- 6 Haziran 2014
- 6.484
- 3.431
- 198
- Konu Sahibi superselma
-
Z.yag cok agir degilmi hazmedermi bebegin vucudu onuBir çay kaşığı içiriyorum canım ben. Popo deliğine de sürüp uyarıyorum.
Saf zeytinyağı demi cnm kimisi önce kaynatiyo falan popo deliğine sürdum ama hiç uyarilmadi kendileri :)Bir çay kaşığı içiriyorum canım ben. Popo deliğine de sürüp uyarıyorum.
Birkaç kere verdim canım sıkıntı olmadı. 3 4 kaşık veren de var. Benimki tam dolu kaşık değil sütümü de damlattım kolay içsin diye. Ama yapmadığında birkaç gün beklemeyi tercih ediyorum artık. :)Z.yag cok agir degilmi hazmedermi bebegin vucudu onu
Kaç gündür yapmadı canım bugün yapmadıysa çok sıkıntılı değilse biraz bekle istersen. Sabaha doğru yapabilir. Bazen zeytibyağ da işe yaramıyor. Son verdiğimde yaramadı. Ben de bekliyorum artık diğer günü.Saf zeytinyağı demi cnm kimisi önce kaynatiyo falan popo deliğine sürdum ama hiç uyarilmadi kendileri :)
37.2 çok değil dert etme emince geçer
Takip et canim bol bol emzir bide ayaklari sicaksa limonla aspirini ez 1 tane ayaginin altina masaj yap
tutuyor canım bayağı uzun süredir. Neden ki?Kızlar sizin bebişiniz kucaktayken kafasını kendini iyi dik tutuyor mu?
Kızlar bugün bebeğimi dışarı çıkardım. Çok rüzgar vardı. Şimdi ateşi 37.2. 15 dk içinde yükseldi. Ne yapabilirim?çok endişeleniyorum
Alla alla çok geçmiş olsun Canım. ben de karnında 2 tane kırmızı benek gördüm ama başka yok. İnşallah değildir. Kızıl mı dediği hastalık? Siz bebekle kapalı ortamlara veya misafirliğe gidiyor musunuz? Başka çocuk var mı etrafında? Kimden kapmış olabilir? Foto yükleyebilirsen süper olurCnm 3 gundur ayni sey basimiza geldi
Az once doktordan geldik.
Soyleki ;
Biz persembe hastaneye gittik rota asisi olduk kontrol vardi birde
Cuma aksami cocugun atesi cikmaya basladi en yuksek 37.7 yi gorduk ates dusurucu verdim
3 gun atesi bi indi bi cikti istahi azaldi
3 gunun sonunda cocukta kirmizi dokuntu cikti bugun yani.
Kizamigin amca oglu viral bir virus varmis salginmis 1 aydir
Doktor ayak tabanina bakti orda yok kafa yuz ve karni sirti kirmizi dokuntu.
3 gun ates yapar sonra dokuntu cikar ort 10 gunde kendiliginden gecer
Dikkat edilmesi gereken bu 10 gun bagisikligi sifira iner yani kalabalik ortamda gripli birinden hastaligi kaparsa grip olursa zatuŕreye kadar cevirebilir yani vucut suan mukroplara acik dedi.
Bence 10 gun karantinaya alin cok dikkat edin dedi.
Yrn annemlere gidicektik 2 saatlik yol.annem aradi gelmeyin kizim ne gerekiyorsa onu yapin diyo foto eklemeye calisim kizlar dikkatli olun tam bayramdayiz kalabalik ortamlar.
Salgin varmis haberiniz olsun
Bugün ikinci gün canım yapmadığı hiç böyle olmamıştıKaç gündür yapmadı canım bugün yapmadıysa çok sıkıntılı değilse biraz bekle istersen. Sabaha doğru yapabilir. Bazen zeytibyağ da işe yaramıyor. Son verdiğimde yaramadı. Ben de bekliyorum artık diğer günü.
Geçmiş olsun canımCnm 3 gundur ayni sey basimiza geldi
Az once doktordan geldik.
Soyleki ;
Biz persembe hastaneye gittik rota asisi olduk kontrol vardi birde
Cuma aksami cocugun atesi cikmaya basladi en yuksek 37.7 yi gorduk ates dusurucu verdim
3 gun atesi bi indi bi cikti istahi azaldi
3 gunun sonunda cocukta kirmizi dokuntu cikti bugun yani.
Kizamigin amca oglu viral bir virus varmis salginmis 1 aydir
Doktor ayak tabanina bakti orda yok kafa yuz ve karni sirti kirmizi dokuntu.
3 gun ates yapar sonra dokuntu cikar ort 10 gunde kendiliginden gecer
Dikkat edilmesi gereken bu 10 gun bagisikligi sifira iner yani kalabalik ortamda gripli birinden hastaligi kaparsa grip olursa zatuŕreye kadar cevirebilir yani vucut suan mukroplara acik dedi.
Bence 10 gun karantinaya alin cok dikkat edin dedi.
Yrn annemlere gidicektik 2 saatlik yol.annem aradi gelmeyin kizim ne gerekiyorsa onu yapin diyo foto eklemeye calisim kizlar dikkatli olun tam bayramdayiz kalabalik ortamlar.
Salgin varmis haberiniz olsun
Alla alla çok geçmiş olsun Canım. ben de karnında 2 tane kırmızı benek gördüm ama başka yok. İnşallah değildir. Kızıl mı dediği hastalık? Siz bebekle kapalı ortamlara veya misafirliğe gidiyor musunuz? Başka çocuk var mı etrafında? Kimden kapmış olabilir? Foto yükleyebilirsen süper olur
Kaç haziran doğumlu? Benimki de tutuyor ama yani sırtını desteksiz bırakabileceğim kadar değil.Geçti kızlar çok şükür çok sağolun. Rüzgar çarptı herhalde yada biz fazla giydirdik hararet yaptı :)
tutuyor canım bayağı uzun süredir. Neden ki?
Aynı şey değil mi zaten
Ekran fotosu çek onu koy canım onun boyutu küçük oluyor :) ben öylw yapıyom.Foto yukleyemedim dosya boyutu diyo.
ankicaginiz asi olmaya hastaneye gittik virus kaptik. Salginmis. Ilk 3 gun ates sonra dokuntu yapiyormus. Dikkat edin kizlar.
bugun sap sup optuler bayramda
Kaç haziran doğumlu? Benimki de tutuyor ama yani sırtını desteksiz bırakabileceğim kadar değil.
Yoruluyor bir zaman sonra.
Kv geldi de benimkinden 15 gün önce doğan bir bebek var onu görmüşlerdi. O kucakta kafasını filan iyi tutuyor güçlü sizinki daha değik vs dedi de. Sinir oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?