2016 Haziran bebekleri büyüyor

Evet canım bencede pekmezde , ben pekmezde almıştım 3 gün önce , Çivril'e pekmezi misafirlerden gelen gidenden açmayı unuttum yarın sabah kahvaltıya koyayım :))) ben pekmez yemeyi hiç sevmem normalde , Çocukken ablamda kansızlık vardı , ablama bardakla pekmez içirirlerdi bizimkiler banada zorla içirirlerdi , hatta içmeyiniz sütümü içine katarlardı o zamandan bir tiksinti oldu , sade içemiyorum , tahsinle karıştırıyordum o da kilo yapıyor diye bırakmıştım , dünde lokumcuda görünce canım çekti :)))) baya baya farkediyor ama :)))

Kızlar instagrama yazdım buraya da yazayım.
Bonprix, baby corner, bibaby ve hello baby&kids markalarında bir sürü ürün almıştım. bugün geldi ve hepsini geri veriyorum.
Bonprix kalıpları hatalı. 3-6 ay diye aldım 56-62 cm geldi. Kumaşı yumuşak, güzel.
baby corner kumaşı kaliteli değil
bibaby çok sert
hello baby&kids eh işte. sweatshirtleri güzel, tulumları rahat değil

ben de aldım şu an yiyorum inşallah artar sütüm. çok çaresizim ya ne oldu anlamadım birden
kaydettim forusquare'e. Afyona gelince uğrayacağım kısmetse. Güllü lokum çok severim.

canım tamamen cahilliğimden soruyorum kusura bakma :)) birincisi flux nedir ne işe yarar? ikincisi adet döngümüzü ayla senkronlamanın bizim için faydası nedir?

öneriler için herkese teşekkürler bu aradaa?

yok tatlım ben biraz cinsim galiba bu konular ilgimi çekiyor :) sen normal olansın. sorun ben de :)

senkronize ettiğinde dolunayda yumurtlayıp, yeni ayda adet oluyorsun.
Aslında bir nevi doğanın ritmi ile aynı ritimde oluyor bedenin. Frenkansını doğa ile aynı tutuyorsun.
Böylece adet döngün her zaman düzenli oluyor. PCOS için özellikle faydalı. Hamile kalmayı kolaylaştırıyor.
Melatonin salgısını da olumlu etkilediği için daha iyi uyku sağladığını okumuştum.

falling_water flux güzel bir program. bilgisayarının ışığını bulnduğun yerdeki güneş ışığı ile aynı yapıyor. mesela gündüzleri mavi ışık gelirken güneş battıktan sonra sanki dış ortamdaymışsın gibi kırmızı ışık geliyor. Gece ekrana bakınca gözünü alır ya hatta başın ağrır, uykun kaçar. Flux bunu engelliyor. Gece bilgisayarda çalışanlar için özellikle faydalı. Uykun kaçmıyor.

GüllÜ lokum için Altınay şekerlemeyi tavsiye ederim :) yaylada yok galiba :))) Afyon'a geldiğinde haber verirsen gezdirmem seni :) Bu arada baby corner dan bi arkadaşım takım almış , bende beğenmedim pantolonlarının lastiği çok sıkı birde , Kızımın göbeğinde iz yaptı

Reactions: 9ay
Bana kaliteli bir bebek giyim markası söyleyebilir misiniz?
Benim çok memnn kaldığım iki marka var: Alemona organic, Green touch
Hem çok duyarlılar, müşteri memnuniyetine çok önem veriyorlar hem de ürünleri çok kaliteli

Neymiş yine bu artıran?

Carters kumaşı çok yumuşak demiştim zaten. Bir de idil baby onu da seviyorum yumuşak kaliteli dayanıklı.

Ayy o kaymaklı lokummmm ımmmm öztaylandan almıştık biz de. Sıra bekle bekle. Değdi ama :) arabada yarım kg kaymaklı lokumu yemiştim

Canım Mamas -papas ın ceket body pantolon 3 lü Takım'ı hediye olarak gelmişti bana çok gÜzel 0-3 aydı , ceketini hala kullanıyorum , pantolon body si dar geliyor , ablamda bi Hevesle 6-9 ay 5 li body Takım'ı almış sadece birisini kullanmış diğer 4 ünü ben kullanacağım :))) kızıma 3-6 uzun kol body alayım dedim biraz Pahalı geldi bana , internette hep 5 li satıyorlar ... Birde Kv ğil Aziz bebenin ürünlerinden almışlar geçen hafta Sıfır kol body sini kullandım o da Hoşuma gitti ...

Ayy o kaymaklı lokummmm ımmmm öztaylandan almıştık biz de. Sıra bekle bekle. Değdi ama :) arabada yarım kg kaymaklı lokumu yemiştim
Evet canım öztaylan burada yayla diyoruz soyadları yayla :))) aynen dün bende yarım kilo için yarım saat bekledim :))) birde alan 5-6 kilo alıyor :)) Ankaralılar sırf bu lokum için saatlerce bekliyorlar :))) kaç defa karşılaştım , herkes bilmez Orayı :) sen Nereliydin canım ?

Kesinlikle pekmezde:) :) ama kilobana direk doktor tavsiyesi o ısıtılmış pekmeze kuru maya ama bende 3 gun 3 yaptım sonra 1 e düştü şimdi gerek duydukça yapıyorum. Çok şükür tek göğüs emdiği halde bazen 60 ml mama takviyesiyle günü kurtarıyoruz :)

ben severim pekmezi yaa, hele tahinle bayılırım.ama kilo alırım diye çok yemem yani. geçen gün onu diyordum eşime. ben pekmezi kansızlığım için bile böyle içmedim dedim, çocuk için neler yapıyoruz :)) kilo alacağıma kansız gezerim daha iyi derdim hep.

Mutlaka organik olsun demiyosan carters kullan. Ben artik baka marka almaya cekiniyorum. Cartersin kaliplari olculeri tam benim bebegime gore belki de ondan cok sevmisimdir. Kalitesi cok iyi yikayinca falan hicbir sey olmuyor. Baska yerden almak riskine girmiyorum. Fakat su ara yeni sezon basladi ve acayip pahali. Yaz sezonundan bazi indirimli urunler hala var.

estağfurullah canım cins falan olduğunu düşünmedim yani, ne güzel değişik şeylerle ilgili olmak. çok araştırmacı birisin belli ki çok güzel. hiç duymadığım için sormuştum.

ben o kadar az mamayla günü kurtaramıyorum artık canım. ama ne kadar fazla süt ve daha az mama olsa kardır gözümde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…