- 2 Ekim 2015
- 1.800
- 2.028
- 133
- 37
- Konu Sahibi superselma
-
Kızlarr biliyorum erken ama ben bebişme salatalık verdim kemiriyo herşeyi ağzına alıyo dünde elma verdiydimkorkıypdum ama annem ben sizi öyle büyüttüm mamamı yediniz sanki dedi birde bazı bebeklerin diş sancısı 3 aydan itibaren başlarmış bi dişlik alıyım diyorum en azından onu alsın ağzına
Kızlar sabah bebeğimiz altını temizlerken bebeğimin pipisini biraz sıyırdığımda kızarıklık gördüm ve sanki çizgi çizgi yarık gibiydi. Yarık gibi olan kısımlar kırmızı. Bunla ilgili bilgisi olan var mı?
cnm bence verme, çok erken. Hem sağlıklı değil hem emmesi azalır, haliyle sütün azalır.
Diş için sophie nin küçüğü var. Çok rahat tutuyor ve seviyor. Tavsiye ederim
Hayır canım :/ ne yapmalıyımCocuk doktorunuz nasıl temizlenmesi gerektiğini gostermismiydi canim?
Teşekkür ederim canım tavsiyelerine uyacagimo zaman 2 veya 3 tabletle başla. yanında şevketi bostan da alabilirsin. Bu ikisi beraber kullanılırmış. Ama çemen otunun etkisini görmek için bence bu aşamada başka bir şey alma. Eğer 72 saat içinde etki görmezsen bırakabilirsin, artık işe yaramazmış. Başladığın gün bol bol su iç ve bebeğinle aynı Zaman'larda uyu. Her fırsatta emzir. Öğünlerde protein al. İnşallah etki eder. 100 gramın altında yan etki (ishal) olmazmış. 3 tablet 2.8 gram yapıyor. O sebeple bir şey olacağını sanmıyorum ama takip et. Karın Ağrı'sı ishal vs olursa bırakırsın.
Ya canım övmek değildi niyetim ama işe yaradı :) fakat ben kullanmayacağım. İyi işleyen bir sistem varsa dokunmamak lazım.
Bana hastane tipi pompayı kiraladığım yer sadece vitamalt işe yarar dedi ben de onu aldım. Bir ara her gün içiyordum. Çok az fayda etti. Daha çok prolaktini arttıran şeyler yiyip üstüne onu içince etki ediyordu. Mesela üzüm ve dereotu; üstüne vitamalt. Ama öyle aman aman bir şey oldu diyemem. Belki psikolojik, bana arttı gibi geldi. Çok enerji veriyor.
Ay kuzum benim. Bol bol felak nas oku. Uyanınca unutur inşallah
Demir hapı
Yapı meselesi
:))) @emy0364
Saraçoğlu 10-15 tane, günde 3 defa üzüm dedi
Canım benim belli hoşlanmamış o hareketten. Benim kızım da bugün dışarı çıkınca çok ağladı. Kulağımdan gitmiyor sesi. Sabah olsun da gülen yüzünü göreyim diye bekliyorum. Adem Güneş Bebek sizin Hatay'ınıza uyamaz siz ona uyacaksınız diyor. Ama sizinki gibi büyük bir ailede bu Nasıl olacak?
Ben yaptırmadım. Kısa süre koruyor. Sadece emen bebekler nadir yakalanırmış. Allah korusun. İnşallah olmaz. Yaptırmayınca da hep içinde böyle huzursuzluk oluyor.
Tabi ben daha karma da yaptırmadım, o ayrı mesele
Verem 1 ay oldu yeni kızardı
Bu Sophie yi bende merak ediyordum ,çok reklamı Dönüyor nette , bende alayım bari çok güzel tutmuş , internetten mi aldın canımcnm bence verme, çok erken. Hem sağlıklı değil hem emmesi azalır, haliyle sütün azalır.
Pilates topunda zıplayıp şarkı söylediğimde benim kızda gülümseyerek BAKIYOR baya :)))Kızlar bugün bebişim ilk kez katıla katıla kahkaha attı :)
Önceden he he he diye gülüyordu. Onu güldüren şey kucağımda pilates topunda yaylanmamız o esnada babasının da aynı ritimde kafasını sallaması oldu
Canım galactago yu denedin mi ? Nasıl berim aldın mı dün ben içmeyi unuttum sütüm baya az geldi , artık sürekli Yanımda :)Regl oldum. Sütü azaltıyomu bana öyle geldi.
