- Konu Sahibi superselma
-
Ben 11 gibi yatmadan emziriyorum. Sonra 3 te filan uyanıyor. Sonra da 5 6 gibi uyanıyor. Bazen 7 de. Geç yatsa da aynı saatlerde uyanıor.Sabaha kadar uyuyorsa iyi
Yok canım ya benim ablam 6 ay sonra olmuştu. Bakalım ben ne zaman olcam :)=µ
bunun standardi yok mu?
Ya ben de bir bende var sanıyordum. Geçici bir şey olmasına çok sevindim. Yapalım da geçsin. Kilo verdikçe de geçer diye düşünüyorum.Tam sayı hatirlamiyorum. Yavaş yavaş artirarak yapılıyordu. Sabah öğle akşam kafam estikce yapacağım. Bende yine oluştu başlayacam
Benim arkadaşım kullandı ve çok faydasını görmüş. Ondan da çemen otu var. kesin işe yarar :) Ama dediğim gibi dikkat et. Çok artıyorKızlar9ay gaza geldim , eşime eczaneden Çemen otu hapı al dedim , galactago almış , kullanan var mı ?
kizlar dogumdan ne kadar sonra regl oldunuz?
ben hala regl olmadim.
Ben 11 gibi yatmadan emziriyorum. Sonra 3 te filan uyanıyor. Sonra da 5 6 gibi uyanıyor. Bazen 7 de. Geç yatsa da aynı saatlerde uyanıor.
Ya bu bildiğimiz çemen mi? pastırmadaki. tablette hiç koku yok. Etkili dozu teninin akçaağaç şurubu gibi kokana kadar (o nasıl kokuyorsa artık) alarak bulabilirsiniz yazıyor her yerde. Ama benim kokumda bir değişiklik olmadı :)9ay çemen otu çok kötü kokuyor be :)
bende de oyle, ben de korktum "acaba" diye...semurcan ben de regl olmadım canım. 40 gün bitince 1-2 gün kahverengi lekelenme oldu hepsi bu.
hadi insallah.Ben iki hafta önce oldum tatlım 2. 2 buçuk ay sonra oldum yani
Canım verdiğim bilgiler için teşekkür ederim , 15 damla atılıyormuş günde 3 kez ben 5 damla attım o bile artırdı resmen 1.5 saatte tekrar doldu göğüslerim , biz Gündü koşa aralıklarla emiyoruz , bu arada tv konusunda eşimle hep kavga halindeyiz çok dikkatini çekiyor Kızımın ben hiç açmıyorum eşim akşam gelince izlemek istiyor sadece oturma odasına kurduk TV'yi ... Birde bana hamileyken 2 yaşına kadar tv izletmeyeceğiz diyordu :/Kızlar doktorun söylediği bir şeyi yazmayı unutmuşum.
TV ilgisini çeker ama izlemesin. Dikkat dağınıklığı, otizm, hiperaktivite bulgularına sebep olur dedi.
Selam canım :) ben bebeği Ayağımda sallarken giriyorum kk :))) burası bağımlılık yaptı resmen... Önceden kk denilince bıyık altından gülerdim girenlere :)))) hamilelik boyunca çok güzel deneyimler paylaşımlar eşininde bırakamadım , keşke ilk gebeliğimde de girseymişim kk ya dedim :)selam kızlar yeni konumuz hayırlı olsun. ben hep geriden geliyorum yaa yetişemiyorum okumaya sizi, okusam bile cevap veremiyorum :))) her gün kk'ya girecek vakti nasıl buluyorsunuz ya ne güzel :) ben bebişşe ve ev işlerine zor yetiyorum valla, herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım.
Kızlar doktorun söylediği bir şeyi yazmayı unutmuşum.
TV ilgisini çeker ama izlemesin. Dikkat dağınıklığı, otizm, hiperaktivite bulgularına sebep olur dedi.
ah ah :) ben olsam çok sevinirim o ihtimalebende de oyle, ben de korktum "acaba" diye...
ben de emzirirken, ayağımda sallarken girebiliyorum işte ancak. aynen ben de bağımlı oldum sanki, bakamayınca merak ediyorum ne yazmışlar diye:)Selam canım :) ben bebeği Ayağımda sallarken giriyorum kk :))) burası bağımlılık yaptı resmen... Önceden kk denilince bıyık altından gülerdim girenlere :)))) hamilelik boyunca çok güzel deneyimler paylaşımlar eşininde bırakamadım , keşke ilk gebeliğimde de girseymişim kk ya dedim :)
A harika, hadi artsın :)Canım verdiğim bilgiler için teşekkür ederim , 15 damla atılıyormuş günde 3 kez ben 5 damla attım o bile artırdı resmen 1.5 saatte tekrar doldu göğüslerim , biz Gündü koşa aralıklarla emiyoruz , bu arada tv konusunda eşimle hep kavga halindeyiz çok dikkatini çekiyor Kızımın ben hiç açmıyorum eşim akşam gelince izlemek istiyor sadece oturma odasına kurduk TV'yi ... Birde bana hamileyken 2 yaşına kadar tv izletmeyeceğiz diyordu :/
Sütünüzün olmadığını nasıl anlıyorsunuz? Benim memelerim seme gibi oluyorlar bomboş yumuşacık ama sıkıyorum süt çıkıyor. Kız saat saat emiyor ama bırakınca süt damlamaya devam ediyor. ben o yüzden hep sütüm var sanıyorum. Olmadığına nasıl kanaat getiriliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?