2016 Haziran bebekleri büyüyor

Canım aynı şeyi ben de sordum ama doktor besin alerjisi için yapılan deri testinin bebek 2 aylıktan itibaren %95 olasılıkla doğru yanıt verdiğini söyledi.Toz vb solunum yolu hastalıkları için yapılan deri testleri 2 yaşından sonra oneriliyormus.benim sürüm çok az ve bebeğim mama kabul etmiyor.bu nedenle geçmek istiyorum.4 ayı bitirdikten ama ben de korkuyorum.bi de bakalım bebeğim kabul edecek mi.benim 6 yaşında bi d kızım var.O sadece anne sutuyle büyüdü.2 yaşına kadar emdi.ek gıdalara 6.ayda başladım ama hiç doğru durust yemesi.sadece tarhana çorbası ve yoğurt yiyodu.

Kesinlikle haklısın. Hiç annem ya da kayınvalidem bakar diye düşünmedim, bakıcı ve kreş taraftarıyım ben de. Herkes kendi yağında kavrulsun, ne bana karışsınlar ne de ben karışayım diye düşünürüm hep. Dar zamanda tabi ki ailemin yanındayım ama genel bakışım böyle. Yine de özellikle yardıma ihtiyaç duyduğum zaman kimse müsait olmuyor ya, çıldırıyorum..

İşe başlamadan önce eşimle tartışmasını da yapmıştık, neden anneler bakmıyor diye. Anlattım anlamadı, şimdi yaşayınca o da bana hak veriyor.

Kahve ve sigara için ne hayaller kuruyorum. Kahveyi gebeliğimde kestim, bebek olunca da uykusuz olur diye içmedim. Seneye yaza artık. Sigarayı da test pozitif çıkınca bıraktım..

O seneye yaz bir gelsin neler yapıcam zaten :) buzdolabındaki şişeleri koklamaktan bir hal oldum 1 senedir

Anladım canım, doktor en doğrusunu bilir. Umarım sorunsuzca geçirirsiniz ek gıda sürecini

zeyzey3428 sen işyerinde pc den çıktı al. Oraya yaz lu saatte süt şu saatte mama vs. Sağlık ocağından Dr verdi, bu şekilde olmalıymış dolaba asıyorum de. Unutan giden baksın, ayıp da olmaz hem :)
O seneye yaz bir gelsin neler yapıcam zaten :) buzdolabındaki şişeleri koklamaktan bir hal oldum 1 senedir
Hahaa

Kahve ve sigara için ne hayaller kuruyorum. Kahveyi gebeliğimde kestim, bebek olunca da uykusuz olur diye içmedim. Seneye yaza artık. Sigarayı da test pozitif çıkınca bıraktım..
Ben artık içiyorum, çok da gurur duymayarak. Haftada bir iki kez türk kahvesi ya da nescafe içiyorum. Günde birkaç tane de sigara.. Genelde bebeğim yattıktan sonra 2-3 tane içerim akşamları. Şimdi iş yerindeyken de 2-3 tane içiyorum. Sadece içtikten en az iki saat sonra süt sağmaya özen gösteriyorum.

Kızlar ben oğlanın primalarını netten alıyorum. Az kaldı sipariş vereceğim birazdan , 4 numara alacağım artık 3 küçük gelecek gibi. Yani bir hafta daha idare eder belki üç ama koca paketi riske atamam o yüzden 4 e geçiyorum artık. Kullananlar vardır, aşırı büyük değil di mi

Canım ben 2 güne 1 içiyorum artık ya Türk kahvesi yada Sütlü Nescafé ama gündüzleri

Bebisin cook aceleciymis :) hosgeldin canim. Kuvez vs oldu mu?
Teşekkürler canım.evet solunum problemi nedeniyle 1 hafta kuvezde kaldı maalesef.c ok zor günlerdi ama geçti sukur.Zaten o süreçte emziremedim ve yanlış bilgilendirme nedeni ile doğru sağım yapamadığını için sürüm artması.

Gecmis olsun, neden sagamadin ki canim 3 saatte bir sagilmasi gerekiyor diye biliyorum ben. Sen ne yaptin?

Geçmiş olsun canım , bu aralar gep diyorum ilk çocuk telef 2. Çocuğa artık , anne sütü evet faydalı birşey ama şimdiki mamalarda öyle kötü değil bence , ben o kadar emzirme ile ilgili kitap blog okudum da ne oldu ? Şansımıza Kızımın Çene yapısı dar olunca s ememedi , süt sağma makinası ile sağdım fakat bir türlü sütüm inmedi meğersem makina Arızalı gelmiş hastanede de demediler ki bizim süt sağma makinamız var oradan sağ diye bebeklerimiz kucaklarımızda ya , sağlıklılar ya , çok takmamak Lazım ...

Sütüm azaldığından ve her an sucuk lokumundan yiyemeyeceğim için rezene Çayı ve galactogaya tekrar başladım:/ bugun 3 kez emdi ama tek meme

Şahsen bende içiyorum haftada 2 yada 3 kere sütle yapıyorum ama bir değişiklik farketmedim oğlumda
Akşamları bende cesaret edemiyorum ama gündüzleri içiyorum zaten uyanık olduğu sürelerde çok hareketli , gazını rahatlıkla çıkarıyor ... Sütü sade içmeyi sevmiyorum hamilelikte bile muzla karıştırıyordum :))) hem kalsiyum da almış oluyorum :))) arada kendimize Öldüm vermemiz Lazım

Gecmis olsun, neden sagamadin ki canim 3 saatte bir sagilmasi gerekiyor diye biliyorum ben. Sen ne yaptin?
Bana ilk başta 4 saatte bir sağ dediler solunum problemi olan bebekleri kısıtlı besliyorlar benden sadece 2 saatte bir 15 cc sağsan yeter dediler.ben de konusunda tecrubesizdim ve sadece bebeğimi düşünüyorum.daha fazlasını sayabileceğimiz aklıma gelmedi.bi de bebeğim doğduktan 4 gün sonra solunumda düzelme olmayinca burnundan boğazına kadar bi hortum taktılar ve ben tam o anda yoğun bakıma gelip o ana tanık oldum.benim süt iyice azaldı yani.biraz da hastanenin bilgilendirme hatası oldu.zaten bebegime iyileşmedi deyip İstanbul sevkettiler.orda Bebegimin solunum problemi olmadığını söyleyip kuveze bile almadılar.sadece takip amaçlı 3 gün yatıp çıktık.

Aynen canım kısmet artık ne yapalım.Kizimda ben 2 sene emzirme kampı yaptım diyebilirim.tam meme duskunuydu emzik de alamayınca yapışık yaşadık.sutumun kaç cc olduğunu hiç bilmiyordum ama kızım hep en üst sınırda kilo alıyordu.be bebisi de sadece anne sutu ile beslemeye niyet ederken başıma neler geldi.ben de ilçede oturuyorum her gün Bebegimin yanına yoğun bakıma gidip geliyorum hastane bana da sağma makinalarından hiç bahsetmesi.Evde sahip sabah ise hastaneye gidiyordum.evde beni bekleyen bir de kızım vardı.Allaha şükür şimdi yanımızda ve sağlıkçılar ya bu herşeye değer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…