- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi superselma
-
Tamam Can'ımMoralini yüksek tut canım ya
Bebeğinin kafasını kokla gelecek sütün var senin bunu telkin et kendine
Her gece yaşıyorum aynısını yatağın içinde çocuk arıyorum her günben de emzirdikten sonra bebeği beşiğine koyduğumu unuttum birkaç kez. bir uyandım çocuk yok kucağımda, eşimi uyandırdım çocuk nerde kolumdaydı diyorum, yatağına yatırmış üstüne de uyumuşum gayet meğerse.
evet en kötü işe yaramaz :) Dene bana da ber ver canım. Ben bırakınca yine azaldı, o sebeple bugün yavaş yavaş tekrar başladım.iyi işleyen bir sistem yok canım işte maalesef. kızmıştım kendime bundan sonra hiçbir şey alıp denemeyeceğim diye, hayal kırıklığı oluyor çünkü. ama bu hapı denemek istedim, aklımda duracağına midemde dursun
benimki uyanmıyor işte canım ya 7-8 saat uyuyor. Ve kilo alımı düşüyor diye uyandırıyorum. Çemen otu aldın mı?Kendisi uyansın daha iyi ben uyandırmıyorum 3-4 saatte uyanıyor göğüsler boş artık
bayramdan sonra sipariş edeceğim. haber veririm tabii ki.Kızlar bebeğin poposunu pamuk ve zeytinyağı/hindistan cevizi yağı ile temizlesem olur mu?
Sanki sudan daha az tahriş eder gibi.
Kızım var biliyorsunuz. Ön tarafta yapışıklık oluşmuş. Hiç tahriş etmemem gerekiyor. Silerek değil tampon yaparak temizliyorum.
evet en kötü işe yaramaz :) Dene bana da ber ver canım. Ben bırakınca yine azaldı, o sebeple bugün yavaş yavaş tekrar başladım.
Ben 3 aydır temizlikçi almıyorum , 3-4 güne 1 akşam 7-8 arası süpürüyorum , denk geldikçe siliyorum , elimde Islak mendil varsa Kapıların tozunu alıyorum :))) temşzlikçinin arkasından da koşmak gerekiyor dikkat etmiyorlar hiçbirşeyeEllerinize saglik.
Deterjan konusunda ben de cok hassasim. Eve temizlige gelen yardimcima deterjan yetistiremiyorum. Benim 4 ayda bitirdigim siseyi o 3 haftada bitiriyo. Az az kullanirdim ben o ise resmen boca ediyo. Anlamiyorum bu insanlar kendi evlerinde de bu kadar bol mu kullaniyolar. Daha da onemlisi evin ici buram buram deterjan kokuyo genzim yaniyo resmen kucuk bebek var o ne yapsin. Neyse uyardim artik daha az kullaniyo.
Söylediğin siteden sipariş verdim ama 10 günden önce elime ulaşmaz tabibenimki uyanmıyor işte canım ya 7-8 saat uyuyor. Ve kilo alımı düşüyor diye uyandırıyorum. Çemen otu aldın mı?
Sağol canım valla siz de olmasanız hiç bisyeden haberim olmicakCanım ben fisher price piyanolu olandan almıştım taaa hamileyken :):) 2aylık olduğundan beri yatırıyorum tabi o zaman bir şey anlamıyordu. Şimdi de bazı zamanlar pas vermiyor ama aynasında kendini izleyip gülümsüyor ayağıyla tuşlara basınca çıkan müzikte heyecanlanıyor memnunum yani.
Cnm elma yagini da denedim ayaklarina ve gobegine ama bi kez bile pirtlatmadi bez olayını duymamistim inşallah faydası olur çok sağol beze sürmek zararli değildir demianladım canım. elma yağı kullanıyor musun peki göbeğine ayaklarına falan ? benim bir arkadaşım elma yağını bezine de sür dedi, bu da rahatlatırmış. mutlaka her yolu denemişsindir gerçi ama aklıma geleni yazayım yine de. keşke yardımcı olabilsek.
