2016 Haziran bebekleri büyüyor

Benimkide iki memeyi emmeden susmuyo bazen. Devamli gozu etrafta agzina sokup cikariyo devamli. Kilo alimi nasildi seninkinin?
Aynen agzina sokup cikariyo 1 cekiyo iki duruyo.kilo alimi iyi cok sukur.3 550 dogdu 3350 idi hastane cikisi.ilk ay 4 500 ikinci ay 5900 bu ay 7kg olduk ama hic gostermiyo bana mi oyle geliyo anlamiyom.gece 3 kere emziriyodum simdi 2 ye dustuk uykulari uzadi.

Buda benim şapşik oğluşum

Yesinler seni yaaa masallah canim cok tatli. Allah nazarlardan korusun. Benim oglana benziyo ten rengi saclari :)
Buarada ustundeki cok guzelmis nerden aldin :))

İyi geceler kızlar
Yarın sabah için gerekecek kapları yikamamla içecekleri dolaba koymamla ve çamaşır sermemle işim bitecek çok şükür..

Maşallah Çok tatlıı bebeğin.
Babyface olacak. Arkası kız derer bizim burda :)
Yağ kütlesi azdır. Kas kütlesi çoktur. Ondan pofuduk gostermiyordur.

emy0364
Senin bebeğin kız mıydı? Hakketen resimden erkek sanmıştım. Arkasından oğlun olacak derler :)

Ille bişey uydururlar

@9ay aynen dediğin gibi çocuklar için onların mutlu ve sağlıklı büyümesi için çok şeye katlaniliyo. Çocuğun kendisi de dahil :)

@GlnU bugün eltime para verdim.
Halı yıkama için 50tl
Yardımı için 20tl
Bundan sonra her saat için 10tl dedim sence fiyat nasıl?
Gündelik temizliğe ne kadar veriyorsunuz?
Ben haftada 2saat cagiracagim eltimi. Çok para da veremeyecegim için.
Mesela cam silmeyi sevmem ama o seviyor :)))

@falling_water eşime ucuz deterjan aldırdım eltim gelince kullandirmak için.

Allahtan amway leri eline vermedim

Reactions: 9ay

@GlnU aynısını şimdi annem yaptı. tam uyutuyordum, geldi sevmeye başladı. Şimdi agu agu diyor

Hepimiz aynı durumdayız maalesef.. Evde tek başıma 4 günü mamasız gayet güzel geçirdim.. Şimdi kv lere geldik.. Çocukla oynaya oynaya uykusunu açıp ağladığında da bu çocuk aç.. Mamaya alıştı tabi şimdi birden kestin vs deyip beni delirttiler... Kp daha beter dırdır... Bu kadar sıkıntıya üstüne sütüm de azaldı çocuk iyice delirdi.. Hafta içi dr a gittik 1 ayda 1100 gr almış günlük ortalama 60cc mamayla.. Dr dedi ki 750 800 alsın öp başına koy.. Mama verme dedi.. Ben gönül rahatlığıyla mamayı kestim.. Bugün yine mama verdim maalesef... Ama mamayı verirken de söylendim... "bebeğim biz seninle mamasız ne güzel doyuyoduk... Burda niye mamasız uyuyamıyorsun acaba" dedim durdum... Tabi üstlerine alındılar mı bilemiyorum... Yarın yine aynı şeyler olursa bu bayram geçmez bana... Bu gece bol bol süt sağıcam ki yarın biberonla o sütleri veririm bari...
Annemle sıkıntıları aşmak üzereyken şimdi de kv ve kp le uğraşıyorum... Eşim de benim kapris yaptığımı düşünüyor.. Sinirden ölüyorum... Bebeğimi emzirmeden önce sakinleşmem lazım...

Cnm,alt açmayı neden tek kullanımlık olanlardan kullanmıyorsun

Benim oğluma bisey olmadi canim. Sadece cok kaka yapti o gün

bana kadin saati 10 eurodan geliyor.
benim kadin da amway istedi, iyi mi? aldirayim mi? 8 euro dedi. ne kadar sure gidiyor?

Amway kulllanmayi biliyorsa harika.

Benim eltim bilmez anlamaz bir yıllık konsantre ürünü 2seferde bitirir.
Iki eliyle tutup iyice sıkıyor.

Çok uzun süre gidiyor. 2senede bitiremedigim ürünler var. Sulandirildigi için. Cam için loc sprey güzel. Çok cam silmedigimden 3yıldır bitmedi

superselma saol canim.bizdede kiz derler hadi insallah:) bende oyle diyorum saglikli kilo alsin sonra yine aklima arkadasimin kizi geliyo pofidik pofidik off tam isirmalik:)

Nasıl gidiyor iş yerinde süt sağma işlemi birikti mi baya

Şu tulum Nasıl kızlar iç astarı tenine değen kısmı yüzde yüz pamukmuş dış kısmı da polar. dışarı çıkarken giydirmek için. Burda hava -18 e kadar düşüyor ocak ayında

Eklentiler

• image.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 47
Bırak cam silmeyi evi süpürsem kâfi :))) valla hiç sallamadım , kızıma elbise almamız Lazım deyip hoop avm ye gittik :) bu arada oyun halılarında tiny love in Halısı ince geldi bize , oyuncak sistemi genel olarak aynı fiyatlarda 150-200 arası Değişiyor , bayram sonu internetten Alacağım ben :) ya annemi düşünüyorum da ablam 1.5 Yaşında yürüyor , ben yeni doğmuşum kadın oturup kanaviçe yaparmış boy boy , satıp ev ekonomisine Katkıda bulunuyormuş , ya bizde yada bizim bebeklerde bir sorun var galiba :)))
Canım bugun avm deki görevlide piyanolu olanı önerdi , en çok satan model oymuş galiba , teşekkürler :)

Şu tulum Nasıl kızlar iç astarı tenine değen kısmı yüzde yüz pamukmuş dış kısmı da polar. dışarı çıkarken giydirmek için. Burda hava -18 e kadar düşüyor ocak ayında
Ay canım sizden gaza geldim galiba, bu akşam yıkadıktan sonra tulum giydirdim gece 2 de uyandı kızım altı çok şişmiş alayım dedim, almaz olaydım , çıtçıtlı tek taraftan , diğer ayağını mümkünatı yok çıkaramadım , baya mücadeleden sonra çıkardım tabi uykusu açıldı , artık tekrar çıkarıp tulumu alt üstlü giydirdim , yeni uyudu ...
Alacaksan bacaklarının 2 Tarafından çıtçıtlı al , bu tarz modeller kullanışsız oluyor , kızım ilk doğduğunda tulumu çok giydirdim , 10 lu Takımların içinden çıkmıştı bacaklarının 2 tarafı çıtçıtlı onlar çok rahattı :)

Evet Bn de sinir oluyorum tulumlara bez değiştirirken :)

Valla önümüzdeki iki sene cam silmeyi falan düşünmüyorum diyeydin
Çok güzell.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…