2016 Haziran bebekleri büyüyor

Kızlar , dün meşhur bir lokumcunun önünden geçiyordum , yarım saat sıra beklemeyi Göze aldım yarım kilo şokum alayım diye girdim , birde Cevizli pekmez sarmalar bardır biz sucuk lokumu diyoruz 1 pakette ondan aldım , arabada sucuk sarmadan bi tane yedim evdede akşam yemeğinden sonra tatlı niyetine yarım yedim gece göğüslerim sızladı , kızım uyuyunca mecburen sağdım , şakır şakır süt aktı , sabah kendisi emdi 40 dk civarı tabi çok gelmiş birazcık kustu :)

Canım o dünyanın en lezzetli şeyi ama biraz kalorili :) bir sene annemle fena takmıştık, iki ayda baskül ailesine döndük :)

Ay maşallah benim bu bir kaç gündür çok azaldı regl olduğum için hemen eşime sipariş veriyorum :) çok da severim
Bir de o meşhur lokumcunun adı ne ve nerede?

Flux ne kiz dur yeni bisey ogreniyorum :)

Kizlar bu yil kis saati uygulamasi biti biliyosunuz artik saatler geri alinmayacak. Valla cok sevindim bebeklerin uyku uyanma saatlerini duzenlemekle ugrasacaktik bi de. Artik kisin hava daha gec saatte aydinlanacak ama bu bizim icin daha iyi bebeler sabah olmadi zannedip uyumaya devam ederler insallah :) aksam zaten erken karariyo sorun yok.

canım akşamüstü uyumamasını nasıl başarabilirim?? biraz önce mesela yıktı ortalığı uykusu gelmiş ne yapsam avunmuyor, illa bir şekilde kestirecek yarım saat kadar, meme emerken emzik emerken falan. uyku huysuzluğu açlık ağlamasından beter

Canım o dünyanın en lezzetli şeyi ama biraz kalorili :) bir sene annemle fena takmıştık, iki ayda baskül ailesine döndük :)
Ay evet canım vicdan azabı çeke çeke yiyorum :))) üniversite Sınavları'na hazırlanırken annem servise binerken elime tutuştururdu, zihnin beynin açıldın diye 10 kilo almışlığım vardır :))) sütüm 2 gündür azdı yani sağarken bile 50-60 Cc sağıyordum gece 85 Cc sağdım sabahta 100 Cc civarı :) sabahtan beri yemiyorum bakalım şimdi kaç çıkacak , pekmez varya bence o artırıyor :)) abartmadan yemek Lazım :)

ben de denedim bir ara ama başaramadım yaa. yavaş yavaş geriye çekeyim diye alıp gittim odaya 10da loş ışık, yumuşak müzikler falan. tam uyuttum evet başardım diyorum zınk diye kalkıyo arkamdan. sonunda pes ettim, sıkıldım odaya kapanıp durmaktan. ama bu akşam tekrar başlamak istiyorum nasıl olcak böyle 1de çocuk mu uyur.

canım tamamen cahilliğimden soruyorum kusura bakma :)) birincisi flux nedir ne işe yarar? ikincisi adet döngümüzü ayla senkronlamanın bizim için faydası nedir?

öneriler için herkese teşekkürler bu aradaa?

Banyoya alıştır canım. Onu komut gibi alıyorlar. Banyo yaptım, giyindim, emiyorum ve uyuyacağım
yaa ilginçtir benim çocuğun banyodan sonra uykusu gelmiyor sanki canım. biz de anlamadık, banyodan sonra mis gibi bir uyku çeker normalde bebekler. bana çekmiş herhalde benim de uykum kaçar banyodan sonra : ))

bence olay pekmezde :)) bana da pekmez biraz süt yaptı gibi geldi. geçen gün seda222008 yazmıştı sanırım bir fincan pekmeze 1 tatlı kaşığı kuru maya koyun için diye. ben denedim, göğüslerim biraz daha doluydu sanki o gece. ama korkumdan günde 3 kere içemiyorum o ayrı. arada içiyorum bazen.

Ay maşallah benim bu bir kaç gündür çok azaldı regl olduğum için hemen eşime sipariş veriyorum :) çok da severim
Bir de o meşhur lokumcunun adı ne ve nerede?
Canım cidden farkediyor saat 10 dan beri yemiyordum şimdi 55 Cc sağdım , çok abartmadan yenilebilir :)) bende kendimi tutmakta zorlanıyorum 5 sap vardı , 1 sap kaldı :))) gerçi 2.5 sap yedim ben :))) şimdi son kalan sapı yiyeceğim :)) kızım için helal olsun
Canım lokumcunun adı öztaylan şekerleme diye ama biz burda yayla lokumcusu diyoruz:)) Yumuşacık gömülüyor lokum :)))

Eklentiler

• image.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…