- 29 Mart 2013
- 5.925
- 2.915
- 398
- Konu Sahibi superselma
-
- #2.941
Ben de heo birini istiyorum..Bnm doktorla ebenin yerleri farkli bide ilgileniyolar rahat kafam
Bnm dogum daki cocuk doktorum bilgili baya hatta annem cok sevdi bi kere kusmasi coktu bi de mamaya baslicaz diye gttk doktor her sefernde bizle cok ilgili davrandi bebek bunlari bunlari yapar cok normal dedi bebek aglamazsa put gibi durursa sikinti dedi guzel anlatiyo herseyi insnain icine siniyo hersey o konusunca hatta bizim 19. Gune kdr gobegimiz kanadi gecicek vu demisti biz inanmayip baska yere gtcektikki gecti inslalah snde birinde kalirsin icine siner
@GlnU dedigi gbi hepsinin alani farkli ama bi aksilik yksa gtmeye gerek yk ya
Bizede gel demisti de gidermiyim bilmiyorum ya cnku cok bsy yk sadece nemli kalmasn demisti
Kalabaliktan snra yalniz kalmak zoe oluyo bnada oldu aynisi smdi hep ynmda birini istiyrm bebegimi oyalayamiyorum oynatamiyorum
Ben de iki yaşında göndermeyi planlıyorum Allah izin verirse. Sabır diyorsun yani. Bir de ben geç anne oldum, özgürlüğünü ele alınca, rahata alışınca ne zormuş. Az önce binada bir avukat kızcağız var üç aylık hamile onunla karşılaştım, hiç o anlatılanlara bakma çok zor, hazırla kendini şimdiden dedim. Ki şoka girmesin
:) dönence işe yarıyor mu ben de alayım diyorum dönence ve oyun halısı. Hangi marka karar veremiyorum, yarımşar saat oyalansa yeter. Dönenceyi nerden alayımAynı durumdayız, ben de 36 ya girdim çok zormuş rahata alışınca.
Az önce evde daraldım e hava da güzel koydum arkadaşı pusete doğru parka. İlk 5 dakika etrafa bakındı, kalan 15 dakika zırıl zırıl ağladı. Kucağıma da alamıyorum puseti kim sürecek. Ya sanır diye hızlı hızlı döndüm eve. Apartman kapısından girdik yine sustu başladı gülmeye. Dalga geçiyor el kadar bebek benimle. Şimdi kızdım ona koydum dönencesine pencereyi açtım bari oradan hava alayım diye. Deliricem
Benimkinin eldivenlerini cikartmamla ilgisitamamen elde oluyor yalior bakior 15 dk oyle kazanıyorum. Oyun halısı 15 dk zeka kartlari 10 dk ev ici turu yarim saat... eee geriye dünya zaman var onda da uyutmaya calisma 10 dk uyku yeme ... vs vs böyle aksami edioz...:) dönence işe yarıyor mu ben de alayım diyorum dönence ve oyun halısı. Hangi marka karar veremiyorum, yarımşar saat oyalansa yeter. Dönenceyi nerden alayım
:) dönence işe yarıyor mu ben de alayım diyorum dönence ve oyun halısı. Hangi marka karar veremiyorum, yarımşar saat oyalansa yeter. Dönenceyi nerden alayım
Canım ceviz sucuk etki etmedi mi ? Birde bol bol uyumaya çalış ...Kızlar sütün tarihinin en az miktarına düştü. Neden acaba çok üzülüyorum. Adetim bitmedi ondan mı ki? 3. Ayda durduk yere kesilebilir mi?
@zeyzey3428 cnm ben götürüyorum çocuk doktoruna mutlaka. Ki çok da iyi oluyor bak yapışıklığı gördü alt temizleme yöntemimi tamamen değiştirdim. Bir de ilerliyor mu vs diye görmesi lazım.
KIZLAR DİĞER MERCİLERDE ÇOK ZAMAN GEÇİRİYORSUNUZ, BURAYI İHMAL EDİYORSUNUZ. HERŞEYİN FARKINDAYIZ.
