2016 Haziran bebekleri büyüyor

Her gece yaşıyorum aynısını yatağın içinde çocuk arıyorum her gün

Kızlar bebeğin poposunu pamuk ve zeytinyağı/hindistan cevizi yağı ile temizlesem olur mu?
Sanki sudan daha az tahriş eder gibi.
Kızım var biliyorsunuz. Ön tarafta yapışıklık oluşmuş. Hiç tahriş etmemem gerekiyor. Silerek değil tampon yaparak temizliyorum.

evet en kötü işe yaramaz :) Dene bana da ber ver canım. Ben bırakınca yine azaldı, o sebeple bugün yavaş yavaş tekrar başladım.

bayramdan sonra sipariş edeceğim. haber veririm tabii ki.

Reactions: 9ay
Ben 3 aydır temizlikçi almıyorum , 3-4 güne 1 akşam 7-8 arası süpürüyorum , denk geldikçe siliyorum , elimde Islak mendil varsa Kapıların tozunu alıyorum :))) temşzlikçinin arkasından da koşmak gerekiyor dikkat etmiyorlar hiçbirşeye

Kızlar teşekkür ederim halı öneriniz için , tiny love in tekmelemişti olanı ÇOĞU kişi aynı yorumu yapmış hepsiburada. Da bugun avm ye gideceğiz , Kızımın yüz hatları Babasına benzediği için oğlan bebesi gibi duruyor , bandana alacağım yarın için :))) oyun halılarına da bakacağım , ben maymun adasını daha çok beğendim gibi , İnternetteki fiyatıyla Dükkan fiyatı Arasında fark olmazsa alırım bugun

Sağol canım valla siz de olmasanız hiç bisyeden haberim olmicak

Cnm elma yagini da denedim ayaklarina ve gobegine ama bi kez bile pirtlatmadi bez olayını duymamistim inşallah faydası olur çok sağol beze sürmek zararli değildir demi

Son düzenleme:
Cnm yumuşak oldukça yağlı süt olurmuş benimkiler de artık sünger gibi yumusakligina Aldanma yani

Kızlar kocam az önce dedi ki , pencereleri ne zaman sileceksin ? Ben şok , en son haziranda bebeğim Dünya'ya gelmeden temizlikçi silmişti , bende camları ne zaman mı sileceğim ? Diye tekrar soruyla cevap verdim , acaba ne uyduracaksın Düşünme Payı verdim hadi , soruma soruyla cevap vermene gerek yok dedi !!:))) ben yine şokkk , bu adam çözmüş beni :))) şimdi camları silersem kız üşütebilir hasta Olmasın bayram önü , yoksa silecektim ben deyip geçiştirdim... Bekarkende hiç sevmezdim annem zorladığında ablama yada yakın arkadaşıma arattırırdım kendimi :))) hemen tüyerdim evden :)))

Cnm yumuşak oldukça yağlı süt olurmuş benimkiler de artık sünger gibi yumusakligina Aldanma yani
Benim yumuşak olduğunda süt çıkmıyor çok fazla pompayla sağdığımda , çok bastırmam gerekiyor , ama emdiği zaman yarım saat emiyor demekki çekiyor sütü

Benim yumuşak olduğunda süt çıkmıyor çok fazla pompayla sağdığımda , çok bastırmam gerekiyor , ama emdiği zaman yarım saat emiyor demekki çekiyor sütü
Canım bebeğin çekmesiyle pompanınki çok farklı. Oğlum çekerken içimden süt geldiğini hissediyorum ama pompada olmuyor o his. Bebekler çok kuvvetli çekiyorlar

Biz de bugun temizlik yapıyoruz genelde herseyi eşim yapıyo ben fırsat bulamıyorum bulsam da dinlenmeye çalışıyorum azonce bana ben olsam nolur bu ev acaba dedi güldu ben de bozuldum kızdım şaka yaptım diyo sonra da yersen tabi :) boşver kız ne cam silmesi çok yorgunum görmuyo musun halimi desene :)

Benim Adam camların kirli olduğunu asla farketmez sanırım
Evet sağınca gelmese bile Bebek çekebiliyor çok ilginç.

Cnm elma yagini da denedim ayaklarina ve gobegine ama bi kez bile pirtlatmadi bez olayını duymamistim inşallah faydası olur çok sağol beze sürmek zararli değildir demi
popo kısmına gelecek şekilde sür canım bir şey olmaz herhalde, sonuçta göbeğine falan sürüyoruz yani. ben sürüyorum bazen beze de. geçen gün komşum söyledi elma yağı ssürmeyi bırakma diye, ben gaz olayı bittiği için bırakmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…