2016 Haziran bebekleri büyüyor

Kızlar bayramdan sonra okula başlıcam sorun şu ki meme dışında bişey vermedim bu kac kez biberon vermeyi denedim ama almadı avent vermiştim ben şimdi napicam bi akıl verin

Canım arkadaşım enjektörle veriyor biberon almayan kızına.
Bir de bu ilk günlerde kullandığımız silikon meme uçları vardı ya onunla da almış bebek.

Ayaklar 40 giyiyordum şimdi 40lar bile olmuyor

Bir de benim ayaklarım çok ağrıyor ve sabah uyanınca ayak bileklerimi tam hareket ettiremiyorum. Doğum yapan arkqdaşlarımda da olmuş. Sizlerde olmadı mı?
Ben 36 37 giyiyordum. Hala da giyiyorum oluyor ayakkabılarım. Sabah kalkınca ağrı yok gece yatarken var o da günün yorgunluğu sanırım.

ahaha canım çok sağol çok açıklayıcı oldu. Bunu yapacağım. Kaç defa yapmamız gerekiyor acaba?

Tam sayı hatirlamiyorum. Yavaş yavaş artirarak yapılıyordu. Sabah öğle akşam kafam estikce yapacağım. Bende yine oluştu başlayacam

Reactions: 9ay

Özensiz çizdim ama beğenmene sevindim. Benim analitik geometrim iyi
Fizik öğretmeniyim canım
Evdeyim. 5yıldır özel ders de vermiyorum.
Bebeğim büyüyünce devam inşallah

Son düzenleme:
Ayaklar 40 giyiyordum şimdi 40lar bile olmuyor

Bir de benim ayaklarım çok ağrıyor ve sabah uyanınca ayak bileklerimi tam hareket ettiremiyorum. Doğum yapan arkqdaşlarımda da olmuş. Sizlerde olmadı mı?

Bende hamileyke oluyordu
Dolaşım bozukluğu var bende hareketsizlikten olduğunu düşünüyorum

Oo canim naptin sen ya :) hali yikamak cok yorucu bir is. Ama cok da eglenceli :) bak simdi canim cekti zaten hava da sicak, cupidik cupidik sularin icinde hali yikayasim milleti hortumla islatasim geldi :)

Bi gaza geldim ışte :)
Yıkamaya vereceğime eltime vereyim dedim. 2buçuk saatte 33m2 Halı yikadik.
Eli çabuk becerikli.
Bi de üstüne diğer eltim çağırdı kvnin evinin önünde kısır yaptık yedik cümbür cemaat.
Kv ağladı sevincinden bi arada olmamiza

Yarın sabah da eltim temizliğe yardima gelecek.

Son düzenleme:
Ay ne güzel valla
Kalabalık aile olmak çok farklı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…