Kızlar bana destek olun yaa. Pazartesiden beri yalnız bakıyorum oğluma ama kafayı yemek üzereyim. Oğlum uslu bir bebek maşallah ama sürekli ilgi istiyor. Gün içinde kanguru ile yarım saat 45 dakika dışarı çıkarıyorum, belim kopacak. Bu gece bebek arabasını eşim apartmana girilen indirecek. Zira 5. Kattayız ve asansör yok. Hapis kaldım, yazın ne rahattı ya. Hayatım boyunca hep yalnızlığı sevdim, şimdi diyorum keşke kardeşlerim olsaydı yardım ederlerdi. Anneme bilet aldım ama ay sonu gelecek, eşim kadın da dinlensin bırak çok yoruldu diyor. Ben yalnız bakamayacak mıyım çocuğuma. Niye bu duygulara kapıldım, geçecek bu günler değil mi yaaaaa
Siz nasıl oyalıyorsunuz gün içinde yazsanıza kızlar rutininizi
Bugün 7;30 da kalktık, 8 e kadar emme öpme falan, 8 de onu da alıp mutfağa kahvaltıya. Ben kahvaltı ederken o yerde ana kucağında. Kahvaltının sonuna doğru mıkmık ve durmama. Sonra kucağa almaca, bel fıtıklıyım ve 96 küsur kilo olmuşum. Terasta gezdirme, odasına götürme, oyuncak gösterme, saat bir türlü geçmiyor. 9;30 A kadar işte koy kaldır emzir yatıyoruz. 45-50 dakika sonra uyanıyor, bu döngü böyle. Benim oğlumu yazlıkta çok kucağa alıştırdılar, ağlamayan bebek diye adı çıkmıştı.Şimdi görsünler 5 günde çocuk ne oldu. Yani 24 saat gezdirdim sesi çıkmaz, işin kötüsü eve alışamadı açık hava arıyor sürekli anlıyorum offf off
sonuna kadar katılıyorum. ne zaman kendimi mutsuz hissetsem bir düşünüp silkelenip şükrediyorum Allah'a. her anlamda bizim yerimizde olmak isteyen binlerce insan var hayatta. ama ağır depresyonlar geçirmedim çok şükür, o durumlar bizimkinden farklıdır, şükürle falan atlatılamayacak kadar ağır olabilir. inşallah yaşamayızLinki okudum canım , biri beni FRANSIZ seksologla tanıştırsın :)) güzel bir blog , ben nırmal doğum yada sezeryan doğum stresi değilde emzirme stresini dibine kadar yaşadım , Allah'a şükür lohusa depresyonuna ara ara girip çıktım saniyelik oldu , kuzum uyurken ona bakmak beni depresyondan çıkardı , böyle güzel bir melek bana ve eşime emanet ettiği için Allah'ıma şükrettim :) böyle düşününce depresyon falan kalmıyor :)
banyo yaptırıp uyutma işi yalan oluyor tabii böyle olunca :))Benimki de oyle :) oh mis gibi banyo yapti, uyur simdi diyorum ama yok, cin ali kesiliyo bizimkisi :)
Onları başında taşı canım. Eksiklikleri kabus inan. Allah eksiklikşiklerini göstermesin.Benim bebeğim de gündüz uyumuyor, oyun halısında oyalanmıyor, ana kucağında oyalanmıyor, dönenceyle oyalanmıyor, sürekli ilgi istiyor ben onu bir yere koyuo kahvaltı yapamıyorum durmuyor, gün boyu kucakta gezip duruyoruz
Annemle babamla teyzelerimle fln geziyorum
Hep dışardayız yani yoksa sklyorum evde oda oda gezmekten
