2016 Haziran bebekleri büyüyor

Canım üzülme, seni çok iyi anlıyorum, ilk bebegime 17.günden sonra yalnız baktım. Bağıra bağıra ağladığımi hatırlarım.

bebeğin eve alışma dönemini hele bi atlatsin inşallah rahatlarsin.
Şimdi sana daha çok düşkünlesir.
Ortam değiştiği için kendini güvende hissetmez.
Istersen annenin yazlığında çok gördüğü bi dekoru veya çarşafı görüş alanında tut.
Bu çok önemli bi süre. Orda giydiğin bluzlari atletleri yastiklara geçir kılıf gibi. Koltuklarin üzerine diz

Orda yaptığınız şeyleri yapmaya çalış.
Küçük de olsa bebek için değişiklik çok sarsıcı olabilir.

Belin agriyorsa bence ev içi kullanmak üzere ucuz yollu bi araba al. Ben hep evde kullandım. Eğimli oturur gibi ayarlayinca beni sürekli görür. Banyoya bile araba soktugum oldu. Klozete kucagimda yaxda emzirerek oturdugumu hatırlarım.

Onun her dediğini tekrarla.
Puseti Yere değil de masaya veya tezgaha koy.
Pusetin tutma yerine veya arabanin üzerine donence veya lastikli büyük balonlardan as. Farklı renklerde olsun. Iyice yıka balonlari ve içine az su doldurup bağla. Onlara uzanacak zamanla.
Evde sessizlik olmasin. Ya youtubedan beyaz gürültü, ya radyo, ya da tvde bayanlarin konustugu programları ac kendini yazlikta zannetsin.
Yine yazarım. Bugün bebegim hasta

Siz nasıl oyalıyorsunuz gün içinde yazsanıza kızlar rutininizi

Aynı şeyleri hissediyorum ve aynı şeyi merak ediyorum..bir gününüzü nasıl geçiriyorsunuz kizlar
HK77 Canim bebegin kendi kendine oyalanamiyosa bile su andan sonra alistirmaya calisabilirsin. Yazilmis zaten ama oyun halisi donence gibi oyuncaklar bu konuda cok yardimci olur. Bir de sabah uyanir uyanmaz aglamiyosa eger yatagindan hemen alma. Benimki bi muddet kendi kendine bakiniyor ben de o arada irtaligi toplayip kahvalti hazirlayabiliyorum. Ama cok da durmaz yani hicbirimizinki durmuyo eninde sonunda gelecekleri yer kucak :) ama bu donem gecici. Arkadasimin bebegini gordum 9 aylik emekliyo surekli yerlerde geziyo biseyler kesfetme pesinde.

Gecmis olsun insallah bir an once iyilesir kuzucuk. Mesajini gorunce eklemeden edemedim simdi can sikmak da istemem ama, gectigimiz yillarda bir kadinin bebegi balonla oynarken balonun patlamasiyla malesef hayatini kaybetmisti hatirlayan vardir belki Ben o olaydan cok etkilenmistim. Aman dikkat edelim kizlar.

Geçmiş olsun canım inşaallah önemli birşey değildir?

Siz nasıl oyalıyorsunuz gün içinde yazsanıza kızlar rutininizi
Sabah 8.30 kalkıyoruz kızlarımla. Önce bebegimi emziriyorum altını değiştiriyorum ana kucağında mutfağa alıp kızımın kahvaltisini hazırlıyorum biz kahvaltı yaparken o da bizi izliyor konuşuyor bizimle.. mutfağı toparlayıp bebegimi salona yere alıyorum ( ablasi yerde daha rahat ilgileniyor düşme tehlikesi vs.olmasın diye yere battaniye seriyorum) onlar oyalanirken hızlıca evi topluyorum çamaşır atma serme toplama ne varsa halledene kadar mizmizlanmalar basliyor. Bebek kucağımda kızımın ödevlerini yaptırıyorum akşam bitiremiyor genelde çantasını beslenmesini hazırlayıp saçlarını yapıp ( uzun saçları var kıyamıyorum uzun sürüyor tarayıp yapmak) bebegimi giydiriyorum . Hep beraber çıkıyoruz bebek arabaşında ablayı okula goturuyoruz döndüğümde kızımı ogle uykusuna yatırıyorum birbucuk iki saat kadar uyuyo o arada yemeği hallediyorum. Uyandığında da ev turu biraz oyuncaklarla vakit geçiyor biraz hareket yaptırıyorum derken akşam oluyor bile. Yemek bulaşık banyo yarım saat arayla 5 kez emme seansı ve çok şükür yatış. . Eskiden yattigimda uzun bir süre uyuyamazdım şimdi yastığa çeyrek kala uyuyorum :)) iki cocuk zor işmiş vesselam 3 çocuklulara şapka cikariyorum

