- 2 Ekim 2015
- 425
- 680
- 23
- Konu Sahibi superselma
-
- #3.361
Ben o toplatılma mevzusunu sordum eşime , bazı bölgelerde toplatılmış içeriğinden dolayı değil son kullanma tarihi yakın getittirmişler yinede güvenemiyorum işte , marshall yardımlarının bir değişik versiyonu gibi geliyorbaldamlasxixmelis emy0364
Ben de kullanmıyorum. Öyle duruyor. Doktor kullan dese bile muadil isteyeceğim. İçeriğini beğenmedim ve daha önceden toplatılma mevzusu olmuş piyasada. Zaten bir sonraki kontrolümüzde tam kan sayımı olacak onun sonucunu beklemek en mantıklı seçenek diye düşündüm.
Ben kullaniyorum cok memnunum. Biz de anneanneye babaanneye tasiyip duruyoruz:) asili oyuncaklari bebegin cok ilgisini cekiyo. Surekli yakalamaya calisiyo falan. Muzigi donence kadar iyi degil ama idare eder biz pek acmiyoruz. Titresimi bisey ifade etmiyo olmasa da olurmus bence. Yatis pozisyonuna gelmesi guzel bebegim bazen icinde kisa kestirmeler yapiyo ozellikle gunduzleri. Fakat alacaksan icindeki minderin kilifi polyester haberin olsun. Ben katlanmis carsaf veya muslin seriyorum. Kilif diktiren minder yaptiran da duydum.Selamlar
Bizim evde 4moms mamaroo sallanan anakucağı var annem ille benim eve de bir şey alacağım diyor bunu biz iki ev arası taşıyıp duruyoruz da
Tiny Love 3ü bi arada ev tipi uykucu anakucağı kullanan var mı? Onu da annem alsa
Tavsiye eder misiniz?
Normal bence kaç kg doğmuştu, geçen ay kaç kg dıKizlAr bebeğim 4 ay 3 günlük 6700 gr çıktı normal mi sizce
2760 doğdu canım . Geçen ay tartmamistm da.öyle tombik degil işte çok hareketli yediğini yakio galiba. . Bi komşu gördü de ay nasil da zayıf dedi gıcıkNormal bence kaç kg doğmuştu, geçen ay kaç kg dı
ahah benim kızı görse 'bebek nerde bir çubuk görüyorum sadece 'der heralde :)))) benim kız da 2810 doğdu 16 sında 4 aylık olacağız 6 kg :)2760 doğdu canım . Geçen ay tartmamistm da.öyle tombik degil işte çok hareketli yediğini yakio galiba. . Bi komşu gördü de ay nasil da zayıf dedi gıcık
bende de chicconun sallanan ana kucağı var , bende alt açma yaptırmıştım onu seriyorum sert geliyor bana ...Ben kullaniyorum cok memnunum. Biz de anneanneye babaanneye tasiyip duruyoruz:) asili oyuncaklari bebegin cok ilgisini cekiyo. Surekli yakalamaya calisiyo falan. Muzigi donence kadar iyi degil ama idare eder biz pek acmiyoruz. Titresimi bisey ifade etmiyo olmasa da olurmus bence. Yatis pozisyonuna gelmesi guzel bebegim bazen icinde kisa kestirmeler yapiyo ozellikle gunduzleri. Fakat alacaksan icindeki minderin kilifi polyester haberin olsun. Ben katlanmis carsaf veya muslin seriyorum. Kilif diktiren minder yaptiran da duydum.
geçmiş olsun.inşallah büyüdükçe kapanır. çok sık rastlanan bir şey bu karamsar olma, Allah şifa versin.Bugün oğlumun kardiyoloji de kontrolü vardı kalbindeki delik hala kapanmamış çok uzuldum.
çoğu zaman ben de öyleyim. sabahtan başladığım yemeği akşamüstü gibi bitirebiliyorumYa kizlar, ben mi beceriksizim acaba.. Hic bi zaman hamarat bi kadin olmadim, hep ev disinda okulda ya da iste oldum.
Ama dogumdan beri enerjim bitti resmen. Bitmiyor ev isi!! Aklimdan dur bi cay iciyim diye gecirdim, baktim ben o cayi icene kadar 35dk gecmis.. Dort donuyorum evin icinde bitmiyoorrr!!
yetersiz falan değiliz canım söyleme öyle. kolay mı öyle hem ev işi hem çocuk. çok zor valla. sen tek başına temizlik yapabiliyorsan iyi, benim temizlik yapmam için eşimin çocuğu oyalaması lazım. ben de ev işi yaparken oğlum bir taraftan mızmızlanırsa çok rahatsız oluyorum vicdanen dediğin gibi. bana ihtiyacı varken geri çeviriyormuşum gibi hissediyorum. bize en bağımlı dönemleri. inşallah ilerde daha rahat olur.Evet haklısın evin işi hiç bitmiyor bütün gün ev temizledim yemek yaptım hala beni bekleyen dünya kadar ütü var. Üstelik bunları yaptığımda da vicdanım sızlıyor çocuklarımın zamanından çalıyormuş gibi hissediyorum.. bebegim hasta olduğundan beri de huyu değişti gündüz 2 saat uyurken şimdi 10 15 dk anca uyuyor ve sürekli ağlıyor. Uyku düzenini nasıl toparlicam bilemiyorum. Yetemedigimi hissediyorum...
ben de vermicem artık şu ilacı. doktora sorayım bir önce nedri ne değildir gerek var mıdır.Eşim kullanalım diyor ama ben kullanmayacağım , Dediğin gibi 617 aylıkken kanına baktıracağım , duruma göre hareket edeceğim
kız benimki 4.ay kontrolünde 5.700dü. ben napayım2760 doğdu canım . Geçen ay tartmamistm da.öyle tombik degil işte çok hareketli yediğini yakio galiba. . Bi komşu gördü de ay nasil da zayıf dedi gıcık
Ben kullaniyorum cok memnunum. Biz de anneanneye babaanneye tasiyip duruyoruz:) asili oyuncaklari bebegin cok ilgisini cekiyo. Surekli yakalamaya calisiyo falan. Muzigi donence kadar iyi degil ama idare eder biz pek acmiyoruz. Titresimi bisey ifade etmiyo olmasa da olurmus bence. Yatis pozisyonuna gelmesi guzel bebegim bazen icinde kisa kestirmeler yapiyo ozellikle gunduzleri. Fakat alacaksan icindeki minderin kilifi polyester haberin olsun. Ben katlanmis carsaf veya muslin seriyorum. Kilif diktiren minder yaptiran da duydum.
KizlAr bebeğim 4 ay 3 günlük 6700 gr çıktı normal mi sizce
Ergo Baby 360 Four Position kanguru aldım
Umarım memnun kalırım
Kaç gündür kanguru araştırmaktan ciğerim soldu
Ya kizlar, ben mi beceriksizim acaba.. Hic bi zaman hamarat bi kadin olmadim, hep ev disinda okulda ya da iste oldum.
Ama dogumdan beri enerjim bitti resmen. Bitmiyor ev isi!! Aklimdan dur bi cay iciyim diye gecirdim, baktim ben o cayi icene kadar 35dk gecmis.. Dort donuyorum evin icinde bitmiyoorrr!!
Bence kalırsın canım, ben çok memnun bir şekilde kullanıyorum. Bebek arabasının kullandığım bir elin parmağını geçmez ama kanguruyu devamlı kullanıyorum.Ergo Baby 360 Four Position kanguru aldım
Umarım memnun kalırım
Kaç gündür kanguru araştırmaktan ciğerim soldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?