2016 Haziran bebekleri büyüyor

Aa senin ikinci cocugun mu:)
Bana ayni insanlar dogum yaptigimda hemen ikinciyi yap dediler sonra mevlidde aman hemen ikinciyi yapma bunu iyice buyut dediler iyi güldüm ya :))

Canim hic mi tik yok:) biraz tiklatmaya baslayin artik aslinda
Tiklatamiyoruz valla:) işin kötüsü ben çok korkuyorum

Valla ben de parka çıkayım dedim sjmid belki sakinlesir die o kadar ağladı ki herkes bize baktı geri döndüm yalnız değilsin yani canım

Valla ben de parka çıkayım dedim sjmid belki sakinlesir die o kadar ağladı ki herkes bize baktı geri döndüm yalnız değilsin yani canım

Hep aynıyız :)

Ben geçen gün uyanır uyanmaz aldım market alışverişine gittim. Girişten çıkışa kadar her an ağladı 15 dakikada kasadan çıkmıştım o kadar kısa kaldım markette. Herkes arabanın içine baktı ağladıkça sanki onların çocukları hiç ağlamadan büyümüş gibi :)

9ay çizmeye çalıştım canım
Yüzün köşeye olacak öne egilip geri yerine geleceksin
Dizin bukulmeyecek sadece dirsekler acilip kapanacak

Reactions: 9ay
Oo canim naptin sen ya :) hali yikamak cok yorucu bir is. Ama cok da eglenceli :) bak simdi canim cekti zaten hava da sicak, cupidik cupidik sularin icinde hali yikayasim milleti hortumla islatasim geldi :)

Baskül mü bozuk:)) ben de 59la hamile kalmıştım 58 olmuşum da pantolonlarım olmuyor

Tartıyı sert bit zemine koy canım , seramik yada beton :) laminantta ben 5 kilo eksik veya fazla çıktığımı bilirim

Tvde duymuştum sağlıklı gelişen bir bebeğin 5. ayında doğum kilosunun 2 katı olması gerekiyormuş. Siz 3 ayda 2 katını aşmışsınoz maşallah bebişe

Sagol canim kucuk dogdu diye cok uzulmustum ama ortalamayi yakaladik sanirim artik

Tiklatamiyoruz valla:) işin kötüsü ben çok korkuyorum

Zor oluyor ama dogumdan daha zor olamaz ya korkma

Kızlar 9ay gaza geldim , eşime eczaneden Çemen otu hapı al dedim , galactago almış , kullanan var mı ?

Galactago kullanmistim ben ise yariyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…