2016 Haziran bebekleri büyüyor

Gecenin körü olmus ben hala cocuk salliyorum yaaa. 12-1 etmeden saati uyumuyor. Bebek dedigin en gec 10 da yatmali , hata bende heralde alistiramadim sanirim

Gecenin körü olmus ben hala cocuk salliyorum yaaa. 12-1 etmeden saati uyumuyor. Bebek dedigin en gec 10 da yatmali , hata bende heralde alistiramadim sanirim
Gündüz nasıl canım uyuyosà çok . Ben 6 dan sonra uyutmamaya calisyom ki 10 da uyumuş olsun die. Bi de kerata ben yaninda uyumasm uyumuyor ve hemen uyanıyor. .eskiden ben de salliodum emzirip koyup.simdj memede kalıp uyuyoruz.ben de şimdi zoraki kalktım yanından bütün aksam im gidiyo ve uyanınca saat 3 gibj zombi gibj oluyorm.

Yaa 10-15 gundur uzun gunduz uykusi da kalmadi. Kesik kesik 30-60 dakika arasi uyumalari oluyo. Aksam her seyi yapiyorum alt ust degistir , emzir mama yedir tam uyudu diye koyuyorum ben daha arkami donerken uyaniyor. Ee enerjiyi de alip daha bi kuduruyor bu sefer, zipir zipir gecenin korunde bi de geveze konusma istiyor benden :)) yorucu yani simdi izindeyim de 2. Donem de boyle giderse yandik.

Aynen burası resmen bebeklerimizi büyütüp anı bıraktığmıız yer :) hatırlayamadığmıız şeyleri geçmişe dönük okuyabiliriz

Akşam üzeri uyutmamaya çalış biz oyun oynayıp iyice yoruyoruz çok şükür 10 gibi uyuyor çoğu zaman. Birde akşam uyuturken ortam karanlık olsun. zor ama sallarkende laf atmamaya sevmemeye çalış benimki uyumamak için gözleri kocaman yapar bana gülücükler atar ama önemsememeye çalışıyorum şirinliklerini:) birde ben battaniyesiyle kollarını sarıp uyuturum hep yarım kundak gibi yani sık sık uyanmasını engelliyor oda

N Nooneknows canım bizim sıpada hep öyleydi sonra ben johnson baby bedtime şampuan ve bebek yağıyla 7 -8 gibi banyo yaptırıp güzelve bi masaj sonra sadece tv ışığında 9 da başladım sallamaya bunu artık alışana kadar kaçta uyursa diye baktım yavaş yavaş geri geliyo sonra banyo saatini geri çektim uykuda geri geldi ama eğer misafir varsa ben bi yere gidersem o gün uyku feci şaşıyo

Bende uyku tulumu arastirmaktan helak oldum ne alacağıma bir türlü karar veremiyorum kızım yine sabaha karşı bütün üstünü açmış elleri ve burnu buz gibiydi kullanıp memnun olanlardan tavsiye istiyorum. .

Bir karar verip alabilsek keske ama secmesi zor bütün gece içinde olacak bebeklerimiz

Ben mothercare'den ayaklı içi elyaf bir tulum ile c&a'dan torba şeklinde bir tulum aldım. İkisinden de çok memnunum dönüşümlü giydiriyorum. İçine sadece kısa kollu body yeterli oluyor, sabah çıkardığımda bacaklar ayaklar sıcacık :)

Kızlar bebeğinizi erken uyutmak istiyorsanız günün her saati doğal ışıkta olmasını sağlayın. Gündüz ışık perdeleri sonuna kadar açın. Hava kararana kadar perdeler açık kalsın ki yavaş yavaş karardığını görsün. Kararınca da sarı loş ışıktan başka ışık olmasın. En ideali mum ışığıdır. Ben hep öyle yaptım o da havanın karardığı saatte uyuyor. Eskiden 9'du, şimdi 7 buçuk 8. Tv, telefon, pc, tablet ışığı beyne gündüz olduğu sinyali yolluyor ve uykuya dalmayı zorlaştırıp, uyku kalitesini düşürüyor. Telefon ve bilgisayara flux yükleyin. Ben bu şekilde adet döngümü ay ile senkronize hale getirmiştim. Biyolojik ritminiz düzelir sizin de.

Banyoya alıştır canım. Onu komut gibi alıyorlar. Banyo yaptım, giyindim, emiyorum ve uyuyacağım

Ayy ben başlarda çocuğu hep 10buçuk gibi uyutuyordum arkadaşım dedi çok geç :/ şimdi 7buçukta yatakta. Yazın hava geç karardığı için panjurları kapatıyordum evdeki sarı led ışıkları açıyordum :):):)

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…