- 20 Ekim 2015
- 285
- 425
- 103
- 38
- Konu Sahibi superselma
-
Aynen agzina sokup cikariyo 1 cekiyo iki duruyo.kilo alimi iyi cok sukur.3 550 dogdu 3350 idi hastane cikisi.ilk ay 4 500 ikinci ay 5900 bu ay 7kg olduk ama hic gostermiyo bana mi oyle geliyo anlamiyom.gece 3 kere emziriyodum simdi 2 ye dustuk uykulari uzadi.Benimkide iki memeyi emmeden susmuyo bazen. Devamli gozu etrafta agzina sokup cikariyo devamli. Kilo alimi nasildi seninkinin?
Aynen agzina sokup cikariyo 1 cekiyo iki duruyo.kilo alimi iyi cok sukur.3 550 dogdu 3350 idi hastane cikisi.ilk ay 4 500 ikinci ay 5900 bu ay 7kg olduk ama hic gostermiyo bana mi oyle geliyo anlamiyom.gece 3 kere emziriyodum simdi 2 ye dustuk uykulari uzadi.
Buda benim şapşik oğluşumEki Görüntüle 1884418
Aynen agzina sokup cikariyo 1 cekiyo iki duruyo.kilo alimi iyi cok sukur.3 550 dogdu 3350 idi hastane cikisi.ilk ay 4 500 ikinci ay 5900 bu ay 7kg olduk ama hic gostermiyo bana mi oyle geliyo anlamiyom.gece 3 kere emziriyodum simdi 2 ye dustuk uykulari uzadi.
Ben de çalışırken temizlik için bayan geliyordu. Şimdi evdeyim bayram temizliği için biri gelecekti gelmedi bayram öncesi olunca herkes dolu vs arıyorum birini ayarlamak için. Bulamazsan kendin temizle ne uğraşıyorsun dedi. Temizleyemem hiç kusura bakma dedim. Şu an izindeyim ama yine iki haftada bir alırım. Kocaman ev hiç uğraşamam.
Perşembe temizlik yapıldı ama yine her taraf battı tabi :) akşam süpürecek sağolsun.
ahh ben de uyku konusunda şikayetçiyim ben uykusunun geldiğini fark ettiğim anda yatırıyorum kolay uyuyor. Ama onlar severken mızırdanmaya başlıyor ne oldu oğlum vs diyorlar diyorum uykusu geldi ondan mızırdanıyor uyutuyum ben onu. Al götür uyusun yok kucağa alıp mızırdanmasını geçirmeye uğraşıyorlar geçmeyip artınca al annesi uyut sen bunu :):) ehh uyut uyutabilirsen.
@GlnU aynısını şimdi annem yaptı. tam uyutuyordum, geldi sevmeye başladı. Şimdi agu agu diyor
Cnm,alt açmayı neden tek kullanımlık olanlardan kullanmıyorsunYine annemle kavga ettim.
Bebeği banyo yaptıcağız, etrafı topluyor söylene söylene. Hadi diyorum bebek yoruldu, uykusu geldi, keyfi yokken yıkayınca ağlıyor, hala oyalanıyor. Sonra yıkadık annemin keyfi gelince tabii çok ağladı. Yapma dedim iş bu kadar zor geliyorsa. Söylenip duruyorsun. Bebek kucağımdayken etraf dağılıyor. Ben annem yokken bebeği uyuttuktan sonra ancak toplardım. Büyük çocuk değil ki bir dakika bekle şurayı toplayayım diyeyim. Ben genelde omzumda gezdiriyorum. O şekilde taşırken birisi bebeğin sırtında olması gereken eliyle başka bir iş yapayım demiş o esnada bebek başını geri atınca yere düşmüş. Yazık kafatası kırılmış. Bunu duyduğumdan beri hele hiç iş yapmıyorum o omzumdayken. Vay efendim alt açmaya kakası bulaşmış. Evet ne yapabilirim. Makine çalışırken atarız ne var bunda. Şimdi çocuğumu da böyle büyütür. Orayı neden dağıttın, burayı neden kirlettin vs...
Aslında kendi annem de dahil kimseyi istemiyorum ama kızım için farklı kişilerin varlığı iyi oluyor ayrıca daha az yorulduğum için ona enerjim kalıyor. Yani onun için katlanıyorum.
Benim oğluma bisey olmadi canim. Sadece cok kaka yapti o günKızlar eşim geldi 5 gün önce yanımıza, öyle yakından takip edemiyorum pek. Sağlık ocağına gittim rota aşısı için, yapmadı hemşire 3 ay dolsun öyle dedi. Bayram tatiline denk geliyor dedim, olsun bitince gel dedi.
ROTA yaptıran arkadaşlar ne gibi yan etkilerle karşılaştılar acaba, kızlar kimler yaptırmıştı?
Gündelik temizliğe ne kadar veriyorsunuz?
Allahtan amway leri eline vermedim
bana kadin saati 10 eurodan geliyor.
benim kadin da amway istedi, iyi mi? aldirayim mi? 8 euro dedi. ne kadar sure gidiyor?
