2016 Haziran bebekleri büyüyor

Zor gunler gecirmissiniz cok gecmis olsun. Bazen yiginla para verdigimiz ozel hastaneler bile hastayi dogru duzgun bilgilendirmiyor. Ben dogum yaptigimda hemsire aha bebegin al emzir diye kucagima verdi gitti taburcu olana kadar bir allahin kulu da ne oldu bu bebek emebildi mi ememedi mi diye yardima kontrole glmedi. Nitekim emzirememisim ve bebegim 3 gunde 350 gr kaybetti. Sana bol bol sutynu sag 15 cc yi de buraya getir deselerdi her sey cok farkli olabilirdi. Agizlari eriyo sanki anlatsalar.

Yok, çok büyük değil. Ben de seninle aynı sebepten biraz erken geçtim 4 numaraya, problem olmadı.

Canıım biraz zamana ihtiyacın var.. Ben de benzer durumdaydım.. 40 gün annem bizdeydi sonra birlikte yazlığa gittik.. Bayramdan önceki hafta döndük.. Haftaiçi annem bikaç gün kaldı.. Bayramda kayınvalidemlere gittik.. Ve dönüşte ben de aynı şeyleri hissettim.. Şimdi gün nasıl geçiyor anlamıyorum..
Benim oğlum oyun halısını sevdi baya.. Önceleri ilgilenmemişti şimdi yarım saat kadar oyalıyor kendini.. Sabah ve öğleden sonra 2 kere o orda oyalanırken ben birşeyler yiyorum.. Kısa süreli de olsa uyuyor birkaç kez.. O aralarda acil işlerimi hallediyorum ya da ben de yanına yatıp dinleniyorum... Bir de kucağıma alıp ayna karşısında konuşuyorum.. Şarkı söylüyorum.. Eğleniyoruz.. Gün içinde 2-3 kere de odaları geziyoruz.. Fotoğraflar, değişik motifler, magnetler ilgisini çekiyor.. Bi 15 dk kadar sürüyor... Başlarda devamlı kucakta olmak istiyordu.. Ama sırtım çok ağrıdığı için ben oyun halısına alışması için çabaladım.. Ya da koltuğa yatırıp eline çıngırak, vs veriyorum.. Bi de sophie zürafayı seviyor önce yakından inceleyip sonra doooğru ağzına sokuyor..

Bazen de bizim yatağımıza yatırıpben de yanına yatıyorum maymunluklar yapıp eğlendirmeye çalışıyorum...

Hergün çok kolay olmasa da gün geçtikçe daha rahatlayıp farklı alternatifler yaratır hale geliyorsun..

Çok geçmiş olsun neyse ki geride kalmış bebeğiniz yanınızdabu kadar sıkıntıya süt azalması çok normal olsun canınızı sıkmayın hiç şimdiki mamalar anne sütüne cok yakın her cesiti var çok şükür

Canım masallah senin bebişin kaç kg ki 4e geçtin ben daha 3 e geçeli 2 hafta fln oldum

A
Ayrıca netten ne kadara alıyorsun bilmiyorum ama migrosta primalar indirimli 90lı 3 numarayı 33.9 aldım hala da devam ediyordu hafta sonu. Simdi ne durumda bilmiyorum ama

Evet oyle yapiyim ben hafta sonu uyku yeme saatlerine bakiyim noy edip asiyim
Kızlar bakar mısınız kargoyla ne geldi. Çok mutlu oldum, sanırım bebek bezi falan alırken nette bir form doldurmuştum. Çoğu da sevdiğim kullandığım ürünler
Sanamotive olms bn bile sevndm :)
Canimistersen once kucuk bi paket prima al bide yeni emici kanallar 3 4 e esdeger bn de premium 3 emici kanalalr 4 kullaniyorum aklinda olsn kilo araligi belli ama yeni paketler kucuk ypilmis

Eee ben şimdidem bebeğimin o yeni doğduğu hallerini özledim miniş miniş yumuş yumuş bir şeydi küçücüktü minnacıktı yaa ayy çok özledim

A

Ayrıca netten ne kadara alıyorsun bilmiyorum ama migrosta primalar indirimli 90lı 3 numarayı 33.9 aldım hala da devam ediyordu hafta sonu. Simdi ne durumda bilmiyorum ama
Hadi ya , ben geçen hepsi burada dan 2 paket aldım premium care mi 34 lira

Ben hepsini yapiyorum ucuz yollu puset haric ama almak farz oldu digerini her seferinde sil temizle kullsn olmuo gidiyim alayim bari iyi olacak

Çok duygusalım gene ya
6 ekimde 4 aylık olacak kızım çok çabuk geçiyor zaman
Çok duygusalım gene ya
6 ekimde 4 aylık olacak kızım çok çabuk geçiyor zaman
Bende bugünlerde çok ağlak oldum ota bite ağlayıp duruyorum hele doğum fotolarıma bakınca falan film kopuyor 5 defa tup bebek deneyip tamam herşey bitti artık deyip bırakınca kendiliğinden gelen yavrum herşeyim oldu

Bu konuda en günahkar benim galiba

Kahvaltıda 3 4 bardak çay içiyorum. Aklıöa eserse gün içinde içelim diyen olursa da kahve içiyorum. Minnoşta uyku sıkıntısı yapmadı. Başka yapabileceği bir sıkıntı var mı?

Tam bir tiryakiyim o konuda ve hamilelik dahil çay içtim içiyorum bildiğim tek zararı demir emilimini azaltıyor olması. O yüzden demir içeren gıdaları fazlaca tüketmeye çalışıyorum böylede kendimi rahatlatıyorum ama başka zararını bilen varsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…