Evet haberi biliyorum. Balon çok kalin olmalı ve sadece ağırlık yapacak kadar su az konulmalı. Ilk kızımda 3ay dayandı. Yikadim yikadim kullandım. Patlamadi. Çöpe attim eskiyince

Geçmiş olsun canım inşaallah önemli birşey değildir?

Halsiz ve burnu akıyor. Kakasindan üşüttugu belli

superselma falling_water N Nooneknows E e-e-m-o kızlar teşekkür ederim. Hepsini yarın sabahtan itibaren uygulamaya çalışacağım. Bugün aksi gibi akşam da gelmedi, fenerin Avrupa maçı var. Ama oğluna oyun halısı siparişi vermiş çok sevindim. Puset olayını da görüştüm bana yer açacaklar. Soğuk olsa da sıkıca giydirir çıkarırım, hem bu sayede kilo da veririm. Bir de kendimi iğrenç hissetmekten kurtulsam. Geçecek biliyorum zaman lazım. Bebeğimin en tatlı zamanlarının tadını çıkarmak istiyorum. Mutlu bir anne olmak istiyorum.

Canım nasıl olmuş bu? Çok şaşırdım. Ben balonla oynatıyordum

Canım nasıl olmuş bu? Çok şaşırdım. Ben balonla oynatıyordum
Ya şimdi haberi okudum ve çok kötü oldum. Çok üzgünüm o bebek için. Ayrıca ben de eline balon vermiştim. O an gözümün önüne geliyor. ya bir şey olsaydı. Allah korusun bebeklerimizi. Kimin aklına gelir balondan ölebileceği. Şu an ağlamak üzereyim. Çok üzüldüm o bebeğe çok

ben de yeni okudum ve çok üzüldüm. keşke bebeğin fotoğrafını görmeseydim, gözümün önüne geliyor (( Allah kimseye böyle acı vermesin .

ben de yeni okudum ve çok üzüldüm. keşke bebeğin fotoğrafını görmeseydim, gözümün önüne geliyor (( Allah kimseye böyle acı vermesin .
Amin Akşam eşimle de konuştuk çocuk sahibi olmak çok büyük sorumluluk isin maddi kısmını tamamen geçiyorum manevi kısmı çok yorucu. Yaptığımız her davranış gelecekte iyi yada kötü bize geri yansıyacak. Sürekli böyle düşünerek yaşamak yorar insanı. Allah yardimcimiz olsun

layıkıyla çocuk yetiştirmek zor canım. ince düşünüyoruz her şeyi, ki öyle olmalı zaten. Istr boyle uzucu haberleri okuyunca kendime cok cok kiziyorum. Ufacik seyleri kendime dert ediyorum ne aptalim diyorum.

9ay N Nooneknows seda222008 falling_water çocuklarımızı ne olursa olsun gözümüzle kulağımızla takip etmemiz gerek.

Canım ben az sulu kalın balon verirdim. Yanımdan ayirmazdim. Isirsa patlasa boğazına kacabilir lateks alerjisi varsa da ölebilir, Allah korusun. Allah evlatlarımızın acısını göstermesin. Veren de o alan da. İmtihan demek ki bahanesi balon olmuş. Çok üzülmek de çok sevinmek de yaramaz bize emzikliyiz..
Iyi geceler öptüm sizleri

Şimdi 2cocuk daha var güvenli olmaz bebeğime veremem.

Günaydın kızlar. Moralim çok bozuk dün itibariyle bizde de meme savaşları başladı. Emmeyi çok seven orada yaşamak isteyen çocık dünden beri 2-3 dakika emip itekleyerek ağlıyor. Gece uykuluyken biraz emzirmeyi başardım ama sabah yine kavga dövüş. Farklı bişey de yemedim zaten çok ağır bir diyet yapıyorum, sabah kahvaltım sadece kuru meyve. Çok üzüldüm iyice gidecek sütüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…