- 30 Eylül 2015
- 743
- 1.112
- 113
- Konu Sahibi superselma
-
ya bırak bunları ne falıymış çarpılacan :))) birşey olmaz doğurursun inş, yaşın genç daha.Bu arada çin takvimi de rus takvimi de tutmadı bende ikisi de erkek diyordu
Bu arada lisedeyken fln yüzük falı bakmıştık 3 çocuk çıkmıştı bende
Düşükler de dahilmiş ya çok üzüldüm benim 1 düşük oldu 1 hakkım gitti mi yani ben 4 çocuk yapacaktım
Yüzük falı tutumuyor deyin banaa
Gece gece buna taktım iyi mi
Eşimde de 3 çocuk çıkmıştı
Ikimizde de sırasıyla oğlan-kız-oğlan çıkmıştı
Şimdiki bebegim kız olduguna göredüşük olan erkek miydi ki gece gece dert edindim evet yüzük falina gore bir çocuk hakkim kaldı ya o da dusuk olursa tek çocuğum mu olacak
Kız inanma böyle şeylere:)) yüzük falı nasıl bişeymiş ilk defa duydum:)Bu arada çin takvimi de rus takvimi de tutmadı bende ikisi de erkek diyordu
Bu arada lisedeyken fln yüzük falı bakmıştık 3 çocuk çıkmıştı bende
Düşükler de dahilmiş ya çok üzüldüm benim 1 düşük oldu 1 hakkım gitti mi yani ben 4 çocuk yapacaktım
Yüzük falı tutumuyor deyin banaa
Gece gece buna taktım iyi mi
Eşimde de 3 çocuk çıkmıştı
Ikimizde de sırasıyla oğlan-kız-oğlan çıkmıştı
Şimdiki bebegim kız olduguna göredüşük olan erkek miydi ki gece gece dert edindim evet yüzük falina gore bir çocuk hakkim kaldı ya o da dusuk olursa tek çocuğum mu olacak
Al benden dé o kadar. Ben de 30 yaşındayim zor gelio. Ki eşim yanimda annemlerde yim 2 aydır .yemek temizlik bişi yapmiom. Bazen nefes alıyim die .bebeği veriom eşime yemek yapıveriyorm sofra falan.. zor gerçeten tabi annelik çok güzel onun bi gülüşüné dunyayi vermem ama bazen sikiliyirm hep aynı şeyleri yapmak hep bebeğin başını beklemek. .uyusam die bakıom bu saatler dé uyuma sa napar im bilmiomben 35 gündür memleketteyim ya hiç ev işi yapmadım annem ve kızkardeşim yaptı. çocuğu sevdiler arada ufak tefek oyaladılar ama eşim olmadan gece gündüz kendim baktım. ev işi yapmasanda eşinin desteği olmadan tek bakmak çok zor çocuğa. ev işi daha kolay. yapıyorsun bitiyor bi nefes alıyorsun. bu bitmiyor anacım benim enerjim bitiyor bizimkinin eller ayaklar hala çırpınıyor. 32 yaşında anne olunca böyle mi oluyor acaba. 2. ve 3. çocuklarda ne yapcam ben bilmiyorum
Anammm 7 bucukta uyuyirsa kaçtaa kalkar bu bebe. Benim ki 11 de yatar 7de gözler filDir fildirBence erken canım hava bile kararmıyor daha:)
ben de yatıp kalkıp düzenli bir gece uykusu olmasına şükrediyorum. Allahtan 21.30-22.00 gibi uyuyor daha 8.30 lara kadar doğru düzgün uyanmıyor ben alıp emziriyorum uyanmadan geri koyuyorum.Al benden dé o kadar. Ben de 30 yaşındayim zor gelio. Ki eşim yanimda annemlerde yim 2 aydır .yemek temizlik bişi yapmiom. Bazen nefes alıyim die .bebeği veriom eşime yemek yapıveriyorm sofra falan.. zor gerçeten tabi annelik çok güzel onun bi gülüşüné dunyayi vermem ama bazen sikiliyirm hep aynı şeyleri yapmak hep bebeğin başını beklemek. .uyusam die bakıom bu saatler dé uyuma sa napar im bilmiom
Kız pembis komiksin ha. Bi de öyle sıkıntılı doğum yapmış çalışan biri olarak bendé de var bu his . Sanırım yıpranmış ken 2. De aradan çıksın istiozVallahi herhalde iki cocukla birden yatacagim ben ya da ikisini de kucagima alacagim hep sanirim kizimi kendime cok fena alistirdim gibi geliyor
Artik benden baskasinin kucagina gitmiyor babasinin bile
Bunun icin daha erken degil mi?
