2016 Haziran bebekleri büyüyor

9ay canım şu flux dediğin şeyi indirdim ama doğru program mı bilmiyorum mail ve şifre istiyor olmadı o yüzden. Programın resmini ekler misin

Aaa evet zara da çok iyi birkaç eşofman altı tişört vs almıştım oğluma. çok severek kullanıyorum.

Kizlar merhaba..
Oğlum 11 haziranda doğdu.. 3ay 18 gunluk 3.ay kontrolünde 63 cm 7 kilo idi. ofisi evime taşıdığım için sürekli giremiyorum kusura bakmayın.. doğduğundan beri bebeğim cok iştahlı.. mama takviyesimi yapıyoruz anne sütünü bilemedim. Suan günde 5 bazen 4 defa 180 cc içiyor. Gece mutlaka emiyor gun icindede aralarda emiyor.. sizce anne sütü aliyormudur ya. Çok vicdan azabı çekiyorum.. .birde gelcek ay ek gıdaya gecicez dr öyle dedi. Birde bebeğini bırakıp ise başlayan varmi. Nasıl bıraktınız kim bakıyor.. bira uzun oldu ama her zaman giremiyorum..sizi seviyorum.

Bende ofisi eve taşıdım bir ay önce , annem ÇOĞU zaman İzmir'de , Kv kendisine baksa kâfi :))) genelde dışarıdaki işleri kuzumla beraber hallediyoruz , Huysuzluk yapacak gibi olursa Babasına götürüyorum yarım saat bir saatliğine senin bebek günlük 900-1000Cc civarı alıyordur , düşünüyorum , birde 180 Cc yi bir kerede mi veriyorsun ? Kusmuyor mu ? Senin benekten 5 gün küçüğüz bizimki 95-100 Cc alıyor geriye kalmı kusuyor 2,5-3 saatte bir:)

Canım günaydın 1 aydır çalışıyorum annem ve kv dönüşümlü bakıyor
Gündüz emmiyo mu anlamadım?
Ben bu ay yarım gün çalışıyorum saba 6,30 da emzirip çıkıyorum 9,30 da 50-60 mama yiyor 12,30 da 100-110 süt içiyor eve gidincede iki saatte bi emziriyorum gene gecede ne zaman uyanırsa gene veriyorum.
Bende 4 ten sonra ek gıdaya geçicem doktorunun paylaştıklarını benide etiketleyip yazarsan sevinirim.

Kızlar bebeklerinizi her ay sağlık ocağı dışında doktora götürüyor musunuz?
Ben götürmüyorum gerek duymuyorum çünkü bi aksilik yok kaka dışında bu ay sıknıtı yaşamadık onuda artık takipteyim.
Sanırım bi süre sonra düzene gircek.

Doğduğundan beri aynı doktor takibini yapıyor ne zaman derse götürüyorum. 2.5 aylıkken kilo alımını az gördü mesela 10 gün sonra tekrar çağırdı. Verdiği tavsiyelere uydum 10 günde 400 g almıştı oğlum o yüzden doktor takibini önemli görüyorum ben. Tabi bizde kusmada var doğumdan beri tedbir tedbirdir yani. 40 gün sonra demişti ekim 15 gibi gideceğiz işte ne diyecek bakalım

Ben götürüyorum canım. Evet bir aksilik yok gibi görünüyor ama benim farkında olmadığın şeyler olabilir. Boğazını kulağını özel bölgesini kontrol ediyor

Hımm senin o zaman düzenli kontrol şart bizdede kusma vardı ama doktor önemsemedi bebek bu herşeyi yapıcak dedi getirmeyin çocuğu herşey için dedi bize :)
Ben götürüyorum canım. Evet bir aksilik yok gibi görünüyor ama benim farkında olmadığın şeyler olabilir. Boğazını kulağını özel bölgesini kontrol ediyor
Sağlık ocağında bakmıyo mu doktorunuz Gülincim?
Bizim doktor herşeye bakıyor diye tekrar her ay doğum doktoruna götürmüyorum.

Ben 2 farklı doktora götürüyorum canım. Alerjik durumu olduğu için ikisinin de görüşünü alıyorum.

Ben 2 farklı doktora götürüyorum canım. Alerjik durumu olduğu için ikisinin de görüşünü alıyorum.
Kusmasını hafife alıyor diye düşünüp bende farklı doktorlara götürdüm baktım ki hepsi hafife alıyor bende onlara benzedim önemsemiyorum artık :)

Yok canim ben de sadece saglik ocagina goturuyorum sagolsun herseferinde tam tekmil muayene ediyor.3 gun once kizariklik cikti vucudunda yine ona goturdum yine tam tekmil her yerini muayene etti.herseyini soruyo ilgileniyo. O yuzden baska doktora goturmuyorum.

Yok canım bir göz kontrolü varmış ona baktı. Hemşire boy kilo baş çevresine bakıyor aşı varsa onu yapıyor o kadar.

Cnm hellonun tulumi nasil rahat degil neyi yani bnce cok iyi fermuarli ve 1 yas aldim ben
baby corner cok dar bibay nin renkleri cabuk soluyo ve kalin
fermuarlısını ben de beğendim. Çıtçıtlı almıştım bir de. Çıtçıtları sert bir de üzerinde dikişli bir süsü var, süs sert. Çıtçıtı geri verdim fermuarlı duruyor. Bu akşam giydireceğim inşallah.

Soyledigin mrkalar nerenin bilmem ama isimleri cok afilli o yuzden begenmezsin tabi digerlerini
Canım Türk markaları. Üreticiler çok iyi. Alemona da fazla para çekmişlerdi hemen geri ödedi kucusu defalarca aradı. 40 TL body almıştım bütün yaz giydi. Burda bir kaç arkadaş daha aldı. Greentouch da sadece iç Çamaşırı yapıyor. Organik Ege Pamukğu. Rengi solmultu aldıklarımın 100 TL değerinde ne isterseniz alın dediler. Sorgu sual olmadan istediğim her şeyi gönderdiler. Solanlarda kaldı. Şu an indirimde 10tl pijamaları. Yani öyle çok afilli değiller ama çok başarılılar.

Bide her bebek cok farki kiyafetlrde o yizdn oluyo yada olmuyo sz 3-6 lardna bahsediyosunuz bn 1 audr 9-12 gydryrm bitek hm de 6-9 oluyo bize
Markaya gore de kaliplar cok degisiyo. Bizimki cartersta 3-6 ay giyiyo, soobe nin 6-9 ayi kucuk geliyo, ebebekten hello baby atlet aldim 1 yas!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…