2016 Haziran bebekleri büyüyor

ben 35 gündür memleketteyim ya hiç ev işi yapmadım annem ve kızkardeşim yaptı. çocuğu sevdiler arada ufak tefek oyaladılar ama eşim olmadan gece gündüz kendim baktım. ev işi yapmasanda eşinin desteği olmadan tek bakmak çok zor çocuğa. ev işi daha kolay. yapıyorsun bitiyor bi nefes alıyorsun. bu bitmiyor anacım benim enerjim bitiyor bizimkinin eller ayaklar hala çırpınıyor. 32 yaşında anne olunca böyle mi oluyor acaba. 2. ve 3. çocuklarda ne yapcam ben bilmiyorum

ya bırak bunları ne falıymış çarpılacan :))) birşey olmaz doğurursun inş, yaşın genç daha.

Kız inanma böyle şeylere:)) yüzük falı nasıl bişeymiş ilk defa duydum:)

Eşinle lisesen beri mi tanışıyorsunuz ne güzel:)

Al benden dé o kadar. Ben de 30 yaşındayim zor gelio. Ki eşim yanimda annemlerde yim 2 aydır .yemek temizlik bişi yapmiom. Bazen nefes alıyim die .bebeği veriom eşime yemek yapıveriyorm sofra falan.. zor gerçeten tabi annelik çok güzel onun bi gülüşüné dunyayi vermem ama bazen sikiliyirm hep aynı şeyleri yapmak hep bebeğin başını beklemek. .uyusam die bakıom bu saatler dé uyuma sa napar im bilmiom

ben de yatıp kalkıp düzenli bir gece uykusu olmasına şükrediyorum. Allahtan 21.30-22.00 gibi uyuyor daha 8.30 lara kadar doğru düzgün uyanmıyor ben alıp emziriyorum uyanmadan geri koyuyorum.

Kız pembis komiksin ha. Bi de öyle sıkıntılı doğum yapmış çalışan biri olarak bendé de var bu his . Sanırım yıpranmış ken 2. De aradan çıksın istioz

ben de yatıp kalkıp düzenli bir gece uykusu olmasına şükrediyorum. Allahtan 21.30-22.00 gibi uyuyor daha 8.30 lara kadar doğru düzgün uyanmıyor ben alıp emziriyorum uyanmadan geri koyuyorum.
Evet evet seytan kulağına kurşun sukur boylelelr emzirip koyunca ya simdi uyumasaydi agalsaydı die dié senaRYO kuruöm ay allah korusun

Hayirlı olsun..Senin meslek neydi. .Ay. Ağrı uzak anacim allah bizlere kolaylik versin .

kızlar aklıma ne geldi. benim sessizce başka topiklerde (anne topikleri) gezme huyum vardır bilirsiniz. son zamanlarda giremiyordum bi gün gündüz kızım uzunca uyuyunca fırsat oldu bi girdim. kasım annelerinde birisi arkadaşlarına yazmış nazofarenks (geniz ve yutak kısmı) kanseri olmuş kadın dua edin diyordu. daha yavrusu kasımda doğmuş minicik düşünsenize. Allah şifa versin inş. yavrularımız sağlam, biz sağlam Allah a binlerce şükretmeliyiz aslında. bunlar tatlı yorgunluklar tatlı anılar biriktireceğiz ve bitecek inş.

bir de ocak annelerinde pembedon5 diye biri var. çok komik sırf onun için o sayfayı okuyorum fırsat buldukça.

Hayirlı olsun..Senin meslek neydi. .Ay. Ağrı uzak anacim allah bizlere kolaylik versin .
ben pedodontist im canım. çocuk diş hekimi yani. ağrı ya eşimin tayini çıktı benim kadrom hala antalya da. ücretsiz izne ayrıldım gidiyorum eşimle. peşinden bi çocuk daha yapıp bir süre böyle takılcam.

ya bırak bunları ne falıymış çarpılacan :))) birşey olmaz doğurursun inş, yaşın genç daha.

Yüzuk falına inat 4 tane doğuracağım ya

Kız inanma böyle şeylere:)) yüzük falı nasıl bişeymiş ilk defa duydum:)

Eşinle lisesen beri mi tanışıyorsunuz ne güzel:)

Iste sac teline alyans takip avucunun uzerinde degdirmeden bekliyosun hareket ediyor fln kac kere hareket ederse o kadar cocuk demek

Evet esimle 16 aydir evliyiz ama.biz 7yili devirdir 7 yil 7 aydir beraberiz

Kız pembis komiksin ha. Bi de öyle sıkıntılı doğum yapmış çalışan biri olarak bendé de var bu his . Sanırım yıpranmış ken 2. De aradan çıksın istioz

Galiba dedigin gibi skntiyi arayi cok uzatmadan cekmek

Ne zaman yapmayi dusunuyosun 2.yi
Ben esime yapalim dedim kabul etmedi 7.7.2017de dogurayim diyordum

Buraya da benim icin geliyorsun di mi hadi itiraf et

Ah cnm cok uzuldum bu bahsettigin kisiye ben de dua edecegim.. bizim hayatimizin icine eden sey zaten bu illet

Rabbim sifa versin yavrusuna bagislasin onu

kizlar dogumdan ne kadar sonra regl oldunuz?
ben hala regl olmadim.
Benim 90 gün oldu daha olmadim.iki hafta önce iki gün leke geldi o da regl miydi bilmiyorum.ilk doğumdan sonra 7 .ayda regl olmuştum(ek gıdaya geçince emzirme araliklari uzadi sik sik emzirmeyi kesince) genelde 6 ay sonra olunuyor.

Gün içinde nurse hurvey s verilir rezene içilir bio Gaia verilir ayaklarının altına acı elma yağı ile mesaj yapılır karnına masaj yapılır üstüne fitil verilir ve sonuç akşam şu saat okur bebegim hala pirtlatamaz ne gazmis ya böyle bişey yok çocuk artık aglamaktan mahvoldu ben Kahroldum daha napiyim da rahatlasin bilmiyorum

ya ücretsiz iznimin bitmesine yakın (ağustos 2018) 32 haftalara yakın olayım işe bi gidip gözüküp hemen doğum iznine kaçayım istiyorum. hem yıpranmış eve kapanıp kariyerime ara vermişken 2. ye yapayım hem yaş geçmesin, hem kocamla birarada olayım, hemde önümü görene kadar kadrom dursun istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…