2016 Haziran bebekleri büyüyor

Ben de heo birini istiyorum..

Bugün 7;30 da kalktık, 8 e kadar emme öpme falan, 8 de onu da alıp mutfağa kahvaltıya. Ben kahvaltı ederken o yerde ana kucağında. Kahvaltının sonuna doğru mıkmık ve durmama. Sonra kucağa almaca, bel fıtıklıyım ve 96 küsur kilo olmuşum. Terasta gezdirme, odasına götürme, oyuncak gösterme, saat bir türlü geçmiyor. 9;30 A kadar işte koy kaldır emzir yatıyoruz. 45-50 dakika sonra uyanıyor, bu döngü böyle. Benim oğlumu yazlıkta çok kucağa alıştırdılar, ağlamayan bebek diye adı çıkmıştı.Şimdi görsünler 5 günde çocuk ne oldu. Yani 24 saat gezdirdim sesi çıkmaz, işin kötüsü eve alışamadı açık hava arıyor sürekli anlıyorum offf off

Aynı durumdayız, ben de 36 ya girdim çok zormuş rahata alışınca.
Az önce evde daraldım e hava da güzel koydum arkadaşı pusete doğru parka. İlk 5 dakika etrafa bakındı, kalan 15 dakika zırıl zırıl ağladı. Kucağıma da alamıyorum puseti kim sürecek. Ya sanır diye hızlı hızlı döndüm eve. Apartman kapısından girdik yine sustu başladı gülmeye. Dalga geçiyor el kadar bebek benimle. Şimdi kızdım ona koydum dönencesine pencereyi açtım bari oradan hava alayım diye. Deliricem

:) dönence işe yarıyor mu ben de alayım diyorum dönence ve oyun halısı. Hangi marka karar veremiyorum, yarımşar saat oyalansa yeter. Dönenceyi nerden alayım

:) dönence işe yarıyor mu ben de alayım diyorum dönence ve oyun halısı. Hangi marka karar veremiyorum, yarımşar saat oyalansa yeter. Dönenceyi nerden alayım
Benimkinin eldivenlerini cikartmamla ilgisitamamen elde oluyor yalior bakior 15 dk oyle kazanıyorum. Oyun halısı 15 dk zeka kartlari 10 dk ev ici turu yarim saat... eee geriye dünya zaman var onda da uyutmaya calisma 10 dk uyku yeme ... vs vs böyle aksami edioz...

İkisini de tiny love almıştım ben. Dönenceyi 5 aya kadar kullanabiliyorsun zaten sonraki dönemde otizm riskini artırıyor, almadıysan bence para verme canım hiç
Oyun halısı işe yarıyor ama, ben maymun adası modelini almıştım 20 dk falan vakit geçiriyor orada. Oyuncaklara asılıp dönmeye çalışmak favorisi bu ara :)
Bak kızmıştım yine yumuşadım üfff :)

Canım ceviz sucuk etki etmedi mi ? Birde bol bol uyumaya çalış ...

Siz nasıl oyalıyorsunuz gün içinde yazsanıza kızlar rutininizi

Benim bebeğim de gündüz uyumuyor, oyun halısında oyalanmıyor, ana kucağında oyalanmıyor, dönenceyle oyalanmıyor, sürekli ilgi istiyor ben onu bir yere koyuo kahvaltı yapamıyorum durmuyor, gün boyu kucakta gezip duruyoruz

Annemle babamla teyzelerimle fln geziyorum

Hep dışardayız yani yoksa sklyorum evde oda oda gezmekten

sonuna kadar katılıyorum. ne zaman kendimi mutsuz hissetsem bir düşünüp silkelenip şükrediyorum Allah'a. her anlamda bizim yerimizde olmak isteyen binlerce insan var hayatta. ama ağır depresyonlar geçirmedim çok şükür, o durumlar bizimkinden farklıdır, şükürle falan atlatılamayacak kadar ağır olabilir. inşallah yaşamayız

Onları başında taşı canım. Eksiklikleri kabus inan. Allah eksiklikşiklerini göstermesin.

