2016 Haziran bebekleri büyüyor

Dis taşıyıcısı aldım ben çıngıraklı seviyo ağzına goturuyo devamlı. Başladı zaten kasinmaya.
Annemde mısır ve buğday nişastası dan mama yapardı size diyo ama tam olarak nezaman hatirlamiyo :)

Cocuk doktorunuz nasıl temizlenmesi gerektiğini gostermismiydi canim?

Teşekkür ederim canım tavsiyelerine uyacagim

cnm bence verme, çok erken. Hem sağlıklı değil hem emmesi azalır, haliyle sütün azalır.
Diş için sophie nin küçüğü var. Çok rahat tutuyor ve seviyor. Tavsiye ederim
Bu Sophie yi bende merak ediyordum ,çok reklamı Dönüyor nette , bende alayım bari çok güzel tutmuş , internetten mi aldın canım

Pilates topunda zıplayıp şarkı söylediğimde benim kızda gülümseyerek BAKIYOR baya :)))

Canım galactago yu denedin mi ? Nasıl berim aldın mı dün ben içmeyi unuttum sütüm baya az geldi , artık sürekli Yanımda :)

Denedim ama çok fark etmedi sanki. Sen günde kaçkere kullaniyosun. Hep aynıssaatte duzenlimi bide?

Hayır canım :/ ne yapmalıyım

İcini sıyırcaksın canim dışarıya çıkaracaksın yani. Üstünde uç kısmı çokyyumuşak ya orayı. Baya bi accaksin ama içinden kırmızı et goruncek ilk yaptığında ağlayabilir ama sonra alisiyo. Ben yapıyodum ama az sıyırıyomusum doktor bi yaptı bisürü beyaz idrar tortusu varmış meğer yazık yavruma. Mutlaka hergun 1kere yapmalisin istersen doktora sor gösterir. Erkek bebekler için çok önemli sünnet olmadıkları için. Kv sordum bizde yapardık diyo

Regl oldum. Sütü azaltıyomu bana öyle geldi.
Regl olmadan hemen önce ve ilk günü biraz azalabilir. Daha sık emzir canım, sık sık meme değiştir emzirirken. Sonra normale döner.
Çok pahalı bunlarda yaa
yok cnm ya bu 25 TL mi ne. Sophie ile paket olarak var orda 10 tlye geliyor. Bir kere alıyorsun, kolay kolay da bir şey olmaz, bütün dişlerini çıkarırsın :)

Bana da annem söylemişti sıyırıyorum ama yeterince değil demek ki. Bugün baya sıyırdım beyaz bir şeyler vardı. Temizleyemedim ama korktum :):) siliyor musun neyle?

Ben emziriyorum ama 40başı oldum pek alakasınyok bence cnkğ emzirmeyen arkadasım 4 ay adet olmadı 9ay
4 ay kısa ama canım ya. Önemli olan 6 aydan uzun süre adet olmamak. Ben doğum yapmıştım, emziremedim ve 3 hafta sonra adet oldum. Şimdi emziriyorum, olmuyorum.

@anneyimhamileyim saol canim rabbim hepimizinkini bizlere bagislasin.

Valla ben dayanamadim damat gibi ortaya cikardim oğlani kizlarrrr:))
Gelinleri de görek:))
canım erkekler nazlı olmasın, yakışmıyor :) bu da benim küçük tavşanım :)

Bu Sophie yi bende merak ediyordum ,çok reklamı Dönüyor nette , bende alayım bari çok güzel tutmuş , internetten mi aldın canım
evet canım. Zürafanın kendisini ve çıngırağını da aldım ama şimdilik onlar büyük geldi. Bebekhouse Dan aldım, ertesi günü geldi. Çok güzel. bu da çıngırağı. Bir kısmı sert bir kısmı yumuşak.

Canım galactago yu denedin mi ? Nasıl berim aldın mı dün ben içmeyi unuttum sütüm baya az geldi , artık sürekli Yanımda :)
ben de çemen otu almadım, bariz azalıyor.

Ağlama krizleri yasayan biliyor gercekten, ben de o ne istiyorsa ona göre davranıyorum
Aynen valla istediğini yapmada göreyimm ooo mum tutturuyo valla zilli

cnm bence verme, çok erken. Hem sağlıklı değil hem emmesi azalır, haliyle sütün azalır.
Yaa ne bliyim verdim valla :) sophieyi aşıyım madem tabsiye ediyosun tabi pahalı değilse
Evet öyleymiş zaten ağzuda akıyo ellerini emip duruyo kuzucum onu kemirsin alıyımda

Bana da annem söylemişti sıyırıyorum ama yeterince değil demek ki. Bugün baya sıyırdım beyaz bir şeyler vardı. Temizleyemedim ama korktum :):) siliyor musun neyle?
Ayy ben hiç sıyırmıyorum ki bişi demedi doktor

Kıııızzx Allah seni napmasın 54 tl diyo bizim adamı bunu almaya ikna edene kadar kızın 20 lik dişi çıkarrr _peri_ emy0364

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…