2016 Haziran bebekleri büyüyor

sende bendensin :)

Yok canım bir göz kontrolü varmış ona baktı. Hemşire boy kilo baş çevresine bakıyor aşı varsa onu yapıyor o kadar.
Aa bizim doktorumuz genital kulak boğaz tepki herşeye bakıyo kalp ve sırt dinliyo sonra ebede kilo ve boy bakıyo aşı varsa aşı yapıyo şunu bunu yap diyo soruyo ne verdiğimi naptığımı

Hiç duymamıştım canım sağol anlattığın için

Reactions: 9ay
Aa bizim doktorumuz genital kulak boğaz tepki herşeye bakıyo kalp ve sırt dinliyo sonra ebede kilo ve boy bakıyo aşı varsa aşı yapıyo şunu bunu yap diyo soruyo ne verdiğimi naptığımı
Senin doktor iyiymiş gerek kalmaz tabi ekstra birşey olmadıkça umarımda olmaz. Bizimki uzaktan bakıp napıyosunuz diyor ebenin ölçtüğu boyu kiloyu vs not alıyor o kadar

Senin doktor iyiymiş gerek kalmaz tabi ekstra birşey olmadıkça umarımda olmaz. Bizimki uzaktan bakıp napıyosunuz diyor ebenin ölçtüğu boyu kiloyu vs not alıyor o kadar
Aynen beninkide öyle.. güya coook begenilen bi doktor. Kan alip sekerine demirine bakmaz gerekmezmiydiki

Reactions: 9ay
niye iki güvenmiyormusn doktorlarına

Galiba güvenmiyorum :) şaka bir yana bazı doktorların bebekleri gereksiz yorduklarını düşünüyorum alerji veya başka konularda biraz da ticari odaklı davranıp yüzlerce test içinde zavallı bebekleri hırpalayabiliyorlar. Bu iki doktorun yaklaşımları birbirinden çok farklı. Birinin her muayenesi 1 saat sürüyor ve çocuk gelişimi konusunda herşeyi anlatıyor. Diğeri ise sonuç odaklı, sıkıntı olmadığı sürece aydan aya 20 dk görüşüyoruz. Her ikisi de alerji konusuda birbirini doğruladı bu yüzden ikisinden de vazgeçemedim. Sanırım 6 aya kadar böyle devam edip sonra birisini seçerim.

Götürmeyim diyorum ama her ay Bi şey çıkıyor götürdüm hep. Bu ay da rotanın ikinci dozu var o yüzden götürcem. Ki benim aile hekimim de çok yakın arkadaşım o Da götür diyor

Can'ım linkteki yazıya bayıldım arkadaşlarıma gönderdim. Gerçekten de Bi bebeğin ihtiyacı olan ilk şey Mutlu bir anne

Aynen beninkide öyle.. güya coook begenilen bi doktor. Kan alip sekerine demirine bakmaz gerekmezmiydiki
Ekstrem bir durum olmadıkça bebeklerden kan alınmıyor canım zaten kanları öyle bizimki gibi foş diye gelmiyor , damla damla akıyor ... Hem boş yere deldirmenin anlamı yok
Bu arada bende hiç çocuk doktoruna götürmedim , asm deki doktorumuzlada naber nasılsın ? O kadar

Kızlar sütün tarihinin en az miktarına düştü. Neden acaba çok üzülüyorum. Adetim bitmedi ondan mı ki? 3. Ayda durduk yere kesilebilir mi?

zeyzey3428 cnm ben götürüyorum çocuk doktoruna mutlaka. Ki çok da iyi oluyor bak yapışıklığı gördü alt temizleme yöntemimi tamamen değiştirdim. Bir de ilerliyor mu vs diye görmesi lazım.

Kızlar bana destek olun yaa. Pazartesiden beri yalnız bakıyorum oğluma ama kafayı yemek üzereyim. Oğlum uslu bir bebek maşallah ama sürekli ilgi istiyor. Gün içinde kanguru ile yarım saat 45 dakika dışarı çıkarıyorum, belim kopacak. Bu gece bebek arabasını eşim apartmana girilen indirecek. Zira 5. Kattayız ve asansör yok. Hapis kaldım, yazın ne rahattı ya. Hayatım boyunca hep yalnızlığı sevdim, şimdi diyorum keşke kardeşlerim olsaydı yardım ederlerdi. Anneme bilet aldım ama ay sonu gelecek, eşim kadın da dinlensin bırak çok yoruldu diyor. Ben yalnız bakamayacak mıyım çocuğuma. Niye bu duygulara kapıldım, geçecek bu günler değil mi yaaaaa

Bnm doktorla ebenin yerleri farkli bide ilgileniyolar rahat kafam
Bnm dogum daki cocuk doktorum bilgili baya hatta annem cok sevdi bi kere kusmasi coktu bi de mamaya baslicaz diye gttk doktor her sefernde bizle cok ilgili davrandi bebek bunlari bunlari yapar cok normal dedi bebek aglamazsa put gibi durursa sikinti dedi guzel anlatiyo herseyi insnain icine siniyo hersey o konusunca hatta bizim 19. Gune kdr gobegimiz kanadi gecicek vu demisti biz inanmayip baska yere gtcektikki gecti inslalah snde birinde kalirsin icine siner
Götürmeyim diyorum ama her ay Bi şey çıkıyor götürdüm hep. Bu ay da rotanın ikinci dozu var o yüzden götürcem. Ki benim aile hekimim de çok yakın arkadaşım o Da götür diyor
R r0s3n dedigi gbi hepsinin alani farkli ama bi aksilik yksa gtmeye gerek yk ya
Bizede gel demisti de gidermiyim bilmiyorum ya cnku cok bsy yk sadece nemli kalmasn demisti
Kalabaliktan snra yalniz kalmak zoe oluyo bnada oldu aynisi smdi hep ynmda birini istiyrm bebegimi oyalayamiyorum oynatamiyorum

Canım hiç kendini kötü hissetme, ben anladım ki çocuk kalabalık ailede büyür, öbür türlüsü çok zor bizler için maalesef. Benim ailem hayatta değil, eşiminkilerin hastalıktan kollarını kaldırmaya dermanları yok, bir tek yardımcı bir ablamız var. Neyimize güvenip çocuk yapmışız bilmiyorum bazen.
Benim de tek umudum bebek büyüdükçe bakımının kolaylaşması. Seneye bu zamanlar yürüyecekler parkta bahçede oyalayabiliz. 2 yaştan sonra da mecburen kreşe

Siz nasıl oyalıyorsunuz gün içinde yazsanıza kızlar rutininizi

Aynı şeyleri hissediyorum ve aynı şeyi merak ediyorum..bir gününüzü nasıl geçiriyorsunuz kizlar

Ben de iki yaşında göndermeyi planlıyorum Allah izin verirse. Sabır diyorsun yani. Bir de ben geç anne oldum, özgürlüğünü ele alınca, rahata alışınca ne zormuş. Az önce binada bir avukat kızcağız var üç aylık hamile onunla karşılaştım, hiç o anlatılanlara bakma çok zor, hazırla kendini şimdiden dedim. Ki şoka girmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…