Aynısı bizdede mevcut canın annem 1 aylıkken gitti 2 aydır kendin bakıyorum ilk Başlarda sinir krizi geçiriyordum resmen gaz problemleride en üst düzeydeydi, en büyük desteği o dönemde eşimden gördüm , şimdi bile işten geldi mi yemek yoksa yemeği yapar , yada bana yaptırır kendisi bebeğe bakar , ben bebek arabasını bagajın arkasından çıkarmıyorum , kendim hiç çıkmadım ama yanında biti oldu mu hep dışarı çıkıyoruz hem kızım yoruluyor gece güzel uyuyor , gün içerisinde günde 2 kez oyun halısındayız, evin içinde 4-5 kez turluyoruz baktım olmuyor balkona çıkartıyorum pusetiyle , pusetine 2-3 oyuncak bağladım 10-15 dk balkonda oyalanıyor , evin içinde hayatta bakmaz :) günde 2 kez de salıncağına bindiriyorum , saat 9 da uyuyor zaten bu aralar 8-8:30 civarı ... Rutine bindirdik biraz , bi oyuncağı var e bebekten almıştık , onu çok seviyor , oyun halısından ziyade onu daha çok tercih ediyor , Oyun haşısındayken bile beni göremezse oynamıyor , bende yanında duruyorum arada ses veriyorum efekt yapıyorum bi yandanda manikür dalan yapıyorum :))

adet durumundan dolayıdır bence. geçicidir canım.

Maymun Adası'nda Aklım kaldı resmen :))) 2. Beneğe bende onu alacağım :)))

Âmin canım , ben bazen Huysuzluk yaptığında az uyuduğunda kızıyorum bebeğime sonrada kendime kızıyorum , ne Acılar çektin böyle emanete kızılır mı , deyip kızımdan özür diliyorum :)

Gececek tabi ki yaa. Hepimiz bunlari yasadik. Ve yuzyillardir dunya uzerinde butun kadinlar bebeklerine bakabiliyor :) Sen de alisacaksin emin ol herkesten neyin eksik. Eviniz asansorsuzse bebek arabasina apartman girisinde varsa uygun bi yer ayarlayip kilitleyin. Zaten surda kisa kadar kullanirsin konsularin anlayis gosterir. Kendini eve hapsetme. Ama evde olmayi da eglenceli hale getir :) kardes evet cok guzel bisey ama sor bakalim kac kisinin kardesi kosabiliyor yardimina. Hic canini sikma. Ben bebegimle basbasayken panige kapilirsam sunu dusunurum hep, su an bebegimle yalnizim kimsem yok evet, belki sanssizim, ama benegimin yaninda annesi var ve yalniz degil bu yuzden cok sansli :) ve bebegim icin guclu dururum bi guven geliyor o zaman.

aynı durumdayım canım yaa. benim de eşim geçen pzts işe başladı kaldım evde bebekle bir başıma. hep ilgi bekliyor, yere koyup kapıya doğru yönelsem basıyor yaygarayı bazen. bazen de kendi kendine de oynuyor ama, buzdolabı süslerine bakıp konuşuyor falan :)) yere koymuşsam konuşuyorum bol bol, anlatıyorum ne uydurabilirsem. yerde durmazsa kucağımda gezdiriyorum ki o Allah'ın emri zaten, akşama kadar gezse gezer yani :) müzik dinletiyorum arada.beslenme fasıllarını saymıyorum zaten. böyle böyle geçiyor vakit. ben bu arada bir kap yemek yapabilsem, çamaşır atıp serebilsem kar oluyor. böyle böyle akşam oluyor işte. bugün arabasına atıp yürüyüşe çıktım yarım saat. çıkarım bundan sonra gezintiye sanırım. sesli kitap okumaya ve Kuran dinletmeye de başlamayı düşünüyorum ileri günlerde.

bazen ben de çooook bunalıyorum canım. aynen ben de tüm yaz annemlerin yanında kaldım yaylada, orda bile evde birileri olmasına rağmen çok sıkılmıştım. şimdi bir de tek başımayım. ama şöyle düşünelim. onlar daha minnacık ve dünyaya adapte olmaya çalışıyorlar. şu an dünyalarında bizden başka kimseleri yok, dertlerini anlatacak dilleri yok :)bizim tüm ilgimizi istemeleri çok doğal. bebek olmak bizim yerimizde olmaktan daha zor aslında :)) bu günler geçici, hatta ayaklanıp hareketlendikten sonra yüzümüze bile bakmaz sıpalar :))

Ay canım çok tatlısın ya ben diğer merciide de burda da zaman geçiremiyorum gelemiyorum bebişim gündüz uyumayı da bıraktı emmeyi de bırakıyor gibi sıkıntılardayım
canım benimki de gündüz uzun uykuyu bıraktı. geçen hafta da emmeyi bırakıyor gibiydi toparladık. geçiş dönemleri yaşıyorlardır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…