2016 Haziran bebekleri büyüyor

Saf zeytinyağı demi cnm kimisi önce kaynatiyo falan popo deliğine sürdum ama hiç uyarilmadi kendileri :)
Kaç gündür yapmadı canım bugün yapmadıysa çok sıkıntılı değilse biraz bekle istersen. Sabaha doğru yapabilir. Bazen zeytibyağ da işe yaramıyor. Son verdiğimde yaramadı. Ben de bekliyorum artık diğer günü.

37.2 çok değil dert etme emince geçer

Takip et canim bol bol emzir bide ayaklari sicaksa limonla aspirini ez 1 tane ayaginin altina masaj yap

Geçti kızlar çok şükür çok sağolun. Rüzgar çarptı herhalde yada biz fazla giydirdik hararet yaptı :)

Kızlar sizin bebişiniz kucaktayken kafasını kendini iyi dik tutuyor mu?
tutuyor canım bayağı uzun süredir. Neden ki?

Kızlar bugün bebeğimi dışarı çıkardım. Çok rüzgar vardı. Şimdi ateşi 37.2. 15 dk içinde yükseldi. Ne yapabilirim? çok endişeleniyorum

Cnm 3 gundur ayni sey basimiza geldi
Az once doktordan geldik.
Soyleki ;
Biz persembe hastaneye gittik rota asisi olduk kontrol vardi birde
Cuma aksami cocugun atesi cikmaya basladi en yuksek 37.7 yi gorduk ates dusurucu verdim
3 gun atesi bi indi bi cikti istahi azaldi
3 gunun sonunda cocukta kirmizi dokuntu cikti bugun yani.
Kizamigin amca oglu viral bir virus varmis salginmis 1 aydir
Doktor ayak tabanina bakti orda yok kafa yuz ve karni sirti kirmizi dokuntu.
3 gun ates yapar sonra dokuntu cikar ort 10 gunde kendiliginden gecer
Dikkat edilmesi gereken bu 10 gun bagisikligi sifira iner yani kalabalik ortamda gripli birinden hastaligi kaparsa grip olursa zatuŕreye kadar cevirebilir yani vucut suan mukroplara acik dedi.
Bence 10 gun karantinaya alin cok dikkat edin dedi.
Yrn annemlere gidicektik 2 saatlik yol.annem aradi gelmeyin kizim ne gerekiyorsa onu yapin diyo foto eklemeye calisim kizlar dikkatli olun tam bayramdayiz kalabalik ortamlar.
Salgin varmis haberiniz olsun

Alla alla çok geçmiş olsun Canım. ben de karnında 2 tane kırmızı benek gördüm ama başka yok. İnşallah değildir. Kızıl mı dediği hastalık? Siz bebekle kapalı ortamlara veya misafirliğe gidiyor musunuz? Başka çocuk var mı etrafında? Kimden kapmış olabilir? Foto yükleyebilirsen süper olur

Bugün ikinci gün canım yapmadığı hiç böyle olmamıştı

Foto yukleyemedim dosya boyutu diyo.
ankicaginiz asi olmaya hastaneye gittik virus kaptik. Salginmis. Ilk 3 gun ates sonra dokuntu yapiyormus. Dikkat edin kizlar.
bugun sap sup optuler bayramda

Geçmiş olsun canım

Cnm hastaneden kapti iste persembe rota asisi olmaya ve kontrole goturdum cuma basladi ates 3 gun surdu. Doktor bu kendiliginden gecer onemli olan bagisikligi suan cok dusuktur karantinaya alin dedi.su aralar Allah korusun mikrop veya baska virus alirsa o tehlikeli olurmus.

Bilseydim bugunde goturmezdim kv ye
evde 30 kisi vardik kucaktan kucaga gitti. Aksaminda dokuntu basladi
Dedim cok kucakta durdu ondandur eve geldik dus aldirdik baktim sac diplerinde de var korktum .hmen kaptik kostuk hastaneye

Olmuyooo yaa yukleyemedim foto
Dosya boyutu diyo .
kizamik degilmis onun soyundan gelen viratik bir virus . Kizamigin amca oglu diyorum bu viruse dedi doktor :)

Geçti kızlar çok şükür çok sağolun. Rüzgar çarptı herhalde yada biz fazla giydirdik hararet yaptı :)

tutuyor canım bayağı uzun süredir. Neden ki?
Kaç haziran doğumlu? Benimki de tutuyor ama yani sırtını desteksiz bırakabileceğim kadar değil.
Yoruluyor bir zaman sonra.
Kv geldi de benimkinden 15 gün önce doğan bir bebek var onu görmüşlerdi. O kucakta kafasını filan iyi tutuyor güçlü sizinki daha değik vs dedi de. Sinir oldum.

mukayese son derece sacma bir sey.
5 parmagin 5i bir mi? ayni koldan uzamalarina, ayni elde butun olmalarina ragmen.
hic moralinizi bozmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…