2016 Haziran bebekleri büyüyor

Kızlar emy0364 _peri_ Dr. Ümit Aktaş'ın ilaçsız yaşam sitesinden sipariş verdim çemen otu tabletini. Günde 3 tablet aldım ama anladım ki çok dikkatli kullanmak lazım. Hatta gerçekten sütünüz az değilse bence kullanılmamalı. Benim normalde bu saatte sütüm kalmazdı, şimdi bol bol var, emzirdim ve hala dolu. Sağmak zorundayım. Sağmazsam tıkanır. Mastite davetiye çıkarabilir. Ihtiyaçtan fazlasını üretmek de iyi değil.

_peri_ bence alerji geçince dene canım.
emy0364 çok geçmiş olsun iltihap kötü olmuş. Çemen otu ile sütün iyice artar ve mastit kötüye gidebilir. İyice iyileşince dene. Şevkteti bostan ile beraber kullanınca etkisi de artıyor. İstediğin miktara gelince bırakıyorsun. Sürekli kullanılmasına gerek yok.

Son düzenleme:
Tam sayı hatirlamiyorum. Yavaş yavaş artirarak yapılıyordu. Sabah öğle akşam kafam estikce yapacağım. Bende yine oluştu başlayacam
Ya ben de bir bende var sanıyordum. Geçici bir şey olmasına çok sevindim. Yapalım da geçsin. Kilo verdikçe de geçer diye düşünüyorum.

kizlar dogumdan ne kadar sonra regl oldunuz?
ben hala regl olmadim.

Ben olmadim henuz bebeim 3 ay 3 gunluk

Ben 11 gibi yatmadan emziriyorum. Sonra 3 te filan uyanıyor. Sonra da 5 6 gibi uyanıyor. Bazen 7 de. Geç yatsa da aynı saatlerde uyanıor.

Ne guzel iste canim:) benim bebegim 23 civari uyuyor kesintisiz 4 saat uyuyor sonra 2 saatte bir uyanip emiyor bu durum sabah 10-11e kadar devam ediyor

Woombie kundak kullanirken 6 saat uyuryordu kesintisiz ama.artik kundak kucuk geliyoe tekrar 3-6 aylik olani da satin almak istemiyorum

9ay çemen otu çok kötü kokuyor be :)
Ya bu bildiğimiz çemen mi? pastırmadaki. tablette hiç koku yok. Etkili dozu teninin akçaağaç şurubu gibi kokana kadar (o nasıl kokuyorsa artık) alarak bulabilirsiniz yazıyor her yerde. Ama benim kokumda bir değişiklik olmadı :)

Son düzenleme:
selam kızlar yeni konumuz hayırlı olsun. ben hep geriden geliyorum yaa yetişemiyorum okumaya sizi, okusam bile cevap veremiyorum :))) her gün kk'ya girecek vakti nasıl buluyorsunuz ya ne güzel :) ben bebişşe ve ev işlerine zor yetiyorum valla, herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım.

Kızlar doktorun söylediği bir şeyi yazmayı unutmuşum.

TV ilgisini çeker ama izlemesin. Dikkat dağınıklığı, otizm, hiperaktivite bulgularına sebep olur dedi.
Canım verdiğim bilgiler için teşekkür ederim , 15 damla atılıyormuş günde 3 kez ben 5 damla attım o bile artırdı resmen 1.5 saatte tekrar doldu göğüslerim , biz Gündü koşa aralıklarla emiyoruz , bu arada tv konusunda eşimle hep kavga halindeyiz çok dikkatini çekiyor Kızımın ben hiç açmıyorum eşim akşam gelince izlemek istiyor sadece oturma odasına kurduk TV'yi ... Birde bana hamileyken 2 yaşına kadar tv izletmeyeceğiz diyordu :/

Selam canım :) ben bebeği Ayağımda sallarken giriyorum kk :))) burası bağımlılık yaptı resmen... Önceden kk denilince bıyık altından gülerdim girenlere :)))) hamilelik boyunca çok güzel deneyimler paylaşımlar eşininde bırakamadım , keşke ilk gebeliğimde de girseymişim kk ya dedim :)

Kızlar doktorun söylediği bir şeyi yazmayı unutmuşum.

TV ilgisini çeker ama izlemesin. Dikkat dağınıklığı, otizm, hiperaktivite bulgularına sebep olur dedi.

Kipir kipir olan cocugum tv karisina gecince put gibi duruyor oyle bön bön bakıor bunu gordum ya ben dha da tv karsisina koymam artik 1 kere koydum bakalim ilgisini cekecek mi dye bir daha da koymadim tv karsisindan alip hemen sarkialr soylemeye basladim kizima gulduk eglendik beraber

ben de emzirirken, ayağımda sallarken girebiliyorum işte ancak. aynen ben de bağımlı oldum sanki, bakamayınca merak ediyorum ne yazmışlar diye:)

A harika, hadi artsın :)
Tv've sırtı dönük durabilirsiniz dedi.

Gögüslerim 3aydir hoc bukadar yumisak olmamisti ve oglum 3-5 kere cektikten sonra süt inerdi hemen sertlesirdi simdi baya bi cekiyo gelmeyince kiziyo zorluyorum bir dk falan emerse anca süt iniyo ama az sertlesmiyo o bitince yine agliyo cunku doymuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…