2016 Haziran bebekleri büyüyor

Benimkide hep oyle diyo ama biraz hakli. Camasir serer toplar, bulasiklati makineye koyar yikaninca yerlestirr. Evi toplar soylersem supurur. Bi banyo tuvalet temizlemez cam silmez silme toz alma yapmaz. Onlarida yapiyim bi zahmet :)

Canım bebeğin çekmesiyle pompanınki çok farklı. Oğlum çekerken içimden süt geldiğini hissediyorum ama pompada olmuyor o his. Bebekler çok kuvvetli çekiyorlar
Benim oglan cok tembel buara. ilk sut hizli geliyo tabi onu iciyo. azalip yagli sut gelince kiziyo birakiyo. Bence ondan buara az kilo aldi yoksa sıkıyorum süt geliyo

Yine annemle kavga ettim.

Bebeği banyo yaptıcağız, etrafı topluyor söylene söylene. Hadi diyorum bebek yoruldu, uykusu geldi, keyfi yokken yıkayınca ağlıyor, hala oyalanıyor. Sonra yıkadık annemin keyfi gelince tabii çok ağladı. Yapma dedim iş bu kadar zor geliyorsa. Söylenip duruyorsun. Bebek kucağımdayken etraf dağılıyor. Ben annem yokken bebeği uyuttuktan sonra ancak toplardım. Büyük çocuk değil ki bir dakika bekle şurayı toplayayım diyeyim. Ben genelde omzumda gezdiriyorum. O şekilde taşırken birisi bebeğin sırtında olması gereken eliyle başka bir iş yapayım demiş o esnada bebek başını geri atınca yere düşmüş. Yazık kafatası kırılmış. Bunu duyduğumdan beri hele hiç iş yapmıyorum o omzumdayken. Vay efendim alt açmaya kakası bulaşmış. Evet ne yapabilirim. Makine çalışırken atarız ne var bunda. Şimdi çocuğumu da böyle büyütür. Orayı neden dağıttın, burayı neden kirlettin vs...

Aslında kendi annem de dahil kimseyi istemiyorum ama kızım için farklı kişilerin varlığı iyi oluyor ayrıca daha az yorulduğum için ona enerjim kalıyor. Yani onun için katlanıyorum.

http://urun.gittigidiyor.com/oyunca...1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0
Fisher price in oyun halısı var, çok memnunum.hediye geldi,ama ben olsam bunu alırdım
http://www.hepsiburada.com/fisher-p...hj1tgncyRRlXXKE5ya9c0CvGER0Q2PzKxRhoCjDDw_wcB

Benim oglan cok tembel buara. ilk sut hizli geliyo tabi onu iciyo. azalip yagli sut gelince kiziyo birakiyo. Bence ondan buara az kilo aldi yoksa sıkıyorum süt geliyo

Aynen benim oglan.benim sutumde basta tazyikli cok geliyo bizimki likir likir iciyo.sonra cekmeye baslayinca useniyo birakiyo:)
Ama ben ne yapiyorum akilli annesi tabikisi onsutu biraz sagiyorum sonra memeyi veriyorum:)

Ayrica bizimkine oyun halisi aldim cok rahat oluyo baya oyaliyo bizim oglaninda oyun halisinda en sevdigi ne oldugunu henuz anlamadigim (kuş mu tirtil mi) yumusak oyuncak:)

Simdi onune koydum kafasini kaldirip kimildanip duruyo ona dogru

Ozaman nekadar iciyo?

Ozaman nekadar iciyo?

Hemen doymadigi icin mecburen cekiyo tabi arada kafa atiyo benim memeye ve tabi hizli gelmiyo diye isiriyo napim. Kilo alsin diye.ama cok zorlanirsam diger memeyi veriyom.once yagli sutu almis oluyo en azindan sonra sulu onsutu almis oluyo

Ben de çalışırken temizlik için bayan geliyordu. Şimdi evdeyim bayram temizliği için biri gelecekti gelmedi bayram öncesi olunca herkes dolu vs arıyorum birini ayarlamak için. Bulamazsan kendin temizle ne uğraşıyorsun dedi. Temizleyemem hiç kusura bakma dedim. Şu an izindeyim ama yine iki haftada bir alırım. Kocaman ev hiç uğraşamam.
Perşembe temizlik yapıldı ama yine her taraf battı tabi :) akşam süpürecek sağolsun.
ahh ben de uyku konusunda şikayetçiyim ben uykusunun geldiğini fark ettiğim anda yatırıyorum kolay uyuyor. Ama onlar severken mızırdanmaya başlıyor ne oldu oğlum vs diyorlar diyorum uykusu geldi ondan mızırdanıyor uyutuyum ben onu. Al götür uyusun yok kucağa alıp mızırdanmasını geçirmeye uğraşıyorlar geçmeyip artınca al annesi uyut sen bunu :):) ehh uyut uyutabilirsen.

Hemen doymadigi icin mecburen cekiyo tabi arada kafa atiyo benim memeye ve tabi hizli gelmiyo diye isiriyo napim. Kilo alsin diye.ama cok zorlanirsam diger memeyi veriyom.once yagli sutu almis oluyo en azindan sonra sulu onsutu almis oluyo
Benimkide iki memeyi emmeden susmuyo bazen. Devamli gozu etrafta agzina sokup cikariyo devamli. Kilo alimi nasildi seninkinin?

Evi b.k gotursun kocamin giki cikmaz yemek olmasin yunurta kirar yer :)
He hic bi zaman bu durum byle olmadi calistigm halde herseye yetismeye calistm ama smdi bebis varkende annem yapiyo herseyimi ck sukur yemegimi temizligimi yapiyo hemde bebek bakiyo bnde niye enerji yk diye kiziyorum kendime
Saat 16.15 de galactago yu denedim suya 7damla. Heyecanla bekliyorum. Esimde kizdi her duydugunu deniyosun diye :/
Ya su galactago yu brda duydum isine yaramayan oldumu stok yaparken isime yarar bsy olsn iatiyorun

Bende burda duydum denedim ama simdilik bi gelisme yok canim

Canım ilk aldığımda işe yaramıştı. Önceki gün yine içeyim dedim fayda etmedi. Ama bir kere içtim ondan hemen fayda etmemiş olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…