- 24 Nisan 2014
- 781
- 1.170
- 113
- Konu Sahibi superselma
-
Pericim cok sanslisin. Benimki bi kez camasir serdi. hayatinda ilkkez yapmis onu da. Hic biseye ellemez. Ben bi evi supuruyorum arada. Camasir bulaşık ütü. Baska bisey yapamiyorum. Ayda 1 de kadin geliyor cok sukur. Onlar olmazsa napardim bilmiyorum.Benimkide hep oyle diyo ama biraz hakli. Camasir serer toplar, bulasiklati makineye koyar yikaninca yerlestirr. Evi toplar soylersem supurur. Bi banyo tuvalet temizlemez cam silmez silme toz alma yapmaz. Onlarida yapiyim bi zahmet :)
Cok tatli masallah annesiAynen agzina sokup cikariyo 1 cekiyo iki duruyo.kilo alimi iyi cok sukur.3 550 dogdu 3350 idi hastane cikisi.ilk ay 4 500 ikinci ay 5900 bu ay 7kg olduk ama hic gostermiyo bana mi oyle geliyo anlamiyom.gece 3 kere emziriyodum simdi 2 ye dustuk uykulari uzadi.
Buda benim şapşik oğluşumEki Görüntüle 1884418
Esler konu kv kp olunca bizi hic anlamıyorlar. Ne kadar haksiz olursa olsunlar..Hepimiz aynı durumdayız maalesef.. Evde tek başıma 4 günü mamasız gayet güzel geçirdim.. Şimdi kv lere geldik.. Çocukla oynaya oynaya uykusunu açıp ağladığında da bu çocuk aç.. Mamaya alıştı tabi şimdi birden kestin vs deyip beni delirttiler... Kp daha beter dırdır... Bu kadar sıkıntıya üstüne sütüm de azaldı çocuk iyice delirdi.. Hafta içi dr a gittik 1 ayda 1100 gr almış günlük ortalama 60cc mamayla.. Dr dedi ki 750 800 alsın öp başına koy.. Mama verme dedi.. Ben gönül rahatlığıyla mamayı kestim.. Bugün yine mama verdim maalesef... Ama mamayı verirken de söylendim... "bebeğim biz seninle mamasız ne güzel doyuyoduk... Burda niye mamasız uyuyamıyorsun acaba" dedim durdum... Tabi üstlerine alındılar mı bilemiyorum... Yarın yine aynı şeyler olursa bu bayram geçmez bana... Bu gece bol bol süt sağıcam ki yarın biberonla o sütleri veririm bari...
Annemle sıkıntıları aşmak üzereyken şimdi de kv ve kp le uğraşıyorum... Eşim de benim kapris yaptığımı düşünüyor.. Sinirden ölüyorum... Bebeğimi emzirmeden önce sakinleşmem lazım...
Eskiler öyle cnm biz rahatı seviyoruz bence bi de artık ev işi sadece kadının olarak görülmüyor benim zoruma gider valla tek ben yapsam :))) karar verdiğin oyun halısı hangisi oldu cnmBırak cam silmeyi evi süpürsem kâfi :))) valla hiç sallamadım , kızıma elbise almamız Lazım deyip hoop avm ye gittik :) bu arada oyun halılarında tiny love in Halısı ince geldi bize , oyuncak sistemi genel olarak aynı fiyatlarda 150-200 arası Değişiyor , bayram sonu internetten Alacağım ben :) ya annemi düşünüyorum da ablam 1.5 Yaşında yürüyor , ben yeni doğmuşum kadın oturup kanaviçe yaparmış boy boy , satıp ev ekonomisine Katkıda bulunuyormuş , ya bizde yada bizim bebeklerde bir sorun var galiba :)))
Canım bugun avm deki görevlide piyanolu olanı önerdi , en çok satan model oymuş galiba , teşekkürler :)
Zaten devamli dua ediyorum Allah senden razi olsun diye. Tabi bi muddet sonra isleri ele almam lazim bıktımiyim adamiPericim cok sanslisin. Benimki bi kez camasir serdi. hayatinda ilkkez yapmis onu da. Hic biseye ellemez. Ben bi evi supuruyorum arada. Camasir bulaşık ütü. Baska bisey yapamiyorum. Ayda 1 de kadin geliyor cok sukur. Onlar olmazsa napardim bilmiyorum.
Canim rahat olacaksin ya valla bak. Ben de cok pimpiriklenirdim bi yere gidecek olsam veya birileri gelecek olsa. Aman etkilenecek aman duzeni bozulacak.. Sirf bu yuzden 2 bucuk ay annemlerde kalmadim bebegimle. Artik takmiyorum rahatim o da rahat. Ev ne kadar kalabaliksa o kadar iyi uyuyo :) her gittigimiz yerde de mutlu. Senin gerginligini kesinlikle hissediyor.İyi bayramlar kızlar :)
bayram gelmeden beni çocuğun düZeni bozulacak sıkıntısı basmıştı :):):) inşallah uykuları aksamaz.
Ay cok guldumNiye ekmek yemiyormuşum süt Nasıl inecekmiş.. Falan falan saçmalık. Sen sinir et et strese sok sonra ekmekle süt indirmeye uğraş. Sabır sabır
canım rahat oluyordum başlarda ama uyumuyor uyumayınca ağlayıp duruyor gündüz uyumayınca akşam da geç uyuyor vs vs vs. Bir ay öncesine kadar filan hiç pimpiriklenmedim ama olmadı yani başka yerde uyumuyor uyumayınca mızırdanıyor ağlıyor durmuyor :)Canim rahat olacaksin ya valla bak. Ben de cok pimpiriklenirdim bi yere gidecek olsam veya birileri gelecek olsa. Aman etkilenecek aman duzeni bozulacak.. Sirf bu yuzden 2 bucuk ay annemlerde kalmadim bebegimle. Artik takmiyorum rahatim o da rahat. Ev ne kadar kalabaliksa o kadar iyi uyuyo :) her gittigimiz yerde de mutlu. Senin gerginligini kesinlikle hissediyor.
İyice zayıfladın sen azcık yemene bak kendine dikkat et sütün azalır bak. Diyorum zayıflıcam tabi doğum yaptım sonuçta. Çok zayıf değilim eski kiloma bile inmedim yani diyorum. Aman takmışsınız bir eski kilo. Ne var tombik kalın :):)Niye ekmek yemiyormuşum süt Nasıl inecekmiş.. Falan falan saçmalık. Sen sinir et et strese sok sonra ekmekle süt indirmeye uğraş. Sabır sabır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?