- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi superselma
-
Çok gecmiş olsun cmm. Propolis al eczanede satılıyor. Ben hamile iken ve hala hep propolis kullandımKızlar çok hastayım boğazım çok ağrıyor dahası eşim de hasta sesi çıkmıyor dahası yarın yola gideceğiz ne olacak böyle bilemedik
O zaman çemen otunu dene. O bence çok etki etti. Süt fazlalığından tıkanmayı saymazsak yan etkisi de olmadı. Gece çok artıyor, bitirtmezse tıkanıyor. Yine aldım yine oldu
Evet hiç gerek yokmuş mamaya. Kulak ardı et diyeceğim ama zor biliyorum. Annem yokken oh emzirme işini çözdüm sütüm bollaştı diye Mutlu Mutlu emziriyordum şimdi arttırmak için uğraşıyorum. Psikolojim bozuldu resmenHepimiz aynı durumdayız maalesef.. Evde tek başıma 4 günü mamasız gayet güzel geçirdim.. Şimdi kv lere geldik.. Çocukla oynaya oynaya uykusunu açıp ağladığında da bu çocuk aç.. Mamaya alıştı tabi şimdi birden kestin vs deyip beni delirttiler... Kp daha beter dırdır... Bu kadar sıkıntıya üstüne sütüm de azaldı çocuk iyice delirdi.. Hafta içi dr a gittik 1 ayda 1100 gr almış günlük ortalama 60cc mamayla.. Dr dedi ki 750 800 alsın öp başına koy.. Mama verme dedi.. Ben gönül rahatlığıyla mamayı kestim.. Bugün yine mama verdim maalesef... Ama mamayı verirken de söylendim... "bebeğim biz seninle mamasız ne güzel doyuyoduk... Burda niye mamasız uyuyamıyorsun acaba" dedim durdum... Tabi üstlerine alındılar mı bilemiyorum... Yarın yine aynı şeyler olursa bu bayram geçmez bana... Bu gece bol bol süt sağıcam ki yarın biberonla o sütleri veririm bari...
Annemle sıkıntıları aşmak üzereyken şimdi de kv ve kp le uğraşıyorum... Eşim de benim kapris yaptığımı düşünüyor.. Sinirden ölüyorum... Bebeğimi emzirmeden önce sakinleşmem lazım...
artık öyle yapacağım canım çok iyi fikirCnm,alt açmayı neden tek kullanımlık olanlardan kullanmıyorsun
Valla ben ekmek çok yiyorum süt patlaması olmasi lazim :)Ay cok guldumbizim bilmedigimiz bi sir var ekmekte zaar..
Ben de tek.kullanımlık alt açma kullanıyorum çok rahat oluyo.Çok gecmiş olsun cmm. Propolis al eczanede satılıyor. Ben hamile iken ve hala hep propolis kullandım
O zaman çemen otunu dene. O bence çok etki etti. Süt fazlalığından tıkanmayı saymazsak yan etkisi de olmadı. Gece çok artıyor, bitirtmezse tıkanıyor. Yine aldım yine oldu
Evet hiç gerek yokmuş mamaya. Kulak ardı et diyeceğim ama zor biliyorum. Annem yokken oh emzirme işini çözdüm sütüm bollaştı diye Mutlu Mutlu emziriyordum şimdi arttırmak için uğraşıyorum. Psikolojim bozuldu resmen
artık öyle yapacağım canım çok iyi fikir
Bol bol yapar canimBakalım et süt yapıyor mu görmenin tam zamanı :)
:) işte illa Bi süt muhabbeti yapacak ya ekmekle bile süt indirecek sırf muhabbet hatrına :) sinir ya Bi kaşık suda boğasım geliyor :)Ay cok guldumbizim bilmedigimiz bi sir var ekmekte zaar..
Oglun cok ttli masallhhhAynen agzina sokup cikariyo 1 cekiyo iki duruyo.kilo alimi iyi cok sukur.3 550 dogdu 3350 idi hastane cikisi.ilk ay 4 500 ikinci ay 5900 bu ay 7kg olduk ama hic gostermiyo bana mi oyle geliyo anlamiyom.gece 3 kere emziriyodum simdi 2 ye dustuk uykulari uzadi.
Buda benim şapşik oğluşumEki Görüntüle 1884418
bugun sagdimi ertesi gun icti eve gelnce emzrdim ama hfta sonu 4 tane 50 lik birikti 3 gun koydeyz birknez ama snra gene devamNasıl gidiyor iş yerinde süt sağma işlemi birikti mi baya
Bak gördün mü damlaya damlaya göl olur demişler mamaya gerek kalmıcak inşallahbugun sagdimi ertesi gun icti eve gelnce emzrdim ama hfta sonu 4 tane 50 lik birikti 3 gun koydeyz birknez ama snra gene devam
37.2 çok değil dert etme emince geçerKızlar bugün bebeğimi dışarı çıkardım. Çok rüzgar vardı. Şimdi ateşi 37.2. 15 dk içinde yükseldi. Ne yapabilirim?çok endişeleniyorum
pamukcuk olmasin o?Kızlar aft için ne yapıyoruz sanki dilinin üstünde var gibi. Beyaz biraz da.
Bizim de üst damagi kabarcik var gibi duruyo o da mı pamukçuk?pamukcuk olmasin o?
Aynı şey değil mi zatenpamukcuk olmasin o?
Bir çay kaşığı içiriyorum canım ben. Popo deliğine de sürüp uyarıyorum.Kızlar oğlum kakasini yapamıyor birisi zeytinyağlı bişey söylemişti neydi o
Bak gördün mü damlaya damlaya göl olur demişler mamaya gerek kalmıcak inşallah
Takip et canim bol bol emzir bide ayaklari sicaksa limonla aspirini ez 1 tane ayaginin altina masaj yapKızlar bugün bebeğimi dışarı çıkardım. Çok rüzgar vardı. Şimdi ateşi 37.2. 15 dk içinde yükseldi. Ne yapabilirim?çok endişeleniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?