- 22 Ocak 2012
- 5.885
- 3.889
- 398
- Konu Sahibi superselma
-
Ahaha ama çocuk ağzına alıyor ya bu %100 latex ve gıda boyası. Her biri tek tek test edilmiş, bir parçası kopmasın diye. Vanilyalı diş kaşıyıcıyı 30 TL :) haklısın pahalı bir şey bir de sevmeyebilir o risk var
Canim maalesef bazı eşler vicdanını dinlemiyor sanki o evde sen tek başına yaşıyorsun söyle yap bi süre elini vurma temizlik yemek olayina o zaman napar?Benimde çok zor uma gidiyoorrama maalesef ne dersem diyeyim ne kadar zor durumda olursam olayım asla elimden ev işleri konusunda yardım görmedim. Artık yardimci olması ni bekle miyor um pes ettim. Isim yaparken bebek ag layınca gezdirin sin yetiyor bana.ki iki tane bebek var.kabullendim yoksa kafayı yiyorum...
Çok geçmiş olsun Nasıl Bi korku hiç bilmek istememMerhaba kızlar
Bayramınız nasıl geçiyor?
Bebeğim kucaktan kucağa gezince çabuk uyuyor ama her zamankinden az emiyor.
Resmen yılların acısını çıkardım
Biz eşimin tüm ailesi beraber halletmeye çalıştık. 9 koyun..
2kelle yüzdüm
5karın temizledim
2 de mumbar temizledim
Etler hala ayarlanmadi.
Bugün de kelle pisirdim
Bebeğim şapırdadı durdu. Dün ve bugün bi şey yalatmadim. Emsin ya hu
Dün 3yaş 3aylık oğlumun boğazına cam şeker duruyordu çok kötü olduk titredik.
Kv kp yere yigiluyordu korkudan. Karnından bastırıp çıkartabildim ama nasıl oldumm. Elimle verdim ya
Insan kırar da verir.
@emy0364 @biyologmerve geçmiş olsun inşallah bişey olmaz bebislere sağlık dilerim
@nrcnmer kız evi naz eviymis
Maşallah kızına nerden aldın bunu gÜzelmişcnm bence verme, çok erken. Hem sağlıklı değil hem emmesi azalır, haliyle sütün azalır.
Diş için sophie nin küçüğü var. Çok rahat tutuyor ve seviyor. Tavsiye ederim
Regl olmadan hemen önce ve ilk günü biraz azalabilir. Daha sık emzir canım, sık sık meme değiştir emzirirken. Sonra normale döner.
yok cnm ya bu 25 TL mi ne. Sophie ile paket olarak var orda 10 tlye geliyor. Bir kere alıyorsun, kolay kolay da bir şey olmaz, bütün dişlerini çıkarırsın :)
Bana da annem söylemişti sıyırıyorum ama yeterince değil demek ki. Bugün baya sıyırdım beyaz bir şeyler vardı. Temizleyemedim ama korktum :):) siliyor musun neyle?
Bende yapıyorum sanıyordum ama olmuyormuş doktordan görünce anladım :) canım ben ıslak mendil kullanmıyorum temizleme pamuğunu suya batırıp siliyorum orayida öyle yavaş yavaş siliyorum temiz bi pamukla. Tam açıp içindeki kırmızı etine kadar gormen lazım ama ucundan hemen çok değil. Oraya kadar kaliyo çünkü idrar tortusu.
Bizim doktor her kontrolde bakar :) korkma ilk çok ağladı sonra bikac kere mizirdandi şimdi alıştı :) istersen ilk doktor yapsın hem gorursun
Doktor onuda kontrol etti . O farkliymis sanirim. Gecmis olsun sizede. Kac gune gecti peki ?
Ayy ben hiç sıyırmıyorum ki bişi demedi doktor
Ayy en iyisi sünnet ettirip rahatlamak :):)Bende yapıyorum sanıyordum ama olmuyormuş doktordan görünce anladım :) canım ben ıslak mendil kullanmıyorum temizleme pamuğunu suya batırıp siliyorum orayida öyle yavaş yavaş siliyorum temiz bi pamukla. Tam açıp içindeki kırmızı etine kadar gormen lazım ama ucundan hemen çok değil. Oraya kadar kaliyo çünkü idrar tortusu.
Bizim doktor her kontrolde bakar :) korkma ilk çok ağladı sonra bikac kere mizirdandi şimdi alıştı :) istersen ilk doktor yapsın hem gorursun
Ayy en iyisi sünnet ettirip rahatlamak :):)
Biberonda sıkıntı yok ama memede son çare chıcco kauçuk tutturmuştuk şimdi onu geri bıraktı tutturamadk bi türlü ya aslında iyi oluyoduKızlar bebekleriniz hangi biberonu tuttu özellikle meme +mama yapanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?