Aynısı bizdede mevcut canın annem 1 aylıkken gitti 2 aydır kendin bakıyorum ilk Başlarda sinir krizi geçiriyordum resmen gaz problemleride en üst düzeydeydi, en büyük desteği o dönemde eşimden gördüm , şimdi bile işten geldi mi yemek yoksa yemeği yapar , yada bana yaptırır kendisi bebeğe bakar , ben bebek arabasını bagajın arkasından çıkarmıyorum , kendim hiç çıkmadım ama yanında biti oldu mu hep dışarı çıkıyoruz hem kızım yoruluyor gece güzel uyuyor , gün içerisinde günde 2 kez oyun halısındayız, evin içinde 4-5 kez turluyoruz baktım olmuyor balkona çıkartıyorum pusetiyle , pusetine 2-3 oyuncak bağladım 10-15 dk balkonda oyalanıyor , evin içinde hayatta bakmaz :) günde 2 kez de salıncağına bindiriyorum , saat 9 da uyuyor zaten bu aralar 8-8:30 civarı ... Rutine bindirdik biraz , bi oyuncağı var e bebekten almıştık , onu çok seviyor , oyun halısından ziyade onu daha çok tercih ediyor , Oyun haşısındayken bile beni göremezse oynamıyor , bende yanında duruyorum arada ses veriyorum efekt yapıyorum bi yandanda manikür dalan yapıyorum :))Kızlar bana destek olun yaa. Pazartesiden beri yalnız bakıyorum oğluma ama kafayı yemek üzereyim. Oğlum uslu bir bebek maşallah ama sürekli ilgi istiyor. Gün içinde kanguru ile yarım saat 45 dakika dışarı çıkarıyorum, belim kopacak. Bu gece bebek arabasını eşim apartmana girilen indirecek. Zira 5. Kattayız ve asansör yok. Hapis kaldım, yazın ne rahattı ya. Hayatım boyunca hep yalnızlığı sevdim, şimdi diyorum keşke kardeşlerim olsaydı yardım ederlerdi. Anneme bilet aldım ama ay sonu gelecek, eşim kadın da dinlensin bırak çok yoruldu diyor. Ben yalnız bakamayacak mıyım çocuğuma. Niye bu duygulara kapıldım, geçecek bu günler değil mi yaaaaa
adet durumundan dolayıdır bence. geçicidir canım.Kızlar sütün tarihinin en az miktarına düştü. Neden acaba çok üzülüyorum. Adetim bitmedi ondan mı ki? 3. Ayda durduk yere kesilebilir mi?
@zeyzey3428 cnm ben götürüyorum çocuk doktoruna mutlaka. Ki çok da iyi oluyor bak yapışıklığı gördü alt temizleme yöntemimi tamamen değiştirdim. Bir de ilerliyor mu vs diye görmesi lazım.
Maymun Adası'nda Aklım kaldı resmen :))) 2. Beneğe bende onu alacağım :)))İkisini de tiny love almıştım ben. Dönenceyi 5 aya kadar kullanabiliyorsun zaten sonraki dönemde otizm riskini artırıyor, almadıysan bence para verme canım hiç
Oyun halısı işe yarıyor ama, ben maymun adası modelini almıştım 20 dk falan vakit geçiriyor orada. Oyuncaklara asılıp dönmeye çalışmak favorisi bu ara :)
Bak kızmıştım yine yumuşadım üfff :)
Âmin canım , ben bazen Huysuzluk yaptığında az uyuduğunda kızıyorum bebeğime sonrada kendime kızıyorum , ne Acılar çektin böyle emanete kızılır mı , deyip kızımdan özür diliyorum :)sonuna kadar katılıyorum. ne zaman kendimi mutsuz hissetsem bir düşünüp silkelenip şükrediyorum Allah'a. her anlamda bizim yerimizde olmak isteyen binlerce insan var hayatta. ama ağır depresyonlar geçirmedim çok şükür, o durumlar bizimkinden farklıdır, şükürle falan atlatılamayacak kadar ağır olabilir. inşallah yaşamayız
