- 12 Ekim 2008
- 7.106
- En iyi cevaplar
- 2
- 16.308
- 773
- Konu Sahibi superselma
-
Bel çevresi genişliyor hamilelikte
Kızlar bayramdan sonra okula başlıcam sorun şu ki meme dışında bişey vermedim bu kac kez biberon vermeyi denedim ama almadı avent vermiştim ben şimdi napicam bi akıl verin
Ayaklarda skıntı yok sırt Ağrı'sıyla uyanırım her sabah istisnasızAyaklar40 giyiyordum şimdi 40lar bile olmuyor
Bir de benim ayaklarım çok ağrıyor ve sabah uyanınca ayak bileklerimi tam hareket ettiremiyorum. Doğum yapan arkqdaşlarımda da olmuş. Sizlerde olmadı mı?
Bir arkadaş da aynı şeyi yazmış. Benim daha 3 kilom var ama oluyor pantolonlarım :/Baskül mü bozuk:)) ben de 59la hamile kalmıştım 58 olmuşum da pantolonlarım olmuyor
Pili bitiyordu canım ne zamandır tekliyor öyle :):)Tartıyı sert bit zemine koy canım , seramik yada beton :) laminantta ben 5 kilo eksik veya fazla çıktığımı bilirim
Ben 36 37 giyiyordum. Hala da giyiyorum oluyor ayakkabılarım. Sabah kalkınca ağrı yok gece yatarken var o da günün yorgunluğu sanırım.Ayaklar40 giyiyordum şimdi 40lar bile olmuyor
Bir de benim ayaklarım çok ağrıyor ve sabah uyanınca ayak bileklerimi tam hareket ettiremiyorum. Doğum yapan arkqdaşlarımda da olmuş. Sizlerde olmadı mı?
Henüz pek regl olan yok canım ya :) birkaç kişi oldu bildiğim kadarıyla. Onlar da yakın zamanda. Bende henüz bir şey yok.kizlar dogumdan ne kadar sonra regl oldunuz?
ben hala regl olmadim.
Henüz pek regl olan yok canım ya :) birkaç kişi oldu bildiğim kadarıyla. Onlar da yakın zamanda. Bende henüz bir şey yok.
kizlar dogumdan ne kadar sonra regl oldunuz?
ben hala regl olmadim.
97 günlüğüz olmadım henüzkizlar dogumdan ne kadar sonra regl oldunuz?
ben hala regl olmadim.
Sabaha kadar uyuyorsa iyiBen bebişi 7 buçukta uyutuyorum çok mu erken?
ahaha canım çok sağol çok açıklayıcı oldu. Bunu yapacağım. Kaç defa yapmamız gerekiyor acaba?
Dik durmak için sanırım bi aralar duramıyorum diye fizik ve ortopedi doktorlarına gitmiştim bana göstermiştiler..işe yarıyor..
superselma canım ne güzel çizmişsin benim resim yapma yeteneğim 0:) mesleğin neydi bu arada?
Ayaklar40 giyiyordum şimdi 40lar bile olmuyor
Dik durmak için sanırım bi aralar duramıyorum diye fizik ve ortopedi doktorlarına gitmiştim bana göstermiştiler..işe yarıyor..
superselma canım ne güzel çizmişsin benim resim yapma yeteneğim 0:) mesleğin neydi bu arada?
Oo canim naptin sen ya :) hali yikamak cok yorucu bir is. Ama cok da eglenceli :) bak simdi canim cekti zaten hava da sicak, cupidik cupidik sularin icinde hali yikayasim milleti hortumla islatasim geldi :)
Ben iki hafta önce oldum tatlım 2. 2 buçuk ay sonra oldum yanikizlar dogumdan ne kadar sonra regl oldunuz?
ben hala regl olmadim.
Ay ne güzel vallaBi gaza geldim ışte :)
Yıkamaya vereceğime eltime vereyim dedim. 2buçuk saatte 33m2 Halı yikadik.
Eli çabuk becerikli.
Bi de üstüne diğer eltim çağırdı kvnin evinin önünde kısır yaptık yedik cümbür cemaat.
Kv ağladı sevincinden bi arada olmamiza
Yarın sabah da eltim temizliğe yardima gelecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?