2016 Haziran bebekleri büyüyor

papatya çayı, melisa çayı falan bunlar rahatlatır diyorlar ama denemedim hiç cnm.

Rezene çayı içsen canım? Hem bebişin gazına iyi gelir hem ikinizi de rahatlatır

Getirir cok fena mayistiriyor. Ben lohusaligimda her gece yatmadan icerdim. Ancak o sayede cinlerimi kovalayip uyuyabiliyodum :)

Getiriyor. Rahatlatıcı etkisi de var depresyon döneminde de faydasını gördüm ben.

Teşekkürler kızlar

Depresyon mu geçirdin canım nasıl atlattın? Bu ara kötüyüm ben..

Canım lohusa depresyonu çok ağır ve uzun sürdü bende. Bebeğe tek başıma yetemedim, kolikti sürekli ağlıyordu, aktif bir iş ve sosyal hayattan sonra kusmuklu pijamalarla tüm günü geçirmek çok ağır geldi. Çocuk yapma kararımı bile çok sorguladım yalan söyleyemem. Ne mi yaptım, bebeğimin en çok bana ihtiyacı var benim de bu yüzden kendimi toparlamam gerek diyerek kendime zamanlar yaratmaya başladım. Kime bırakabildiysem bir saat bile olsa giyinip makyajımı yapıp dışarı çıktım. Bol bol müzik dinlediğim. Bir kafeye gidip bir saat oturup kitap okudum, dergi karıştırdım. Öyle olduğunda baktım ki bebeğimi çok özleyerek eve gelmeye başladım. Sonra yavaş yavaş düzene girmeye başladı herşey. Çok uzattım demem o ki önce sorumluluğun kendine. Sen ne kadar iyi olursan bebeğine o kadar iyi enerji verebilirsin. Herşey giderek güzelleşecek, manyak hormonlarımız da bizi çok zorluyor ama hepsi geçici. Düşünmen gereken bebeğinin bu zamanları geri gelmeyecek, mutlu bir anne olup tadını çıkarmayı hedefle, kalan herşeyi boşver.

9ay @diefraunamense falling_water kızlar benim çemen otu tabletlerim geldi. 2 kere içtim, dün gece ve bu sabah. etkisini ne zaman gösterir, pek bir fark olmadı gibi şimdilik. sizde oldu mu?
canım benim günde 3 tablette etki ediyor. İlk gün akşama doğru başlıyor. Düzenli alırsam hep iyi oluyor sütüm. Sabah öğle akşam al canım

Bebegim 20 gunluktu ben artik hayattan vazgecmis sekilde kusmuklu pijamalarimla bos bos etrafa bakarken annem hadi bakayim dedi sen biraz cik disari hava al ben bebegine bakicam. Basta istemedim zorla gonderdi. Kulakliklarimi taktim, sitemizin bahcesinde gezinmeye basladim. Aman allahim, sanki hayatimda ilk kez muzik dinliyorum, ilk kez agaclara bakiyorum.. O kadar iyi geldi ki. Dondugumde ben de bebegimi deli gibi ozlemistim, lohusalik psikolojisiyle birakip gidesim gelen bebegimi.. Oglumdan ilk ayrilisimdi 15 dk surdu ama bana yil gibiydi ve coook iyi geldi :) Boyle seyler anneyi sarj ediyor..

Aynen bende haftada 2-3 kez anneme bırakıyorum , 1-2 saatliğine , dışarıdaki işlerini hallediyorum evime geldiğimde kızımla mıc mıc oluyoruz :)))

Kesinlikle! Biz biraz da toplumsal olarak anne kimliğini kendi kimliğimizin önüne koymaya yatkınız. Halbuki önce birey olarak mutlu ve huzurlu hissetmeliyiz ki annelik görevlerimizi yerine getirebilelim. Lohusalık bu konuda bir kadının yaşayabileceği en büyük sınav.

Bebegimin burnu tikandi 2 gundur. Sanirim usuttu cunku kakasi da koyu yesildi ve surekli mizmiz kucakts bile surekli bi soylenme halinde. Gece zirt pirt uyaniyor garibim burnu tikandigi icin. Yanimda yatiyor. Bugun eczaneden serum fizyolojik ve otribebe aldim ama tam beceremedim sanirim simdi uyuyor ama hala hiril hiril. Enjektorle serum fizyolojigi burnuna fiskirttim. Sonra otribebeyle kalani cekmeye calistim. Sanirim bebem o sirada soka girdi :)

Kızlar kanguru kullanan var mı? Hangi marka aldınız ve bebişleriniz sevdi mi?
Benimki chicco. Arkadaşım verdi, güvenlik üst düzeyde.İlk kullanmada içine yerleştirme aşamasında ağlamıştı iki aylıkken başladık. Koyduktan beş dakika sonra uyuya kalmaya başlıyordu. Son iki seferdir yüzü dışarı oturtuyorum, bu şekilde çok daha rahatmış. Hem bebek için hem anne için.

Canım otribebe tam çekmiyor , ben grip olduğumda kızımda sadece 2 gün burun akıntısı olmuştu , torimerle sıkıp otribebe ile çekiyorduk 3. Gün torimerin içinden çıkan bir hortum var manuel olarak ağızla Çekme işlemi Yapılıyor o daha etkili , torimeri tavsiye ederim

Çok güzel yazmışsın canım çok tşk..ben başlarda olmadım şimdi noldu anlamıyorum inşallah düzelirim

Torimeri ilk kez duyuyorum canim otribebeyle ne bileyim beceremedim ben olmazsa onu denicem artik.

canım benim günde 3 tablette etki ediyor. İlk gün akşama doğru başlıyor. Düzenli alırsam hep iyi oluyor sütüm. Sabah öğle akşam al canım
3 tane aliyorum canim. Sagip bakaamadim hic artma var mi diye

Evet ya bi bakıyordum sayfaya birikmiş birsürü mesaj şimdi olmuyor böyle hepimiz aynı dönemi yaşıyoruz öyle olunca paylasimlarda zevkli oluyor ama ben whatsapp takip edemem ki sürekli
Oh beaaa yalnız degilmisim benimm gibi düşünen arkadaslara selam olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…