2016 Haziran bebekleri büyüyor

Kızlar çok hastayım boğazım çok ağrıyor dahası eşim de hasta sesi çıkmıyor dahası yarın yola gideceğiz ne olacak böyle bilemedik
Çok gecmiş olsun cmm. Propolis al eczanede satılıyor. Ben hamile iken ve hala hep propolis kullandım
O zaman çemen otunu dene. O bence çok etki etti. Süt fazlalığından tıkanmayı saymazsak yan etkisi de olmadı. Gece çok artıyor, bitirtmezse tıkanıyor. Yine aldım yine oldu
Evet hiç gerek yokmuş mamaya. Kulak ardı et diyeceğim ama zor biliyorum. Annem yokken oh emzirme işini çözdüm sütüm bollaştı diye Mutlu Mutlu emziriyordum şimdi arttırmak için uğraşıyorum. Psikolojim bozuldu resmen
Cnm,alt açmayı neden tek kullanımlık olanlardan kullanmıyorsun
artık öyle yapacağım canım çok iyi fikir

Ben de tek.kullanımlık alt açma kullanıyorum çok rahat oluyo.

Oglun cok ttli masallhhh

Kızlar bugün bebeğimi dışarı çıkardım. Çok rüzgar vardı. Şimdi ateşi 37.2. 15 dk içinde yükseldi. Ne yapabilirim? çok endişeleniyorum

Kızlar bugün bebeğimi dışarı çıkardım. Çok rüzgar vardı. Şimdi ateşi 37.2. 15 dk içinde yükseldi. Ne yapabilirim? çok endişeleniyorum
Takip et canim bol bol emzir bide ayaklari sicaksa limonla aspirini ez 1 tane ayaginin altina masaj yap

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…