Cnm yumuşak oldukça yağlı süt olurmuş benimkiler de artık sünger gibi yumusakligina Aldanma yanicanım benim zaten sütüm pek yok ama en azından gece uyuyunca göğüslerim doluyordu, sertleşiyordu. gece emzirince geri rahat uyuyordu bebeğim. birkaç gündür gece de süt olmamaya başladı, bakıyorum yumuşacık bomboş gibi. bilemedim noluyor bu sütlere
İnşallshCnm yumuşak oldukça yağlı süt olurmuş benimkiler de artık sünger gibi yumusakligina Aldanma yani
Benim yumuşak olduğunda süt çıkmıyor çok fazla pompayla sağdığımda , çok bastırmam gerekiyor , ama emdiği zaman yarım saat emiyor demekki çekiyor sütüCnm yumuşak oldukça yağlı süt olurmuş benimkiler de artık sünger gibi yumusakligina Aldanma yani
Canım bebeğin çekmesiyle pompanınki çok farklı. Oğlum çekerken içimden süt geldiğini hissediyorum ama pompada olmuyor o his. Bebekler çok kuvvetli çekiyorlarBenim yumuşak olduğunda süt çıkmıyor çok fazla pompayla sağdığımda , çok bastırmam gerekiyor , ama emdiği zaman yarım saat emiyor demekki çekiyor sütü
Biz de bugun temizlik yapıyoruz genelde herseyi eşim yapıyo ben fırsat bulamıyorum bulsam da dinlenmeye çalışıyorum azonce bana ben olsam nolur bu ev acaba dedi güldu ben de bozuldum kızdım şaka yaptım diyo sonra da yersen tabi :) boşver kız ne cam silmesi çok yorgunum görmuyo musun halimi desene :)Kızlar kocam az önce dedi ki , pencereleri ne zaman sileceksin ? Ben şok , en son haziranda bebeğim Dünya'ya gelmeden temizlikçi silmişti , bende camları ne zaman mı sileceğim ? Diye tekrar soruyla cevap verdim , acaba ne uyduracaksın Düşünme Payı verdim hadi , soruma soruyla cevap vermene gerek yok dedi !!:))) ben yine şokkk , bu adam çözmüş beni :))) şimdi camları silersem kız üşütebilir hasta Olmasın bayram önü , yoksa silecektim ben deyip geçiştirdim... Bekarkende hiç sevmezdim annem zorladığında ablama yada yakın arkadaşıma arattırırdım kendimi :))) hemen tüyerdim evden :)))
Benim Adam camların kirli olduğunu asla farketmez sanırımKızlar kocam az önce dedi ki , pencereleri ne zaman sileceksin ? Ben şok , en son haziranda bebeğim Dünya'ya gelmeden temizlikçi silmişti , bende camları ne zaman mı sileceğim ? Diye tekrar soruyla cevap verdim , acaba ne uyduracaksın Düşünme Payı verdim hadi , soruma soruyla cevap vermene gerek yok dedi !!:))) ben yine şokkk , bu adam çözmüş beni :))) şimdi camları silersem kız üşütebilir hasta Olmasın bayram önü , yoksa silecektim ben deyip geçiştirdim... Bekarkende hiç sevmezdim annem zorladığında ablama yada yakın arkadaşıma arattırırdım kendimi :))) hemen tüyerdim evden :)))
popo kısmına gelecek şekilde sür canım bir şey olmaz herhalde, sonuçta göbeğine falan sürüyoruz yani. ben sürüyorum bazen beze de. geçen gün komşum söyledi elma yağı ssürmeyi bırakma diye, ben gaz olayı bittiği için bırakmıştım.Cnm elma yagini da denedim ayaklarina ve gobegine ama bi kez bile pirtlatmadi bez olayını duymamistim inşallah faydası olur çok sağol beze sürmek zararli değildir demi
ay inşallah öyledir :)Cnm yumuşak oldukça yağlı süt olurmuş benimkiler de artık sünger gibi yumusakligina Aldanma yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?