2016 Haziran bebekleri büyüyor

Aynen canım hamilelikten önce bence mükemmel bir fizige sahiptim ama yatarak geçirince oldum 90 kilo eee yedimde tabi yemedim desem yalan olur:) :) şimdide bebeğim için en azından 6. ayı atlatana kadar önemsemiyorum. Yeterki o iyi beslensin. Yani çocuklarımızı geriye dönüp emziremeyiz ama kilolar azimli bir insanda ne zaman olsa gider ölçüyü kaçırmadan herşeyden yememiz daha doğru diyorum ben:)

ben o kadar az mamayla günü kurtaramıyorum artık canım. ama ne kadar fazla süt ve daha az mama olsa kardır gözümde :))
Kesinlikle öyle bende tek göğüs le zor idare ederim diye artırmanın yoluna bakıyorum işte. Bak birşey daha sana işe yarayabilir. Kuru incir 2 yada 3 tane bir bardak suda kaynatp ılıklasınca hem suyu iç hem incirleri ye bi ara denedim sanki işe yaramıştı sonra incir almadım kaldi öyle pekmez fln girince araya

evet o incir kürünü ben de duydum ama denemedim. incirin kendisini yedim, bir de ben suda beklemiş inciri yemeyi çok sevmiyorum o yüzden yapmadım.

kızlar verdiğiniz tavsiyeler ışığında 21.50 de oğlumla odamıza çekildik. ışıkları tamamen kapattım, karnını doyurdum. biraz direndi uyumamak için ama 22.30 da uyumuştu. 15 dakika sonra yine kalktı biraz önce, emzirip hemen geri yatırdım. inşşallah her gün devam ederiz ve geriye çekebiliriz uyku saatimizi :))

dünkü depresyon muhabbetlerinin ardından bugün facebook'ta şöyle bir iletiyle karşılaştım. minik insan rehberi diye bir sayfa var belki biliyorsunuzdur. orada gördüm kopyalıyorum buraya.

16 aydır bebeğime entegreyim.Ofisimi eve taşıdım, evden çalışıyorum bu da şu demek oluyor; eşofmanlarla saç baş ev hali makyaj kuaför vs yok ...Giyinmeyi süslenmeyi seven biri olarak bunlar beni iyi etkilememiş, dışarı çıkarken de minumum yaptım makyajı bebeğe zararlı emziriyorum diye ...Sonuç mu; mutsuz oldum ,depresyona yaklaştım, spor, hareket ,eş desteği, sohbeti ,ilgisi de olmayınca...20 gün önce yakın bi arkadaşıma gittim , onun sözleri kendime getirdi beni, mutsuz görünüyorsun dedi, yürüyüşe başladım ,bisiklete binmeye, bebeği eşime bırakıp kız arkadaşımla bi kahve içmeye gittim...Diyetisyene başladım, ideal kiloma 4 kilo var sadece ama içimden gelmiyordu motivasyonum yoktu...Emzirme kaynaklı ağrılarımdan dolayı ihmal ettiğim fizik tedavi dr a gittim.Omuzumda problem oluşmuş seanslar başlayacak..Tıbbi masaj yapan fizyoterapist de buldum benden mutlusu yok...Hafif makyaj yapıyorum giyiniyorum güzelce evden çıkmayacak olsam da...Artık gerçekten iyi hissediyorum.Niye mi yazdım bebeğe mutlu anne lazım..Ona tamamen adanmak özde mutsuz ediyosa yaşamımı dengelemek gerekiyormuş..Tavsiye ederim..Sadece anne değilim, birilerinin kızı, eşi, arkadaşıyım aynı zamanda...bunu unutmuşum

yorumlar kısmında da bir link vardı. hoşuma gitti, bir iki görüşe katılmıyorum yalnız.

https://themahmut.com/2016/09/28/peki-sizin-bebek-ne-zaman/

ben de zaman zaman kendimi kötü ve tahammülsüz hissediyorum da, bana çok hitap etti yazılanlar sizlerle de paylaşmak istedim. umarım iş ve sosyal hayatımız, ev hayatımız ve bebeğimiz arasındaki dengeyi kurabiliriz. anne olmak zormuş çünkü . ama değer zorluklara :))

