- 18 Temmuz 2013
- 1.282
- 1.519
- 333
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.821
Gündüz nasıl canım uyuyosà çok . Ben 6 dan sonra uyutmamaya calisyom ki 10 da uyumuş olsun die. Bi de kerata ben yaninda uyumasm uyumuyor ve hemen uyanıyor. .eskiden ben de salliodum emzirip koyup.simdj memede kalıp uyuyoruz.ben de şimdi zoraki kalktım yanından bütün aksam im gidiyo ve uyanınca saat 3 gibj zombi gibj oluyorm.Gecenin körü olmus ben hala cocuk salliyorum yaaa. 12-1 etmeden saati uyumuyor. Bebek dedigin en gec 10 da yatmali , hata bende heralde alistiramadim sanirim
Yaa 10-15 gundur uzun gunduz uykusi da kalmadi. Kesik kesik 30-60 dakika arasi uyumalari oluyo. Aksam her seyi yapiyorum alt ust degistir , emzir mama yedir tam uyudu diye koyuyorum ben daha arkami donerken uyaniyor. Ee enerjiyi de alip daha bi kuduruyor bu sefer, zipir zipir gecenin korunde bi de geveze konusma istiyor benden :)) yorucu yani simdi izindeyim de 2. Donem de boyle giderse yandik.Gündüz nasıl canım uyuyosà çok . Ben 6 dan sonra uyutmamaya calisyom ki 10 da uyumuş olsun die. Bi de kerata ben yaninda uyumasm uyumuyor ve hemen uyanıyor. .eskiden ben de salliodum emzirip koyup.simdj memede kalıp uyuyoruz.ben de şimdi zoraki kalktım yanından bütün aksam im gidiyo ve uyanınca saat 3 gibj zombi gibj oluyorm.
Bizmde aynı Allaha şükür düzeldi ama uykuya dlaarken çok zorlanıyo oda yoruyor bazen çok mızmız bazen çok iyi112 günlük bugün 3 aylığa kadar hep 6 ile 10 arası ağlardı şimdi o kadar değil ama yinede kötü durumdayız uykusuz yorgun
Aynen burası resmen bebeklerimizi büyütüp anı bıraktığmıız yer :) hatırlayamadığmıız şeyleri geçmişe dönük okuyabilirizBırakmayalım tabi yaa. Popüler konu duruyo öyle .. mayıs anneleri ne güzel yaziolar öyle . Yıllar gecse burayı bulamayabilirz. Orda bi emek verdik ne bilim. İsteyen tabi isteDigi yere yazar ..Ama ne bilim bırakıp gitmek olmadi valla
Havalardan mı nedir anlamıyorum bende sersem gibiyimKızlar merhaba
Benimki yine uyandı hareketli
Ben tam tersi uykusuz yorgun mayışmış
Akşam üzeri uyutmamaya çalış biz oyun oynayıp iyice yoruyoruz çok şükür 10 gibi uyuyor çoğu zaman. Birde akşam uyuturken ortam karanlık olsun. zor ama sallarkende laf atmamaya sevmemeye çalış benimki uyumamak için gözleri kocaman yapar bana gülücükler atar ama önemsememeye çalışıyorum şirinliklerini:) birde ben battaniyesiyle kollarını sarıp uyuturum hep yarım kundak gibi yani sık sık uyanmasını engelliyor odaGecenin körü olmus ben hala cocuk salliyorum yaaa. 12-1 etmeden saati uyumuyor. Bebek dedigin en gec 10 da yatmali , hata bende heralde alistiramadim sanirim
Günaydın :) uyu uyan uyu uyan serseme döndük çok normalGünaydın herkese :)
Gece oğluma emzik vermeye çalışıyorum almıyordu. Bir baktım emziğin kapağını ağzına sokmaya çalışıyormuşum uyku sersemi :):):)
Çok guzel uzun süre kullanılabilir aslinda her sene yeni almaya gerek yok gibi alınabilir aslindahttp://isteanne.blogspot.com.tr/2014/01/bir-oneri-uyku-tulumu-baby-boum.html?m=1
Kızlar bu uyku tulumunu da bi inceleyin isterseniz.
Evet hem pantolon hem torba şeklinde kullanılabiliyor olması da güzel.Çok guzel uzun süre kullanılabilir aslinda her sene yeni almaya gerek yok gibi alınabilir aslinda
Bir karar verip alabilsek keske ama secmesi zor bütün gece içinde olacak bebeklerimizBende uyku tulumu arastirmaktan helak oldum ne alacağıma bir türlü karar veremiyorum kızım yine sabaha karşı bütün üstünü açmış elleri ve burnu buz gibiydikullanıp memnun olanlardan tavsiye istiyorum. .
Bende uyku tulumu arastirmaktan helak oldum ne alacağıma bir türlü karar veremiyorum kızım yine sabaha karşı bütün üstünü açmış elleri ve burnu buz gibiydikullanıp memnun olanlardan tavsiye istiyorum. .
Banyoya alıştır canım. Onu komut gibi alıyorlar. Banyo yaptım, giyindim, emiyorum ve uyuyacağımYaa 10-15 gundur uzun gunduz uykusi da kalmadi. Kesik kesik 30-60 dakika arasi uyumalari oluyo. Aksam her seyi yapiyorum alt ust degistir , emzir mama yedir tam uyudu diye koyuyorum ben daha arkami donerken uyaniyor. Ee enerjiyi de alip daha bi kuduruyor bu sefer, zipir zipir gecenin korunde bi de geveze konusma istiyor benden :)) yorucu yani simdi izindeyim de 2. Donem de boyle giderse yandik.
Ayy ben başlarda çocuğu hep 10buçuk gibi uyutuyordum arkadaşım dedi çok geç :/ şimdi 7buçukta yatakta. Yazın hava geç karardığı için panjurları kapatıyordum evdeki sarı led ışıkları açıyordum :):):)Kızlar bebeğinizi erken uyutmak istiyorsanız günün her saati doğal ışıkta olmasını sağlayın. Gündüz ışık perdeleri sonuna kadar açın. Hava kararana kadar perdeler açık kalsın ki yavaş yavaş karardığını görsün. Kararınca da sarı loş ışıktan başka ışık olmasın. En ideali mum ışığıdır. Ben hep öyle yaptım o da havanın karardığı saatte uyuyor. Eskiden 9'du, şimdi 7 buçuk 8. Tv, telefon, pc, tablet ışığı beyne gündüz olduğu sinyali yolluyor ve uykuya dalmayı zorlaştırıp, uyku kalitesini düşürüyor. Telefon ve bilgisayara flux yükleyin. Ben bu şekilde adet döngümü ay ile senkronize hale getirmiştim. Biyolojik ritminiz düzelir sizin de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?