2016 Haziran bebekleri büyüyor

Kıııızzx Allah seni napmasın 54 tl diyo bizim adamı bunu almaya ikna edene kadar kızın 20 lik dişi çıkarrr _peri_ @emy0364
Ahaha ama çocuk ağzına alıyor ya bu %100 latex ve gıda boyası. Her biri tek tek test edilmiş, bir parçası kopmasın diye. Vanilyalı diş kaşıyıcıyı 30 TL :) haklısın pahalı bir şey bir de sevmeyebilir o risk var

Canim maalesef bazı eşler vicdanını dinlemiyor sanki o evde sen tek başına yaşıyorsun söyle yap bi süre elini vurma temizlik yemek olayina o zaman napar?

Çok geçmiş olsun Nasıl Bi korku hiç bilmek istemem allah korumuş oğlunu
Dün benim kızım da hiç emmek istemedi oynadı milletle güldü konuştu. Değişik ortamlar hoşuna gitti. Bugün sardı gene bana hatta meme başlığını bile aramadı saldırdı.
İki tane Bebek'le Nasıl bu kadar iş yaptın helal sana ben anca yedim
Bi de su verdim kızıma ilk defa Antalya sıcak diye çok terliyor ya kafası hep şıpır şıpır
Hayat Bebek suyundan verdim 1 cc kadar kaynatmasan falan öyle

İnternetten bakmistim çok pahalıydı. Ama araştırmadim canım çokta. Demek daha uygun yerler varmis
İnşallah yarın böyle olmaz oğlum hep arandı durdu bugün

Bana da annem söylemişti sıyırıyorum ama yeterince değil demek ki. Bugün baya sıyırdım beyaz bir şeyler vardı. Temizleyemedim ama korktum :):) siliyor musun neyle?

Bende yapıyorum sanıyordum ama olmuyormuş doktordan görünce anladım :) canım ben ıslak mendil kullanmıyorum temizleme pamuğunu suya batırıp siliyorum orayida öyle yavaş yavaş siliyorum temiz bi pamukla. Tam açıp içindeki kırmızı etine kadar gormen lazım ama ucundan hemen çok değil. Oraya kadar kaliyo çünkü idrar tortusu.
Bizim doktor her kontrolde bakar :) korkma ilk çok ağladı sonra bikac kere mizirdandi şimdi alıştı :) istersen ilk doktor yapsın hem gorursun

R r0s3n cnm.benim.oğlumun pipisi de dediğin gibi oldu enfekte olmuş resmen haberim yok sonra.bi krem verdi onu sürdum şimdi daha iyi siyirma işlemini hergün yapıyorum artık

R r0s3n cnm.benim.oğlumun pipisi de dediğin gibi oldu enfekte olmuş resmen haberim yok sonra.bi krem verdi onu sürdum şimdi daha iyi siyirma işlemini hergün yapıyorum artık

Bize doktoru bişi demedi haberim yoktu böyle birşeyden demin netten araştırdım bazı doktorlar yapmak gerekir derken bazıları kesinlikle dokunmayın diyorlar kime inanıcaz şimdi..ki ben cesaret edemem sanırım bişey olur diye R r0s3n

Ayy en iyisi sünnet ettirip rahatlamak :):)

Şu ihtilaflı konulara gıcık oluyorum zaten. Doğru bitanedir. Herkes aynı şeyi söylese rahat etcez ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…