- 28 Şubat 2010
- 736
- 1.331
- 313
- Konu Sahibi superselma
-
- #3.041
Zor gunler gecirmissiniz cok gecmis olsun. Bazen yiginla para verdigimiz ozel hastaneler bile hastayi dogru duzgun bilgilendirmiyor. Ben dogum yaptigimda hemsire aha bebegin al emzir diye kucagima verdi gitti taburcu olana kadar bir allahin kulu da ne oldu bu bebek emebildi mi ememedi mi diye yardima kontrole glmedi. Nitekim emzirememisim ve bebegim 3 gunde 350 gr kaybetti. Sana bol bol sutynu sag 15 cc yi de buraya getir deselerdi her sey cok farkli olabilirdi. Agizlari eriyo sanki anlatsalar.Bana ilk başta 4 saatte bir sağ dediler solunum problemi olan bebekleri kısıtlı besliyorlar benden sadece 2 saatte bir 15 cc sağsan yeter dediler.ben de konusunda tecrubesizdim ve sadece bebeğimi düşünüyorum.daha fazlasını sayabileceğimiz aklıma gelmedi.bi de bebeğim doğduktan 4 gün sonra solunumda düzelme olmayinca burnundan boğazına kadar bi hortum taktılar ve ben tam o anda yoğun bakıma gelip o ana tanık oldum.benim süt iyice azaldı yani.biraz da hastanenin bilgilendirme hatası oldu.zaten bebegime iyileşmedi deyip İstanbul sevkettiler.orda Bebegimin solunum problemi olmadığını söyleyip kuveze bile almadılar.sadece takip amaçlı 3 gün yatıp çıktık.
Yok, çok büyük değil. Ben de seninle aynı sebepten biraz erken geçtim 4 numaraya, problem olmadı.Kızlar ben oğlanın primalarını netten alıyorum. Az kaldı sipariş vereceğim birazdan , 4 numara alacağım artık 3 küçük gelecek gibi. Yani bir hafta daha idare eder belki üç ama koca paketi riske atamam o yüzden 4 e geçiyorum artık. Kullananlar vardır, aşırı büyük değil di mi
Ben de iki yaşında göndermeyi planlıyorum Allah izin verirse. Sabır diyorsun yani. Bir de ben geç anne oldum, özgürlüğünü ele alınca, rahata alışınca ne zormuş. Az önce binada bir avukat kızcağız var üç aylık hamile onunla karşılaştım, hiç o anlatılanlara bakma çok zor, hazırla kendini şimdiden dedim. Ki şoka girmesin
Sütüm azaldığından ve her an sucuk lokumundan yiyemeyeceğim için rezene Çayı ve galactogaya tekrar başladım:/ bugun 3 kez emdi ama tek meme
Çok geçmiş olsun neyse ki geride kalmış bebeğiniz yanınızdabu kadar sıkıntıya süt azalması çok normal olsun canınızı sıkmayın hiç şimdiki mamalar anne sütüne cok yakın her cesiti var çok şükürBana ilk başta 4 saatte bir sağ dediler solunum problemi olan bebekleri kısıtlı besliyorlar benden sadece 2 saatte bir 15 cc sağsan yeter dediler.ben de konusunda tecrubesizdim ve sadece bebeğimi düşünüyorum.daha fazlasını sayabileceğimiz aklıma gelmedi.bi de bebeğim doğduktan 4 gün sonra solunumda düzelme olmayinca burnundan boğazına kadar bi hortum taktılar ve ben tam o anda yoğun bakıma gelip o ana tanık oldum.benim süt iyice azaldı yani.biraz da hastanenin bilgilendirme hatası oldu.zaten bebegime iyileşmedi deyip İstanbul sevkettiler.orda Bebegimin solunum problemi olmadığını söyleyip kuveze bile almadılar.sadece takip amaçlı 3 gün yatıp çıktık.
