çok hızlı akıyor. Anlık konuşabilirsin ancak. Ona da her an birileri bakıp cevap yazabiliyor, her an aktif bir yer gibi. Ayrı güzel oldu. Ama KK'yı bırakmasın kimse bence de.
Ben gebelikte 2 kez yaptım ama bana doğumdan sonra yapılacağı söylenmedi ne zaman yapmamız lazımTetenozu devam ettirmezsen diğer gebeliklerde baştan başlarsın
4. Ay aşısına götürdüğünde yaptır sen de. Ben öyle yapcam.Ben gebelikte 2 kez yaptım ama bana doğumdan sonra yapılacağı söylenmedi ne zaman yapmamız lazım
Canım önce yaptırdıysan devam et. Öncekiler boşa gider. Ben de unutmuşum bu ay yaptırcam. İkinci bebekte yaptırmam gerekmeyecek
Tetenozu devam ettirmezsen diğer gebeliklerde baştan başlarsın
Amin hepimizi kini allah analı babalı buyutsunMerhaba.Allah anali babali büyütsün.
Gazdır benimkide çok gazı olduğunda bagiriyoKızlar ya bebeğim gece bağırıyor. Rüya mı görüyor, gazı mı var? Derdini nasıl anlayacağım
Nasip canım belli mi olur :) şu an düşünmüyor olman ilerde de düşünmeyeceğin anlamına gelmez. Ya da kazayla oldu derler ya öyle oluverir :)Başka çocuk düşünmüyorsan gerek yok yani :)
Canım sen de hoşgeldin :) bebeğin kız mı erkek mi ismi ne :)
Yok canım ikiz değil :) 7 yasinda bir kızım daha var onun okul telaşı başladı Eee bide kardeş kıskançlığı var az da olsa ...İkiz mi yoksa
Kardes icin cocugun ilkokula basladigi yil en zor zaman diyolar. Allah kolaylik versin :)Yok canım ikiz değil :) 7 yasinda bir kızım daha var onun okul telaşı başladı Eee bide kardeş kıskançlığı var az da olsa ...
Kızım bu yıl 3. Sınıfa başladı canım ama kardeş için doğru bi zaman yok bence her çocuk kendine özel ve kiskanmama diye birşey mümkün değil . Çok şükür uçlarda yaşamıyoruz kıskançlığı ve ablasının çoğu zaman yardımı bile oluyorKardes icin cocugun ilkokula basladigi yil en zor zaman diyolar. Allah kolaylik versin :)
Her nasip vaktine esirdir işte Allah yazdı mı kaza oluyorNasip canım belli mi olur :) şu an düşünmüyor olman ilerde de düşünmeyeceğin anlamına gelmez. Ya da kazayla oldu derler ya öyle oluverir :)
Birinci sınıf değildir inşallah :) okuma yazma işleri ve bebek çok yorucu oluyor anne için :)Yok canım ikiz değil :) 7 yasinda bir kızım daha var onun okul telaşı başladı Eee bide kardeş kıskançlığı var az da olsa ...
Tamam bunu okudum birinci sınıf değilmiş. Abla olduğu için daha kolay olur. Onu kardeşiyle ilgili birçok görev verince hoşuna gider alışır :)Kızım bu yıl 3. Sınıfa başladı canım ama kardeş için doğru bi zaman yok bence her çocuk kendine özel ve kiskanmama diye birşey mümkün değil . Çok şükür uçlarda yaşamıyoruz kıskançlığı ve ablasının çoğu zaman yardımı bile oluyor
Aynen benim iki tane çocuğum var.o ldum olası iki tane en ideal sayı diye düşünurum.hala da fikrim değişmedi.degisecegini de sanmam.tabi nasipe de çok inanıyorum.Her nasip vaktine esirdir işte Allah yazdı mı kaza oluyor
Evet oradaki kaza zaten Allahın önceden takdir ettiğini zamanı gelince gerçekleştirmesi :) oradaki mananın farkında değil çoğu insan :)Her nasip vaktine esirdir işte Allah yazdı mı kaza oluyor
Ahahah ben ilk günden pes ettim , bi baktım 400 küsür ileti , bi saatte 200 ü geçkin ileti oluyordu :))) okumaya hiç fırsatım olmadı , burası iyiydi :))) gece okuyordum en azından ne oluyor ne bitiyor ...vorones ah ah iste boyle baslar ayriliklarr :)) valla ben instagrama watsappa katilmadim direnisimi burdan surduruyorum hu huu nerdesiniz kizlar arada buraya da bakin
Bende 2 gun sonra etki etti ilk gun bisey anlamadim.9ay A Alwayshappygirl falling_water kızlar benim çemen otu tabletlerim geldi. 2 kere içtim, dün gece ve bu sabah. etkisini ne zaman gösterir, pek bir fark olmadı gibi şimdilik. sizde oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?