2016 Haziran bebekleri büyüyor

Foto yukleyemedim dosya boyutu diyo.
ankicaginiz asi olmaya hastaneye gittik virus kaptik. Salginmis. Ilk 3 gun ates sonra dokuntu yapiyormus. Dikkat edin kizlar.
bugun sap sup optuler bayramda
Aşının yan etkisi olmasın? Biz de doktora gittik. Salgından bahsetmedi. El ayak ağız hastalığını diyor belki de senin doktorun

Kızlar sizin bebişiniz kucaktayken kafasını kendini iyi dik tutuyor mu?
Cnm bazı bebekler emeklemeden direkt yürürler. Benimki hiç ses çıkarmıyordu birden agu dedi. Hani önce aaa uu guu falan der. Bildiğin büyük insan gibi söylüyor. Ani sıçramalar şeklinde öğreniyorlar. Bugün yapmıyor dersin yarın yapar. Bir de sakın sırtından desteksiz bırakma çok tehlikeli. Kafasını geriye atar, ağır basar ve düşer Allah korusun. Yorulması çok normal. Bizimkinin çok sarkıtınca bacağı morarıyor. Kasları kanı bile yukarı pompalayacak kadar güçlü değil. Nasıl dim dik dursun, tabi yorulur

Aşının yan etkisi olmasın? Biz de doktora gittik. Salgından bahsetmedi. El ayak ağız hastalığını diyor belki de senin doktorun

Rotayi soyledim onun yan etkisi degilmis.
Asiya diye goturdum hastaneden kapti buyuk ihtumalle.
El ayak agiz hastaligindan da bahsetti oda degilmus ayak tabaninda dokuntu yok kontrol etti . Viral diyo

Kızlar doktor kafadaki konak için dedi ki zeytinyağı ile karbonati karıştırıp sur sonra banyo yaptır ko ak taragi ile tara dedi belki biliyosunuzdur ben yeni öğrendim de size de soyliyim die şey ettim.
Canım benim Kızın bu hafta çok yoğun oldu , 2 gün önce sabah mustelanın yağını kafasına bocaladım ters yönde masaj Yaptım akşamında yıkadık hiçbirşeyi kalmadı

El ayak agiz hastaligindan da bahsetti oda degilmus ayak tabaninda dokuntu yok kontrol etti . Viral diyo
Zaten kızıl dışındaki bütün ateşli döküntülü hastalıklar viral. Doktor virüs kaynaklı olduğunu anlamakta çok zorlanmamıştır :) önemli olan kendi kendine geçmesi. Geçmiş olsun canım. Kıyamam bebişime inşallah 10 gün bile sürmez hemen geçer. Zaten hastaneler mikrop yuvası. İnsanların da bebeği öpmemesi lazım ama düşünemiyorlar işte.

Anlatamam çok zor hemde akiamları ağlardı artık gündüzde ağlıyo daha doğrusu pek koliklik kalmadı ama uykuya dalamıyo uyku gelince kıyamet kopuyor bana ne önerirsiniz
Ben de sen gibiydim hatırlarsan, kulağına güzel sesle konusur gibi fatiha suresi okudum, bi yerden tavsiye falan değil, kendim buldum, o sakinlestirdi, sonra ayakta yürüyerek emzirdim, ilk baslardaki acemi stresli hallerimi bıraktim, ne kadar deli gibi aglasa da sakin olmaya çalıştım, kulağına ya dua okudum ya da güzel şeyler söyledim, ben de biraz etki etti, insallah senin de düzelmeye başlar

Kızlar doktor kafadaki konak için dedi ki zeytinyağı ile karbonati karıştırıp sur sonra banyo yaptır ko ak taragi ile tara dedi belki biliyosunuzdur ben yeni öğrendim de size de soyliyim die şey ettim.
Ben yağlayıp yıkayıp elimle soydum ancak öyle geçti
5 günden uzun süre kaka yapmazsa poposunu kulak pamuğuna zeytin yağı sürerek uyar
Bu işlemi çok yaparsan kendi kendine tuvaketini yapmakta zorlanır
2 gün normal canım

Geçmiş olsun canım , hastaneler mikrop yuvası , ben hastane yada asm den geldikten sonra kıyafetlerini çıkarıp yıkıyorum battaniyesini falan hepsini makinaya atıyorum. Allah şifa versin tez zamanda

Eskiler öyle cnm biz rahatı seviyoruz bence bi de artık ev işi sadece kadının olarak görülmüyor benim zoruma gider valla tek ben yapsam :))) karar verdiğin oyun halısı hangisi oldu cnm
Benimde çok zor uma gidiyoorrama maalesef ne dersem diyeyim ne kadar zor durumda olursam olayım asla elimden ev işleri konusunda yardım görmedim. Artık yardimci olması ni bekle miyor um pes ettim. Isim yaparken bebek ag layınca gezdirin sin yetiyor bana.ki iki tane bebek var.kabullendim yoksa kafayı yiyorum...

Kızlar benim oğlan hiç durmuyo kıpır kıpır uyumuyor da yahu Bebek dediğin uyur büyür şimdiki cocuklar mı değişmiş anlamadım laf dinliyo etrafı kesiyor daha 10gün içimdeydi yan döndü zaten vallahi işimiz var bu saate oldu konusmaktan cenem yoruldu hala mıkır mıkır kendi dilinde konusuyor emdikçe uyurdu eskiden şimdi emdikçe enerji patlaması yaşıyor

Ay masal

Ay masal

Çok geçmiş olsun geçer sorunsuz dert etme sen

Günaydın kızlar , dün gece kızım emdikten sonra pompaya 3-5 damla süt sağdım eşime de yarım saat sonra uyandım dedim gece 23:30 da , pompadaki süt 1 gün boyunca emzirdikten sonra sağdığım süttü , 40 Cc civarı üşengeçlijten hiç buzdolabına koymadım kızım emdikçe eline emdikçe sağdım , malum bende mastit çok oluyor , gece 12 gibi kızım uyanmış , o 40 Cc. Sütü görünce onu vermiö , yani 24 saat boyunca dışarıda bekleyen sütü , şu an Kızın durumu iyi , sabah farkettim ... Birşey olur mu ki ? Çok endişeleniyorum ve çok kızgınım , eşimde sağıp atacaktım yıkayıp koyacaktın diyor , ben be kadar süt çıkacak deneme Amaçlı yapmıştım , beni mastit yapan sütü görmek istedim birde elime dedim az önce iyi çekmiş 3-5 da la geldi diye ((( ufff bu adamların tatilde olması a kötü 3 saatlik uyku zehir oldu şimdi :;

benimki de uyumuyor, surekli bir tekme - karetekit - modunda. hamileyken de cok sert tekmeler atardi, huyuymus demek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…