- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.841
Arkadaşımın nisan doğumlu kızı emziğin kapağını emiyor :)Günaydın herkese :)
Gece oğluma emzik vermeye çalışıyorum almıyordu. Bir baktım emziğin kapağını ağzına sokmaya çalışıyormuşum uyku sersemi :):):)
:)))))Günaydın herkese :)
Gece oğluma emzik vermeye çalışıyorum almıyordu. Bir baktım emziğin kapağını ağzına sokmaya çalışıyormuşum uyku sersemi :):):)
Canim sen instagram dan carters alışverişi yaptığını yazmıştın ürünlerin geldi mi memnun kaldın mı bende mikropolar bi tulum almayı düşünüyorum daEvet hem pantolon hem torba şeklinde kullanılabiliyor olması da güzel.
Bana da mevlidde hediye geldi seninki de bundan mı?
Ben memnun kaldım sıcak tutuyor
Eki Görüntüle 1890625
Kızlar , dün meşhur bir lokumcunun önünden geçiyordum , yarım saat sıra beklemeyi Göze aldım yarım kilo şokum alayım diye girdim , birde Cevizli pekmez sarmalar bardır biz sucuk lokumu diyoruz 1 pakette ondan aldım , arabada sucuk sarmadan bi tane yedim evdede akşam yemeğinden sonra tatlı niyetine yarım yedim gece göğüslerim sızladı , kızım uyuyunca mecburen sağdım , şakır şakır süt aktı , sabah kendisi emdi 40 dk civarı tabi çok gelmiş birazcık kustu :)
Ay maşallah benim bu bir kaç gündür çok azaldı regl olduğum için hemen eşime sipariş veriyorum :) çok da severimKızlar , dün meşhur bir lokumcunun önünden geçiyordum , yarım saat sıra beklemeyi Göze aldım yarım kilo şokum alayım diye girdim , birde Cevizli pekmez sarmalar bardır biz sucuk lokumu diyoruz 1 pakette ondan aldım , arabada sucuk sarmadan bi tane yedim evdede akşam yemeğinden sonra tatlı niyetine yarım yedim gece göğüslerim sızladı , kızım uyuyunca mecburen sağdım , şakır şakır süt aktı , sabah kendisi emdi 40 dk civarı tabi çok gelmiş birazcık kustu :)
Cimnastik merkezini düşünüyorum ben alan var mıBen de sonunda maymun adasini aldim bebegim cok sevdi. Yalniz iki gundur o aslan basimi sisirdi bizimki de en cok ona bayiliyo off :) fisher price i bebegin begenmedi mi canim? Onemli olan onun sevmesi :)
Flux ne kiz dur yeni bisey ogreniyorum :)Kızlar bebeğinizi erken uyutmak istiyorsanız günün her saati doğal ışıkta olmasını sağlayın. Gündüz ışık perdeleri sonuna kadar açın. Hava kararana kadar perdeler açık kalsın ki yavaş yavaş karardığını görsün. Kararınca da sarı loş ışıktan başka ışık olmasın. En ideali mum ışığıdır. Ben hep öyle yaptım o da havanın karardığı saatte uyuyor. Eskiden 9'du, şimdi 7 buçuk 8. Tv, telefon, pc, tablet ışığı beyne gündüz olduğu sinyali yolluyor ve uykuya dalmayı zorlaştırıp, uyku kalitesini düşürüyor. Telefon ve bilgisayara flux yükleyin. Ben bu şekilde adet döngümü ay ile senkronize hale getirmiştim. Biyolojik ritminiz düzelir sizin de.