Bir karar verip alabilsek keske ama secmesi zor bütün gece içinde olacak bebeklerimiz

Biz alana kadar yaz gelcek bizimkide çpk açıyo üstünü ya elleri buz gibi çorap taktığım halde

Evet canm yavaş yavaş geri çek uyku danışmanları 4 aylık bebek için 22.30a çok geç diyo :))

Dun 1.30 da uyudugunu duysalar o uyku danismanlari ne derdi acaba bu duruma
Şimdiki çocuklar cin biz misafirliğe gitaek bile uyur kalırdık hatırlıyorum millet kucağn alır bindirirdi arabaya araba olmadıı zamanlarda dolmuşa sıcacık uyurduk dolmuşta inice üşürdükk şimdikiler sabaha kadar otur gidiyim yatıyım demiyo yaa vayy bee anılarım depreşti.

Ay evet ben de yalvarirdim resmen uykum geldi hadi gidelim diye :)))

Linki okudum canım , biri beni FRANSIZ seksologla tanıştırsın :)) güzel bir blog , ben nırmal doğum yada sezeryan doğum stresi değilde emzirme stresini dibine kadar yaşadım , Allah'a şükür lohusa depresyonuna ara ara girip çıktım saniyelik oldu , kuzum uyurken ona bakmak beni depresyondan çıkardı , böyle güzel bir melek bana ve eşime emanet ettiği için Allah'ıma şükrettim :) böyle düşününce depresyon falan kalmıyor :)

Saçımı tarayip dişlerimi fırçalasam kendimi bakımlı sayıyorum Allahtan saçımı kısa kestirdim de taramasam bile karışmıyor dolaşmıyor. gün içinde de yemek yapabilsem günü kurtardım diyorum. Ütüm dağ gibi yığıldı bekliyor görmezden geliyorum.

Bende mothercare zara azizbebeden memnunum zaranin uzunkollu citcitli bady lari guzel kumaslari rahat boyun kismi genis.5 li paket halinde satiliyo cok memnunum

Tulum almistim mothercare den kumaslari guzel sert degil ama kaliplari kucuk bilgin oldun

Aaa bide h&m var onlardan da memnunum onunda kaliplari kucuk 4 6 ay diyo ben 2 aylikken giydiriyodum

Cnm otrdgnz odada uut bn oyle yaptm ama pes etme 20 gun filan sirdi bizim uyku duzeni

kızlar bu arada ben de whatsapp'tan çıkmak durumda kaldım. foto ve videolar için instagramdayım :)
Cnm hellonun tulumi nasil rahat degil neyi yani bnce cok iyi fermuarli ve 1 yas aldim ben
baby corner cok dar bibay nin renkleri cabuk soluyo ve kalin

Soyledigin mrkalar nerenin bilmem ama isimleri cok afilli o yuzden begenmezsin tabi digerlerini

Bide her bebek cok farki kiyafetlrde o yizdn oluyo yada olmuyo sz 3-6 lardna bahsediyosunuz bn 1 audr 9-12 gydryrm bitek hm de 6-9 oluyo bize

Reactions: 9ay
yaa ilginçtir benim çocuğun banyodan sonra uykusu gelmiyor sanki canım. biz de anlamadık, banyodan sonra mis gibi bir uyku çeker normalde bebekler. bana çekmiş herhalde benim de uykum kaçar banyodan sonra : ))
Benimki de oyle :) oh mis gibi banyo yapti, uyur simdi diyorum ama yok, cin ali kesiliyo bizimkisi :)

Konyalıyım canım. Geçen sene eşimle bursaya gezmeye giderken afyonun içine de girmiştik. Nette baktık en meşhur öztaylan mış. Etrafta bir sürü lokumcu var hepsi boş bunun önü sanki maaş kuyruğu :):):) ama güzeldi gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…