2016 Haziran bebekleri büyüyor

kredim olmasa şu şartları gördüğüm için çalışmazdım belki ama mecburum malesef Bişey demeye korkuyorum ya anneme derim sıkıntı yok diyorum da ama kv nasıl denirki?
Canım tabi kv huyunu sen daha iyi bilirsin ama guzel bir dille anlayacağı şekilde anlat. Misal oğlum koliklik çekerken bir aksam acile gittim çocuğa kv kp baktı. Geldiğimde çocuğu koymuşlar battaniyeye eski usul sallıyorlar. Aklım gitti birşey demedim neyse birkaç kere daha tekrarlamaya kalktılar geldiklerinde ağlıyor olursa düşündüm bu böyle olmayacak dedim tamam sallıyorsunuz uyuyor Çocuk güzel ama anne buna alışırsa ben kimi bulup gün içinde kiminle sallayacağım böyle nasıl uyuyacağım bu çocuğu dedim doğru diyorsun dedi bir dahada yapmadı. Yani bunun gibi tatlı dille ama mantıklı onu ikna edecek birşey soylemek lazım. Beslenme duzeniyle ilgili doktor şöyle dedi böyle dedi gibi birşey uydurabilirsin belki

Canım diyetini farklı yapsan belki meyve asitli ya etkiliyodur miniği bugüne kadar çiğ yediğim meyveler üzüm ve incir başka çiğ yiyemedim korkumdan
Canım üzüm çok gaz yapar aslında en risklisi üzüm :))) bende bile acayip haz yapıyor :)) ama çok seviyorum , Allahtan gaz sorunu 2. Ayda çözüldüğü için herşeyi yiyebiliyorum

Sonunu sonradan okudum canım işlerim vardı.
Dediğin gibi hayat malesef o yüzden susup sabır çekiyoruz. Olan da bzim yavrulara oluyo

Canım üzüm çok gaz yapar aslında en risklisi üzüm :))) bende bile acayip haz yapıyor :)) ama çok seviyorum , Allahtan gaz sorunu 2. Ayda çözüldüğü için herşeyi yiyebiliyorum

Bilmem bişey yapmadı bende :) bi senden duydum

AAA evet doğru dedin canım öyle diyim ben :) hafta sonu görüşürsek uydururum hemen

Canım sadece annen bakamıyorsa 1 hafta annen 1 hafta diğer annen baksa , aynı sorun ablamdada vardı , 1 ay annem diğer ay Kv si bakıyordu , ablam son Çözümü bakıcı tutmakta buldu ... Annem şimdi 2-3 ayda bir , 1 haftalığına gider ablama

Isin cok zor allah kolaylik versin. Sut dana eti yumurta yasaksa geriye ne kaliyo ki protein icin. Bol bol tavuk balik yiyeceksin o zaman. Neyse tatlim canini sikma en azindan cozumsuz bir dert degil dikkat ettin mi sikinti kalmaz insallah. Neden emmiyor bebegin acaba bu alerjiden dolayi memeden sogumus olabilir mi? Diyete uyuyosan sutun temizlendiyse emmesi lazim aslinda.

Canım annem haftada iki gün işe gidiyo o yüzden böyle oldu

Evet galiba üzüm gaz yapıyor ya. ne zaman yesem yazık eziyet çekiyor :/ önce şu bira mayası tabletinden sandım onu içmedim birkaç gün yine oldu. Dikkat ettim üzüm yediğim gün oluyor. BirkÇ taneden bir şey olmuypr ama küçük bir salkım yeyince oluyor.

