- 15 Şubat 2011
- 7.018
- 13.025
- 248
- Konu Sahibi superselma
-
Z.yag cok agir degilmi hazmedermi bebegin vucudu onu
Aşının yan etkisi olmasın? Biz de doktora gittik. Salgından bahsetmedi. El ayak ağız hastalığını diyor belki de senin doktorunFoto yukleyemedim dosya boyutu diyo.
ankicaginiz asi olmaya hastaneye gittik virus kaptik. Salginmis. Ilk 3 gun ates sonra dokuntu yapiyormus. Dikkat edin kizlar.
bugun sap sup optuler bayramda
Cnm bazı bebekler emeklemeden direkt yürürler. Benimki hiç ses çıkarmıyordu birden agu dedi. Hani önce aaa uu guu falan der. Bildiğin büyük insan gibi söylüyor. Ani sıçramalar şeklinde öğreniyorlar. Bugün yapmıyor dersin yarın yapar. Bir de sakın sırtından desteksiz bırakma çok tehlikeli. Kafasını geriye atar, ağır basar ve düşer Allah korusun. Yorulması çok normal. Bizimkinin çok sarkıtınca bacağı morarıyor. Kasları kanı bile yukarı pompalayacak kadar güçlü değil. Nasıl dim dik dursun, tabi yorulurKızlar sizin bebişiniz kucaktayken kafasını kendini iyi dik tutuyor mu?
Benim kız bu sabah çok aZ yaptı , birde baya katıydı , o bölgeye mustelanın bebe yağını sürdüm saat 6 gibi yaptı kakasınıSaf zeytinyağı demi cnm kimisi önce kaynatiyo falan popo deliğine sürdum ama hiç uyarilmadi kendileri :)
Aşının yan etkisi olmasın? Biz de doktora gittik. Salgından bahsetmedi. El ayak ağız hastalığını diyor belki de senin doktorun
Canım benim Kızın bu hafta çok yoğun oldu , 2 gün önce sabah mustelanın yağını kafasına bocaladım ters yönde masaj Yaptım akşamında yıkadık hiçbirşeyi kalmadıKızlar doktor kafadaki konak için dedi ki zeytinyağı ile karbonati karıştırıp sur sonra banyo yaptır ko ak taragi ile tara dedi belki biliyosunuzdur ben yeni öğrendim de size de soyliyim die şey ettim.
Zaten kızıl dışındaki bütün ateşli döküntülü hastalıklar viral. Doktor virüs kaynaklı olduğunu anlamakta çok zorlanmamıştır :) önemli olan kendi kendine geçmesi. Geçmiş olsun canım. Kıyamam bebişime inşallah 10 gün bile sürmez hemen geçer. Zaten hastaneler mikrop yuvası. İnsanların da bebeği öpmemesi lazım ama düşünemiyorlar işte.
Rotayi soyledim onun yan etkisi degilmis.
Asiya diye goturdum hastaneden kapti buyuk ihtumalle.
El ayak agiz hastaligindan da bahsetti oda degilmus ayak tabaninda dokuntu yok kontrol etti . Viral diyo
Ben de sen gibiydim hatırlarsan, kulağına güzel sesle konusur gibi fatiha suresi okudum, bi yerden tavsiye falan değil, kendim buldum, o sakinlestirdi, sonra ayakta yürüyerek emzirdim, ilk baslardaki acemi stresli hallerimi bıraktim, ne kadar deli gibi aglasa da sakin olmaya çalıştım, kulağına ya dua okudum ya da güzel şeyler söyledim, ben de biraz etki etti, insallah senin de düzelmeye başlarAnlatamam çok zor hemde akiamları ağlardı artık gündüzde ağlıyo daha doğrusu pek koliklik kalmadı ama uykuya dalamıyo uyku gelince kıyamet kopuyor bana ne önerirsiniz
Ben yağlayıp yıkayıp elimle soydum ancak öyle geçtiKızlar doktor kafadaki konak için dedi ki zeytinyağı ile karbonati karıştırıp sur sonra banyo yaptır ko ak taragi ile tara dedi belki biliyosunuzdur ben yeni öğrendim de size de soyliyim die şey ettim.
