- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.781
eder inşallah bakalım.Bende 2 gun sonra etki etti ilk gun bisey anlamadim.
Benimki momfortbaby. Bir kere denedim çok ağladı. Bugün bir daha deneyim :)Kızlar kanguru kullanan var mı? Hangi marka aldınız ve bebişleriniz sevdi mi?
Benimki momfortbaby. Bir kere denedim çok ağladı. Bugün bir daha deneyim :)
kanguruya alışırsa arabasına binmek istemez demişti eşimin kardeşi tam alacakken vazgeçtim. ama evde çok zorluk çekiyorum yaa taşırken. ne zaman bitecek şu kucakta taşıma işi, yıldım valla.Benimki de slingden nefret etmişti, e hep de kucakta durmak istiyo, bende öyle bir kol kası yok :) kanguru almayı düşündüm bakalım araştırıyorum
papatya çayı, melisa çayı falan bunlar rahatlatır diyorlar ama denemedim hiç cnm.Kızlar kaçgündür uykularım kaçıyor bebeğim uyuduğunda bile uyuyamıyorum önerisi olan var mı
kanguruya alışırsa arabasına binmek istemez demişti eşimin kardeşi tam alacakken vazgeçtim. ama evde çok zorluk çekiyorum yaa taşırken. ne zaman bitecek şu kucakta taşıma işi, yıldım valla.
Kızlar kaçgündür uykularım kaçıyor bebeğim uyuduğunda bile uyuyamıyorum önerisi olan var mı
Uyku getirir miRezene çayı içsen canım? Hem bebişin gazına iyi gelir hem ikinizi de rahatlatır
Getirir cok fena mayistiriyor. Ben lohusaligimda her gece yatmadan icerdim. Ancak o sayede cinlerimi kovalayip uyuyabiliyodum :)Uyku getirir mi
Denedim bugün tekrar ve onda uyudu :):)Benimki de slingden nefret etmişti, e hep de kucakta durmak istiyo, bende öyle bir kol kası yok :) kanguru almayı düşündüm bakalım araştırıyorum
Bi değişiklik olursa haber ver bol sütlü gunlerbaşka kullanan var mıydı kızlar göremedim veya hatırlayamadım gördüysem de
Kullanıcı adın nasıl cnm ?Selam canım :) watsapp gurubumuz var oraya gelmek istersen instadan takip ettim ordan numara veririm :)
7 haziran doğumlu serra melis'im var :) İşe başladım sen neler yapıyorsun :)
Bnmki hiç sevmediKızlar kanguru kullanan var mı? Hangi marka aldınız ve bebişleriniz sevdi mi?
Uyku getirir mi
Bırakmayalım tabi yaa. Popüler konu duruyo öyle .. mayıs anneleri ne güzel yaziolar öyle . Yıllar gecse burayı bulamayabilirz. Orda bi emek verdik ne bilim. İsteyen tabi isteDigi yere yazar ..Ama ne bilim bırakıp gitmek olmadi vallaBurayı bırakmayalım ya buranın yeri ayrı :) ilk evlat burası
Ben de katılmadim valla çok istiyosak özelden foto atak ama . Öylesinİ sevmedim benvorones ah ah iste boyle baslar ayriliklarr :)) valla ben instagrama watsappa katilmadim direnisimi burdan surduruyorum hu huu nerdesiniz kizlar arada buraya da bakin
Momfortbaby aldık canim. Evet sevdi .Kızlar kanguru kullanan var mı? Hangi marka aldınız ve bebişleriniz sevdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?