- 21 Mart 2016
- 2.025
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi superselma
-
Can'ım hiçbir şey olmaz bebeğin kusar onuGünaydın kızlar , dün gece kızım emdikten sonra pompaya 3-5 damla süt sağdım eşime de yarım saat sonra uyandım dedim gece 23:30 da , pompadaki süt 1 gün boyunca emzirdikten sonra sağdığım süttü , 40 Cc civarı üşengeçlijten hiç buzdolabına koymadım kızım emdikçe eline emdikçe sağdım , malum bende mastit çok oluyor , gece 12 gibi kızım uyanmış , o 40 Cc. Sütü görünce onu vermiö , yani 24 saat boyunca dışarıda bekleyen sütü , şu an Kızın durumu iyi , sabah farkettim ... Birşey olur mu ki ? Çok endişeleniyorum ve çok kızgınım , eşimde sağıp atacaktım yıkayıp koyacaktın diyor , ben be kadar süt çıkacak deneme Amaçlı yapmıştım , beni mastit yapan sütü görmek istedimbirde elime dedim az önce iyi çekmiş 3-5 da la geldi diye ((( ufff bu adamların tatilde olması a kötü 3 saatlik uyku zehir oldu şimdi :;
Sabaha karşı biz de uyutamadık bir türlü en sonunda kundak yaptım 5 dkda uyudu :)Kızlar benim oğlan hiç durmuyo kıpır kıpır uyumuyor da yahu Bebek dediğin uyur büyür şimdiki cocuklar mı değişmiş anlamadım laf dinliyo etrafı kesiyor daha 10gün içimdeydi yan döndü zaten vallahi işimiz var bu saate oldu konusmaktan cenem yoruldu hala mıkır mıkır kendi dilinde konusuyor emdikçe uyurdu eskiden şimdi emdikçe enerji patlaması yaşıyor
Günaydın kızlar , dün gece kızım emdikten sonra pompaya 3-5 damla süt sağdım eşime de yarım saat sonra uyandım dedim gece 23:30 da , pompadaki süt 1 gün boyunca emzirdikten sonra sağdığım süttü , 40 Cc civarı üşengeçlijten hiç buzdolabına koymadım kızım emdikçe eline emdikçe sağdım , malum bende mastit çok oluyor , gece 12 gibi kızım uyanmış , o 40 Cc. Sütü görünce onu vermiö , yani 24 saat boyunca dışarıda bekleyen sütü , şu an Kızın durumu iyi , sabah farkettim ... Birşey olur mu ki ? Çok endişeleniyorum ve çok kızgınım , eşimde sağıp atacaktım yıkayıp koyacaktın diyor , ben be kadar süt çıkacak deneme Amaçlı yapmıştım , beni mastit yapan sütü görmek istedimbirde elime dedim az önce iyi çekmiş 3-5 da la geldi diye ((( ufff bu adamların tatilde olması a kötü 3 saatlik uyku zehir oldu şimdi :;
Bizimki cok tutamiyo yanaklari agirlik yaoiyo :)Kızlar sizin bebişiniz kucaktayken kafasını kendini iyi dik tutuyor mu?
Kimi iciriyo ama bnm bldigim icirmk iyi dglpoposuna surulur, icirilmeyi hic duymadim ben.
Kusmamış canım löpür löpür yemiş maalesef 24 saat dedim ama tam olarak 29 saat ... Göbeğinin Altın'da kızarıklıklar çıkmış , takip edeceğimCan'ım hiçbir şey olmaz bebeğin kusar onu
Kusmadığına göre problem yokKusmamış canım löpür löpür yemiş maalesef 24 saat dedim ama tam olarak 29 saat ... Göbeğinin Altın'da kızarıklıklar çıkmış , takip edeceğim
@9aypk rahat bu adamlar canım , ne olacak en fazla ishal olur biogai başlarız diyor , her Altını açtığımda göbeğimin altındaki kuzarıklara bakacağım doktorumuza yazdım kuzarıkluüon fotosunu çektim , daha watsabına bakmamış , tatil olunca uyuyor galiba, o sütü ben verme Amaçlı sağmamıştım , yani ÇÖP olacaktı bakalım artık , kontrol edeceğim
Bende stres yapmıyorum artık ama heralde biraz düzeldi diyebilirim krize girsede farklı bişey görünce susuyor önceden imkanı yok ausmuyodu bende hu hu diyorum öyle sakinleşiyo ama artık hırpamalmıyprum o nasıl isterse öyle yapıyorum birax oynuyorum biraz emziriyorum biraz gezidirorum artık en son uyku gelince emziriyorum gözlerini kapatınca hamağa koyup sallıyorum 2saatimi alıyo tek ağlamasında ben öyle davranırım napıyım 3 ay çektiğimi ben bilirimBen de sen gibiydim hatırlarsan, kulağına güzel sesle konusur gibi fatiha suresi okudum, bi yerden tavsiye falan değil, kendim buldum, o sakinlestirdi, sonra ayakta yürüyerek emzirdim, ilk baslardaki acemi stresli hallerimi bıraktim, ne kadar deli gibi aglasa da sakin olmaya çalıştım, kulağına ya dua okudum ya da güzel şeyler söyledim, ben de biraz etki etti, insallah senin de düzelmeye başlar
Bende stres yapmıyorum artık ama heralde biraz düzeldi diyebilirim krize girsede farklı bişey görünce susuyor önceden imkanı yok ausmuyodu bende hu hu diyorum öyle sakinleşiyo ama artık hırpamalmıyprum o nasıl isterse öyle yapıyorum birax oynuyorum biraz emziriyorum biraz gezidirorum artık en son uyku gelince emziriyorum gözlerini kapatınca hamağa koyup sallıyorum 2saatimi alıyo tek ağlamasında ben öyle davranırım napıyım 3 ay çektiğimi ben bilirimBen de sen gibiydim hatırlarsan, kulağına güzel sesle konusur gibi fatiha suresi okudum, bi yerden tavsiye falan değil, kendim buldum, o sakinlestirdi, sonra ayakta yürüyerek emzirdim, ilk baslardaki acemi stresli hallerimi bıraktim, ne kadar deli gibi aglasa da sakin olmaya çalıştım, kulağına ya dua okudum ya da güzel şeyler söyledim, ben de biraz etki etti, insallah senin de düzelmeye başlar
Ağlama krizleri yasayan biliyor gercekten, ben de o ne istiyorsa ona göre davranıyorumBende stres yapmıyorum artık ama heralde biraz düzeldi diyebilirim krize girsede farklı bişey görünce susuyor önceden imkanı yok ausmuyodu bende hu hu diyorum öyle sakinleşiyo ama artık hırpamalmıyprum o nasıl isterse öyle yapıyorum birax oynuyorum biraz emziriyorum biraz gezidirorum artık en son uyku gelince emziriyorum gözlerini kapatınca hamağa koyup sallıyorum 2saatimi alıyo tek ağlamasında ben öyle davranırım napıyım 3 ay çektiğimi ben bilirim
cnm bence verme, çok erken. Hem sağlıklı değil hem emmesi azalır, haliyle sütün azalır.Kızlarr biliyorum erken ama ben bebişme salatalık verdim kemiriyo herşeyi ağzına alıyo dünde elma verdiydimkorkıypdum ama annem ben sizi öyle büyüttüm mamamı yediniz sanki dedi birde bazı bebeklerin diş sancısı 3 aydan itibaren başlarmış bi dişlik alıyım diyorum en azından onu alsın ağzına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?