Yesinler seni yaaa masallah canim cok tatli. Allah nazarlardan korusun. Benim oglana benziyo ten rengi saclari :)
Buarada ustundeki cok guzelmis nerden aldin :))
Nasıl gidiyor iş yerinde süt sağma işlemi birikti mi bayaEvi b.k gotursun kocamin giki cikmaz yemek olmasin yunurta kirar yer :)
He hic bi zaman bu durum byle olmadi calistigm halde herseye yetismeye calistm ama smdi bebis varkende annem yapiyo herseyimi ck sukur yemegimi temizligimi yapiyo hemde bebek bakiyo bnde niye enerji yk diye kiziyorum kendime
Ya su galactago yu brda duydum isine yaramayan oldumu stok yaparken isime yarar bsy olsn iatiyorun
MaşallahAynen agzina sokup cikariyo 1 cekiyo iki duruyo.kilo alimi iyi cok sukur.3 550 dogdu 3350 idi hastane cikisi.ilk ay 4 500 ikinci ay 5900 bu ay 7kg olduk ama hic gostermiyo bana mi oyle geliyo anlamiyom.gece 3 kere emziriyodum simdi 2 ye dustuk uykulari uzadi.
Bırak cam silmeyi evi süpürsem kâfi :))) valla hiç sallamadım , kızıma elbise almamız Lazım deyip hoop avm ye gittik :) bu arada oyun halılarında tiny love in Halısı ince geldi bize , oyuncak sistemi genel olarak aynı fiyatlarda 150-200 arası Değişiyor , bayram sonu internetten Alacağım ben :) ya annemi düşünüyorum da ablam 1.5 Yaşında yürüyor , ben yeni doğmuşum kadın oturup kanaviçe yaparmış boy boy , satıp ev ekonomisine Katkıda bulunuyormuş , ya bizde yada bizim bebeklerde bir sorun var galiba :)))Biz de bugun temizlik yapıyoruz genelde herseyi eşim yapıyo ben fırsat bulamıyorum bulsam da dinlenmeye çalışıyorum azonce bana ben olsam nolur bu ev acaba dedi güldu ben de bozuldum kızdım şaka yaptım diyo sonra da yersen tabi :) boşver kız ne cam silmesi çok yorgunum görmuyo musun halimi desene :)
Canım bugun avm deki görevlide piyanolu olanı önerdi , en çok satan model oymuş galiba , teşekkürler :)http://urun.gittigidiyor.com/oyunca...1=PaidSearch*******&scxid=14489-145818-2357-0
Fisher price in oyun halısı var, çok memnunum.hediye geldi,ama ben olsam bunu alırdım
http://www.hepsiburada.com/fisher-p...hj1tgncyRRlXXKE5ya9c0CvGER0Q2PzKxRhoCjDDw_wcB
Ay canım sizden gaza geldim galiba, bu akşam yıkadıktan sonra tulum giydirdim gece 2 de uyandı kızım altı çok şişmiş alayım dedim, almaz olaydım , çıtçıtlı tek taraftan , diğer ayağını mümkünatı yok çıkaramadım , baya mücadeleden sonra çıkardım tabi uykusu açıldı , artık tekrar çıkarıp tulumu alt üstlü giydirdim , yeni uyudu ...Şu tulum Nasıl kızlar iç astarı tenine değen kısmı yüzde yüz pamukmuş dış kısmı da polar. dışarı çıkarken giydirmek için. Burda hava -18 e kadar düşüyor ocak ayında
Iyi bayramlarr herkese. Ben amma geri kalmisimmmm yeni koni acilmis ustune 84 sayfa gecmis. :)Kızlar iyi bayramlar :)))
Evet Bn de sinir oluyorum tulumlara bez değiştirirken :)Ay canım sizden gaza geldim galiba, bu akşam yıkadıktan sonra tulum giydirdim gece 2 de uyandı kızım altı çok şişmiş alayım dedim, almaz olaydım , çıtçıtlı tek taraftan , diğer ayağını mümkünatı yok çıkaramadım , baya mücadeleden sonra çıkardım tabi uykusu açıldı , artık tekrar çıkarıp tulumu alt üstlü giydirdim , yeni uyudu ...
Alacaksan bacaklarının 2 Tarafından çıtçıtlı al , bu tarz modeller kullanışsız oluyor , kızım ilk doğduğunda tulumu çok giydirdim , 10 lu Takımların içinden çıkmıştı bacaklarının 2 tarafı çıtçıtlı onlar çok rahattı :)
Valla önümüzdeki iki sene cam silmeyi falan düşünmüyorum diyeydinKızlar kocam az önce dedi ki , pencereleri ne zaman sileceksin ? Ben şok , en son haziranda bebeğim Dünya'ya gelmeden temizlikçi silmişti , bende camları ne zaman mı sileceğim ? Diye tekrar soruyla cevap verdim , acaba ne uyduracaksın Düşünme Payı verdim hadi , soruma soruyla cevap vermene gerek yok dedi !!:))) ben yine şokkk , bu adam çözmüş beni :))) şimdi camları silersem kız üşütebilir hasta Olmasın bayram önü , yoksa silecektim ben deyip geçiştirdim... Bekarkende hiç sevmezdim annem zorladığında ablama yada yakın arkadaşıma arattırırdım kendimi :))) hemen tüyerdim evden :)))
Çok güzell.Şu tulum Nasıl kızlar iç astarı tenine değen kısmı yüzde yüz pamukmuş dış kısmı da polar. dışarı çıkarken giydirmek için. Burda hava -18 e kadar düşüyor ocak ayında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?