2016 Haziran bebekleri büyüyor

Kızlar kaçgündür uykularım kaçıyor bebeğim uyuduğunda bile uyuyamıyorum önerisi olan var mı

Benimki de slingden nefret etmişti, e hep de kucakta durmak istiyo, bende öyle bir kol kası yok :) kanguru almayı düşündüm bakalım araştırıyorum
kanguruya alışırsa arabasına binmek istemez demişti eşimin kardeşi tam alacakken vazgeçtim. ama evde çok zorluk çekiyorum yaa taşırken. ne zaman bitecek şu kucakta taşıma işi, yıldım valla.

kanguruya alışırsa arabasına binmek istemez demişti eşimin kardeşi tam alacakken vazgeçtim. ama evde çok zorluk çekiyorum yaa taşırken. ne zaman bitecek şu kucakta taşıma işi, yıldım valla.

Aa o hiç gelmedi aklıma. Zaten arabayla sorunları var benimkinin, hiç istemezse ayvayı yerim

Burayı bırakmayalım ya buranın yeri ayrı :) ilk evlat burası
Bırakmayalım tabi yaa. Popüler konu duruyo öyle .. mayıs anneleri ne güzel yaziolar öyle . Yıllar gecse burayı bulamayabilirz. Orda bi emek verdik ne bilim. İsteyen tabi isteDigi yere yazar ..Ama ne bilim bırakıp gitmek olmadi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…