Canım galactago yu denedin mi ? Nasıl berim aldın mı dün ben içmeyi unuttum sütüm baya az geldi , artık sürekli Yanımda :)
Hayır canım :/ ne yapmalıyım
Regl olmadan hemen önce ve ilk günü biraz azalabilir. Daha sık emzir canım, sık sık meme değiştir emzirirken. Sonra normale döner.Regl oldum. Sütü azaltıyomu bana öyle geldi.
yok cnm ya bu 25 TL mi ne. Sophie ile paket olarak var orda 10 tlye geliyor. Bir kere alıyorsun, kolay kolay da bir şey olmaz, bütün dişlerini çıkarırsın :)Çok pahalı bunlarda yaa
Bana da annem söylemişti sıyırıyorum ama yeterince değil demek ki. Bugün baya sıyırdım beyaz bir şeyler vardı. Temizleyemedim ama korktum :):) siliyor musun neyle?İcini sıyırcaksın canim dışarıya çıkaracaksın yani. Üstünde uç kısmı çokyyumuşak ya orayı. Baya bi accaksin ama içinden kırmızı et goruncek ilk yaptığında ağlayabilir ama sonra alisiyo. Ben yapıyodum ama az sıyırıyomusum doktor bi yaptı bisürü beyaz idrar tortusu varmış meğer yazık yavruma. Mutlaka hergun 1kere yapmalisin istersen doktora sor gösterir. Erkek bebekler için çok önemli sünnet olmadıkları için. Kv sordum bizde yapardık diyo
4 ay kısa ama canım ya. Önemli olan 6 aydan uzun süre adet olmamak. Ben doğum yapmıştım, emziremedim ve 3 hafta sonra adet oldum. Şimdi emziriyorum, olmuyorum.Ben emziriyorum ama 40başı oldum pek alakasınyok bence cnkğ emzirmeyen arkadasım 4 ay adet olmadı9ay
canım erkekler nazlı olmasın, yakışmıyor :) bu da benim küçük tavşanım :)@anneyimhamileyim saol canim rabbim hepimizinkini bizlere bagislasin.
Valla ben dayanamadim damat gibi ortaya cikardim oğlani kizlarrrr:))
Gelinleri de görek:))
evet canım. Zürafanın kendisini ve çıngırağını da aldım ama şimdilik onlar büyük geldi. Bebekhouse Dan aldım, ertesi günü geldi. Çok güzel. bu da çıngırağı. Bir kısmı sert bir kısmı yumuşak.Bu Sophie yi bende merak ediyordum ,çok reklamı Dönüyor nette , bende alayım bari çok güzel tutmuş , internetten mi aldın canım
ben de çemen otu almadım, bariz azalıyor.Canım galactago yu denedin mi ? Nasıl berim aldın mı dün ben içmeyi unuttum sütüm baya az geldi , artık sürekli Yanımda :)
Aynen valla istediğini yapmada göreyimm ooo mum tutturuyo valla zilliAğlama krizleri yasayan biliyor gercekten, ben de o ne istiyorsa ona göre davranıyorum
Yaa ne bliyim verdim valla :) sophieyi aşıyım madem tabsiye ediyosun tabi pahalı değilsecnm bence verme, çok erken. Hem sağlıklı değil hem emmesi azalır, haliyle sütün azalır.
Evet öyleymiş zaten ağzuda akıyo ellerini emip duruyo kuzucum onu kemirsin alıyımdaDis taşıyıcısı aldım ben çıngıraklı seviyo ağzına goturuyo devamlı. Başladı zaten kasinmaya.
Annemde mısır ve buğday nişastası dan mama yapardı size diyo ama tam olarak nezaman hatirlamiyo :)
İcini sıyırcaksın canim dışarıya çıkaracaksın yani. Üstünde uç kısmı çokyyumuşak ya orayı. Baya bi accaksin ama içinden kırmızı et goruncek ilk yaptığında ağlayabilir ama sonra alisiyo. Ben yapıyodum ama az sıyırıyomusum doktor bi yaptı bisürü beyaz idrar tortusu varmış meğer yazık yavruma. Mutlaka hergun 1kere yapmalisin istersen doktora sor gösterir. Erkek bebekler için çok önemli sünnet olmadıkları için. Kv sordum bizde yapardık diyo
Ayy ben hiç sıyırmıyorum ki bişi demedi doktorBana da annem söylemişti sıyırıyorum ama yeterince değil demek ki. Bugün baya sıyırdım beyaz bir şeyler vardı. Temizleyemedim ama korktum :):) siliyor musun neyle?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?