Cnm benim. Allah şifa versin tez zamanda.Heh simdi oldu tesekkurler @GlnU
Geçmiş olsun canım , hastaneler mikrop yuvası , ben hastane yada asm den geldikten sonra kıyafetlerini çıkarıp yıkıyorum battaniyesini falan hepsini makinaya atıyorum. Allah şifa versin tez zamanda
Rotayi soyledim onun yan etkisi degilmis.
Asiya diye goturdum hastaneden kapti buyuk ihtumalle.
El ayak agiz hastaligindan da bahsetti oda degilmus ayak tabaninda dokuntu yok kontrol etti . Viral diyo
Benimde çok zor uma gidiyoorrEskiler öyle cnm biz rahatı seviyoruz bence bi de artık ev işi sadece kadının olarak görülmüyor benim zoruma gider valla tek ben yapsam :))) karar verdiğin oyun halısı hangisi oldu cnm
Aynen agzina sokup cikariyo 1 cekiyo iki duruyo.kilo alimi iyi cok sukur.3 550 dogdu 3350 idi hastane cikisi.ilk ay 4 500 ikinci ay 5900 bu ay 7kg olduk ama hic gostermiyo bana mi oyle geliyo anlamiyom.gece 3 kere emziriyodum simdi 2 ye dustuk uykulari uzadi.
Buda benim şapşik oğluşumEki Görüntüle 1884418 [/QUOTE
Ayy maşallah çok tatli. Pamuk gibi ya:))
Aynen agzina sokup cikariyo 1 cekiyo iki duruyo.kilo alimi iyi cok sukur.3 550 dogdu 3350 idi hastane cikisi.ilk ay 4 500 ikinci ay 5900 bu ay 7kg olduk ama hic gostermiyo bana mi oyle geliyo anlamiyom.gece 3 kere emziriyodum simdi 2 ye dustuk uykulari uzadi.
Buda benim şapşik oğluşumEki Görüntüle 1884418 [/QUOTE
Ayy maşallah çok tatli. Pamuk gibi ya:))
Çok geçmiş olsun geçer sorunsuz dert etme senCnm 3 gundur ayni sey basimiza geldi
Az once doktordan geldik.
Soyleki ;
Biz persembe hastaneye gittik rota asisi olduk kontrol vardi birde
Cuma aksami cocugun atesi cikmaya basladi en yuksek 37.7 yi gorduk ates dusurucu verdim
3 gun atesi bi indi bi cikti istahi azaldi
3 gunun sonunda cocukta kirmizi dokuntu cikti bugun yani.
Kizamigin amca oglu viral bir virus varmis salginmis 1 aydir
Doktor ayak tabanina bakti orda yok kafa yuz ve karni sirti kirmizi dokuntu.
3 gun ates yapar sonra dokuntu cikar ort 10 gunde kendiliginden gecer
Dikkat edilmesi gereken bu 10 gun bagisikligi sifira iner yani kalabalik ortamda gripli birinden hastaligi kaparsa grip olursa zatuŕreye kadar cevirebilir yani vucut suan mukroplara acik dedi.
Bence 10 gun karantinaya alin cok dikkat edin dedi.
Yrn annemlere gidicektik 2 saatlik yol.annem aradi gelmeyin kizim ne gerekiyorsa onu yapin diyo foto eklemeye calisim kizlar dikkatli olun tam bayramdayiz kalabalik ortamlar.
Salgin varmis haberiniz olsun
benimki de uyumuyor, surekli bir tekme - karetekit - modunda. hamileyken de cok sert tekmeler atardi, huyuymus demek :)Kızlar benim oğlan hiç durmuyo kıpır kıpır uyumuyor da yahu Bebek dediğin uyur büyür şimdiki cocuklar mı değişmiş anlamadım laf dinliyo etrafı kesiyor daha 10gün içimdeydi yan döndü zaten vallahi işimiz var bu saate oldu konusmaktan cenem yoruldu hala mıkır mıkır kendi dilinde konusuyor emdikçe uyurdu eskiden şimdi emdikçe enerji patlaması yaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?