Ben de bi cilginlik yapip esime haydi 2.yi yapalm dedim kabul etmedi
Neden 2. Cocuk istegime engel olamiyorum nye icimde bu kde asiri istek var anlamiyorum
Evet evet seytan kulağına kurşunben de yatıp kalkıp düzenli bir gece uykusu olmasına şükrediyorum. Allahtan 21.30-22.00 gibi uyuyor daha 8.30 lara kadar doğru düzgün uyanmıyor ben alıp emziriyorum uyanmadan geri koyuyorum.
Hayirlı olsun..Senin meslek neydi. .Ay. Ağrı uzak anacim allah bizlere kolaylik versin .evet eşim çok özledi ona da sık sık foto ve video gönderiyordum. iyi ki whatsapp var:))
kızlar bu arada ağrı daki evim temizlendi. eşyalarımız gitti nakliyatçılar kurmuşlar mobilyaları foto attılar. ben gidince tabak çanak kıyafet vs ince iş yerleştiricem, eşim çocuk bakarken. orda bir ev var uzakta gitmesemde görmesemde o ev benim evim:)))
Enjektorle de istemedi cnm ya silikon ucu nereye takmışCanım arkadaşım enjektörle veriyor biberon almayan kızına.
Bir de bu ilk günlerde kullandığımız silikon meme uçları vardı ya onunla da almış bebek.
ben pedodontist im canım. çocuk diş hekimi yani. ağrı ya eşimin tayini çıktı benim kadrom hala antalya da. ücretsiz izne ayrıldım gidiyorum eşimle. peşinden bi çocuk daha yapıp bir süre böyle takılcam.Hayirlı olsun..Senin meslek neydi. .Ay. Ağrı uzak anacim allah bizlere kolaylik versin .
ya bırak bunları ne falıymış çarpılacan :))) birşey olmaz doğurursun inş, yaşın genç daha.
Kız inanma böyle şeylere:)) yüzük falı nasıl bişeymiş ilk defa duydum:)
Eşinle lisesen beri mi tanışıyorsunuz ne güzel:)
Kız pembis komiksin ha. Bi de öyle sıkıntılı doğum yapmış çalışan biri olarak bendé de var bu his . Sanırım yıpranmış ken 2. De aradan çıksın istioz
ben pedodontist im canım. çocuk diş hekimi yani. ağrı ya eşimin tayini çıktı benim kadrom hala antalya da. ücretsiz izne ayrıldım gidiyorum eşimle. peşinden bi çocuk daha yapıp bir süre böyle takılcam.
kızlar aklıma ne geldi. benim sessizce başka topiklerde (anne topikleri) gezme huyum vardır bilirsiniz. son zamanlarda giremiyordum bi gün gündüz kızım uzunca uyuyunca fırsat oldu bi girdim. kasım annelerinde birisi arkadaşlarına yazmış nazofarenks (geniz ve yutak kısmı) kanseri olmuş kadın dua edin diyordu. daha yavrusu kasımda doğmuş minicik düşünsenize. Allah şifa versin inş. yavrularımız sağlam, biz sağlam Allah a binlerce şükretmeliyiz aslında. bunlar tatlı yorgunluklar tatlı anılar biriktireceğiz ve bitecek inş.
bir de ocak annelerinde pembedon5 diye biri var. çok komik sırf onun için o sayfayı okuyorum fırsat buldukça.
Benim 90 gün oldu daha olmadim.iki hafta önce iki gün leke geldi o da regl miydi bilmiyorum.ilk doğumdan sonra 7 .ayda regl olmuştum(ek gıdaya geçince emzirme araliklari uzadi sik sik emzirmeyi kesince) genelde 6 ay sonra olunuyor.kizlar dogumdan ne kadar sonra regl oldunuz?
ben hala regl olmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?