Gececek tabi ki yaa. Hepimiz bunlari yasadik. Ve yuzyillardir dunya uzerinde butun kadinlar bebeklerine bakabiliyor :) Sen de alisacaksin emin ol herkesten neyin eksik. Eviniz asansorsuzse bebek arabasina apartman girisinde varsa uygun bi yer ayarlayip kilitleyin. Zaten surda kisa kadar kullanirsin konsularin anlayis gosterir. Kendini eve hapsetme. Ama evde olmayi da eglenceli hale getir :) kardes evet cok guzel bisey ama sor bakalim kac kisinin kardesi kosabiliyor yardimina. Hic canini sikma. Ben bebegimle basbasayken panige kapilirsam sunu dusunurum hep, su an bebegimle yalnizim kimsem yok evet, belki sanssizim, ama benegimin yaninda annesi var ve yalniz degil bu yuzden cok sansli :) ve bebegim icin guclu dururum bi guven geliyor o zaman.Kızlar bana destek olun yaa. Pazartesiden beri yalnız bakıyorum oğluma ama kafayı yemek üzereyim. Oğlum uslu bir bebek maşallah ama sürekli ilgi istiyor. Gün içinde kanguru ile yarım saat 45 dakika dışarı çıkarıyorum, belim kopacak. Bu gece bebek arabasını eşim apartmana girilen indirecek. Zira 5. Kattayız ve asansör yok. Hapis kaldım, yazın ne rahattı ya. Hayatım boyunca hep yalnızlığı sevdim, şimdi diyorum keşke kardeşlerim olsaydı yardım ederlerdi. Anneme bilet aldım ama ay sonu gelecek, eşim kadın da dinlensin bırak çok yoruldu diyor. Ben yalnız bakamayacak mıyım çocuğuma. Niye bu duygulara kapıldım, geçecek bu günler değil mi yaaaaa
aynı durumdayım canım yaa. benim de eşim geçen pzts işe başladı kaldım evde bebekle bir başıma. hep ilgi bekliyor, yere koyup kapıya doğru yönelsem basıyor yaygarayı bazen. bazen de kendi kendine de oynuyor ama, buzdolabı süslerine bakıp konuşuyor falan :)) yere koymuşsam konuşuyorum bol bol, anlatıyorum ne uydurabilirsem. yerde durmazsa kucağımda gezdiriyorum ki o Allah'ın emri zaten, akşama kadar gezse gezer yani :) müzik dinletiyorum arada.beslenme fasıllarını saymıyorum zaten. böyle böyle geçiyor vakit. ben bu arada bir kap yemek yapabilsem, çamaşır atıp serebilsem kar oluyor. böyle böyle akşam oluyor işte. bugün arabasına atıp yürüyüşe çıktım yarım saat. çıkarım bundan sonra gezintiye sanırım. sesli kitap okumaya ve Kuran dinletmeye de başlamayı düşünüyorum ileri günlerde.Kızlar bana destek olun yaa. Pazartesiden beri yalnız bakıyorum oğluma ama kafayı yemek üzereyim. Oğlum uslu bir bebek maşallah ama sürekli ilgi istiyor. Gün içinde kanguru ile yarım saat 45 dakika dışarı çıkarıyorum, belim kopacak. Bu gece bebek arabasını eşim apartmana girilen indirecek. Zira 5. Kattayız ve asansör yok. Hapis kaldım, yazın ne rahattı ya. Hayatım boyunca hep yalnızlığı sevdim, şimdi diyorum keşke kardeşlerim olsaydı yardım ederlerdi. Anneme bilet aldım ama ay sonu gelecek, eşim kadın da dinlensin bırak çok yoruldu diyor. Ben yalnız bakamayacak mıyım çocuğuma. Niye bu duygulara kapıldım, geçecek bu günler değil mi yaaaaa
canım benimki de gündüz uzun uykuyu bıraktı. geçen hafta da emmeyi bırakıyor gibiydi toparladık. geçiş dönemleri yaşıyorlardır inşallah.Ay canım çok tatlısın ya ben diğer merciide de burda da zaman geçiremiyorum gelemiyorum bebişim gündüz uyumayı da bıraktı emmeyi de bırakıyor gibi sıkıntılardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?