Sağol canım. Doktoruyla konuştum sütünüz azaldıysa istediği kadar ememediği için sinirleniyordur dedi. Acaba bu kadar saçma beslenmeye süt nasıl olacak merak ediyorum yani

Kesinlikle katiliyorum. Once kendine guveneceksin. Annem var kv var diye cocuk yapilmaz. Sen de muhakkak bunun farkindaydin bi cocugu dogururken ama dar zamaninda da beklentiye giriyo insan ister istemez. Seninki biraz sanssizlik olmus canim hepsi ust uste gelmis.
Benim esim de gecen hafta yurtdisindaydi. Anneme bir aydir o hafta yanimda kalacagini hatirlatiyorum. Esimin gittigi gun aradi ve gelemicem dedi kisliklari cikarip evini temizlemesi gerekiyomus. Ustelik misafirim gelecekti biliyodu. Tek basima hallettim ama nasil. Bi de diyo ki 2 sene sonra sen ise donunce torunuma bakicam. Ben yine bakicimi kresimi saglama alayim da. Hic guvenmiyorum.

Arkadaşlar mrb.forumu takip ediyorum ama yazma fırsatım olmadı maalesef.benim de beklenen doğum tarihim 24 hazırandı ama bebisim acele edince 27 mayısta doğdu.Bebegimin adı Ege.

Niye diyetytesin canım alerji mi çıktı. Ben meme savaşını emzikle hallediyorum. Tabi bebeğin emzik alıyor mu bilmiyorum. Emerken elimde oluyor emzik, daha o kafayı çekince hemen emziği veriyorum 10-15 saniye emiyor hızlıca laylaylay bağırarak tekrar meme. Emzik meme derken falan geçiyor :)

Geriden geliyorum canım şimdi gördüm. Arkadaşımın kardeşinde bu durum oldu, diyet sonrası düzene girdi. Kuaför iyi gelir, burada geçirdiğimiz süreye bakılırsa hepimiz hassas duyarlı, çocuğuma en iyisini vermeye çalışan anneleriz. Üzülüyoruz çöküyoruz, kalkıyoruz. Bir gün iyi bir gün kötüyüz

Sağol canım. Doktoruyla konuştum sütünüz azaldıysa istediği kadar ememediği için sinirleniyordur dedi. Acaba bu kadar saçma beslenmeye süt nasıl olacak merak ediyorum yani
Benim bebis de ilk mama ve anne sutu ile besleniyordu.2.5 aylıktan beri mamayi reddediyordu.ama durum baya az 3 saatte saginca 50 cc civarı geliyordu.onceden günde 4-5 kez 60 cc mama alan bebeğim mamayi reddediyordu.mamasini değiştirdin sonuç yine aynıydı.hic bir mamayi kabul etmedi.son 10 gündür memeyi de bazan memeyi de reddediyor.daha doğrusu gazdan ememiyor.ben azıcık yoğurt vermiştim kakasi yeşil ve azıcık mukuslu olunca üniversite hastanesine alerji uzmanına goturdum 2 gün önce.ama benim bebis 8.5 kg olunca doktor alerjisinin olduğunu düşünmüyorum dedi.deri testi yaptı emin olmak için ve gerçekten de sonuçları negatif çıktı.ben de karar kara düşünüyorum bu çocuğu nasıl beslicem diye.ek besinlere geçmeye de korkuyorum.

Çok haklısın canım. Bütün uğraşımız onlar için. Bana deseler kahve içmeyeceksin çikolata yemeyeceksin, hadi ordan derdim ama dayanılıyor işte onun yüzü gülsün keyfi sağlığı yerinde olsun yeter ki.
Kahveyi de öyle böyle özlemedim gerçi :)

Ö

Öncelikle hoşgeldin
Ek gıda için erken değil mi henüz? Alerji testleri ne yazık ki 2-3 yaşına kadar doğru sonuç vermeyebiliyor. En doğrusu bir gıdayı 3 gün boyunca verip-ki bu sürede yeni bir gıda denenmeyecek- reaksiyon olmazsa devam etmek diye biliyorum

Kahve ve sigara için ne hayaller kuruyorum. Kahveyi gebeliğimde kestim, bebek olunca da uykusuz olur diye içmedim. Seneye yaza artık. Sigarayı da test pozitif çıkınca bıraktım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…