canım akşamüstü uyumamasını nasıl başarabilirim?? biraz önce mesela yıktı ortalığı uykusu gelmiş ne yapsam avunmuyor, illa bir şekilde kestirecek yarım saat kadar, meme emerken emzik emerken falan. uyku huysuzluğu açlık ağlamasından beterAkşam üzeri uyutmamaya çalış biz oyun oynayıp iyice yoruyoruz çok şükür 10 gibi uyuyor çoğu zaman. Birde akşam uyuturken ortam karanlık olsun. zor ama sallarkende laf atmamaya sevmemeye çalış benimki uyumamak için gözleri kocaman yapar bana gülücükler atar ama önemsememeye çalışıyorum şirinliklerini:) birde ben battaniyesiyle kollarını sarıp uyuturum hep yarım kundak gibi yani sık sık uyanmasını engelliyor oda
Ay evet canım vicdan azabı çeke çeke yiyorum :))) üniversite Sınavları'na hazırlanırken annem servise binerken elime tutuştururdu, zihnin beynin açıldın diye 10 kilo almışlığım vardır :))) sütüm 2 gündür azdı yani sağarken bile 50-60 Cc sağıyordum gece 85 Cc sağdım sabahta 100 Cc civarı :) sabahtan beri yemiyorum bakalım şimdi kaç çıkacak , pekmez varya bence o artırıyor :)) abartmadan yemek Lazım :)Canım o dünyanın en lezzetli şeyi ama biraz kalorili :) bir sene annemle fena takmıştık, iki ayda baskül ailesine döndük :)
ben de denedim bir ara ama başaramadım yaa. yavaş yavaş geriye çekeyim diye alıp gittim odaya 10da loş ışık, yumuşak müzikler falan. tam uyuttum evet başardım diyorum zınk diye kalkıyo arkamdan. sonunda pes ettim, sıkıldım odaya kapanıp durmaktan. ama bu akşam tekrar başlamak istiyorum nasıl olcak böyle 1de çocuk mu uyur.N Nooneknows canım bizim sıpada hep öyleydi sonra ben johnson baby bedtime şampuan ve bebek yağıyla 7 -8 gibi banyo yaptırıp güzelve bi masaj sonra sadece tv ışığında 9 da başladım sallamaya bunu artık alışana kadar kaçta uyursa diye baktım yavaş yavaş geri geliyo sonra banyo saatini geri çektim uykuda geri geldi ama eğer misafir varsa ben bi yere gidersem o gün uyku feci şaşıyo
canım tamamen cahilliğimden soruyorum kusura bakma :)) birincisi flux nedir ne işe yarar? ikincisi adet döngümüzü ayla senkronlamanın bizim için faydası nedir?Kızlar bebeğinizi erken uyutmak istiyorsanız günün her saati doğal ışıkta olmasını sağlayın. Gündüz ışık perdeleri sonuna kadar açın. Hava kararana kadar perdeler açık kalsın ki yavaş yavaş karardığını görsün. Kararınca da sarı loş ışıktan başka ışık olmasın. En ideali mum ışığıdır. Ben hep öyle yaptım o da havanın karardığı saatte uyuyor. Eskiden 9'du, şimdi 7 buçuk 8. Tv, telefon, pc, tablet ışığı beyne gündüz olduğu sinyali yolluyor ve uykuya dalmayı zorlaştırıp, uyku kalitesini düşürüyor. Telefon ve bilgisayara flux yükleyin. Ben bu şekilde adet döngümü ay ile senkronize hale getirmiştim. Biyolojik ritminiz düzelir sizin de.
yaa ilginçtir benim çocuğun banyodan sonra uykusu gelmiyor sanki canım. biz de anlamadık, banyodan sonra mis gibi bir uyku çeker normalde bebekler. bana çekmiş herhalde benim de uykum kaçar banyodan sonra : ))Banyoya alıştır canım. Onu komut gibi alıyorlar. Banyo yaptım, giyindim, emiyorum ve uyuyacağım
bence olay pekmezde :)) bana da pekmez biraz süt yaptı gibi geldi. geçen günKızlar , dün meşhur bir lokumcunun önünden geçiyordum , yarım saat sıra beklemeyi Göze aldım yarım kilo şokum alayım diye girdim , birde Cevizli pekmez sarmalar bardır biz sucuk lokumu diyoruz 1 pakette ondan aldım , arabada sucuk sarmadan bi tane yedim evdede akşam yemeğinden sonra tatlı niyetine yarım yedim gece göğüslerim sızladı , kızım uyuyunca mecburen sağdım , şakır şakır süt aktı , sabah kendisi emdi 40 dk civarı tabi çok gelmiş birazcık kustu :)
Canım cidden farkediyor saat 10 dan beri yemiyordum şimdi 55 Cc sağdım , çok abartmadan yenilebilir :)) bende kendimi tutmakta zorlanıyorum 5 sap vardı , 1 sap kaldı :))) gerçi 2.5 sap yedim ben :))) şimdi son kalan sapı yiyeceğim :)) kızım için helal olsunAy maşallah benim bu bir kaç gündür çok azaldı regl olduğum için hemen eşime sipariş veriyorum :) çok da severim
Bir de o meşhur lokumcunun adı ne ve nerede?
Kilo yapıyorsa kalsın :)Canım o dünyanın en lezzetli şeyi ama biraz kalorili :) bir sene annemle fena takmıştık, iki ayda baskül ailesine döndük :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?