Canım masallah senin bebişin kaç kg ki 4e geçtin ben daha 3 e geçeli 2 hafta fln oldumKızlar ben oğlanın primalarını netten alıyorum. Az kaldı sipariş vereceğim birazdan , 4 numara alacağım artık 3 küçük gelecek gibi. Yani bir hafta daha idare eder belki üç ama koca paketi riske atamam o yüzden 4 e geçiyorum artık. Kullananlar vardır, aşırı büyük değil di mi
Ayrıca netten ne kadara alıyorsun bilmiyorum ama migrosta primalar indirimli 90lı 3 numarayı 33.9 aldım hala da devam ediyordu hafta sonu. Simdi ne durumda bilmiyorum amaKızlar ben oğlanın primalarını netten alıyorum. Az kaldı sipariş vereceğim birazdan , 4 numara alacağım artık 3 küçük gelecek gibi. Yani bir hafta daha idare eder belki üç ama koca paketi riske atamam o yüzden 4 e geçiyorum artık. Kullananlar vardır, aşırı büyük değil di mi
Evet oyle yapiyim ben hafta sonu uyku yeme saatlerine bakiyim noy edip asiyimzeyzey3428 sen işyerinde pc den çıktı al. Oraya yaz lu saatte süt şu saatte mama vs. Sağlık ocağından Dr verdi, bu şekilde olmalıymış dolaba asıyorum de. Unutan giden baksın, ayıp da olmaz hem :)
Hahaa
Sanamotive olms bn bile sevndm :)Kızlar bakar mısınız kargoyla ne geldi. Çok mutlu oldum, sanırım bebek bezi falan alırken nette bir form doldurmuştum. Çoğu da sevdiğim kullandığım ürünler
Canimistersen once kucuk bi paket prima al bide yeni emici kanallar 3 4 e esdeger bn de premium 3 emici kanalalr 4 kullaniyorum aklinda olsn kilo araligi belli ama yeni paketler kucuk ypilmisKızlar ben oğlanın primalarını netten alıyorum. Az kaldı sipariş vereceğim birazdan , 4 numara alacağım artık 3 küçük gelecek gibi. Yani bir hafta daha idare eder belki üç ama koca paketi riske atamam o yüzden 4 e geçiyorum artık. Kullananlar vardır, aşırı büyük değil di mi
Hadi ya , ben geçen hepsi burada dan 2 paket aldımA
Ayrıca netten ne kadara alıyorsun bilmiyorum ama migrosta primalar indirimli 90lı 3 numarayı 33.9 aldım hala da devam ediyordu hafta sonu. Simdi ne durumda bilmiyorum ama
Aynı şeyleri ben de düşünüyorum ilk günkü resimlerine filan bakıyorum ne zaman büyüdün sen diyorum. Zaman hiç anlamadan geçiyor :/Çok duygusalım gene ya
6 ekimde 4 aylık olacak kızım çok çabuk geçiyor zaman
Yok canım normal primaHadi ya , ben geçen hepsi burada dan 2 paket aldımpremium care mi 34 lira
Bizde 6 haziran. Burayı bu yuzden seviyorum. Hepsi birbiriyle ayni dönem olunca paylaşacak ve birbirimuzden öğrenilecek çok şey oluyor.Çok duygusalım gene ya
Ben hepsini yapiyorum ucuz yollu puset haric ama almak farz oldu digerini her seferinde sil temizle kullsn olmuo gidiyim alayim bari iyi olacakCanım üzülme, seni çok iyi anlıyorum, ilk bebegime 17.günden sonra yalnız baktım. Bağıra bağıra ağladığımi hatırlarım.
bebeğin eve alışma dönemini hele bi atlatsin inşallah rahatlarsin.
Şimdi sana daha çok düşkünlesir.
Ortam değiştiği için kendini güvende hissetmez.
Istersen annenin yazlığında çok gördüğü bi dekoru veya çarşafı görüş alanında tut.
Bu çok önemli bi süre. Orda giydiğin bluzlari atletleri yastiklara geçir kılıf gibi. Koltuklarin üzerine diz
Orda yaptığınız şeyleri yapmaya çalış.
Küçük de olsa bebek için değişiklik çok sarsıcı olabilir.
Belin agriyorsa bence ev içi kullanmak üzere ucuz yollu bi araba al. Ben hep evde kullandım. Eğimli oturur gibi ayarlayinca beni sürekli görür. Banyoya bile araba soktugum oldu. Klozete kucagimda yaxda emzirerek oturdugumu hatırlarım.
Onun her dediğini tekrarla.
Puseti Yere değil de masaya veya tezgaha koy.
Pusetin tutma yerine veya arabanin üzerine donence veya lastikli büyük balonlardan as. Farklı renklerde olsun. Iyice yıka balonlari ve içine az su doldurup bağla. Onlara uzanacak zamanla.
Evde sessizlik olmasin. Ya youtubedan beyaz gürültü, ya radyo, ya da tvde bayanlarin konustugu programları ac kendini yazlikta zannetsin.
Yine yazarım. Bugün bebegim hasta
Eee ben şimdidem bebeğimin o yeni doğduğu hallerini özledim miniş miniş yumuş yumuş bir şeydi küçücüktü minnacıktı yaa ayy çok özledim
Bir yenidogan ozlemi seziyorum 6 ayi bekleyemeyecek misin kiz yoksa2017 haziran anneleri konusu açılmış
Çok duygusalım gene ya
Bende bugünlerde çok ağlak oldum ota bite ağlayıp duruyorum hele doğum fotolarıma bakınca falan film kopuyor 5 defa tup bebek deneyip tamam herşey bitti artık deyip bırakınca kendiliğinden gelen yavrum herşeyimÇok duygusalım gene ya
Ben artık içiyorum, çok da gurur duymayarak. Haftada bir iki kez türk kahvesi ya da nescafe içiyorum. Günde birkaç tane de sigara.. Genelde bebeğim yattıktan sonra 2-3 tane içerim akşamları. Şimdi iş yerindeyken de 2-3 tane içiyorum. Sadece içtikten en az iki saat sonra süt sağmaya özen gösteriyorum.
Tam bir tiryakiyim o konuda ve hamilelik dahil çay içtim içiyorum bildiğim tek zararı demir emilimini azaltıyor olması. O yüzden demir içeren gıdaları fazlaca tüketmeye çalışıyorum böylede kendimi rahatlatıyorum ama başka zararını bilen varsaBu konuda en günahkar benim galiba
Kahvaltıda 3 4 bardak çay içiyorum. Aklıöa eserse gün içinde içelim diyen olursa da kahve içiyorum. Minnoşta uyku sıkıntısı yapmadı. Başka yapabileceği bir sıkıntı var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?