2016 Haziran bebekleri büyüyor

baldamlasxixmelis emy0364
Ben de kullanmıyorum. Öyle duruyor. Doktor kullan dese bile muadil isteyeceğim. İçeriğini beğenmedim ve daha önceden toplatılma mevzusu olmuş piyasada. Zaten bir sonraki kontrolümüzde tam kan sayımı olacak onun sonucunu beklemek en mantıklı seçenek diye düşündüm.
 
Ben o toplatılma mevzusunu sordum eşime , bazı bölgelerde toplatılmış içeriğinden dolayı değil son kullanma tarihi yakın getittirmişler yinede güvenemiyorum işte , marshall yardımlarının bir değişik versiyonu gibi geliyor
 
Ben kullaniyorum cok memnunum. Biz de anneanneye babaanneye tasiyip duruyoruz:) asili oyuncaklari bebegin cok ilgisini cekiyo. Surekli yakalamaya calisiyo falan. Muzigi donence kadar iyi degil ama idare eder biz pek acmiyoruz. Titresimi bisey ifade etmiyo olmasa da olurmus bence. Yatis pozisyonuna gelmesi guzel bebegim bazen icinde kisa kestirmeler yapiyo ozellikle gunduzleri. Fakat alacaksan icindeki minderin kilifi polyester haberin olsun. Ben katlanmis carsaf veya muslin seriyorum. Kilif diktiren minder yaptiran da duydum.
 
2760 doğdu canım . Geçen ay tartmamistm da.öyle tombik degil işte çok hareketli yediğini yakio galiba. . Bi komşu gördü de ay nasil da zayıf dedi gıcık
ahah benim kızı görse 'bebek nerde bir çubuk görüyorum sadece 'der heralde :)))) benim kız da 2810 doğdu 16 sında 4 aylık olacağız 6 kg :)
 
bende de chicconun sallanan ana kucağı var , bende alt açma yaptırmıştım onu seriyorum sert geliyor bana ...
 
çoğu zaman ben de öyleyim. sabahtan başladığım yemeği akşamüstü gibi bitirebiliyorum zaten eli çabuk değilimdir, üstüne bebek bakımı da eklenince tam oldum.
 
yetersiz falan değiliz canım söyleme öyle. kolay mı öyle hem ev işi hem çocuk. çok zor valla. sen tek başına temizlik yapabiliyorsan iyi, benim temizlik yapmam için eşimin çocuğu oyalaması lazım. ben de ev işi yaparken oğlum bir taraftan mızmızlanırsa çok rahatsız oluyorum vicdanen dediğin gibi. bana ihtiyacı varken geri çeviriyormuşum gibi hissediyorum. bize en bağımlı dönemleri. inşallah ilerde daha rahat olur.
 
2760 doğdu canım . Geçen ay tartmamistm da.öyle tombik degil işte çok hareketli yediğini yakio galiba. . Bi komşu gördü de ay nasil da zayıf dedi gıcık
kız benimki 4.ay kontrolünde 5.700dü. ben napayım iyi bence kilosu. napcaksa millet şu çocukların kilosunu, yemesini, içmesini, uyumasını her şeye bir yorum yapacaklar illa
 

Teşekkür ederim canım
Bir de chicco new pocket ana kucağı var o da güzel görünüyor fiyatı daha uygun
 
Ergo Baby 360 Four Position kanguru aldım
Umarım memnun kalırım
Kaç gündür kanguru araştırmaktan ciğerim soldu

Canım kullanınca yorumlarını bekliyorum :)
Ben de bu modele bakıyorum bir de babybjorn ün birkaç modelime. Yüzü dışarı bakabilen birşey almam lazım, bizim bıdık meraklı köfte çünkü.
 

Becerikli olup ev işini bitiren beri gelsin!!! Aman Allah'ım işten eve geliyorum herşey eşimin kılı tüyü yıkancak çamaşır ütülencek çamaşır ilgilenilecek bir bebek. Allah razı olsun annemin baktığı gün çamaşır olmuyo haftada bi gün kızıma eşim ilgi gösterirken hemen evi silip süpürüyorum küçük olduğu için çabuk bitiyo. Ama yemek derdi bulaşık toz ertesi gün işe giderken giyilcekler ayy yazarken yoruluyorum dediğin gibi canım kahve istiyo evde ablamı arıyorum gel bi kahve içelim diye.
 
Ergo Baby 360 Four Position kanguru aldım
Umarım memnun kalırım
Kaç gündür kanguru araştırmaktan ciğerim soldu
Bence kalırsın canım, ben çok memnun bir şekilde kullanıyorum. Bebek arabasının kullandığım bir elin parmağını geçmez ama kanguruyu devamlı kullanıyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…